Останні статті і огляди
Новини
Для S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl вийшло оновлення 1.1.3. Це останній патч цього року
-
nutman
Member
Кароче, на этом патче перестали работать a-life моды и никто не знает как их теперь сделать. До этого я играл с модом на 100+ метров спавн и было всё ок. Теперь боты снова появляются из ниоткуда. Есть у кого-то какие-то варианты это пофиксить? Дико раздражает спавн за спиной
-
Enjthesilence
Member
Яка ж дешева підміна понять, ахах:)) зараз би порівнювати відгуки на оверклокерс з ревюбомбінгом відгуків в стімі, які впливаю на продажі гри) ок, скажи, що проблеми зі софтлоком не існує, дивно що в кожному патчноуті про це вказують gsc.Геральт: ↑ 25.12.2024 08:39Щось твоя активність в темі , темі , темі не була особливо помічена. Чи в тебе все ок було?Enjthesilence: ↑ 24.12.2024 23:24 хто сказав, що їм "можна?" за це реліз тлоу обісрали і нормально занизили оцінки грі у стимі зі сталкером такого і близько нема. І якщо хтось обісрався, це не виправдовує власні обісряни штанці, треба нормальну гру релізити, а не щось із софтлоками, яких доречі не було в тлоу.
І ти серйозно порівнюєш абсолютно рельсову коридорку з величезним варіативним сталкером на предмет софтлоків?
В сталкері жодного, бляха, софтлока, який змусив би чекати патч.
2077 проходив добряче так після релізу (в 2022). Смешер застрягав в текстурі, ставав невразливим і не рухався. Помагав тільки reload. І бій той не сказати б що дуже швидкий.
Софтлок в індіана недавно зловив. "Караул, ігри - лайно!" ©
Це не я її порівнюю, а ти пригадав ТЛОУ, якщо тобі полегшає, я жодної гри не можу пригадати де б зустрів софтлок. Кривий порт тлоу, ніяким чином не виправдовує кривий реліз С2.
-
Depth
Junior
Друзі, потрібна порада. Після останнього патчу гра перестала запускатися взагалі. Навідь до завантаження шейдерів не доходить.
На компі Райзен 5+rtx 4060.
Гра куплена в Стімі.
Якщо спробувати її деінсталювати, а потім встановити заново, є шанс, що запрацює? І чи збережуться сейви при перевстановці?
Гра куплена в Стімі.
Якщо спробувати її деінсталювати, а потім встановити заново, є шанс, що запрацює? І чи збережуться сейви при перевстановці?
-
Enjthesilence
Member
Зроби перевірку файлів в стимі, збереження залишаються, вони у Steam cloudDepth: ↑ 25.12.2024 16:34 Друзі, потрібна порада. Після останнього патчу гра перестала запускатися взагалі. Навідь до завантаження шейдерів не доходить.
Гра куплена в Стімі.
-
Cirax
Member
Должен заработать. У меня заработал, сейвы остаются.Depth: ↑ 25.12.2024 16:34 Друзі, потрібна порада. Після останнього патчу гра перестала запускатися взагалі. Навідь до завантаження шейдерів не доходить.
Гра куплена в Стімі.
Ps. в очередной раз сломалась кривая поделка украинской студии.
Это п..ц, пока не патчили, он работал лучше.
Как пропатчили шейдеры, перестал работать.
-
timetron666
Member
Народ, підскажіт, завдання: поговорити зі Шрамом у таємного входа в Маланхіт, це де? Тупо не можу знайти цей вхід
-
nutman
Member
Там рядом с Малахитом электроаномалия с трактором посредине. От неё нужно идти к малахиту. Там дырки такие, похожие на огромные сточные трубы, у одной из них нету решеток - тебе тудаtimetron666: ↑ 25.12.2024 19:24 Народ, підскажіт, завдання: поговорити зі Шрамом у таємного входа в Маланхіт, це де? Тупо не можу знайти цей вхід
-
Барбарис
Member
Ніяк від синдрому меншовартості не вилічитись? Коли 2077 не йде, то можна й написати реди чи проджекти, а коли С2, то обов'язково треба наголосити на зв'язку з Україною.
-
timetron666
Member
Хм, у трубі дирку знайшов, пл заліз у трубу, а далі ні чого нема куди лізти? Тільки у гору в саме зданіє маланхітуnutman: ↑ 25.12.2024 19:27Там рядом с Малахитом электроаномалия с трактором посредине. От неё нужно идти к малахиту. Там дырки такие, похожие на огромные сточные трубы, у одной из них нету решеток - тебе тудаtimetron666: ↑ 25.12.2024 19:24 Народ, підскажіт, завдання: поговорити зі Шрамом у таємного входа в Маланхіт, це де? Тупо не можу знайти цей вхід
-
Cirax
Member
Знаешь, что самое смешное?Барбарис: ↑ 25.12.2024 19:31
Ніяк від синдрому меншовартості не вилічитись? Коли 2077 не йде, то можна й написати реди чи проджекти, а коли С2, то обов'язково треба наголосити на зв'язку з Україною.
У меня ни с одной игрой за всё время не было столько проблем.
Что самое удивительное, до кривых патчев, были только незначительные баги.
Типа летающих монстров, и спавна где попало тех - же монстров и нпс.
Самый большой баг был с Залесьем.
Сейчас игра регулярно стала виснуть, вылетать, или крашится на этапе шейдеров.
Это не синдром - это у некоторых облизывание, ибо студия украинская.
Готовы прощать, и фапать на что угодно.
За 15 лет разработки, можно было и потестить.
-
Hotspur
Member
та ладно тобі. Відьмак 3 неможливо було пройти сюжетку. Кіберпанк 2077 регулярно крашився на робочий стілCirax: ↑ 25.12.2024 19:48У меня ни с одной игрой за всё время не было столько проблем.
-
Cirax
Member
В ведьмак я играл через годик после выхода, поэтому сложно сказать.Hotspur: ↑ 25.12.2024 19:53та ладно тобі. Відьмак 3 неможливо було пройти сюжетку. Кіберпанк 2077 регулярно крашився на робочий стілCirax: ↑ 25.12.2024 19:48У меня ни с одной игрой за всё время не было столько проблем.
А вот с киберпанком видать повезло, как-то не вылетал.
Да и сталкер до патчев не вылетал, работал нормально.
Сейчас полчаса играешь, полчаса пытаешся запустить.
Круче всего когда запустился, а на клавиатуру не реагирует.
-
Enjthesilence
Member
Не 15 років, а 4 активної розробки, якщо бути відвертим.Cirax: ↑ 25.12.2024 19:48Знаешь, что самое смешное?Барбарис: ↑ 25.12.2024 19:31
У меня ни с одной игрой за всё время не было столько проблем.
Что самое удивительное, до кривых патчев, были только незначительные баги.
Типа летающих монстров, и спавна где попало тех - же монстров и нпс.
Самый большой баг был с Залесьем.
Сейчас игра регулярно стала виснуть, вылетать, или крашится на этапе шейдеров.
Это не синдром - это у некоторых облизывание, ибо студия украинская.
Готовы прощать, и фапать на что угодно.
За 15 лет разработки, можно было и потестить.
Але з "українське критикувати нізя" з цим погоджусь, зараз ціла свора лайна випускається під лейбом "мейд ін юкрейн" від одягу до іжі на хвилі патріотизму, норм схема.
-
Cirax
Member
Заблокировал кеширование шейдеров, игра стала запускаться. Правда играть невозможно, фпс скачет от 1 до 70.
-
timetron666
Member
Вообщем, там забаговене завдання, шрама тупо немаnutman: ↑ 25.12.2024 19:27Там рядом с Малахитом электроаномалия с трактором посредине. От неё нужно идти к малахиту. Там дырки такие, похожие на огромные сточные трубы, у одной из них нету решеток - тебе тудаtimetron666: ↑ 25.12.2024 19:24 Народ, підскажіт, завдання: поговорити зі Шрамом у таємного входа в Маланхіт, це де? Тупо не можу знайти цей вхід
-
Барбарис
Member
Cirax, це синдром вихований рускіми та совком. Коли Gears 5 у мене не запускався взагалі, я не бігав на форум і не писав, що канадці нічого не вміють робити. А коли підібрав зелений драйвер, то гра виявилась для мене не цікавою. Але я ж не пишу, що вона лайно лише по тій причині, що вона мені не зайшла. Ти колись в одному реченні писав Україна та щось позитивне? Типу через українську гру С2 Україна стала відоміша, іноземців мова зацікавила(сьогодні мені фін попався, що українську вчить і в С2 грає) або що? Ти ж не пишеш(чи інші та переважно теж зросійщені), що ГСК запороли гру патчами. Ні, а наголошуєш, що українці запороли, або як інші тут пишуть "наши, как всігда намальна сделать не могут", ще до цього постійно додають деградантські меми про патужно, патріотав того.
До чого тут прощати? Коли весь негатив у подібних тезах асоціюється виключно з українським? Справа саме у думках та формулюванях.
Маю на увазі, що випуск лайна ніяк не характеризує націю, лише конкретних її представників. Тому і критикувати треба саме їх, а не узагальнювати.
До чого тут прощати? Коли весь негатив у подібних тезах асоціюється виключно з українським? Справа саме у думках та формулюванях.
Маніпуляції теж з цієї опери. Відкрию секрет(Полішинеля, але, як видно, не для всіх) свора не пов'язана з Україною, лише з капіталізмом та популярністю теми. В тій же Польщі безліч підприємств, які на китайських товарах маркують вироблено в Польщі та пакують в коробки. Там теж повне лайно, але Польща цей етап проходить з 90-х і в них не прийнято срати своє(хто може купить нормальне, хто не може то дешеве піде, і туристам впарять). У нас все українське, що в 90-х було популярне, забилось рускім, тому за останні 3 роки продавани кидаються у крайнощі, не знаючи меж.Enjthesilence: ↑ 25.12.2024 20:12 Але з "українське критикувати нізя" з цим погоджусь, зараз ціла свора лайна випускається під лейбом "мейд ін юкрейн" від одягу до іжі на хвилі патріотизму, норм схема.
Маю на увазі, що випуск лайна ніяк не характеризує націю, лише конкретних її представників. Тому і критикувати треба саме їх, а не узагальнювати.
-
Enjthesilence
Member
Ого як закрутив, вже й до характеристики нації дійшов. Ніхто не узагальнював, це ти собі в голові вже картину таку змалював. Я лише сказав, що критикувати треба все і не треба закривати очі на щось тільки тому що це створено в Україні, що тут незрозумілого? І на цій хвилі захисту всього "українського" зараз дуже багато кмітливих почали реалізовувати відвертий хлам ще й часто за оверпрайсом.Барбарис: ↑ 25.12.2024 20:46 Cirax, це синдром вихований рускіми та совком. Коли Gears 5 у мене не запускався взагалі, я не бігав на форум і не писав, що канадці нічого не вміють робити. А коли підібрав зелений драйвер, то гра виявилась для мене не цікавою. Але я ж не пишу, що вона лайно лише по тій причині, що вона мені не зайшла. Ти колись в одному реченні писав Україна та щось позитивне? Типу через українську гру С2 Україна стала відоміша, іноземців мова зацікавила(сьогодні мені фін попався, що українську вчить і в С2 грає) або що? Ти ж не пишеш(чи інші та переважно теж зросійщені), що ГСК запороли гру патчами. Ні, а наголошуєш, що українці запороли, або як інші тут пишуть "наши, как всігда намальна сделать не могут", ще до цього постійно додають деградантські меми про патужно, патріотав того.
Маніпуляції теж з цієї опери. Відкрию секрет(Полішинеля, але, як видно, не для всіх) свора не пов'язана з Україною, лише з капіталізмом та популярністю теми. В тій же Польщі безліч підприємств, які на китайських товарах маркують вироблено в Польщі та пакують в коробки. Там теж повне лайно, але Польща цей етап проходить з 90-х і в них не прийнято срати своє(хто може купить нормальне, хто не може то дешеве піде, і туристам впарять). У нас все українське, що в 90-х було популярне, забилось рускім, тому за останні 3 роки продавани кидаються у крайнощі, не знаючи меж.Enjthesilence: ↑ 25.12.2024 20:12 Але з "українське критикувати нізя" з цим погоджусь, зараз ціла свора лайна випускається під лейбом "мейд ін юкрейн" від одягу до іжі на хвилі патріотизму, норм схема.
Стосовно С2, є відверті проблеми у грі, є прям дуже критичні, які банально не дають її пройти і люди про це повинні писати, як тут так і у відгуках стім, щоб gsc працювали швидше і хочаб критичні проблеми гри виправили, але набігає стадо тих у кого все чудово працює і одразу "критики" стають руснявими ботами, чи недолугими користувачами пк (не знаю, як це пов'язано з софтлоком у грі). Чи ти пропонуєш це все замовчувати і як це допоможе грі стати кращою? Ну і звичайно, як же можна обійтись без вотабаутизму? "я от я купив гірс5 і вона тех погано працювала, але я про це не писав" і як це тебе характеризує? Це типу правильно робити таким чином, закривати очі на якусь проблему? Тут люди обговорюють свої проблеми в грі, її оновлень, хтось знаходить рішення, хтось відкладає гру до наступних патчів, це нормально.
-
Барбарис
Member
Enjthesilence, я не кажу про захист всього українського чи що ти узагальнюєш. Але якщо ти закриваєш, що у того ж сіракса написано "Ps. в очередной раз сломалась кривая поделка украинской студии." І не в нього одного. Тобто баги він пов'язує не з конкретною студією, а з нацією.
А це ти знову маніпулюєш та вирвав із контексту, бо там "я не бігав на форум і не писав, що канадці нічого не вміють робити." Те, що я нібито замовчував твоя вигадка.Enjthesilence: ↑ 25.12.2024 21:02 Ну і звичайно, як же можна обійтись без вотабаутизму? "я от я купив гірс5 і вона тех погано працювала, але я про це не писав" і як це тебе характеризує? Це типу правильно робити таким чином, закривати очі на якусь проблему? Тут люди обговорюють свої проблеми в грі, її оновлень, хтось знаходить рішення, хтось відкладає гру до наступних патчів, це нормально.
-
Hotspur
Member
спробуй переустановитиCirax: ↑ 25.12.2024 20:17 Заблокировал кеширование шейдеров, игра стала запускаться. Правда играть невозможно, фпс скачет от 1 до 70.
-
Enjthesilence
Member
все, бачу-бачу.Барбарис: ↑ 25.12.2024 21:30 Enjthesilence, я не кажу про захист всього українського чи що ти узагальнюєш. Але якщо ти закриваєш, що у того ж сіракса написано "Ps. в очередной раз сломалась кривая поделка украинской студии." І не в нього одного. Тобто баги він пов'язує не з конкретною студією, а з нацією.
А це ти знову маніпулюєш та вирвав із контексту, бо там "я не бігав на форум і не писав, що канадці нічого не вміють робити." Те, що я нібито замовчував твоя вигадка.Enjthesilence: ↑ 25.12.2024 21:02 Ну і звичайно, як же можна обійтись без вотабаутизму? "я от я купив гірс5 і вона тех погано працювала, але я про це не писав" і як це тебе характеризує? Це типу правильно робити таким чином, закривати очі на якусь проблему? Тут люди обговорюють свої проблеми в грі, її оновлень, хтось знаходить рішення, хтось відкладає гру до наступних патчів, це нормально.
то гру ми критикуємо за проблеми, чи будемо простирадло писати про "совкове виховання?"
Востаннє редагувалось 25.12.2024 21:50 користувачем Enjthesilence, всього редагувалось 2 разів.