Комп перестає видавати зображення та гудить

Общие вопросы по настройке и разгону. А также прочие околокомпьютерные вопросы
Відповісти
Автор
Повідомлення
Артем_Гончаренко
Junior

Повідомлення

Коли вмикаю якусь вимогливу гру то екран гасне та комп починає гудіти комбінація ctrl+shift+win+b не допомагає допомагає тільки перезапуск кнопкою я зелений в цій темі то будь ласка якщо можете то розжовуйте
Dremjke
Member

Повідомлення

Спочатку непогано було б оголосити, яке залізо в вашому ПК.
Що завгодно може бути - БЖ несправний чи не витримує навантаження, неполадки з відеокартою і т.д.
Натискайте комбінацію windows+R, пишете eventvwr і ентер. Далі зліва "Журнали Windows - система" і дивитесь, чи є критичні помилки. Якщо є - відкриваєте, дивитесь. Перевірте ще в диспетчері пристроїв, чи нормально відображається відеокарта (немає поруч знаку оклику та помилки при відкритті).
Alex646
Member

Повідомлення

Перегрівається або дохне відеокарта.
Артем_Гончаренко
Junior

Повідомлення

Я все зробив як ви сказали видеокарта відображає без знаку оклику але критичні помилки є всі однакові "The system Pas rebooted without cleanly shutting down first. This error could be caused if the rystem stopped responding, crashed, or lost power unexpectedly."
Dremjke
Member

Повідомлення

1. Що за залізо? Яка відяха, БП?
2. Яка температура в іграх і в момент несправності? Може дійсно перегріватися.

Тут або відеокарта гріється і відвал, то тільки ремонт. Або блок живлення не тягне чи з ним проблема.
Але поки що усі симптоми кажуть про відвал.
Артем_Гончаренко
Junior

Повідомлення

Про залізо я написав у профілі а бж у мене на 700 ватт фірму не пам'ятаю і ще в мене при запуску пк виліз екран із заголовком American Megatrends може це щось скаже а про температуру можу сказати тільки одне я тестив в furmark відюху 30 хвилин температура була в районі 75-76 градусів а блок живлення я тестував в occt там теж була нормальна температура
Dremjke
Member

Повідомлення

БЖ не так тестується, якщо що :laugh:
Ну, план дій ви вже зрозуміли.
AndP
Member

Повідомлення

Артем_Гончаренко: 24.12.2024 23:27 при запуску пк виліз екран із заголовком American Megatrends
это норма.
7mindfields
Member

Повідомлення

Артем_Гончаренко: 24.12.2024 23:27 в мене при запуску пк виліз екран із заголовком American Megatrends може це щось скаже
З таким рівнем вже крутить фурмарк по півгодини і осст :insane:
Відповісти