Останні статті і огляди
Новини
Огляд корпусу ASUS TUF Gaming GT302 ARGB формату BTF Edition
-
mult
Member
daesz
Як я написав вище, гнути можна, але не всі кабелі, якщо тільки не жорсткий.
У мене жорсткий і він там коло розєму дуже стрьомно гнеться і відчувається що добра з цього не буде.
Хіба що зрізати оту обмежувальну термоусадку, тоді звісно буде краще.
Але ж виробник нащось її там приліпив.
Сам факт гемору з цими проводами ось проблема.
Для мене для надійності краще корпус замінити і бути більш спокійним, чим крякне відюха тисяч за 40
Як я написав вище, гнути можна, але не всі кабелі, якщо тільки не жорсткий.
У мене жорсткий і він там коло розєму дуже стрьомно гнеться і відчувається що добра з цього не буде.
Хіба що зрізати оту обмежувальну термоусадку, тоді звісно буде краще.
Але ж виробник нащось її там приліпив.
Сам факт гемору з цими проводами ось проблема.
Для мене для надійності краще корпус замінити і бути більш спокійним, чим крякне відюха тисяч за 40
-
oversteve
Member
там в основному гнули перехідники, до яких підходили не 12 тонких проводів, а 4 товстих якщо я не помиляюсь, і от там ті проводи не дуже гнулися і викручували весь роз'єм, ну або як вже згадували термоусадка недає проводу гнутисяmult: ↑ 24.12.2024 18:42 Але ж стрьомно так близько гнути після чуток про вигорання цих шнурів і скрізь трубили не гнути їх близько
-
McClane_Junior
Junior
Круто, що ліва кришка перфорована. Плюс за BtF і кріплення рід кабелі на лівій стороні за материнкою. Гадаю, якби зробили його по 2500 - 3000грн - взяли б набагато більше прибутку. Але той, кому не подобається, і за 2500 сказав би що фу, а хтопці-вентилятори взяли б і за 6к. Гарна ціна була б десь в районі 4-4500, але то лише мої міркування. Правило "нема поганих відеокарт, є дорогі" працює до багатьох предметів, думаю в цьому випадку також.
-
mult
Member
oversteve
У мене до речі спочатку був підключений комплектний від відюхи, і він швидко почав барахлити.
Рандомно не вмикався комп і по моєму йшло три довгих сигнали, не памятаю точно.
Гугл видав багато причин і оперативка і проц і клава, а виявилось все простіше, оцей кабель збоїв.
Трохи пошевелиш його і все працює, десь контакт мабуть слабенький.
При чому він в мене працював зовсім не перегнутий, без бокового скла, щоб йому місця було вдосталь.
Тому я і купив блок живлення з таким кабелем, з ним збоїв немає, але вилізла інша проблема, сумісність корпусів
У мене до речі спочатку був підключений комплектний від відюхи, і він швидко почав барахлити.
Гугл видав багато причин і оперативка і проц і клава, а виявилось все простіше, оцей кабель збоїв.
При чому він в мене працював зовсім не перегнутий, без бокового скла, щоб йому місця було вдосталь.
Тому я і купив блок живлення з таким кабелем, з ним збоїв немає, але вилізла інша проблема, сумісність корпусів
-
DuckRider
Member
Ну ми не один десяток гнули так, якщо роз'єм на місці, то проблем не буде, гнули по середині відстані від коннектора до термоусадки. Можеш напівколом зігнути, якщо лячно, так щоб термоусадка вниз дивилась, а до коннектора прямо йшли дроти. І в твоєму корпусі 4090 так ставили. Там проблема лише в дурному коннекторі, а не в проводах. Жорсткі також можна гнути, але не треба гнути кілька разів, один раз як тобі потрібно вигнув і все, він буде працювати.mult: ↑ 24.12.2024 18:42 DuckRider
Так, там де ти показав там термоусадки немає.
Але ж стрьомно так близько гнути після чуток про вигорання цих шнурів і скрізь трубили не гнути їх близько
Про комплектний до карти я знаю що не можна гнути, але в інтернеті кажуть що також не всі можна гнути і ті що ідуть з блоком.
Все залежить від жорскості кабелю, якщо мякий то гнути можна, жорсткий то не бажано бо можна пошкодити розєм.
Мій кабель доволі жосткуватий, я пробував в тому місці гнути, виглядало як сумнівна ідея і я полишив це
Так, вихід або робити кастом з мякшими проводами, або з угловим конектором.
Перехідники углові бачив теж навіть CableMod були проблеми, хоча може вже пофіксили.
Взагалі мені цей кабель зовсім не подобається, якась фігня не надійна і ніжна, нафіга отаке мутить коли споживання карт тільки росте.
Старі конектори набагато кращі і з ними в мене ніколи не було проблем як з розміром корпусу так і по надійності.
Де робити такі кабелі я не знаю, тому все що спало на думку це заміна корпусу
Про квадратні отвори і шум дякую, навіть не думав про це
А ще я думаю на шум в першу чергу ще впливає відстань самих вентиляторів до решітки.
Є корпуси де виробник горби кріплення для вентиляторів робить дуже низькими і лопаті тоді крутяться буквально в парі міліметрів від решітки і це не додає тиші точно.
Отправлено спустя 5 минут 21 секунду:
Комплектні - хлам, вони дохнуть десь на кінці усадки ближче до коннектора. При чому самовбиваються, якщо корпус для них замалий, а для них замалі більшість корпусівmult: ↑ 24.12.2024 19:17 oversteve
-
FurryGentleman
Junior
Похоже на копирку Cougar MX600
-
Nikolay Yeryomenko
Member
mult
А точно кабель питания видеокарты в данном корпусе не поместится?
А точно кабель питания видеокарты в данном корпусе не поместится?
-
mult
Member
Nikolay Yeryomenko
Вище писали що робити, треба зігнуть, плюс все залежить від блока живлення, в когось мякіші кабелі, в когось жорсткіші.
Звісно що влізе любий кабель відеокарти он оглядів повно в ютубі, але як для цього його доведеться зігнуть це вже інше
Виробник мого блока живлення зробив так би мовити обмеження термоусадкою і доволі немало, сантиметрів 5 мабуть, тому в мене виникли труднощі.
Якщо гнути як передбачив виробник блока живлення то в мій корпус не влазить, а в мене обмеження по висоті процесорного кулера 167 проти 165 в цьому.
Вище писали що робити, треба зігнуть, плюс все залежить від блока живлення, в когось мякіші кабелі, в когось жорсткіші.
Звісно що влізе любий кабель відеокарти он оглядів повно в ютубі, але як для цього його доведеться зігнуть це вже інше
Виробник мого блока живлення зробив так би мовити обмеження термоусадкою і доволі немало, сантиметрів 5 мабуть, тому в мене виникли труднощі.
Якщо гнути як передбачив виробник блока живлення то в мій корпус не влазить, а в мене обмеження по висоті процесорного кулера 167 проти 165 в цьому.
-
DevDM
Member
От такий от перегрів, при вентиляторах до 1000 об\хвHREN: ↑ 24.12.2024 19:02 "Мода на глухие «аквариумы» и коробки прошла быстро, не успев начаться, так как хорошее охлаждение компонентов оказалось важнее эстетики" - а какая разница, автор, для охлаждения боковая глухая стенка из металла или из стекла?.Металл даже по-лучше будет. Расположение боковое у корзины для HDD в этом корпусе приведет к их перегреву - обдува сбоку нет, там г стенка крепления без продува. Места для 4090 с кабелем нет - глубина корпуса не достаточна. Возможность для вертикальной установки ВК в заводской комплектации - отсутствует. Корпус - стандартный китаец за 40 долларов, который Асус предлагает в Х раз дороже.
-
HREN
Member
Поставь 20+Гб хард, лучше 2 в эту корзину и включи копирование на полчаса и увидишь под 60С. Проживут год-два. У корзины стенка без отверстий. У тебя на скрине харды без нагрузки и низкообъемные - не такие горячие как новые. Это в принципе распространенная проблема в новых корпусах. Думают о РГБ подсветке, а не о массиве данных на хардах для домашнего видео сервера.DevDM: ↑ 24.12.2024 22:26От такий от перегрів, при вентиляторах до 1000 об\хвHREN: ↑ 24.12.2024 19:02 "Мода на глухие «аквариумы» и коробки прошла быстро, не успев начаться, так как хорошее охлаждение компонентов оказалось важнее эстетики" - а какая разница, автор, для охлаждения боковая глухая стенка из металла или из стекла?.Металл даже по-лучше будет. Расположение боковое у корзины для HDD в этом корпусе приведет к их перегреву - обдува сбоку нет, там г стенка крепления без продува. Места для 4090 с кабелем нет - глубина корпуса не достаточна. Возможность для вертикальной установки ВК в заводской комплектации - отсутствует. Корпус - стандартный китаец за 40 долларов, который Асус предлагает в Х раз дороже.
-
vsx
Member
Очень overprice. Corsair 4000D на его фоне прямо красавчик.
-
Vlaad13
Member
У Ли есть хорошие недорогие корпуса убедился лично так сказатьDuckRider: ↑ 24.12.2024 18:14Вот только качество вентиляторов хуже чем у ид кулинг Нашли с чем сравнивать...Звезда S0-2: ↑ 24.12.2024 17:43
Если сильно заморачиваться, то можно там поискать немного подешевле со схожим качеством... Какой-нибудь DeepCool или PCcooler, немного дешевле и то, если прошариваешь тему и реально знаешь в чём выгода. В целом, Асус производит достойную продукцию. Если брать тот же корпус с вентиляторами, уж лучше(цена/качество) Асус, чем Ноктюа, Бикуит или даже Чифтек. Асус такую накрутку за бренд не берёт, как тот Ноктюа и Бикуайт.
У биквает одни из лучших бп по всем качествам, отличные, но оверпрайс вентиляторы, хорошая вода даже за свою цену, высококачественные корпуса, да оверпрайс, но есть лиана, на фоне которых асус оверпрайс с плохим качеством и пьяными инженерами
Вода у асуса конечно так себе но тоже не прям гамно, вон некоторые вообще кракенов покупают
Вообще если б не Арктик со своим эталоном то остальные все плюс минус воды одинаковые(ну наверное кроме ИД кулинга) Но Арктик мало кто знает а продаваны его не рекомендуют потому что ставить его геморно
-
Hemul
Member
Да так везде сейчас. Он например Порше тоже совершенно не думает о нормальных людях которые на дачу захотят поехать, картошку покапать, а складывать та некуда, в багажник дай бог один мешок влезет...HREN: ↑ 24.12.2024 22:46Поставь 20+Гб хард, лучше 2 в эту корзину и включи копирование на полчаса и увидишь под 60С. Проживут год-два. У корзины стенка без отверстий. У тебя на скрине харды без нагрузки и низкообъемные - не такие горячие как новые. Это в принципе распространенная проблема в новых корпусах. Думают о РГБ подсветке, а не о массиве данных на хардах для домашнего видео сервера.
-
avuremybe
Member
Під глухими акваріумами розуміються корпуси де передня стінка також зі скла.HREN: ↑ 24.12.2024 19:02"Мода на глухие «аквариумы» и коробки прошла быстро, не успев начаться, так как хорошее охлаждение компонентов оказалось важнее эстетики" - а какая разница, автор, для охлаждения боковая глухая стенка из металла или из стекла?
Тоді як у корпусах здорової людини там решітка, яка продувається.
-
D_ad
Member
Є гарний варіант і не за 6000+ грн.mult: ↑ 24.12.2024 17:02 Хотів купити цей корпус, але насторожує максимальна висота процесорного кулера в 165 мм.
Корпус 2E Gaming Vertex GI01W (2E-GI01W). Погугліть.
-
Prescott
Member
Выглядит как корпус тыщи за 3.
-
DevDM
Member
Я його брав за 5к, а зараз на Розетці зовсім за 4к. Нормальна ціна, бо корпус доволі якісний.Prescott: ↑ 25.12.2024 10:31 Выглядит как корпус тыщи за 3.
-
Hemul
Member
Тогда мода не прошла, а как раз набирает обороты и таких корпусов все больше и больше на рынке. Появились даже корпуса где и сверху глухое стекло. Короче как обычно, тяп-ляп и на главную...avuremybe: ↑ 25.12.2024 07:46Під глухими акваріумами розуміються корпуси де передня стінка також зі скла.HREN: ↑ 24.12.2024 19:02"Мода на глухие «аквариумы» и коробки прошла быстро, не успев начаться, так как хорошее охлаждение компонентов оказалось важнее эстетики" - а какая разница, автор, для охлаждения боковая глухая стенка из металла или из стекла?
Тоді як у корпусах здорової людини там решітка, яка продувається.