Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
InHale
Member

Повідомлення

Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Пообсуждать сам товар - в тематических разделах (выбор "чего либо" и тп)

Покупки на amazon.com
Покупки на ebay.com
Покупки на newegg.com и в других магазинах США, где часто не принимают к оплате карты украинских банков
Покупки на computeruniverse.net

Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира

Пообсуждать цены: Стоимость комплектухи: прогнозы, мысли, размышления

спойлер
Всем привет, ищу помощи у людей которые заказывают или заказывали товар с aliexpress. Почитал чучуть статей в интернете... но не сильно забрался.
За полнил форму профиля ( адрес получение посылки ):
http://i.piccy.info/i7/bfa3ae8d5567dcc7 ... Snymok.png" target="_blank
есть - privat internet card, для оплаты.
А что дальше делать не могу понять ))) я так понял что надо привязать к 1 с плтежных систем ? или сразу делать оплату с номера карточки ? :shuffle:
буду благодарен за помощь... :beer:
Востаннє редагувалось 22.11.2018 10:37 користувачем gehka3, всього редагувалось 1 раз.
Причина: !
DEVES
Member

Повідомлення

MobileLord
При начислении пошлины ключевую роль играет выписка из банка. Если сумма ниже 150 евро, то никто ничего начислять не будет ибо на то нет оснований.

Насколько помню, фиксированный тариф 200грн за услуги брокера у НП касаются только китайских посылок. Для США тариф 3% от стоимости посылки.
MobileLord
Member

Повідомлення

DEVES: 22.12.2024 01:14 MobileLord
При начислении пошлины ключевую роль играет выписка из банка. Если сумма ниже 150 евро, то никто ничего начислять не будет ибо на то нет оснований.

Насколько помню, фиксированный тариф 200грн за услуги брокера у НП касаются только китайских посылок. Для США тариф 3% от стоимости посылки.
У меня было больше 150 евро, но меньше чем было указано на посылке, грубо говоря 500грн переплатил. Несмертельно, но неприятно. Звонил по телефону указанному в pdf что они скинули, сказали с алиэкспресс мы оцениваем по стоимости на конверте.
DEVES
Member

Повідомлення

MobileLord
Гонево, на коробке может быть написано всё что угодно. Есть список документов для оформления посылки и начисления пошлины.
MobileLord
Member

Повідомлення

DEVES: 22.12.2024 01:22 MobileLord
Гонево, на коробке может быть написано всё что угодно. Есть список документов для оформления посылки и начисления пошлины.
Поэтому я и не хочу иметь дел с новой почтой.
DEVES
Member

Повідомлення

MobileLord
Так пошлину не новая почта начисляет, а таможня.
Nouriel
Member

Повідомлення

oversteve: 21.12.2024 16:16якщо брати алі еспрес стандарт шипінг, то там можна вибрати доставку на відділення, а не на адресу і тоді можна вибрати НП, УП, Міст
я шось не бачив вибору пошти, у аліекспрес стандарт шипінг
Crong
Member

Повідомлення

Nouriel: 22.12.2024 21:58
oversteve: 21.12.2024 16:16якщо брати алі еспрес стандарт шипінг, то там можна вибрати доставку на відділення, а не на адресу і тоді можна вибрати НП, УП, Міст
я шось не бачив вибору пошти, у аліекспрес стандарт шипінг
Пункт самовивезення з'являється на доставці AliExpress Standard Shipping, якщо AliExpress не знайшов адресу в своїй базі. Для цього напишіть свою вулицю з граматичними помилками, або на кривому англійському.
Gil_gamesh
Junior

Повідомлення

Поділюсь своїм досвідом. Читав історії про неймовірні ціни на процесори з алі, 7800x3d за 250$ і інше. І що там не треба платити ніякого мита, на відміну від того ж Амазону. Ну думаю спробую. Купував на сторінці NINGJING GLOBAL STORE SZCPU STORE.
https://amdcpu.vi.aliexpress.com/store/ ... match_sort
В цьому магазині ціни на 12 покоління Інтел були хороші. Нижчі, ніж зараз. Була чорна п'ятниця, чи як воно там у них називається. Я прочитав, що вони деколи можуть поставити реальну ціну, і тому бажано їм написати щоб ціну занизили. Я так і зробив, бо за процесор зі знижками і купонами я заплатив 210$. Без купонів і знижок цінник був доволі таки вищим. Я попросив поставити ціну наполовину меншу від тої, яку заплатив. Мені прийшла автоматична відповідь через гугл-транслейт "ми цього зробити не можемо". Ну що ж, чекаю.
Через кілька тижнів я глянув на сторінці в кабінеті, що відправлення вже тут в Україні в кур'єрській службі. Чекав ще десь 10 днів, не було ніяких змін, вже хвилювався, і тут мені подзвонила жіночка з Укрпошти, і сказала: "є посилка з Китаю, але треба прийти у відділення сплатити платіж". Я прийшов, вони там всім відділенням 20 хвилин не могли знайти посилку, бо все валяється на підлозі і ніяк не поскладане. Але вкінці-кінців знайшли. Жіночка дивувалась, що ж це таке можна було купити дороге з Китаю щоб нарахували мито, і чи це не якась помилка, і щось там перевіряла. Але помилки ніякої не було, бо chen wen zhen вказав реальну ціну на відправленні, і до посилки митник скотчем приклеїв синій конвертик з написом "Увага мито". І я сплатив ще 710 гривень мита, в сумі вийшло 710 + 8800 = 9500грн. Ще на посилці видно, що йшла через Латвію, очевидно літаком.
11pic.jpg
Тому особисто мій досвід - вказують реальну ціну, і роблять це навіть якщо їм написати цього не робити. Конкретно в цьому магазині. Трохи неприємно, за ті гроші можна було б замовити скальп, але є як є.
maxn
Member

Повідомлення

Gil_gamesh: 23.12.2024 13:20 І що там не треба платити ніякого мита, на відміну від того ж Амазону.
Эта какой-то бред. Везде надо платить пошлину. Если у кого-то когда-то прокатывало что китайцы делали ниже цену а таможне было лень весь этот вагон конвертов с алика разгребать то это не значит что это опция по умолчанию.

Тут каждое второе сообщение что его "обманули" и насчитали таможню........

Отправлено спустя 1 минуту 35 секунд:
Лучше подскажите есть ли инфа когда снова будут купоны со скидками, без них как-то цены совсем печаль.
aaleksandrenko
Member

Повідомлення

Gil_gamesh: 23.12.2024 13:20 Трохи неприємно, за ті гроші можна було б замовити скальп, але є як є.
Трохи неприємно :lol:
Продавець сказав що вказав реальну вартість. При чому я розумію вам порахували суму з урахуванням знижок на Алі. Неприємно це коли перевіряє митний інспектор і ставить ринкову оцінку товару, а не те що хтось там написав. Для 7800х3д це десь умовно 400 доларів.
А так у вас чітко як треба, чого розстроюватись :)
Hotspur
Member

Повідомлення

aaleksandrenko: 23.12.2024 14:46А так у вас чітко як треба, чого розстроюватись
не прокатило :lol:
daesz
Member

Повідомлення

aaleksandrenko: 23.12.2024 14:46 чого розстроюватись :)
Видать, на амазоні можна було дешевше взяти, наприклад, за 500 з митом за доставкою, замість 225 з алі :D
Барбарис
Member

Повідомлення

daesz: 23.12.2024 15:08
aaleksandrenko: 23.12.2024 14:46 чого розстроюватись :)
Видать, на амазоні можна було дешевше взяти, наприклад, за 500 з митом за доставкою, замість 225 з алі :D
Ще амазон може прислати у великій порожній коробці в клаптику паперу. Останні їх доставки - повна дупа, раніше надійно пакували.
Gil_gamesh
Junior

Повідомлення

maxn
aaleksandrenko
Та все правильно) Своїм постом я не хотів сказати "ой яка несправедливість не занилизи ціну")
Я тільки хотів поділитись своїм досвідом, і що не у всіх буде, як от писали на попередніх сторінках, що замість 160$ написали 70$ чи замість 250$ написали 15$. Бо це, наскільки я розумію, якраз одна з причин, чому люди там купують - уникнути розмитнення. Але якщо вони вказують реальну ціну, то й якогось сенсу брати там нема, якщо ціна така ж як і в інших магазинах. Я міг би взяти той же камінець на амазоні чи ібеї, і заплатити тих же +- 200 доларів, і заплатити так же мито, але на душі було би спокійніше, бо купуєш в нормальному місці, а не в якогось chen wen zhen'a. Наступного разу так і зроблю)
evenmore
Member

Повідомлення

Gil_gamesh: 23.12.2024 13:20 Конкретно в цьому магазині
Брал у них недавно (правда то, что и так в лимит вписывалось), цену без всяких просьб занизили.
Натуральный китайский рандом.
Ortyomko
Member

Повідомлення

Gil_gamesh: 23.12.2024 13:20 в сумі вийшло 710 + 8800 = 9500грн.
Трохи неприємно
:lol:
а за скільки зараз можна його взагалі купити? я собі шукаю і ніде дешевше 22к не знайшов, враховуючи аліекспрес, алібабу, амазон, ібей, олх.
неприємно йому за 9500грн :laugh:
waryag
Member

Повідомлення

Gil_gamesh: 23.12.2024 13:20Поділюсь своїм досвідом.
спойлер
Читав історії про неймовірні ціни на процесори з алі, 7800x3d за 250$ і інше. І що там не треба платити ніякого мита, на відміну від того ж Амазону. Ну думаю спробую. Купував на сторінці NINGJING GLOBAL STORE SZCPU STORE.
https://amdcpu.vi.aliexpress.com/store/ ... match_sort
В цьому магазині ціни на 12 покоління Інтел були хороші. Нижчі, ніж зараз. Була чорна п'ятниця, чи як воно там у них називається. Я прочитав, що вони деколи можуть поставити реальну ціну, і тому бажано їм написати щоб ціну занизили. Я так і зробив, бо за процесор зі знижками і купонами я заплатив 210$. Без купонів і знижок цінник був доволі таки вищим. Я попросив поставити ціну наполовину меншу від тої, яку заплатив. Мені прийшла автоматична відповідь через гугл-транслейт "ми цього зробити не можемо". Ну що ж, чекаю.
Через кілька тижнів я глянув на сторінці в кабінеті, що відправлення вже тут в Україні в кур'єрській службі. Чекав ще десь 10 днів, не було ніяких змін, вже хвилювався, і тут мені подзвонила жіночка з Укрпошти, і сказала: "є посилка з Китаю, але треба прийти у відділення сплатити платіж". Я прийшов, вони там всім відділенням 20 хвилин не могли знайти посилку, бо все валяється на підлозі і ніяк не поскладане. Але вкінці-кінців знайшли. Жіночка дивувалась, що ж це таке можна було купити дороге з Китаю щоб нарахували мито, і чи це не якась помилка, і щось там перевіряла. Але помилки ніякої не було, бо chen wen zhen вказав реальну ціну на відправленні, і до посилки митник скотчем приклеїв синій конвертик з написом "Увага мито". І я сплатив ще 710 гривень мита, в сумі вийшло 710 + 8800 = 9500грн. Ще на посилці видно, що йшла через Латвію, очевидно літаком.

11pic.jpg

Тому особисто мій досвід - вказують реальну ціну, і роблять це навіть якщо їм написати цього не робити. Конкретно в цьому магазині. Трохи неприємно, за ті гроші можна було б замовити скальп, але є як є.
У більшості випадків достатньо почитати каменти з України. Там, звичайно є і про доставку, і про пакування, і про митницю з вказаними цінами.
Для дорогих/крихких товарів краще уникати Укрпошту через кидання мішків з посилками на підлогу як стандартний метод перевантаження. Плюс крадіжки і ряд технічних нюансів (немає генераторів, раз вони не відмітили отриману мною посилку з ОЛХ як вручену, довелося окремо казати під час наступного візиту).

З мого досвіду, китайці чи то читають коментарі, чи то самостійно занижють ціни, інколи нижче розумної межі і навіть там, де не треба.
Під час великих розпродажів можуть просто забігатися і забути про ціну. Але і завантажена миниця, начебто, менш уважна.
Gil_gamesh: 23.12.2024 15:25Я тільки хотів поділитись своїм досвідом, і що не у всіх буде, як от писали на попередніх сторінках, що замість 160$ написали 70$ чи замість 250$ написали 15$. Бо це, наскільки я розумію, якраз одна з причин, чому люди там купують - уникнути розмитнення. Але якщо вони вказують реальну ціну, то й якогось сенсу брати там нема, якщо ціна така ж як і в інших магазинах. Я міг би взяти той же камінець на амазоні чи ібеї, і заплатити тих же +- 200 доларів, і заплатити так же мито, але на душі було би спокійніше, бо купуєш в нормальному місці, а не в якогось chen wen zhen'a. Наступного разу так і зроблю)
На амазоні чи ібеї з великою ймовірністю ви придбаєте у нього же чи в його сусіда. І сервіс не сказати, що краще (чи не єдиний плюс - додатковий захист від палки), а для України - просто гірше.
Gil_gamesh
Junior

Повідомлення

Ortyomko: 24.12.2024 12:07 а за скільки зараз можна його взагалі купити? я собі шукаю і ніде дешевше 22к не знайшов, враховуючи аліекспрес, алібабу, амазон, ібей, олх.
неприємно йому за 9500грн :laugh:
Ми, мабуть, говоримо про різні речі.
Gil_gamesh: 23.12.2024 13:20 https://amdcpu.vi.aliexpress.com/store/ ... match_sort
В цьому магазині ціни на 12 покоління Інтел були хороші.
І я сплатив ще 710 гривень мита. Трохи неприємно, за ті гроші можна було б замовити скальп, але є як є.
Минулого місяця я купив 64гб ддр4 i хорошу з690 плату за 150 доларів, і брав під них проц. Купив 12900кф в цьому магазині на аліекспрес. Але міг купити з Америки бокс з пошарпаною коробкою за такі ж гроші. Просто не хотів стикнутись з митним оформленням, бо ніколи цього не робив, і не знав як митник порахує. Думав "Митник побачить і9 12900кф, відриє якусь свою базу де він коштує 400 євро, і впише мені багато тисяч мита. А китаєць напише, що їде якась зарядка до телефону, напише ціну 5 доларів, і ніхто навіть пакунок не відкриє". Тому замовив з Китаю. Але митниця таки своє взяла :laugh: Добре, що більше не нарахували.
Ну і не робив би я скальп на амд, нащо воно треба. А цьому i9 скальп би не завадив. :shuffle:
evenmore: 24.12.2024 10:06 Брал у них недавно (правда то, что и так в лимит вписывалось), цену без всяких просьб занизили.
Натуральный китайский рандом.
Виходить, що рандом. Може вам не chen wen zhen відправив, а більш добродушний китаєць.
Ortyomko
Member

Повідомлення

Gil_gamesh: 24.12.2024 15:04 Ми, мабуть, говоримо про різні речі.
сорі, тоді невірно зрозумів. думав мова про 7800х3д
daesz
Member

Повідомлення

Gil_gamesh
мені замість 160$ написали 70$, а коли брав перший проц - то занизили також, але я цього навіть незнав на той момент :dontknow:
Мб залежить від конкретного магазину/продавця/служби доставки (китайської, не нашої).
Відповісти