Nortrom: ↑
23.12.2024 18:36
У них цель развит RocM до UDNA, чтобы потом PR можно было устроит. Сами AMD тоже недавно заявляли что они "Become Software company", сколько лет пройдет никто незнает
Gelonyrum: ↑
23.12.2024 17:56
Трішки офтопу. Там ніби як розроблявся ретранслятор з куда на радеонівські технології, є в когось якісь новини з цього приводу?
Мені тиждень тому хтось писав, що є. Називається ROCm, але схоже воно або не працює, або працює суттєво гірше ніж у нвідії (по крайній мірі на власному досвіді помітив, що АЕ рендерить приблизно той же обсяг в 5-8 раз швидше на 4070с ніж рендерив на 7800хт).
Дякую за відповідь)
Швидкість мені не критична, мене цікавив сам факт чи це працює, в деякому софті типу Substance Sampler можна нейронкою доволі гарно генерити з дифузки решту текстур типу АО, нормалки, рафнесу і т.д., а працює це добро лише на нвідіях, треба буде погуглити як воно показує себе в таких специфічних сценаріях)
Відправлено через 1 хвилину 14 секунд:
Skiff93: ↑
23.12.2024 18:34
Нахрін взагалі АМД дала доступ до апскейлів і генерації кадрів цим зеленим гімножуям. Ваш бог Хуанг на вас забив, але лижіть йому п'ятки далі. І знову беріть якийсь кал типу 3050 після своєї божественної 1050ті.
Нехай ці мавпи хоч трохи еволіціонують, АМД, не жалій відсталих.
Нахрін взагалі АМД дала доступ до апскейлів і генерації кадрів цим зеленим гімножуям. Ваш бог Хуанг на вас забив, але лижіть йому п'ятки далі. І знову беріть якийсь кал типу 3050 після своєї божественної 1050ті.
Вау, сильно друже. Ці зелені потвори викрали ідею фср у амд, повернулись у минуле і запустили раніше свій галімий длсс, теж саме провернули з фреймгеном і рефлексом.
Gelonyrum
Поки нічого нового. В кінці вересня автор отримав інкогніто фінансування. Зараз він займається поновленням коду після видалення репозиторію. Тепер фокус буде більше на ML/AI. Чого точно не буде - це аналога Optix (бо працював він криво). Автор обіцяє закінчити до Q3 2025:
Називається ROCm, але схоже воно або не працює, або працює суттєво гірше ніж у нвідії
У них цель развит RocM до UDNA, чтобы потом PR можно было устроит. Сами AMD тоже недавно заявляли что они "Become Software company", сколько лет пройдет никто незнает
Любопытный скрин, но все же могут зарубать на программном уровне указав на сложности реализации или недостойный уровень производительности как уже делал кто-то Хотя отмечу если верить скрину тогда и рх 6600 может запустить фср4
daesz: ↑
23.12.2024 18:19
Мені тиждень тому хтось писав, що є. Називається ROCm, але схоже воно або не працює, або працює суттєво гірше ніж у нвідії (по крайній мірі на власному досвіді помітив, що АЕ рендерить приблизно той же обсяг в 5-8 раз швидше на 4070с ніж рендерив на 7800хт).
Дякую за відповідь)
Швидкість мені не критична, мене цікавив сам факт чи це працює, в деякому софті типу Substance Sampler можна нейронкою доволі гарно генерити з дифузки решту текстур типу АО, нормалки, рафнесу і т.д., а працює це добро лише на нвідіях, треба буде погуглити як воно показує себе в таких специфічних сценаріях)
Відправлено через 1 хвилину 14 секунд:
А мені шкода покупців 4050.
Опечатку тут кожанка зробив, а не я.
Хоч вона не те щоб прямо жахлива сама по собі, була б нормальна карта з правильною назвою і ціною.
Вау, сильно друже. Ці зелені потвори викрали ідею фср у амд, повернулись у минуле і запустили раніше свій галімий длсс, теж саме провернули з фреймгеном і рефлексом.
Не зливайте корпоративні таємниці, а то ще років три нічого краще за 3080 не видадуть.
vsx: ↑
23.12.2024 23:19
Думаю FSR 4 везде будет работать. Про 3.1 тоже говорили про ограничения, по факту их нет. Xess кстати тоже ml-based и везде работает.
Це фізично неможливо через потребу у спецблоках.
Але Інтелу вдалося зробити дві вдалі версії XeSS - з блоками та без. Бажаємо АМД повторити цей успіх.
Earanak: ↑
24.12.2024 01:39
Эх... Вот были времена до 2019, когда ни FSR ни DLSS не было.
Какая же кайфовая картинка была например в Quantum Break, прям вкуснотища
такая кайфовая, что даже щас на 3080 там фпс иногда до 80 просаживается в фхд, а на чем играли люди в 2016 без апскейлера, когда она вышла?
vsx: ↑
23.12.2024 23:19
Думаю FSR 4 везде будет работать. Про 3.1 тоже говорили про ограничения, по факту их нет. Xess кстати тоже ml-based и везде работает.
Це фізично неможливо через потребу у спецблоках.
Але Інтелу вдалося зробити дві вдалі версії XeSS - з блоками та без. Бажаємо АМД повторити цей успіх.
Не стоит путать людей, у амд особенно у рдна3 есть оптические ускорители которые в задачах ии могут составить конкуренцию но иза сложности реализации в плане конкурентов отстают в программной части, поэтому и ставлю свое утверждение что могут просто отказаться от данной модели в угоду упрощения и стандартизации софта
man1242: ↑
24.12.2024 06:59у амд особенно у рдна3 есть оптические ускорители которые в задачах ии могут составить конкуренцию но иза сложности реализации в плане конкурентов отстают в программной части
Якась дивна назва. Ви впевнені, що саме так називають?
Процесори АМД з AI добре працюють, якщо правильно реалізувати в софті:
Gelonyrum: ↑
23.12.2024 17:56
Трішки офтопу. Там ніби як розроблявся ретранслятор з куда на радеонівські технології, є в когось якісь новини з цього приводу?
Є новини. Проект ZLUDA, який в середньому дає аналогічну швидкість виконання коду nVidia на картах AMD. https://github.com/vosen/ZLUDA