Останні статті і огляди
Новини
Огляд та тестування ігрового 16″ ноутбука Gigabyte Aorus 16X (2024) на базі процесора Intel Core i9-14900HX й відеокарти Nvidia GeForce RTX 4070
-
SergiusTheBest
Member
Пропоную обговорити Огляд та тестування ігрового 16″ ноутбука Gigabyte Aorus 16X (2024) на базі процесора Intel Core i9-14900HX й відеокарти Nvidia GeForce RTX 4070
Не розумію формат ігрових ноутбуків: для мобільного пристрою він важкий і габаритний, для ігрового - слабкий і важко піддається апгрейду плюс необхідно під'єднувати до великого зовнішнього монітору.
Не розумію формат ігрових ноутбуків: для мобільного пристрою він важкий і габаритний, для ігрового - слабкий і важко піддається апгрейду плюс необхідно під'єднувати до великого зовнішнього монітору.
-
ervin
Member
Мені гігабайти останнім часом дуже подобаються. За останні місяці на руках були 3 чи 4 моделі різних років і у всіх правильно розташоване охолодження. Блок клавіатури холодний. Таке враження, що деякі виробники користуються концепцією wasd для руки. Вся інша площина ноутбука - конфорка, чи на крайняк підігрівач для чашки.
-
NeoWar
Member
Коли прийдеться кожен місяць переїзджати із місця на місце, зрозумієте.SergiusTheBest: ↑ 23.12.2024 11:06 Пропоную обговорити Огляд та тестування ігрового 16″ ноутбука Gigabyte Aorus 16X (2024) на базі процесора Intel Core i9-14900HX й відеокарти Nvidia GeForce RTX 4070
-
SergiusTheBest
Member
А скільки людей переїжджають кудись кожен місяць? Ще подумав, що може бути студентам актуально, якщо вони живуть в гуртожитку. Але ж все одно, повноцінний PC буде дешевше і швидше за ті гроші.NeoWar: ↑ 23.12.2024 11:25 Коли прийдеться кожен місяць переїзджати із місця на місце, зрозумієте.
-
NeoWar
Member
Щодо кількості не можу відповісти. Особисто мені потрібен саме такий формат. Так РС дешевле і швидше і ремонто/апгрейдопридатніше все так. Але коли ти у постійних відрядженнях, то ноут зручніше в рази. Я 15 років працюю у відрядженнях і знаю про що кажу.SergiusTheBest: ↑ 23.12.2024 11:54А скільки людей переїжджають кудись кожен місяць? Ще подумав, що може бути студентам актуально, якщо вони живуть в гуртожитку. Але ж все одно, повноцінний PC буде дешевше і швидше за ті гроші.NeoWar: ↑ 23.12.2024 11:25 Коли прийдеться кожен місяць переїзджати із місця на місце, зрозумієте.
-
SergiusTheBest
Member
Дякую за пояснення вашого випадку. Для вас такий ноут має сенс.NeoWar: ↑ 23.12.2024 11:57 Щодо кількості не можу відповісти. Особисто мені потрібен саме такий формат. Так РС дешевле і швидше і ремонто/апгрейдопридатніше все так. Але коли ти у постійних відрядженнях, то ноут зручніше в рази. Я 15 років працюю у відрядженнях і знаю про що кажу.
-
Shkryab
Member
коли вони вже почнуть TB 5 ліпити в ноути? вже бачу мутанта з з цього 14900HX
-
Dilfin
Member
По ціні думав, що буде зашквар, але орієнтовно ціна не погана, так, ПК буде дешевше і в дечому краще, але в мобільності ноутбук набагато краще, хто там говорив, що не дуже він і для ігр годиться, то розчарую таких, багато людей ще грає і на 1060. Ще добавлю, що мав би коштувати десь 1500$, але з сьогоднішніми реаліями, коли ціни летять в космос, то ціна більш менш адекватна.
-
AFU_power
Member
Майже все ЗСУSergiusTheBest: ↑ 23.12.2024 11:54 А скільки людей переїжджають кудись кожен місяць?
-
Scoffer
Member
І багато мільйонів українців поза ЗСУ також. Може і не кожен місяць, але таскати повноцінну пекарню по тимчасовим хатам таке собі задоволення.
-
nick_ii
Junior
В мене у Запоріжжі навіть свій кабінет був з компов і всього навколо. Зараз у Львові живу і працюю на кухні Так шо ноут Asus ROG (в мене) це максимум що можу на кухонному столі.
-
osmose
Member
Де фото охолодження ?
-
Creature4O
Member
14900 та 2,3Кг ваги. Яке там може бути охолодження?! Краще вже нічого не показувати.osmose: ↑ 23.12.2024 13:15 Де фото охолодження ?
Як на мене дизайн ноута як з 2000х років, особливо клавіатура, а от 16Гб VRAM це Перший ноут де я бачу не 8гб на 4070, але +900 баксів за топовий проц, 8Гб VRAM, та 2к екран надто жирно.
AFU_power: ↑ 23.12.2024 12:44Майже все ЗСУSergiusTheBest: ↑ 23.12.2024 11:54 А скільки людей переїжджають кудись кожен місяць?
- спойлер
Востаннє редагувалось 23.12.2024 14:07 користувачем Creature4O, всього редагувалось 1 раз.
-
Kotya
Member
Підтримую.osmose: ↑ 23.12.2024 13:15 Де фото охолодження ?
-
mrigi
Member
В описі написано що відео пам'яті 16ГБ хоча її 8ГБ.
Хоча в цілому дуже смішно бачити проц який у піку потребує 157W розсіювання з відяхою яка потребує 140W розсіювання у ноуті вагою 2.3кг. Щоб що? Як це охолодити? І що там з деградуванням цієї пічки, тиждень протримається? Якесь намахалово самих себе.
Відправлено через 1 хвилину 7 секунд:
Хоча в цілому дуже смішно бачити проц який у піку потребує 157W розсіювання з відяхою яка потребує 140W розсіювання у ноуті вагою 2.3кг. Щоб що? Як це охолодити? І що там з деградуванням цієї пічки, тиждень протримається? Якесь намахалово самих себе.
Відправлено через 1 хвилину 7 секунд:
Нема їх там. Помилка.Creature4O: ↑ 23.12.2024 14:04а от 16Гб VRAM це Перший ноут де я бачу не 8гб на 4070, але +900 баксів за топовий проц, 8Гб VRAM, та 2к екран надто жирно.
-
Creature4O
Member
mrigi
Отакої, довіряй, але перевіряй... Тоді сабж ще гірше, а ціна ще вища.
Отакої, довіряй, але перевіряй... Тоді сабж ще гірше, а ціна ще вища.
-
NeoWar
Member
Проц 157Вт там тільки декілька секунд споживає, це PL4. Зазвичай все у ліміті 75 Вт. Мій профільний ноут під повним навантаженням БЕЗ води тримає 85С на проці, 70С на відусі. Із водою 75С, 65С відповідно.mrigi: ↑ 23.12.2024 14:05 В описі написано що відео пам'яті 16ГБ хоча її 8ГБ.
Відправлено через 1 хвилину 7 секунд:Нема їх там. Помилка.Creature4O: ↑ 23.12.2024 14:04а от 16Гб VRAM це Перший ноут де я бачу не 8гб на 4070, але +900 баксів за топовий проц, 8Гб VRAM, та 2к екран надто жирно.
-
Lucas55
Member
- Звідки: Сверхскопление Ланиакея Местная группа галактик Млечный Путь Солнечная система планета Земля
90 тис непогана ? Так, просто дуже хочуть когось надурити.Dilfin: ↑ 23.12.2024 12:33По ціні думав, що буде зашквар, але орієнтовно ціна не погана
І не тільки хтось один, у кожного жадібність різна https://hotline.ua/ua/computer-noutbuki ... 63usc65sh/
Я більше скажу адекватна ціна на цей (такий) ноут від 60-70 тис, і це не просто моя фантазія
https://hotline.ua/ua/computer-noutbuki ... t=priceAsc
так звісно там i7-13650HX замість i9-14900HX. Але скільки фпс в іграх це дасть ? Питання риторичне.
І навіть в оверпрайснутій розетці такий ноут 70 тис
https://rozetka.com.ua/ua/gigabyte-9sg- ... 446870966/
Хто хоче переплатити 20 тис за i9, який буде довбитися в сотку в тонкому ноуті - вітаю
Отправлено спустя 4 минуты 17 секунд:
Справа в тому - що ті, хто дають ноут, хочуть щоб його дуже похвалили, але при цьому забороняють знімати кришку, бояться шо злетить гарантія, туди попаде пилюка, і т.д.osmose: ↑ 23.12.2024 13:15Де фото охолодження ?
Ну тобто - дивіться який ноут класний. А охолодження, нутрощі ноутбука ? навіщо воно вам треба ? І так купуйте
-
Ostin
Member
А де вони живуть після гуртожитка?
Відправлено через 58 секунд:
Навряд чи. Просто оглядач не захотів туди залазити.Lucas55: ↑ 23.12.2024 14:53забороняють знімати кришку
Але погоджуюсь із тим, що без відкритої кришки якийсь недо-огляд виходить... Ціна не маленька, якщо платити - треба точно знати, за що саме.
-
SergiusTheBest
Member
На зйомній квартирі або з батьками. Там можна розжитися на PC коробочку та великий екран. У мене так було