S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
doctor_watson
Junior

Повідомлення

Щось я не зрозумів де той артефакт у доктора на хімзаводі. Випили з ним і він каже лови артефакт, направо, наліво. Бісить ця сцена, ГГ мутить, нічого не видно і артефакта не має. Де він?
Азазелло
Junior

Повідомлення

doctor_watson: 22.12.2024 18:19 Щось я не зрозумів де той артефакт у доктора на хімзаводі. Випили з ним і він каже лови артефакт, направо, наліво. Бісить ця сцена, ГГ мутить, нічого не видно і артефакта не має. Де він?
Вниз по сходах треба збігти-він там скаче в повітрі.
doctor_watson
Junior

Повідомлення

Азазелло
Нічого не скаче ні в повітрі, ні на землі. Я все поки що зі сталкером.
Геральт
Member

Повідомлення

Барбарис: 22.12.2024 17:18 Де зберігаються скріншоти С2?
В мене рішейд, то зберігались в папку з грою. І там, припускаю, залежить від майднанчика:стім/гог/епік
doctor_watson
Скаче той артефакт. Сканер не детектить?
nutman
Member

Повідомлення

Hotspur: 22.12.2024 14:35
nutman: 22.12.2024 12:40Молодцы не то слово. Нонейм модер с нексуса сделал такое в первые пару дней после релиза )
не зробив. модер не правив ніяких квестів і не усував краші. забрехався ти вже зовсім
1 стало більше ФПС на 3-5-7
2 вивід кадра замість 14-17 мс став завжди 12-13 мс
3 підлагуваггя пропало
4 став краще ліхтарик
5 перестав падать ФПС там де купа народу стоїть
почему забрехался я, но про квесты и краши не говорил ты?
Востаннє редагувалось 22.12.2024 19:36 користувачем nutman, всього редагувалось 1 раз.
Hotspur
Member

Повідомлення

Загалом грати вже можна. Також виправили що не було видно захист від Псі урону на броні і на шоломах. Це навіть я без патчу помітив :lol: бо апгрейд робив а значення не помінялось
nutman
Member

Повідомлення

Hotspur: 22.12.2024 19:36 Загалом грати вже можна. Також виправили що не було видно захист від Псі урону на броні і на шоломах. Це навіть я без патчу помітив :lol: бо апгрейд робив а значення не помінялось
Играть можно было и на релизе после первого-второго патча
Hotspur
Member

Повідомлення

nutman: 22.12.2024 19:36Играть можно было и на релизе после первого-второго патча
до 3 патча гра вилітала рандомно тому ні
nutman
Member

Повідомлення

С этими патчами лучше не стало, чем было. Но и не нужно рассказывать, что нельзя было играть до патчей. Можно было, ниче не поменялось существенно. А то щас появятся свидетели, которые на релизе не могли, но вот сейчас после патча уже можно. Можно было с самого начала :gigi:

Отправлено спустя 28 секунд:
Hotspur: 22.12.2024 19:38
nutman: 22.12.2024 19:36Играть можно было и на релизе после первого-второго патча
до 3 патча гра вилітала рандомно тому ні
У меня такого не было
Hotspur
Member

Повідомлення

nutman: 22.12.2024 19:39С этими патчами лучше не стало, чем было. Но и не нужно рассказывать, что нельзя было играть до патчей.
В версію 0 я не грав взагалі. на патчі 1 - вильоти рандомні. на патчі 2 - вильоті рандомні на робочий стол. на патчі 3 - все чудово
Барбарис
Member

Повідомлення

Hotspur: 22.12.2024 19:36 Загалом грати вже можна.
Типу раніше не можна було?
спойлер
Зображення
Розумію чого Скіф не плаває:
спойлер
Зображення
Зображення
Ну і трохи ностальгії:
спойлер
Зображення
nutman
Member

Повідомлення

Hotspur: 22.12.2024 19:42
nutman: 22.12.2024 19:39С этими патчами лучше не стало, чем было. Но и не нужно рассказывать, что нельзя было играть до патчей.
В версію 0 я не грав взагалі. на патчі 1 - вильоти рандомні. на патчі 2 - вильоті рандомні на робочий стол. на патчі 3 - все чудово
Играл с релиза и на каждом патче. Никаких таких проблем у меня не было. Вплоть до каких-то жутких падений фпс, о которых все говорили - ничего не было. Мб потому, что 16гб видеопамяти и 32 рам - не знаю. Для меня ничего не поменялось вообще, а что стало лучше - также (даже ещё лучше) делал самый популярный мод на нексусе. Но я его не ставил, потому что я постоянно думаю, что он что-то да может поломать. И никогда невозможно определить, мод это сломал что-то, или это игра такая. А вопрос в духе "так и должно быть?" у меня в сталкаче присутствует перманентно, начиная от живых деревьев и заканчивая внезапно обрывающимся эмбиентом. Так что лучше я буду знать что это игра кривая, а не мод шалит
Азазелло
Junior

Повідомлення

Hotspur: 22.12.2024 19:36 Загалом грати вже можна. Також виправили що не було видно захист від Псі урону на броні і на шоломах. Це навіть я без патчу помітив :lol: бо апгрейд робив а значення не помінялось
Ага,грати можна...тільки от фінал проти Стрільця не виходить...просто безкінечна гонитва за ним біля телепорту.
agent_smi
Member

Повідомлення

Второй день не могу пройти квест "Ошукати шахрая" :(, баг или я чего то не понимаю?
https://youtu.be/a7Q5AJjn2fE
Hotspur
Member

Повідомлення

Азазелло: 22.12.2024 20:15Ага,грати можна...тільки от фінал проти Стрільця не виходить...просто безкінечна гонитва за ним біля телепорту.
я не заходив далі боліт по сюжету

Відправлено через 1 хвилину 23 секунди:
Барбарис: 22.12.2024 19:51Типу раніше не можна було?
після патчу 3 загалом можна але зараз краще. уточнення - до фіналу я не дійшов
Cirax
Member

Повідомлення

agent_smi: 22.12.2024 20:38 Второй день не могу пройти квест "Ошукати шахрая" :(, баг или я чего то не понимаю?
https://youtu.be/a7Q5AJjn2fE
Баг.
Он должен выйти, и побежать к вагонам, там у него нычка.
Ну и 2 помощника ещё будут.
Барбарис
Member

Повідомлення

Hotspur, я ще до НДІ не дійшов - по Градирні носить. Але нічого ще не заважало.
1A343
Member

Повідомлення

Питання про Тундру- як можна дізнатися про розтяжку не підірвавшись? Просто якщо гра намагається бути реалістичною з її біготнею, то її пройти не можливо, як мінімум, без однієї смерті.
Eduard1980
Member

Повідомлення

1A343: 22.12.2024 21:44 як мінімум, без однієї смерті.
:eek:
Оце люди упаруються :rotate:
Ще й на ветерані, мабуть :horror:
Cirax
Member

Повідомлення

1A343: 22.12.2024 21:44 Питання про Тундру- як можна дізнатися про розтяжку не підірвавшись? Просто якщо гра намагається бути реалістичною з її біготнею, то її пройти не можливо, як мінімум, без однієї смерті.
У меня их уже 226
Відповісти