Прежде чем задать свой вопрос в теме, пожалуйста, ознакомьтесь с FAQ
Если Вам лень читать FAQ, но Вы желаете задать вопрос по выбору корпуса, пожалуйста, укажите в вопросе:
1. Конфигурацию системы
2. Сумму денег на покупку корпуса
3. Ваш приоритет: А) максимально возможное охлаждение всех компонентов или Б) минимальный уровень шума от всей системы в целом.
Написать отзыв/жалобу/пожелание по действиям куратора можно в теме: Кураторы тем
oversteve: ↑
21.12.2024 19:36
ще як варіант qube v9 із недорогих малих (але там кулер 135мм), ну і власне якщо зможете знайти/троха грошей докинути jonsbo z20
daesz: ↑
21.12.2024 19:42
Там ціна від 3300 на хотлайні, із доставкою (а це кілограм з 10 з пакуванням) - буде десь 3700-3800, за ці гроші вже можна взяти Д32 з алі (доставка включена в цю суму). Тим більше, що з20 в наявності тільки білий.
як воно не дивно, але різниця в ціні при доставці НП 1кг чи 10кг не така велика, там десь 30-40 грн буде )) не виключено, що можна в локальному магазині забрати, та й алі чекати півтора місяці мінімум
ще як варіант qube v9 із недорогих малих (але там кулер 135мм), ну і власне якщо зможете знайти/троха грошей докинути jonsbo z20
qube то збірна солянка різних брендів (власне як і вінга), V9 То джонсбо і він за свої гроші цілком пристойно зроблений, а от на рахунок саме цього корпусу х з
21.12.2024 19:42
Там ціна від 3300 на хотлайні, із доставкою (а це кілограм з 10 з пакуванням) - буде десь 3700-3800, за ці гроші вже можна взяти Д32 з алі (доставка включена в цю суму). Тим більше, що з20 в наявності тільки білий.
як воно не дивно, але різниця в ціні при доставці НП 1кг чи 10кг не така велика, там десь 30-40 грн буде )) не виключено, що можна в локальному магазині забрати, та й алі чекати півтора місяці мінімум
Ну от ВК з Франківська до Хмельницького доставка (минулого місяця продавав) вийшла 220 грн (це десь 3-4 кг з пакуванням) і це без врахуванням наложенного платежу, а якщо точки видачі немає - то в більшості випадків це буде the case. Тому думаю +400/500 легко на доставці набіжить із наложенним
Це також була одна із причин чому я Д31 в жуці взяв, бо у них доставка у відділення безплатна, а в місті їхніх відділень аж 2, чи мб навіть 3
AlexGround: ↑
21.12.2024 19:45
Да z20 отличный формат, но в бюджет не влезаю, вот эта винга 315b как раз близка к нему как я понимаю
по розміру так, практично 1в1, але у вінги троха інша компоновка всередині і туди лізе менша по габаритах комплектуха
в принципі може воно і норм з 1 вентилятором буде, якщо відяха 6600 і не дуже довга https://www.reddit.com/r/sffpc/comments ... sama_im01/
21.12.2024 19:47 як воно не дивно, але різниця в ціні при доставці НП 1кг чи 10кг не така велика, там десь 30-40 грн буде )) не виключено, що можна в локальному магазині забрати, та й алі чекати півтора місяці мінімум
Ну от ВК з Франківська до Хмельницького доставка (минулого місяця продавав) вийшла 220 грн (це десь 3-4 кг з пакуванням) і це без врахуванням наложенного платежу, а якщо точки видачі немає - то в більшості випадків це буде the case. Тому думаю +400/500 легко на доставці набіжить із наложенним
Це також була одна із причин чому я Д31 в жуці взяв, бо у них доставка у відділення безплатна, а в місті їхніх відділень аж 2, чи мб навіть 3
постійно щось відправляю, якщо з їх пакуванням, то можливо і буде 200+, зі своєї коробкою і оцінкою 3-4к буде десь 150 грн за 10кг посилку
наложка 20 грн + 2%, отже на 3.5к буде 90 грн
21.12.2024 19:52 Ну от ВК з Франківська до Хмельницького доставка (минулого місяця продавав) вийшла 220 грн (це десь 3-4 кг з пакуванням) і це без врахуванням наложенного платежу, а якщо точки видачі немає - то в більшості випадків це буде the case. Тому думаю +400/500 легко на доставці набіжить із наложенним
постійно щось відправляю, якщо з їх пакуванням, то можливо і буде 200+, зі своєї коробкою і оцінкою 3-4к буде десь 150 грн за 10кг посилку
Ось, коробка була також моя (зберіг ту в якій вона прийшла із магазину), це тільки доставка, не включаючи варість послуг ЛОХа, наложенний платіж і тд. Вага ВК 1.6кг здається + рідна упаковка з фомкою + транспортна упаковка (вона була із потрійним шаром картону/дуже товста, тому думаю 3-4кг спокійно те все заважило).
21.12.2024 19:57 постійно щось відправляю, якщо з їх пакуванням, то можливо і буде 200+, зі своєї коробкою і оцінкою 3-4к буде десь 150 грн за 10кг посилку
Ось, коробка була також моя (зберіг ту в якій вона прийшла із магазину), це тільки доставка, не включаючи варість послуг ЛОХа, наложенний платіж і тд. Вага ВК 1.6кг здається + рідна упаковка з фомкою + транспортна упаковка (вона була із потрійним шаром картону/дуже товста, тому думаю 3-4кг спокійно те все заважило).
страховка 0.5%, так що вк за 20к це вже +100 грн до тарифу, ну і лох там якось специфічно ціни на доставку формує