Пропоную обговорити ASUS представила лінійку міні-ПК NUC 14 Pro AI на платформі Intel Lunar Lake
На жаль, невідома ціна. А так, цікава "коробочка".
Останні статті і огляди
Новини
ASUS представила лінійку міні-ПК NUC 14 Pro AI на платформі Intel Lunar Lake
-
Volodya811
Member
-
Creature4O
Member
Вона перестане бути такою цікавою, коли дізнаєтеся ціну. Це ж асус!
Сканер відбитків і кнопочка копайлот дуже зручно. Особливо коли така коробочка десь під столом або за ТБ.
Сканер відбитків і кнопочка копайлот дуже зручно. Особливо коли така коробочка десь під столом або за ТБ.
-
vladdelkafa
Member
Думаю в нас буде 70к+ UAH.Volodya811: ↑ 20.12.2024 13:20 На жаль, невідома ціна. А так, цікава "коробочка".
Звичайний NUC 14 Pro - Ultra 5 125H (14C/18T, Up to 4.5GHz), 32GB DDR5 & 512GB PCIe 4.0 SSD, Intel ARC - $879 на Амазоні. Й це далеко не найдорожчій конфіг.
Кнопочку скоріш за все вимагає Майкрософт, щоб дати сертифікацію Copilot+PCCreature4O: ↑ 20.12.2024 14:30 Сканер відбитків і кнопочка копайлот дуже зручно.
Також чекайте скоро на всіх віндових ноутах з NPU
- спойлер
-
Creature4O
Member
vladdelkafa
А чого скоро чекайте?! Це вже з пів року є, чи десь так. На усіх лаптопах де NPU продуктивність сягає ~50 TOPS ця кнопочка є. Але взагаллі я казав про юзабіліті- зручність використання сканера і кнопочки на корпусі який зазвичай пхають десь подалі.
А чого скоро чекайте?! Це вже з пів року є, чи десь так. На усіх лаптопах де NPU продуктивність сягає ~50 TOPS ця кнопочка є. Але взагаллі я казав про юзабіліті- зручність використання сканера і кнопочки на корпусі який зазвичай пхають десь подалі.
-
ronemun
Advanced Member
а що там невідомого? Це ж Асус: +250% до ціни аналогічного десктопного варіанту і всеVolodya811: ↑ 20.12.2024 13:20 На жаль, невідома ціна. А так, цікава "коробочка".
-
vladdelkafa
Member
Швидше за все ця коробка буде десь під монитором лежати, бо ж в них інтегровані мікрофон та спікер.Creature4O: ↑ 21.12.2024 15:24 Але взагаллі я казав про юзабіліті - зручність використання сканера і кнопочки на корпусі який зазвичай пхають десь подалі.
Тому юзабіліті фінгерпрінт сенсора - в офісному форматі використання - не зовсім нульова.
- спойлер
Може там в когось задум був що ти нажимаєш, та одразу кажеш свій запит в інтегрований мікрофон й що це типу юзфул.
Але мені більш цікаво було б - чи можна зробити ремаппінг на цю кнопку, як це можна робити на клавіатурах