Intel Wildcat Lake — нове сімейство процесорів початкового рівня

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Alexsandr
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Intel Wildcat Lake — нове сімейство процесорів початкового рівня

Есть шансы пойти на офисники (коробочки мелкие) и недорогие ноуты.
Volodya811
Member

Повідомлення

Alexsandr: 20.12.2024 13:07 Предлагаю обсудить Intel Wildcat Lake — нове сімейство процесорів початкового рівня

Есть шансы пойти на офисники (коробочки мелкие) и недорогие ноуты.
На офіс такі компіки підуть аж бігом. Для різних терміналів і набору тексту більше і не потрібно. Буде норм і для медіа-комбайна для ТВ. А от для офісної серйозної роботи 6 ядер без додаткових потоків трохи замало. Хоча б 8 ядер потрібно. Зараз усі браузери (в першу чергу Гугл Хром) оптимізовані під 8 потоків.
Востаннє редагувалось 20.12.2024 13:18 користувачем Volodya811, всього редагувалось 1 раз.
heidfeld
Member

Повідомлення

та закапывайте уже этот Интел, надоел уже.
Volodya811
Member

Повідомлення

heidfeld: 20.12.2024 13:18 та закапывайте уже этот Интел, надоел уже.
Це пише людина, яка сама сидить на Інтелі, бо любить фірмові речі :super:
heidfeld
Member

Повідомлення

Volodya811: 20.12.2024 13:19
heidfeld: 20.12.2024 13:18 та закапывайте уже этот Интел, надоел уже.
я на интеле только потому что нужна их встройка и мой супер кулер ставится только на них. так бы конечно спрыгнул на амд давно.
alexeygalas
Member

Повідомлення

heidfeld: 20.12.2024 13:18та закапывайте уже этот Интел, надоел уже.
Уявіть на секунду, що закопали. Хоча це навіть звучить сміховинно ))

Що далі робитимемо? Будемо доїти кремній, поки не дійдемо до межі? насипатитимемо більше ядер і розказуватимемо всім, що поточна архітектура норм і так пайдьот. Ще може декілька років протримаємось. А там будь що буде?
Skiff93
Member

Повідомлення

heidfeld: 20.12.2024 13:24
Volodya811: 20.12.2024 13:19

я на интеле только потому что нужна их встройка и мой супер кулер ставится только на них. так бы конечно спрыгнул на амд давно.
Коли плата втричі дорожче за процесор і супер-кулер на Пеньку
Зображення
Вкладення
images.png
heidfeld
Member

Повідомлення

Skiff93: 20.12.2024 14:38 Коли плата втричі дорожче за процесор і супер-кулер на Пеньку
ну мать я брал за 3700 новую (недавно, когда сгорела евга на 1151). и в планах есть обновить цп на более мощный. так что все у меня продуманно. и я не извращенец (почти :gigi: )
Skiff93
Member

Повідомлення

heidfeld: 20.12.2024 14:44
Skiff93: 20.12.2024 14:38 Коли плата втричі дорожче за процесор і супер-кулер на Пеньку
ну мать я брал за 3700 новую. и в планах есть обновить цп на более мощный. так что все у меня продуманно. и я не извращенец (почти :gigi: )
В мене у 2017 pentium g4560 на платі Asus Maximus VIII Gene під Thermalright Macho стояв :lol: :beer:
Yaroslav308
Member

Повідомлення

Volodya811: 20.12.2024 13:17Зараз усі браузери (в першу чергу Гугл Хром) оптимізовані під 8 потоків.
Боюсь, сам хром об этом не знает.
спойлер
Зображення
Volodya811
Member

Повідомлення

Yaroslav308: 20.12.2024 15:05
Volodya811: 20.12.2024 13:17Зараз усі браузери (в першу чергу Гугл Хром) оптимізовані під 8 потоків.
спойлер
Зображення
Це програмні потоки. Раніше була інфа від Гугла про оптимізацію під 8 потоків процесора. Хоча, цілком можливо, що вже з того часу вийшли нові версії Хромуд, і зараз Хром може вантажити значно більше потоків.
Nekros
Member

Повідомлення

Volodya811: 20.12.2024 15:19
Yaroslav308: 20.12.2024 15:05
спойлер
Зображення
Це програмні потоки. Раніше була інфа від Гугла про оптимізацію під 8 потоків процесора. Хоча, цілком можливо, що вже з того часу вийшли нові версії Хромуд, і зараз Хром може вантажити значно більше потоків.
а як же декодери? Я думав це головне а не кiлькiсть ядер як у технологiчно вiдсталому амд з 4 декодерами? :gigi:
yurius_r
Member

Повідомлення

Як заміна n100 непогано. Треба більше швидших ліній pci-e та двохканал на ddr5 щось близько 6000. Ну і новий iGPU на Xe2. В такому вигляді буде ідеал, візьму погратися itx плату від відомого бренда залюбки
Відповісти