S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
MAKKACIN
Member

Повідомлення

Пограв після онови, ну блін, зона живіша набагато стала. Відчувається по іншому :)
nutman
Junior

Повідомлення

BoJIbHbIu: 20.12.2024 00:05 оновився на нову версію 1.1.
в цілому все зібрано, подумав допройти сюжет.
спойлер
пфф, отримав софтлок. нема діалогу зі стрільцем на Прип'яті, опладую стоячи. і ти стоїш закритий в локації 10х10 з торговцем, механіком та Стрільцем, браво GSC. ніхто нічого не тестував :D
Uetools_ghost+fly и кайфуешь, ты же бетатестер или кто? Я вот бетатестер и горжусь :gigi:
Dremjke
Member

Повідомлення

MAKKACIN: 20.12.2024 09:26зона живіша набагато стала. Відчувається по іншому
Ну, враги стали спавниться чушь чаще и их стало чуть больше. В остальном они так же бьют без промаха через любые укрытия за километр.
Забавный факт - бегу по заданию от Доктора к старому разводиле Сидоровичу и на подходе к деревне нубов на меня нападает толпа челов в экзоскелетах. Не захотелось принимать в одиночку этот бой и отступаю к самой деревне в надежде, что новички впрягуться... А хрен там. Они тупо стоят и не реагируют на экзоскелеты, а те в свою очередь их расстреливают :lol:

Отправлено спустя 1 минуту 27 секунд:
Буквально перед патчем таки скипнул софтлокнувшийся квест и теперь каждую новую цепочку сюжетных квестов стартую через консоль :laugh:
не знаю, что GSC делали в том потужном патче на 100гб, но это, конечно, позорище.
Alexsandr
Member

Повідомлення

Dremjke: 20.12.2024 13:13 Ну, враги стали спавниться чушь чаще и их стало чуть больше. В остальном они так же бьют без промаха через любые укрытия за километр.
На легком уровне бывает вообще тупят. стреляют, я за пеньком, иногда высовываюсь и стреляю в ответ и через время меня просто теряют. Бегают с криками где он мол. Я уже следом за ними хожу, расстреливают с последнего и по цепочке, а они меня не видят. Наверное подожду еще пары патчей, все равно я только в самом начале, нечего портить впечатление.
MAKKACIN
Member

Повідомлення

Dremjke
Це я тоже помітив, я їх тупо не бачу а вони мене фігачат нонстопом тіки вилізу з укриття, так ше й "БанДеролька" задовбала) І якісь агрисивніші стали) АЛе бачив в далі махач кабана і собак. Не вистачає бінокля :idea:
BoJIbHbIu
Member

Повідомлення

nutman: 20.12.2024 10:12
BoJIbHbIu: 20.12.2024 00:05 оновився на нову версію 1.1.
в цілому все зібрано, подумав допройти сюжет.
спойлер
пфф, отримав софтлок. нема діалогу зі стрільцем на Прип'яті, опладую стоячи. і ти стоїш закритий в локації 10х10 з торговцем, механіком та Стрільцем, браво GSC. ніхто нічого не тестував :D
Uetools_ghost+fly и кайфуешь, ты же бетатестер или кто? Я вот бетатестер и горжусь :gigi:
не вийде.
відповідь ТП GSC.
спойлер
Доброго дня Сталкере,

Дякуємо що повідомили нам про проблему з завданням "Військовий кріт" та неможливістю поговорити зі Стрільцем за квестом. Нашим командам вже відомо про проблему, яку ви описали, і ми знайшли причину цього у випадковій смерті Ріхтера. Ми розуміємо, як це впливає на ваш ігровий досвід, і працюємо над тим, щоб вирішити цю проблему якомога швидше в наступних патчах.

Хоча наразі ми не маємо додаткових оновлень, ми рекомендуємо постійно оновлювати програмне забезпечення гри та платформи, оскільки майбутні покращення включатимуть виправлення.
Hotspur
Member

Повідомлення

BoJIbHbIu: 20.12.2024 14:54щоб вирішити цю проблему якомога швидше в наступних патчах.
через 99 патчів схоже можна буде пройти сюжет :lol: . іди своєю дорогою сталкер :lol:
BoJIbHbIu
Member

Повідомлення

Hotspur: 20.12.2024 16:05
BoJIbHbIu: 20.12.2024 14:54щоб вирішити цю проблему якомога швидше в наступних патчах.
через 99 патчів схоже можна буде пройти сюжет :lol: . іди своєю дорогою сталкер :lol:
вже трішки смішно стає. зробили патч який прибирає баги та додає нові :lol:
Hotspur
Member

Повідомлення

BoJIbHbIu: 20.12.2024 16:11вже трішки смішно стає. зробили патч який прибирає баги та додає нові
ти просто не грав в Сталкер Чисте Небо. Там до 11 патча сюжет пройти було неможливо через баги :beer:
BoJIbHbIu
Member

Повідомлення

Hotspur
та грав, в перший день продажів купив диск. їх ще навіть на полиці не встигли поставити прямо з великої брендованої коробки діставали та давали людям.

без патчів дійшов до Лиманська, при підході до антени був виліт. після першого патчу пройшов без проблем, але потрібно було починати гру з початку нажаль :beer:

а так, з великих багів це війна угрупувань яка не працює и кончений кулементник на кордоні)
Hotspur
Member

Повідомлення

BoJIbHbIu: 20.12.2024 16:19 але потрібно було починати гру з початку нажаль
я починав разів 5 :lol: сейви не підходили старі

Відправлено через 24 секунди:
BoJIbHbIu: 20.12.2024 16:19кончений кулементник на кордоні)
там була купа всього :lol:. і двері не відкривались і все що можна

Відправлено через 2 хвилини 19 секунд:
MAKKACIN: 20.12.2024 13:19АЛе бачив в далі махач кабана і собак. Не вистачає бінокля
бачив махач кровосісі кабанів і бандитів :lol: . незнаю хто б виграв але мегі треба був лут бандитів того убив усіх :gigi:
BoJIbHbIu
Member

Повідомлення

Hotspur: 20.12.2024 16:29
BoJIbHbIu: 20.12.2024 16:19 але потрібно було починати гру з початку нажаль
я починав разів 5 :lol: сейви не підходили старі

Відправлено через 24 секунди:
BoJIbHbIu: 20.12.2024 16:19кончений кулементник на кордоні)
там була купа всього :lol:
так і було, але перепройшов після першого патчу. виліти були авжеж, але не багато наскільки пам'ятаю.
MaxZema
Member

Повідомлення

Фух! Пройшов гру! Це була довга пригода, справжнє випробування! Великий світ гри, який цікаво досліджувати, але в якому я загубив сюжет >.<
Барбарис
Member

Повідомлення

Hotspur, бачив бій 5 зомбі проти 5 снорків - виграли зомбі, правда ненадовго, бо крутились біля мого арту.
Cirax
Member

Повідомлення

MAKKACIN: 20.12.2024 13:19 Dremjke
Це я тоже помітив, я їх тупо не бачу а вони мене фігачат нонстопом тіки вилізу з укриття, так ше й "БанДеролька" задовбала) І якісь агрисивніші стали) АЛе бачив в далі махач кабана і собак. Не вистачає бінокля :idea:
Иду себе спокойно от Лодочки в сторону Сферы.
Это там где нужно прыгать по вагонам.
Спавнится 3 монолитовца.
Сижу за 2м вагоном от них, который немного под наклоном.
Дробовик монолитовца пробивает вагон насквозь по длине, и по полжизни сносит.
КурткаБейн
Junior

Повідомлення

MaxZema, скижи, після того як вийшов з НДІЧАЗ ще скільки по сюжету, десь половина?

Cirax, так ці перстрілки с ботами найбільше псують враження, ботам перешкоди по траєкторії взагалі не заважають

UPD: а ще в мене постійні вильоти/зависання. Ось після чергового зависання почалось скачування вчорашнього патчу, ще раз... :gigi:
MaxZema
Member

Повідомлення

КурткаБейн: 20.12.2024 18:08 MaxZema, скижи, після того як вийшов з НДІЧАЗ ще скільки по сюжету, десь половина?

Cirax, так ці перстрілки с ботами найбільше псують враження, ботам перешкоди по траєкторії взагалі не заважають

UPD: а ще в мене постійні вильоти/зависання. Ось після ергового зависання почалось скачування вчорашнього патчку, ще раз :gigi:
ну, я після НДІЧАЗ грав ще десь 67 годин (заголом награв 157) :lol: Але як попав в Припять , то сильно там не лазив (усі точки інтересу не досліджував, тільки ті що на шляху основної місії) , бо втомився вже від гри :insane: Ах да, я ще скіпнув дослідження зони навколо АЕС. Через пару років, якщо живим буду, то перепройду с длс. Гра в цілому сподобалась, але НУ ДУЖЕ велика.
КурткаБейн
Junior

Повідомлення

MaxZema: 20.12.2024 18:15
КурткаБейн: 20.12.2024 18:08 MaxZema, скижи, після того як вийшов з НДІЧАЗ ще скільки по сюжету, десь половина?

UPD: а ще в мене постійні вильоти/зависання. Ось після ергового зависання почалось скачування вчорашнього патчку, ще раз :gigi:
ну, я після НДІЧАЗ грав ще десь 67 годин (заголом награв 157) :lol: Але як попав в Припять , то сильно там не лазив (усі точки інтересу не досліджував, тільки ті що на шляху основної місії) , бо втомився вже від гри :insane: Ах да, я ще скіпнув дослідження зони навколо АЕС. Через пару років, якщо живим буду, то перепройду с длс. Гра в цілому сподобалась, але НУ ДУЖЕ велика.
Дяк! :up: я ж тому і питаю, щоб розуміти пилисосити карту далі чи йти по сюжету, бо є варінт шо в один момент мені це все запарить... То краще сюжетку пройти :)
Барбарис
Member

Повідомлення

Ще один патч на 8Гб, але сьогодні оновлюється 127 ГБ. Нитіки можуть знову казати, що 110 качається. :D
Delfin4ick
Member

Повідомлення

Купив, версія 1.11, годину дивився на компіляцію шейдерів, індикатор виконання так і не зрушився з 2-3%. Повернув кошти на карту. Класна гра, рекомендую :super:
Відповісти