Последние статьи и обзоры
Новости
Найкращий різдвяний подарунок: потужний ігровий ноутбук від ASUS
-
Shkryab
Member
ну тут тема якось не однозначна - кращій різдвяний подарунок чи ігровий ноутбук... як подарунок то мак, як пограти....ну кому що
-
Lucas55
Member
- Откуда: Сверхскопление Ланиакея Местная группа галактик Млечный Путь Солнечная система планета Земля
А де будуть роздавати подарунки ?
-
NeoWar
Member
Думаю ти крім власного прутня та епловських девайсів одночасно мало що в руках тримав)Melki: ↑ 18.12.2024 14:23и никогда Мака в руках не делжалNeoWar: ↑ 18.12.2024 14:06Не можу, бо я фізику знаю і маю інженерну освіту відповідну.
-
The_Rusik
Member
Лучше не играть, чем купить "игровой" ноутбук для игр.
Гудит что самолёт. Температуры что гриль можно жарить. Мощность на дне этих мобильных видимо карт.
Гудит что самолёт. Температуры что гриль можно жарить. Мощность на дне этих мобильных видимо карт.
-
NeoWar
Member
Якщо сидиш удома, то нема питань декстоп краще рішення. Наприклад я працюю інженером і катаюся по всій країні, а інколи і за кордон. Так ось мені мій Fulltower вагою 27 кг + монітор із собою возити не зручно м'якокажучі. Потужність мобільних карт достатня. Маю ноут із RTX 4080, грав у КП2077 у 2К на ультрах + Path tracing з 70-100 ФПС. Так гучно досить, але в мене ноут із водянкою, тому не так як тільки на повітряній СО.The_Rusik: ↑ 18.12.2024 17:31 Лучше не играть, чем купить "игровой" ноутбук для игр.
-
Kashtan
Member
Що у вас за корпус - 27кг? В мене чіфтек 20кг - але там сталь 1мм.NeoWar: ↑ 18.12.2024 17:41Якщо сидиш удома, то нема питань декстоп краще рішення. Наприклад я працюю інженером і катаюся по всій країні, а інколи і за кордон. Так ось мені мій Fulltower вагою 27 кг + монітор із собою возити не зручно м'якокажучі. Потужність мобільних карт достатня. Маю ноут із RTX 4080, грав у КП2077 у 2К на ультрах + Path tracing з 70-100 ФПС. Так гучно досить, але в мене ноут із водянкою, тому не так як тільки на повітряній СО.The_Rusik: ↑ 18.12.2024 17:31 Лучше не играть, чем купить "игровой" ноутбук для игр.
-
NeoWar
Member
СM Storm Trooper. Зараз мабуть трохи менше, бо SLI вже нема)Kashtan: ↑ 18.12.2024 17:51Що у вас за корпус - 27кг? В мене чіфтек 20кг - але там сталь 1мм.NeoWar: ↑ 18.12.2024 17:41
Якщо сидиш удома, то нема питань декстоп краще рішення. Наприклад я працюю інженером і катаюся по всій країні, а інколи і за кордон. Так ось мені мій Fulltower вагою 27 кг + монітор із собою возити не зручно м'якокажучі. Потужність мобільних карт достатня. Маю ноут із RTX 4080, грав у КП2077 у 2К на ультрах + Path tracing з 70-100 ФПС. Так гучно досить, але в мене ноут із водянкою, тому не так як тільки на повітряній СО.
-
gooodorsage
Junior
Нормальних знижок під новий рік не має від Asus та 5000+ лінійка маяче. Кому ті ноути потрібна за такий прайс?)
-
Ektalion
Member
На тому "потужному ігровому ноутбуку" теж сильно не пограєш. Зараз ламаються на раз-два від перегріву.Hotspur: ↑ 18.12.2024 14:09 кому краще ? на маку грати немає у що
Последний раз редактировалось Ektalion 18.12.2024 18:47, всего редактировалось 1 раз.
-
The_Rusik
Member
NeoWar
А если выключить длсс и фейковые кадры?
И сколько минут живет ноут в киберпанке от батареи?
И наверное тихо работает, его не слышно?
-
Hotspur
Member
Це правда, але можна програмно обмежувати температури, буде + - якось працюватиEktalion: ↑ 18.12.2024 18:46На тому "потужному ігровому ноутбуку" теж сильно не пограєш. Зараз ламаються на раз-два від перегріву.
-
Bukakanga
Member
для меня игровой ноутбук - это примерно как морская свинка, которая на самом деле не морская и не свинка. Вот и оно по факту - и не игровой и не ноутбук.
-
Hotspur
Member
ти будеш дарувати Асусу гроші за оверпрайснуті в 2 рази ноутиLucas55: ↑ 18.12.2024 16:31А де будуть роздавати подарунки ?
-
Melki
Member
не надо думать о моем "прутнє", пожалуйстаNeoWar: ↑ 18.12.2024 17:18Думаю ти крім власного прутня та епловських девайсів одночасно мало що в руках тримав)
-
NeoWar
Member
Без DLSS і FG буде десь 60 ФПС на ультрах із RTX. А от топовый Mackbook pro 2024, який коштує дорожче мого ноута, ледь КП2077 на середніх тягне))The_Rusik: ↑ 18.12.2024 18:47 NeoWar
Причому тут робота в ігровому режимі від АКБ? Це ж не кармана консоль і не стімдек. Досить тихо працює, бо в мене ноут із зовнішнім водоблоком. Ваш Масbook у кіберпанку від АКБ на ультрах скільки працює годину чи пів? Тихо? Мабуть у епла магічне залізо яке не піддається законам фізики?
-
Shkryab
Member
The_Rusik: ↑ 18.12.2024 17:31 Лучше не играть, чем купить "игровой" ноутбук для игр.
Отправлено спустя 1 минуту 11 секунд:
а в чем ограничение?NeoWar: ↑ 18.12.2024 19:43Без DLSS і FG буде десь 60 ФПС на ультрах із RTX. А от топовый Mackbook pro 2024, який коштує дорожче мого ноута, ледь КП2077 на середніх тягне))The_Rusik: ↑ 18.12.2024 18:47 NeoWar
Причому тут робота в ігровому режимі від АКБ? Це ж не кармана консоль і не стімдек. Досить тихо працює, бо в мене ноут із зовнішнім водоблоком. Ваш Масbook у кіберпанку від АКБ на ультрах скільки працює годину чи пів? Тихо? Мабуть у епла магічне залізо яке не піддається законам фізики?
-
Kashtan
Member
кг 13,7
Що ви туди вмонтували на 14кг? Охолодження?
-
Shkryab
Member
шо ви той мак так хейтите. Він перекрива певний спектр задач, деякі не зробиш на вінді. Про ігри - ну з"явиться egpu з ТБ-5 можна буде мабуть і 5-ту серію карти підтикнути. https://technical.city/ru/cpu/Core-i9-1 ... x-16-cores тут деяке порівняня з коркою. у мака набагато краща ПСП
-
FishNumberOne
Member
Lenovo One Love <3