Найкращий різдвяний подарунок: потужний ігровий ноутбук від ASUS

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

ну тут тема якось не однозначна - кращій різдвяний подарунок чи ігровий ноутбук... як подарунок то мак, як пограти....ну кому що
Lucas55
Member
Откуда: Сверхскопление Ланиакея Местная группа галактик Млечный Путь Солнечная система планета Земля

А де будуть роздавати подарунки ? :)
NeoWar
Member

Melki: 18.12.2024 14:23
NeoWar: 18.12.2024 14:06Не можу, бо я фізику знаю і маю інженерну освіту відповідну.
и никогда Мака в руках не делжал
Думаю ти крім власного прутня та епловських девайсів одночасно мало що в руках тримав)
The_Rusik
Member

Лучше не играть, чем купить "игровой" ноутбук для игр.
Гудит что самолёт. Температуры что гриль можно жарить. Мощность на дне этих мобильных видимо карт.
NeoWar
Member

The_Rusik: 18.12.2024 17:31 Лучше не играть, чем купить "игровой" ноутбук для игр.
Гудит что самолёт. Температуры что гриль можно жарить. Мощность на дне этих мобильных видимо карт.
Якщо сидиш удома, то нема питань декстоп краще рішення. Наприклад я працюю інженером і катаюся по всій країні, а інколи і за кордон. Так ось мені мій Fulltower вагою 27 кг + монітор із собою возити не зручно м'якокажучі. Потужність мобільних карт достатня. Маю ноут із RTX 4080, грав у КП2077 у 2К на ультрах + Path tracing з 70-100 ФПС. Так гучно досить, але в мене ноут із водянкою, тому не так як тільки на повітряній СО.
Kashtan
Member

NeoWar: 18.12.2024 17:41
The_Rusik: 18.12.2024 17:31 Лучше не играть, чем купить "игровой" ноутбук для игр.
Якщо сидиш удома, то нема питань декстоп краще рішення. Наприклад я працюю інженером і катаюся по всій країні, а інколи і за кордон. Так ось мені мій Fulltower вагою 27 кг + монітор із собою возити не зручно м'якокажучі. Потужність мобільних карт достатня. Маю ноут із RTX 4080, грав у КП2077 у 2К на ультрах + Path tracing з 70-100 ФПС. Так гучно досить, але в мене ноут із водянкою, тому не так як тільки на повітряній СО.
Що у вас за корпус - 27кг? В мене чіфтек 20кг - але там сталь 1мм.
NeoWar
Member

Kashtan: 18.12.2024 17:51
NeoWar: 18.12.2024 17:41

СM Storm Trooper. Зараз мабуть трохи менше, бо SLI вже нема)
gooodorsage
Junior

Нормальних знижок під новий рік не має від Asus та 5000+ лінійка маяче. Кому ті ноути потрібна за такий прайс?)
Ektalion
Member

Hotspur: 18.12.2024 14:09 кому краще ? на маку грати немає у що
На тому "потужному ігровому ноутбуку" теж сильно не пограєш. Зараз ламаються на раз-два від перегріву.
Последний раз редактировалось Ektalion 18.12.2024 18:47, всего редактировалось 1 раз.
The_Rusik
Member

NeoWar
А если выключить длсс и фейковые кадры?
И сколько минут живет ноут в киберпанке от батареи?
И наверное тихо работает, его не слышно?
Hotspur
Member

Ektalion: 18.12.2024 18:46На тому "потужному ігровому ноутбуку" теж сильно не пограєш. Зараз ламаються на раз-два від перегріву.
Це правда, але можна програмно обмежувати температури, буде + - якось працювати
Bukakanga
Member

для меня игровой ноутбук - это примерно как морская свинка, которая на самом деле не морская и не свинка. Вот и оно по факту - и не игровой и не ноутбук.
Hotspur
Member

Lucas55: 18.12.2024 16:31А де будуть роздавати подарунки ?
ти будеш дарувати Асусу гроші за оверпрайснуті в 2 рази ноути :beer:
Melki
Member

NeoWar: 18.12.2024 17:18Думаю ти крім власного прутня та епловських девайсів одночасно мало що в руках тримав)
не надо думать о моем "прутнє", пожалуйста
NeoWar
Member

The_Rusik: 18.12.2024 18:47 NeoWar
Без DLSS і FG буде десь 60 ФПС на ультрах із RTX. А от топовый Mackbook pro 2024, який коштує дорожче мого ноута, ледь КП2077 на середніх тягне))
Причому тут робота в ігровому режимі від АКБ? Це ж не кармана консоль і не стімдек. Досить тихо працює, бо в мене ноут із зовнішнім водоблоком. Ваш Масbook у кіберпанку від АКБ на ультрах скільки працює годину чи пів? Тихо? Мабуть у епла магічне залізо яке не піддається законам фізики?
Shkryab
Member

:facepalm:

Отправлено спустя 1 минуту 11 секунд:
NeoWar: 18.12.2024 19:43
The_Rusik: 18.12.2024 18:47 NeoWar
Без DLSS і FG буде десь 60 ФПС на ультрах із RTX. А от топовый Mackbook pro 2024, який коштує дорожче мого ноута, ледь КП2077 на середніх тягне))
Причому тут робота в ігровому режимі від АКБ? Це ж не кармана консоль і не стімдек. Досить тихо працює, бо в мене ноут із зовнішнім водоблоком. Ваш Масbook у кіберпанку від АКБ на ультрах скільки працює годину чи пів? Тихо? Мабуть у епла магічне залізо яке не піддається законам фізики?
а в чем ограничение?
Kashtan
Member

NeoWar: 18.12.2024 17:56
Kashtan: 18.12.2024 17:51
СM Storm Trooper. Зараз мабуть трохи менше, бо SLI вже нема)
кг 13,7
Що ви туди вмонтували на 14кг? Охолодження?
Shkryab
Member

шо ви той мак так хейтите. Він перекрива певний спектр задач, деякі не зробиш на вінді. Про ігри - ну з"явиться egpu з ТБ-5 можна буде мабуть і 5-ту серію карти підтикнути. https://technical.city/ru/cpu/Core-i9-1 ... x-16-cores тут деяке порівняня з коркою. у мака набагато краща ПСП
FishNumberOne
Member

Lenovo One Love <3
Ответить