Останні статті і огляди
Новини
Перші подробиці The Witcher IV
-
Syrio_Forel
Junior
В книгах відьмаки намагалися давати Цирі якусь хімію, але там ії організм на це погано реагував, тому і віддали ії в магічну школу. До того ж мутації смертельно небезпечні, в основному брали сиріт або "зайвих" дітей. Для чого Цирілла вирішила настільки сильно ризикнути власним життям і в перспективі не мати дітей, мені не зрозуміло. Дуже натягнуто все виходить.
-
Lekrs
Member
Li: ↑ 16.12.2024 00:57 "В стран война, каждую ночь летают дроны, каждая ночь может быть последней... Зайдука на форум, буду обсуждать внешность персонажа, в не вышедшей игре"
Шо тут забув?
-
Pathfinder
Member
- Звідки: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера
Судячи по інтерв'ю, між 3 і 4 частинами 8 років. Тобто Цирі 26-29.Scoffer: ↑ 15.12.2024 19:45 Enjthesilence
Це в 15 років вона пацанкою була. А до 50 мало б вже попустити
Вони і далі вік поламали, у 3 є цитата Вєсєміра про майже 100 років Герванту, а в 4 буде 70+-
Приклад зоряних воєн і по..го канону.
-
Kib
Member
А про це де інфа була?Pathfinder: ↑ 16.12.2024 08:39а в 4 буде 70+-
-
olegwatch
Member
Дуже багато хейту про, по суті, видуману історію з вашого боку. Прям дуже багато. Сподіваюсь, ви не будете грати. Адже так?Nekros: ↑ 15.12.2024 12:32Так у книгах був кіт, грифон та вовк. В останній додали змію. Кіт - не рисьNeoWar: ↑ 15.12.2024 12:25
Школа рисі якої не їснує:
- спойлер
- "
— Слухай-но, Бонгарт чи як там тебе. Ти мене не сміши. Відьмакові ти й до п’ят не доріс. Зрівнятися з ним ти не зумієш. Жодної конкуренції. Ти ж сам кажеш: шкуродер та кат. Але це діє тільки на малих песиків. На дуже малих песиків.
— Подивись-но сюди, відьмо.
Різким рухом він розвів кубрак і сорочку, витягнув, плутаючи ланцюжки, три срібні медальйони. Один мав форму голови кота, другий — орла чи грифа. Третього вона докладно не бачила, певно, то був вовк.
— Таких речей, — пирхнула вона знову, удаючи байдужість, — повно на будь-якому ярмарку.
— Ці не з ярмарку.
— Та невже?
— Було колись так, — засичав Бонгарт, — що порядні люди боялися відьмаків більше, ніж потвор. Потвори, що там не кажи, сиділи в лісах та очеретах, відьмаки ж мали нахабство прогулюватися вулицями, входити до корчем, крутитися коло храмів, управ, шкіл та місць розваги. Порядні люди слушним чином вирішили, що то скандал. Тож знайшли когось такого. Нескоро, не відразу, не близько, але знайшли. Як бачиш, на моєму рахунку троє. Ані один перевертень із них не з’являвся більше поблизу й не дражнив добрих мешканців своїм виглядом. А якби з’явився, я б зробив би з ним те саме, що й із попередніми.
"Тобто у книзі є медальони не існуючою школи? В 3му ж Відьмаку Ламберт розказує про свого товариша із школи кота... І в грі присутній сет цієї школи, який доречі у трейлері вдягнуто на Цирі. Чи типу кіт не рись і саме у цьому питання?
- спойлер
- "
— Ти виграла… — прохарчав, дивлячись на вістря Ластівки. — Ти виграла, відьмачко. Шкода, що це не на арені… Було б видовисько…
Вона не відповіла.
— То я дав тобі той меч, пам’ятаєш?
— Я все пам’ятаю.
— Хіба мене… — простогнав він. — Хіба ж ти мене не доріжеш, га? Не зробиш того… Не доб’єш поваленого й беззбройного… Я ж тебе знаю, Цірі. Ти як на те… надто шляхетна.
Вона дивилася на нього довго. Дуже довго. Потім нахилилася. Очі Бонгарта розширилися ще більше. Але вона лише зірвала в нього з шиї медальйони — вовка, кота й грифона. Потім розвернулася і пішла в бік виходу.
"
-
Nekros
Member
Дуже багато впевненості з вашого боку що гра буде топом як 3 частина. Прям дуже багато. Коли це вийде лайном ви же будете грати, так?olegwatch: ↑ 16.12.2024 10:39Дуже багато хейту про, по суті, видуману історію з вашого боку. Прям дуже багато. Сподіваюсь, ви не будете грати. Адже так?Nekros: ↑ 15.12.2024 12:32
Так у книгах був кіт, грифон та вовк. В останній додали змію. Кіт - не рись
-
wolf359
Junior
Пан Сапковський справився раніше за сценаристів СДПР і зробив Цирі лесбійкою ще в книгах.mrigi: ↑ 15.12.2024 13:23 Захар Беркут
Та да, скоріш за все якесь лєсбо зафігачать шоб не перегрівати планету зайвим паланням
-
olegwatch
Member
Де я написав, що гра буде ТОПом?Nekros: ↑ 16.12.2024 11:19Дуже багато впевненості з вашого боку що гра буде топом як 3 частина. Прям дуже багато. Коли це вийде лайном ви же будете грати, так?olegwatch: ↑ 16.12.2024 10:39
Дуже багато хейту про, по суті, видуману історію з вашого боку. Прям дуже багато. Сподіваюсь, ви не будете грати. Адже так?
-
Kyro
Member
Скоріше гравець за дві команди. На той момент мужики нормальні не попадалися. Це до речі дуже вигідно, романи можна крутити зо всіма.wolf359: ↑ 16.12.2024 11:23Пан Сапковський справився раніше за сценаристів СДПР і зробив Цирі лесбійкою ще в книгах.mrigi: ↑ 15.12.2024 13:23 Захар Беркут
Та да, скоріш за все якесь лєсбо зафігачать шоб не перегрівати планету зайвим паланням
Отправлено спустя 2 минуты 24 секунды:
Отож, не треба було в це лізти. З приквелом про молодого Геральта або взагалі невідомого відьмака було б простіше, не треба було б гвалтувати лор.Pathfinder: ↑ 16.12.2024 08:39Судячи по інтерв'ю, між 3 і 4 частинами 8 років. Тобто Цирі 26-29.Scoffer: ↑ 15.12.2024 19:45 Enjthesilence
Це в 15 років вона пацанкою була. А до 50 мало б вже попустити
Вони і далі вік поламали, у 3 є цитата Вєсєміра про майже 100 років Герванту, а в 4 буде 70+-
Приклад зоряних воєн і по..го канону.
-
Scoffer
Member
Та можна було просто про Ламберта чи Ескеля. Ламберт оно теж любитель гвинта, а Ескель - рогатих і хвостатих жінок Лору про них мало, пригод можна навигадувати багато.
Ну просто реально Цірілла самий нудний персонаж з усієї саги.
-
Nekros
Member
Ти написав з певнінімтю того що це буде топом та запитав в мене не буду я грати в цій шедевр, так? Сподіваюсь ти будеш в це грати якщо гра вийде лайном, жерти це з тупою либою на обличчіolegwatch: ↑ 16.12.2024 11:42Де я написав, що гра буде ТОПом?Nekros: ↑ 16.12.2024 11:19
Дуже багато впевненості з вашого боку що гра буде топом як 3 частина. Прям дуже багато. Коли це вийде лайном ви же будете грати, так?
-
olegwatch
Member
Слухай сюди, ***! Якщо ти перейшло на "ти" за своєю ініциативою, то я скажу тобі так: Йди у дупу якомога глибше, ***. Так зрозуміло? Тут все чітко і не треба вигадувати нічого в своїй коробці, яку ти називаєшь головою у себе.Nekros: ↑ 16.12.2024 12:16Ти написав з певнінімтю того що це буде топом та запитав в мене не буду я грати в цій шедевр, так? Сподіваюсь ти будеш в це грати якщо гра вийде лайном, жерти це з тупою либою на обличчі
-
Nekros
Member
Ти якійсь дурний. Перед тим як мене питати відповідь ти будеш в це грати чи ні?olegwatch: ↑ 16.12.2024 12:22Слухай сюди, ***! Якщо ти перейшло на "ти" за своєю ініциативою, то я скажу тобі так: Йди у дупу якомога глибше, ***. Так зрозуміло? Тут все чітко і не треба вигадувати нічого в своїй коробці, яку ти називаєшь головою у себе.Nekros: ↑ 16.12.2024 12:16
Ти написав з певнінімтю того що це буде топом та запитав в мене не буду я грати в цій шедевр, так? Сподіваюсь ти будеш в це грати якщо гра вийде лайном, жерти це з тупою либою на обличчі
-
Kyro
Member
От про шо де але тут згоден 100%.Scoffer: ↑ 16.12.2024 12:14 Та можна було просто про Ламберта чи Ескеля. Ламберт оно теж любитель гвинта, а Ескель - рогатих і хвостатих жінок Лору про них мало, пригод можна навигадувати багато.
-
lordep
Member
+1Scoffer: ↑ 16.12.2024 12:14 Ну просто реально Цірілла самий нудний персонаж з усієї саги.
Лиш би гру не перетворили HorizonWitcher
- спойлер
- спойлер
- спойлер
-
Nekros
Member
Li: ↑ 16.12.2024 00:57 "В стран война, каждую ночь летают дроны, каждая ночь может быть последней... Зайдука на форум, буду обсуждать внешность персонажа, в не вышедшей игре"
А чого це ти бойовку до ще невишидшей готiк 2 ремейк обговорюєш, воєна же?Li: ↑ 04.08.2024 14:44Боёвка "закликать до смерти" эталон? Надеюсь, эта шутка. В Ризен 1 хорошая боёвка, в Г3 худшая.Inqizitor2022: ↑ 04.08.2024 12:59 Боёвка Готики 1 даже в момент выхода Готики 1 была корявая и неудобная. В Готике 2 сделали капельку лучше, но всё равно было убого и неудобно. Только в Готике 3 сделали удобную современную боёвку, я даже прослезился от умиления, когда первый раз в 2007 Готику 3 увидел.
-
Pathfinder
Member
- Звідки: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера
Десь бачив, проте зараз вже не можу знайти. Можливо і помилився.
-
Kashtan
Member
Я під враженням, сподіваюсь гра чудова вийде.
-
erazel
Member
Сорі, не так нік прочитав
Відправлено через 2 хвилини 35 секунд:
Пропонуєте загорнутися в простирадло і повільно повзти .... або впадати в катотонічний ступор і панікувати дивлячись у стіну? Днем хто чим може допомагає країні, вечором можна розслабитися і похоліварити на форумах.Li: ↑ 16.12.2024 00:57 "В стран война, каждую ночь летают дроны, каждая ночь может быть последней... Зайдука на форум, буду обсуждать внешность персонажа, в не вышедшей игре"
-
Li
Member
По перше, готіки 1 ремейк, по друге, саме ремейку,а не нової гри . Це, як розумієшь, різні речі.Nekros: ↑ 16.12.2024 13:03Li: ↑ 16.12.2024 00:57 "В стран война, каждую ночь летают дроны, каждая ночь может быть последней... Зайдука на форум, буду обсуждать внешность персонажа, в не вышедшей игре"А чого це ти бойовку до ще невишидшей готiк 2 ремейк обговорюєш, воєна же?Li: ↑ 04.08.2024 14:44
Боёвка "закликать до смерти" эталон? Надеюсь, эта шутка. В Ризен 1 хорошая боёвка, в Г3 худшая.