Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
InHale
Member

Повідомлення

Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Пообсуждать сам товар - в тематических разделах (выбор "чего либо" и тп)

Покупки на amazon.com
Покупки на ebay.com
Покупки на newegg.com и в других магазинах США, где часто не принимают к оплате карты украинских банков
Покупки на computeruniverse.net

Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира

Пообсуждать цены: Стоимость комплектухи: прогнозы, мысли, размышления

спойлер
Всем привет, ищу помощи у людей которые заказывают или заказывали товар с aliexpress. Почитал чучуть статей в интернете... но не сильно забрался.
За полнил форму профиля ( адрес получение посылки ):
http://i.piccy.info/i7/bfa3ae8d5567dcc7 ... Snymok.png" target="_blank
есть - privat internet card, для оплаты.
А что дальше делать не могу понять ))) я так понял что надо привязать к 1 с плтежных систем ? или сразу делать оплату с номера карточки ? :shuffle:
буду благодарен за помощь... :beer:
Востаннє редагувалось 22.11.2018 10:37 користувачем gehka3, всього редагувалось 1 раз.
Причина: !
Hotspur
Member

Повідомлення

daesz: 15.12.2024 20:08Якщо не таємниця - то яка клава? На днях читав відгуки до ajazz ak820 і там хтось із України написав, що прислали мусор
жесть якась :eek:
Kosdnepr
Member

Повідомлення

daesz
Member

Повідомлення

Тоді не воно :up:
(білосіра гарна, жаль вище мого бюджету на клаву)
acm_fan
HWBOT OC Team

Повідомлення

Улицу / дом / квартиру указывайте как нужно, вместе с индексом, а город лучше поставить подальше, желательно чтобы в нём не было такой же улицы (по названию) :gigi:
Днепр - уже в 2022 не отправляли (на чекауте не было перехода к оплате - просили другой адрес).
По оплате, мне кажется китайцам вообще всё равно откуда и какие деньги им переводят :laugh: Главное чтобы карта / банк не блокировали платежи :rolleyes: Это я про оплату в USD / EUR (или в ещё какой-то экзотике).
Kosdnepr
Member

Повідомлення

daesz
Мені вона під час розпродажу вийшла $87, якби ще день зачекав, то взагалі було б $83. То ж якщо на наступному розпродажі будуть схожі ціни/купони, ніби це не дуже сильно розширить ваш бюджет. Або придивіться до Weikav Stars75.

Hotspur
То таке, аби доїхала.

EvieFrye
Я вказую місто Київ, а поштовий індекс вже Дніпра, і в адресі пишу: Dnipro, Prospekt... і т.д.
geka3250
Member

Повідомлення

Ответил китаец:
Because Ukraine cannot be reached directly and needs to be transferred in Russia, the package is now being inspected in Russia.
Hotspur
Member

Повідомлення

geka3250: 16.12.2024 13:24Ответил китаец:
брехня звичайнно
Hotspur
Member

Повідомлення

у нас думаю буде дешевше
Qwerty1987
Junior

Повідомлення

Это я так понимаю без таможеных сборов?
Hotspur
Member

Повідомлення

Qwerty1987: 16.12.2024 15:03Это я так понимаю без таможеных сборов?
так
Piter Cantrope
Member

Повідомлення

Piter Cantrope: 13.12.2024 14:48 це означає що нараховані якісь митні платежі чи ні?
Забрав я посилку. Зверху на посилці вказали не тільки реальну ціну, яку я заплатив, а навіть і на 2.5$ долари вищу. І також написали що реально їде, а не просто "spare parts" чи щось подібне. І був білий конверт, і я заплатив митниці пару соток.

Говорив на днях з колишнім колегою, він якраз згадував що перейшов зі старенького 5960x, комп на якому ми разом йому збирали під пиво коли ще були юними падаванами на нашій першій роботі. Перейшов на AM5. Купував в листопаді 9900X. На посилці вказали реальну ціну, і він заплатив відповідно пару тисяч мита.
daesz
Member

Повідомлення

Kosdnepr: 15.12.2024 23:52 daesz
Мені вона під час розпродажу вийшла $87, якби ще день зачекав, то взагалі було б $83. То ж якщо на наступному розпродажі будуть схожі ціни/купони, ніби це не дуже сильно розширить ваш бюджет. Або придивіться до Weikav Stars75.
Зображення

Дуже файна, але цінник майже 100$ :/
Kosdnepr
Member

Повідомлення

daesz
Я мав на увазі ціну розпродажу, з купонами-монетами було < $70
daesz
Member

Повідомлення

Kosdnepr: 17.12.2024 01:58 daesz
Я мав на увазі ціну розпродажу, з купонами-монетами було < $70
Додав її в корзину, буду час від часу поглядати за якимись купонами/розпродажами :)
Lekrs
Member

Повідомлення

daesz: 17.12.2024 00:52
Kosdnepr: 15.12.2024 23:52 daesz
Зображення

Що у неї за нарости по кутах? Це не заразно? :laugh:
daesz
Member

Повідомлення

Lekrs: 17.12.2024 10:55
daesz: 17.12.2024 00:52
Зображення

Що у неї за нарости по кутах? Це не заразно? :laugh:
Напевно, ЛГБТ (воно, доречі, дуже заразне :D ), але це не точно - бо оглядів щось не зміг знайти вчора, ще сьогодні пошукаю :rotate:
Відповісти