Останні статті і огляди
Новини
Ентузіасти створили «ноутбук» на основі консолі PlayStation 5
-
Seraphim
Member
Предлагаю обсудить Ентузіасти створили «ноутбук» на основі консолі PlayStation 5
Молодці звичайно, але навіщо?
-
denizen
Member
мобільністьSeraphim: ↑ 16.12.2024 09:32 Предлагаю обсудить Ентузіасти створили «ноутбук» на основі консолі PlayStation 5
-
Hretcher
Junior
Так там батареї немає. І без неї 5кг ваги...denizen: ↑ 16.12.2024 09:37мобільністьSeraphim: ↑ 16.12.2024 09:32 Предлагаю обсудить Ентузіасти створили «ноутбук» на основі консолі PlayStation 5
-
Lekrs
Member
Мобільність з рівнем шуму 71+ дба... Це щоб всі навколо чули що ти мобільний
-
denizen
Member
мобільність, це значить, ти можеш кудись поїхати зі своїм PS5, без теліка. рівень шуму 71дб, я так розумію це макс, по факту, скоріш за все буде такий самий як і базовій версії
-
FoX_UA
HWBOT OC Team
Мобільність, це значить, що можна користуватися ним і без прив'язки до розетки, але не у цьому випадку ) Якщо є розетка, то і телевізор знайдеш xD
-
ackstarvinta
Member
так 71дб це мабуть в макс навантаженні perfomance режим і тд. В простої і більшості ігор, які насправді зроблені були ще на ps4 - шум буде значно менший
-
Alligator
Member
Як у Єралаші, берешь в рюкзак цю ноутоконсоль та в руки по зарядній станціїFoX_UA: ↑ 16.12.2024 11:15 Мобільність, це значить, що можна користуватися ним і без прив'язки до розетки, але не у цьому випадку ) Якщо є розетка, то і телевізор знайдеш xD
Придірка дуже цікава, на ноутах без 220 можно хіба що в сапера грати, ну ще у інді іграх можно робити тоталізатори, що швидше завантажиться, гра до 100% чи батарея сяде до 0 бо ААА ігри нереально грати без живлення.
-
Melki
Member
портативный монитор решает эту задачу лучше этой поделиdenizen: ↑ 16.12.2024 10:16мобільність, це значить, ти можеш кудись поїхати зі своїм PS5, без теліка
-
phobosse
Member
товстенний з великим екраном, ще й без акума, де ж тут мобільність ?Також варто звернути увагу на відсутність акумулятора
-
ZimJalali
Junior
Таку лайнову СО зробити це треба дуже постаратися, коли оригінальна видає до 44дб і при цьому вона не супер якісна. Класичні китайці.
-
testerd2modd
Junior
Нещодавно мав нагоду поганяти Плітку з Геральтом на 4790k + rtx2060 і порівняти це з PS 4 Pro на 1080p
Загалом скажу, що я така людина, котра після ПК версії (з ультра текстурами але без променів) нізащо не сіла б за плойку саме через гіршу графіку.
Але плойка це плойка а пк це пк, і воно завжди буде різне, керуванян буде різне, досвід буде різний.
Мені завжди важко було миритись з компромісами коли я вкусив більш солодкого життя.
А знаючи що воно ще й thermal-limited через мобільність ще щоб мені хвилюватись щоб там чіпи не повідпалювались (ви лиш гляньте на ті чіпи пам'яті що без радіатора) то взагалі бажання зникає. Здається я ПК-бой... чи як їх там називають
Загалом скажу, що я така людина, котра після ПК версії (з ультра текстурами але без променів) нізащо не сіла б за плойку саме через гіршу графіку.
Але плойка це плойка а пк це пк, і воно завжди буде різне, керуванян буде різне, досвід буде різний.
Мені завжди важко було миритись з компромісами коли я вкусив більш солодкого життя.
А знаючи що воно ще й thermal-limited через мобільність ще щоб мені хвилюватись щоб там чіпи не повідпалювались (ви лиш гляньте на ті чіпи пам'яті що без радіатора) то взагалі бажання зникає. Здається я ПК-бой... чи як їх там називають
-
SERGBILL
Member
щоб оцінити у 2750$Seraphim: ↑ 16.12.2024 09:32 Молодці звичайно, але навіщо?
-
l-m
Member
Якесь дуже дивне порівняння. Якщо треба краща графіка, то чому не PS 5 Pro? Чи хоча б звичайна PS 5, яка вже помітно швидша за 4790k + rtx2060 ?testerd2modd: ↑ 16.12.2024 17:04 Нещодавно мав нагоду поганяти Плітку з Геральтом на 4790k + rtx2060 і порівняти це з PS 4 Pro на 1080p
-
testerd2modd
Junior
ПК я купував саме для роботи, купував пів року тому за 20к грн, але навіть якби купував зараз то PS 5 Pro коштує на 10к +- дорожче, тому як мінімум порівнювати треба було б з PS 5l-m: ↑ 16.12.2024 18:08Якесь дуже дивне порівняння. Якщо треба краща графіка, то чому не PS 5 Pro? Чи хоча б звичайна PS 5, яка вже помітно швидша за 4790k + rtx2060 ?testerd2modd: ↑ 16.12.2024 17:04 Нещодавно мав нагоду поганяти Плітку з Геральтом на 4790k + rtx2060 і порівняти це з PS 4 Pro на 1080p
Ви праві, я мав би порівнювати в тій же самій ціновій категорії. От і визначили того, хто накидує на вентилятор (я про себе) =)
-
7_s_7
Member
Это из разряда: когда собаке делать нечего, она ....
-
stoned
Member
Зробити гірше словаків й вліпити монітор..
- спойлер