Як поціновувач всесвіту очікуватиму.

цінитель високих смаківSanьka: ↑ 15.12.2024 11:06 "м'ясо, матюкі, убійства і голиє ....."
Ну тут все індивідуально. Мені не зашла. Тут вона більше на Геральта схожа ніж на себе з Відьмака 3Sanьka: ↑ 15.12.2024 11:06 А мені сподобалась доросла Цирі, більш серйозна.
Відьмак це не про соплі, там повинні бути "м'ясо, матюкі, убійства і голиє ....."
А те що він говоритиме як дівчина ти спишеш на сучасні тренди?gregory_amd: ↑ 15.12.2024 11:13 Ждем мод заменяющий это недоразумение на Геральта получается..
Що пояснили? Чому мутації? Чому дорослі та дівчата помирали після іспиту трав? Чому раптово знайшовся втрачене знання про мутацію? Чому відьмачі знаки юзає а не магію? Чому нема здібностей з телепортом? Чому школа рисі якої не існує? Чому у неї пика ботоксна?alextampa: ↑ 15.12.2024 11:05 І ще один про мутації завів ... Почитайте, що розробник в інтерв'ю сказав, там це пояснено
Відправлено через 1 хвилину 16 секунд:
Чорним по білому в цій новині все вказано
За розмір грудей ще уточніть, чи чому в трейлері Геральта не маєNekros: ↑ 15.12.2024 11:46 Що пояснили? Чому мутації? Чому дорослі та дівчата помирали після іспиту трав? Чому раптово знайшовся втрачене знання про мутацію? Чому відьмачі знаки юзає а не магію? Чому нема здібностей з телепортом? Чому школа рисі якої не існує? Чому у неї пика ботоксна?
А пояснення мабуть типу ну ми так зробили тому що хочемо бачити її сильною та незалежною от і все
С чего бы такие выводы? А вдруг прошла?erazel: ↑ 15.12.2024 10:59не проходила мутації і т.д.
Які відповіді? Які трясця відповіді?alextampa: ↑ 15.12.2024 12:09 Я писав людині яка навіть не читаючи новину питає основи, але всі відповіді на його питання вказані в новині, от і все.
А ще вона має АК102, літаючий мотоцикл, та аугментації. А чому б і ні? Ніде ж не сказано що не має.Dremjke: ↑ 15.12.2024 12:19 С чего бы такие выводы? А вдруг прошла?