Пропоную обговорити Анонсовано гру Game of Thrones: Kingsroad, але тільки для мобільних платформ
Ну якщо разова покупка , в чому сумніви, то ок .Але якщо умовно безкоштовно і щоб подолати Короля Ночі мусиш донатити то до смітника одразу.
Останні статті і огляди
Новини
Анонсовано гру Game of Thrones: Kingsroad, але тільки для мобільних платформ
-
_Andrik_
Member
-
taras_cs
Member
Це ми не чекаємо.
-
dead_rat
Member
_Andrik_
Я не уявляю шансів що покупка буде одноразова
Я не уявляю шансів що покупка буде одноразова
-
PhoenixKiller
Junior
жаль, но выйдет такой же донатный кал как и Age of Empires Mobile
-
daesz
Member
Грав мобільну GoT:Beyond the Wall ще в беті, це, можливо, найгірша мобільна гра/хіроколектор який я взагалі коли-небудь грав. І як поціновувач мобільних гача/хіроколекторів - не очікую.
99% мобільних ігор по відомих айпі - це доїльня фанатів на ностальгії. Не очікую нічого кращого і тут.
99% мобільних ігор по відомих айпі - це доїльня фанатів на ностальгії. Не очікую нічого кращого і тут.
-
IronWithin
Member
Легче найти жизнь на Марсе, чем представить что игра на мобилку будет годной и без доната_Andrik_: ↑ 14.12.2024 11:51 Пропоную обговорити Анонсовано гру Game of Thrones: Kingsroad, але тільки для мобільних платформ
Ну якщо разова покупка , в чому сумніви, то ок .Але якщо умовно безкоштовно і щоб подолати Короля Ночі мусиш донатити то до смітника одразу.
-
Draqoon
Member
Можна було б зробити і нормальну стратежку типу як володар перснів, а можна було стратежку 4д, і стратежку як герої меча і магії, а також можна було б зробити партійну РПГ як балдурсгейтс чи РПГ як піларси.
Але дешевше зробити якусь мобільну сечу
-
Kullerok
Member
С кучей доната небойсь чтобы побрить по максимум лошков-фанатов. Очередная шлакобрилка. Интересно кто в это всё играет а главное зачем.
-
_Andrik_
Member
В цю хрінь ще ніхто не граєKullerok: ↑ 14.12.2024 15:01 С кучей доната небойсь чтобы побрить по максимум лошков-фанатов. Очередная шлакобрилка. Интересно кто в это всё играет а главное зачем.
-
Lekrs
Member
Цікаво, скільки ще потрібно років, щоб почали робити дійсно якісні ігри на смартфони...
-
ronemun
Advanced Member
значно легше до мініконсолі модем прикрутитиLekrs: ↑ 14.12.2024 18:05 Цікаво, скільки ще потрібно років, щоб почали робити дійсно якісні ігри на смартфони...
Заодно ультрапортативний ПК завжди з собою
-
dead_rat
Member
Їх не буде, бо обмежене управління, обмежений екран і обмежений час гри(здебільшого треба потикать в екран у трансторті чи на горшку)Lekrs: ↑ 14.12.2024 18:05 Цікаво, скільки ще потрібно років, щоб почали робити дійсно якісні ігри на смартфони...
Тож я ставлю, що якісних ігр на мобілку не буде ніколи
-
waryag
Member
Стратегії - неперспективний жанр. Партійні рпг кращі, але ненабагато.Draqoon: ↑ 14.12.2024 14:05 Можна було б зробити і нормальну стратежку типу як володар перснів, а можна було стратежку 4д, і стратежку як герої меча і магії, а також можна було б зробити партійну РПГ як балдурсгейтс чи РПГ як піларси.
Відправлено через 1 хвилину :
Вони є, здебільшого порти.dead_rat: ↑ 14.12.2024 20:45Їх не буде, бо обмежене управління, обмежений екран і обмежений час гри(здебільшого треба потикать в екран у трансторті чи на горшку)Lekrs: ↑ 14.12.2024 18:05 Цікаво, скільки ще потрібно років, щоб почали робити дійсно якісні ігри на смартфони...
Тож я ставлю, що якісних ігр на мобілку не буде ніколи