Mixx: ↑
25.09.2024 05:31Есть ли аналоги дешевле, но с нормальной гарантией, от норм производителей? Человек не очень настроен связываться с всякими хунь-сунь-вынями.
оно всё сунь-хунь-вынь, просто с наклейкой Асус - есть теория, что без наклейки Асус оно будет дешевле, потому что это :
Grava: ↑
25.09.2024 05:56Всі ці "хунь-сунь-вынями" лише перехідники на псіе х1, в які поставили ті самі ах200, ах210, бе200 і тд.
Mixx: ↑
25.09.2024 12:30Ray2000gt
Тобто на умовні 40мб/с(максимум при 300мбітах) і адекватний пінг можна розраховувати при досить близькій відстані до роутера? (Сусідня кімната) Ноут з 2017 наче нормально тягнув в тому місці, але швидкість не заміряв, навіть не знаю, що там за мережева карта
Якщо роутер нормально добиває, має давати. Але ж справа не тільки у швидкості. У мене два Інтела перед АХ201 глючили з ВТ.
З АХ201 таких проблем нема.
Але загалом треба розуміти, що інтелові WiFi/BT самі глючні, хоча й розповсюджені і доступні.
На рахунок глюків додам, що у них в межах модулів є ревізії, наприклад ах210 рев 5 працює погано з блютузом, постійно глючить і погано працює на роздачу, особливо в лінукс. Зато ах210 рев 6 позбавлений цих проблем. Тому на це треба додатково звертати увагу
Придбав собі,як радили, Fenvi AX210, пару місяців користувався на 100 мбіт 2,4 ГГц. Все ок. Зараз провів оптоволокно 1гбіт , налаштував, швидкість супер. Але виліз баг - при запуску будь-якої онлайн/кооп гри або не працюють мультіплеерні функції або взагалі відпадає інтернет. Як тільки виходиш з гри - він вмикається. В журналу події ошибка по адаптеру. Дрова останні, були старіші, різні налаштування пробував. Єдине допомогає - вимикнути 5ГГц і перейти на 2,4 або на 801.11n, то проблема уходить. Бачу на інтеловських сайтах теж люди про таке писали. Але там поради банальні - дрова,скидання. Може хтось знаходив рішення? Бо брати гігабітний адаптер,щоб вимикати всі фічі і користуватися 100 мбіт - це засада
Так, приїхала ця антена. Є проблема. Не можу причепити антену до модуля, цей конектор вкінці вусиків антени не чіпляється до конекторів на платці. Він гуляє, пробував крутити, притиснути, нічого не дає.
В когось є така антена, я щось не так роблю? Чи купив непідходящу?
Добрый вечер! Нужен совет. Материнская плата TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II, wifi модуль в ней Realtek 8852BE Wireless LAN WiFi 6 PCI-E NIC. В чем состоит проблема, раз в пол часа - час, теряется 1, 2 пакета., из-за этого в кс и доту не комфортно играть, по кабелю все отлично. Пинговал 3 суток, вот именно в такой период времени, такие потери. Драйвер нашел только один, на зарубежных форумах у людей такая же проблема.
С других пк, все в порядке.
В чем состоит вопрос, реально ли заменить данный wifi на что-то иное? Если да, то на какой, хотелось бы поставить сразу wifi 7, на будущее так сказать, пк сугубо для онлайн игр, в одиночки на консоли играю. Т.к. прокладывать кабель в данную часть квартиры не представляется возможным.
yan1x: ↑
13.12.2024 20:26
Добрый вечер! Нужен совет. Материнская плата TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II, wifi модуль в ней Realtek 8852BE Wireless LAN WiFi 6 PCI-E NIC. В чем состоит проблема, раз в пол часа - час, теряется 1, 2 пакета., из-за этого в кс и доту не комфортно играть, по кабелю все отлично. Пинговал 3 суток, вот именно в такой период времени, такие потери. Драйвер нашел только один, на зарубежных форумах у людей такая же проблема.
С других пк, все в порядке.
В чем состоит вопрос, реально ли заменить данный wifi на что-то иное? Если да, то на какой, хотелось бы поставить сразу wifi 7, на будущее так сказать, пк сугубо для онлайн игр, в одиночки на консоли играю. Т.к. прокладывать кабель в данную часть квартиры не представляется возможным.
Piter Cantrope: ↑
11.12.2024 20:33
Так, приїхала ця антена. Є проблема. Не можу причепити антену до модуля, цей конектор вкінці вусиків антени не чіпляється до конекторів на платці. Він гуляє, пробував крутити, притиснути, нічого не дає.
В когось є така антена, я щось не так роблю? Чи купив непідходящу?
спойлер
WhatsApp Image 2024-12-11 at 20.23.24_7d0736ee.jpg
WhatsApp Image 2024-12-11 at 20.23.24_67e6488c.jpg
Melki yan1x
Справді треба було просто більш ретельно пробувати притиснути, кріплення там підходящі, все підійшло. wi-fi i bluetooth є, радіус нормальний, цей модуль 8265 працює нормально на AM5
Piter Cantrope: ↑
17.12.2024 17:13Melki yan1x
Справді треба було просто більш ретельно пробувати притиснути, кріплення там підходящі, все підійшло. wi-fi i bluetooth є, радіус нормальний, цей модуль 8265 працює нормально на AM5
Значит не доглядел по фото, а то есть немного больше в диаметре, они уже не прижимаются никак)
Трохи покористувався. Мушу сказати, що ці антени дають набагато більший радіус, ніж з рідними на платі MSI X670, наприклад. Bluetooth дістає майже по цілій хаті, тепер я можу ходити в навушниках, слухати музику і говорити по скайпу в кухні. На ноуті і на попередній платі радіус був відчутно менший. Так що я задоволений.
І wi-fi радіус теж великий, тепер мій комп бачить мережу в сусідній хаті, а туди доволі таки далеко.
Так що мій досвід - модуль і антени куплені окремо працюють краще, ніж рідний модуль realtek і маленькі рідні антени на материнці. Може буде комусь корисно, хто думає брати плату одразу з wi-fi/bluetooth.