Naughty Dog анонсувала науково-фантастичну гру Intergalactic: The Heretic Prophet

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
oversteve
Member

Повідомлення

Leqi: 13.12.2024 13:31 а я можу грати за білого гетеросексуального чоловіка?
так Джедай же шось схоже по жанру і як раз білий мужик з шаблюкою :D
vsx
Member

Повідомлення

Мне трейлер понравился. Хорошая анимация, отличная лицевая анимация. Видно что технологичная и никакого мыльного UE5. Игра выжмет все соки из пс5 как когда-то выжала их tlou из пс3. Если бы игра выходила одновременно на ПК, я бы ее даже ждал.
Prescott
Member

Повідомлення

Играем за фемку-азиатку подстриженную налысо и с мускулатурой, ясно. Драхман совсем кукухой уже поехал.
Spiryt
Member

Повідомлення

Ijachok: 13.12.2024 12:25
Spiryt: 13.12.2024 12:02 После конкорда Сони должны были сделать выводы, что стремные герои не привлекают аудиторию, но увы :gigi:
Плюсую! Жодних шансів на успіх при героїні з короткою стрижкою
спойлер
Зображення
Думаю, сравнение с Рипли будет неуместно. Скорее всего нас ждет очередной унылый женский ГГ, с акцентом на ориентацию персонажа, ну и куда ж без борьбы с белыми угнетателями. Буду рад ошибаться, но надежд на это немного
lividum
Member

Повідомлення

Spiryt

тобто якщо б вона була європейка, то автоматично набувала б не нудну харизму без акценту на орієнтацію та бухала б на брудершафт з білими побратимами? Чи європейок лесбійок не буває? або білі білих не пригничують? :) Чи білій ми б усе це вибачили? Взагалі шось народ несе кудись не туди. Немов би в Україні товпами ходять нетрадиційні мігранти азіати/афроамериканці, які всім життя не дають. Я б ще європейця втому, можливо, зрозумів. Але тут)))
kosoy2004
Member

Повідомлення

lividum: 13.12.2024 12:20І Цирілла їм страшна і тут шось негаразд.
Та Цирі не те щоб страшна, просто норм так постарівша. Що в принципі і логічно, якщо врахувати що їй і в третій частині вже норм так за 30 було. А тут просто припустити що дія гри років через 10-15 після третьої і вже самим можна порахувати скільки їй тут. Тим більше що ні мутацій вона не проходила, щоб як Геральт майже не старіти, ні класичною магічкою вона не є, щоб як Єнніфер чи Трісс.
Lekrs
Member

Повідомлення

Звісно, трансгендерного... ;)
daesz
Member

Повідомлення

З огляду на ТЛоА2 - не жду і іншим не рекомендую очікувати :rotate:
NeoWar
Member

Повідомлення

kosoy2004: 13.12.2024 16:52
lividum: 13.12.2024 12:20І Цирілла їм страшна і тут шось негаразд.
Та Цирі не те щоб страшна, просто норм так постарівша. Що в принципі і логічно, якщо врахувати що їй і в третій частині вже норм так за 30 було. А тут просто припустити що дія гри років через 10-15 після третьої і вже самим можна порахувати скільки їй тут. Тим більше що ні мутацій вона не проходила, щоб як Геральт майже не старіти, ні класичною магічкою вона не є, щоб як Єнніфер чи Трісс.
Судячі із вигляду її очей та того що вона п'є еліксир, то мутацію вона пройшла.
спойлер
Зображення
vmsolver
Member

Повідомлення

Забавно, что в том альтернативном мире, люди дошли до постройки звездолётов, но не дошли до создания уже банального для нас жидкористаллического дисплея.

Динеш с Кремниевой долины в качестве ганстера смотрится лучше, чем супергерой в фильмах Марвелл (что я считаю большим сюром чем неизобретение ЖК дисплеев в фантазийном мире).
urand
Member

Повідомлення

vmsolver: 13.12.2024 18:13 Забавно, что в том альтернативном мире, люди дошли до постройки звездолётов, но не дошли до создания уже банального для нас жидкористаллического дисплея.
Ретрофутуризм
Alexsandr
Member

Повідомлення

Для своей же жизни ножик применять лучше когда все патроны закончились. Тут хоть ретро, хоть нет, но дистанционное оружие как-то безопаснее.
Hemul
Member

Повідомлення

Все хорошо, но под конец ошибка какая-то случилась и в трейлер добавили кадры из очередной японской игры.

Отправлено спустя 2 минуты 7 секунд:
Берете в руки джойстик и играйте сколько влезет прям сейчас.
Graveworm
Member

Повідомлення

Сidonix: 13.12.2024 13:02 П'ять асів.
*П'ять тузів

За It's a Sin, звісно, лукас
Решта - ну такое
Сidonix
Member

Повідомлення

Graveworm: 14.12.2024 08:34
Сidonix: 13.12.2024 13:02 П'ять асів.
*П'ять тузів

За It's a Sin, звісно, лукас
Решта - ну такое
Та хоч п'ять валєтів. Суть в тому що вони працювали разом, а тут вона полює на колишніх колег. Як на мене непогано для початку.
Draqoon
Member

Повідомлення

Замініть героя на прототип старлорда з марвела і буде 10 з 10 :-P :gigi:
Kashtan
Member

Повідомлення

Я б не сказав би що моду на ретрофутуризм розігнав серіал «дивні речі». Хоча там все блискуче в цьому плані. Багато фільмів та серіалів мають відсилки у часи, коли хлорофілу у траві було більше, а сонце було в піку свого 80-річного циклу, і тому подібне.
Я б сказав що це мода була розвинена у високоякісній аудіоапаратурі, вінтаж так званий, коли років 15 тому економія виробників на всьому призвела до занепаду цієї індустрії. Коли маржа ціна комплектуючих - ринкова вартість сягала до 900%. І на першому місці був мракетинг і зовнішній вигляд, а звучало воно просто паскудно, навіть на невибагливе вухо, навіть комп’ютерні акустичні активні системи звучали не гірше або й краще за так званий хайфай, я про мікролаб про три. І якісна стара аудіоапаратура за свою ціну виявляється чудово звучить.
А ще у авто 80-х банально товщий метал 2-4мм , в охайного власника краще виглядають ніж авто початку нульових і пізніше, коли в охороні десяток років тому, на стоянку заїхав без дозволу прудко Тойота лендкрузер сто, то я в бік його хитав, щоб у власника сигналізація спрацювала, він дійсно прибіг, поїхав, а коли вже розвернувся - збоку зверху куди я долоні прикладав, вм’ятину на 20 см діаметром побачив і нормальної глибини. І це легендарна Тойота лендкрузер. Голими руками просто хитаючи.

А ще я зайшов у фору, книги, дитячі, беру в руки, гортаю, а там сірий, максимально дешевий папір, а який папір я маю уяву, бо мав справу з поліграфією , візитівки друкували, йду додому, беру каталоги японські, штатівські, німецькі 70-90-х , де вони ніби вчора друкувались, і розумію що та книга з фори з туалетного паперу десяток рочків не прослужить, як розпадеться і поблякне. Вітчизняні авто журнали 20-літньої давності теж у жахливому стані вже.

То ж чому дивуватись ретро ностальгіям у суспільстві?
man1242
Member

Повідомлення

Рыганина рогалик замаскированая под стражей галактики :rip:

Відправлено через 1 хвилину 36 секунд:
Hemul: 14.12.2024 03:21 Все хорошо, но под конец ошибка какая-то случилась и в трейлер добавили кадры из очередной японской игры.
Что у тебя там за вкусы "великого" ?
Inqizitor2022
Member

Повідомлення

Могли бы нормальную деваху с жопой, сиськами и красивой фигурой нарисовать, но нет, всё по повесточке. Отменили красивых тянок совсем походу. Ну и когда по анимешному она с ножиком на генерала Гривуса напала - я выключил ролик совсем. Пакость!
Hemul
Member

Повідомлення

Inqizitor2022: 14.12.2024 17:36 Могли бы нормальную деваху с жопой, сиськами и красивой фигурой нарисовать, но нет, всё по повесточке. Отменили красивых тянок совсем походу. Ну и когда по анимешному она с ножиком на генерала Гривуса напала - я выключил ролик совсем. Пакость!
И не говорите. Всемизвестныйхаб регулярно банит своих пользователей, но раньше они могли его хоть как-то заменить компьютерными играми, но сейчас уже не выходит... Совсем стыд потеряли и плюют инцелам прям в лицо уже. Сколько можно терпеть?
Відповісти