або 2 штуки 5090lordep: ↑ 13.12.2024 07:51P.P.S. Але ми тепер знаємо, що RTX5090 вистачить для The Witcher 4
Відправлено через 2 хвилини 47 секунд:
Чекаю Відьмака 4 бо 3 супер шедевр всіх часів
або 2 штуки 5090lordep: ↑ 13.12.2024 07:51P.P.S. Але ми тепер знаємо, що RTX5090 вистачить для The Witcher 4
Ніт, балти набагато ближче і генетично, і мовно, і ментально. І взагалі балто-слов'янські мови, і, відповідно, носії, доволі рано відокремились від інших європівБарбарис: ↑ 13.12.2024 15:37різниця десь така як між слов'янами та германцями
да её вообще не существовалоViPo: ↑ 13.12.2024 11:41 Всі ті петросяни, які пробували пожартувати про зовнішність Цирілли, ви Відьмака взагалі читали? Вона по сюжету красунею не була.
Тепер Цирі відьмак. Розробники в інтерв'ю ign це офіційно підтвердили.lordep: ↑ 13.12.2024 07:51 Предлагаю обсудить Вийшов перший трейлер The Witcher 4 із Ціріллою
Як же вона постаріла а обличчя пропите-пропите.
P.S. Цирі не проходила випробування травами (по факту вона не відьмак) і тому пити зілля не може.
P.P.S. Але ми тепер знаємо, що RTX5090 вистачить для The Witcher 4
“That was a huge thing for us, to make that call [to mutate Ciri], not only for her, but for the game,” explains Małgorzata Mitręga, The Witcher 4’s executive producer.
Во во, нехай лякає монстрів фейсомMqM: ↑ 13.12.2024 12:25А можливо так і задумано вона не модель і її робота на стриптиз клуби точноLekrs: ↑ 13.12.2024 08:07 Ну вот, і реди почали робити страшненьких жіночих персів. Теж в керівництво/команду педиків набрали?
Чекаєм геймплей, по трейлеру ясно тільки хто буде гг.
Чорношкірою вона стане в 5 частині, не спішиden888: ↑ 13.12.2024 10:14 Грати бабою, яка всю третю частину щось вирищить, тікає, ниє ....
ну таке ...
чому вона не негр?
Я просто надеюсь, что за 3-4 года скорее всего UE5 приведут в более менее приличное состояние. Ну а так, на сегодня, UE5 - это скорее пререндер для кино, а не риал-тайм рендер для игр.Yaroslav308: ↑ 13.12.2024 14:14 Либо так, либо статтеры. Или вы думаете, что у них какой-то другой Unreal Engine 5?
Не приведут. Да ему уже 3-4 года. Просто выйдут мощные видеокарты которые к концу жизненного цикла движка будут его нормально ворочать.AlexFokin: ↑ 13.12.2024 16:13 Я просто надеюсь, что за 3-4 года скорее всего UE5 приведут в более менее приличное состояние. Ну а так, на сегодня, UE5 - это скорее пререндер для кино, а не риал-тайм рендер для игр.
Його весело читати.avuremybe: ↑ 13.12.2024 16:29 Почитав коментарі. Був шокований, у скількох людей захар не занесений в чс
МОНАХ: ↑ 13.12.2024 18:03 ► Ого... Це було зненацька Раніше кінця 2025-го і не очікував геть нічого по наступній грі у світі відьмака.
---------------------------------------------
► Ах-хах! Деякі коменти щодо зовнішності Цирілли просто безцінні, чес-слово!
► Спочатку був глянув трейлер на смарті, то теж троха жахнувся, бо отак з-опалу по рисах обличчя з деяких ракурсів почалдо видаватися, що це вже не сухощава принцеса Цинтри з книжок, а таки нормальна така собі Флор Янсен під метр-дев'яносто і таки - так, з тої самої Норвегії . - самі бачите, наскільки крупні у неї риси обличччя.
► Але коли переглянув трейлер на нормальному екрані, то - видихнув: все - норм...
► Ну, вцілому - норм, але конкретно тут, у трейлері місцями - дійсно ахтунг!
► Поясню...
► Як людина, що часто дотична до реалістичної мальовки, серед іншого, і жіночих персонажів, можу зі своєї "дзвіниці" відмітити тут два моменти:
• Перший. Можна признати, що художники тут трохи "перегнули палку" з масивністю нижньої частини обличчя. У той час, коли Цирілла по книжках постає в більшості витонченою, більше худорлявою ("ельфською") статурою і у відповідності до цього не важкими, більш тонкими рисами обличчя (не важливо - вродливими чи ні, це тут зараз геть мова не про це), то в третій грі ми якраз її такою і бачимо. Конкретно щодо нижньої щелепи та рота - вони скоріше дають відчуття витонченності і вони скоріше "загострені" (хотів би написати ще й відносно "мініатюрні", але ні - не той термін має бути... ). В той час як в трейлері з деяких, особливо близьких, ракурсів нижня щелепа здається помітно масивнішою, а сам рот - тупо більшим: не ботексним-накачаним, а саме що - більшим. Ніби тупо збільшили. І він теж здається м'ясистішим - не тільки губи, в принципі весь рот.
• Другий. Стосується "відеоефектів" та ракурсів в трейлері: в деяких моментах череп Цирі дійсно, як хтось підмітив вище, ніби деформований - це оці близькі ракурси, де спостерігається навіть якийсь незрозумілий ефект лінзи напів-"риб'ячого ока" - там і вилиці кудись зникають, і щелепа ще більшою стає, і взагалі таке враження, що обличчя починають "натягувати на глобус"... жжжесть!
► Але більш-менш всі ракурси здалеку - придивіться - нормальна така, стара-знайома (тьфу-ти... ну, ф-смислі, якраз навпаки - молода-знайома) Цирі з третьої гри, якій просто накинули 20-30 рочків зверху. Та і не всі близькі ракурси погані - теж нормально виглядає, навіть не виникає ефекту отої важкої щелепи та великого рота.
► Плюс, як правильно тут писали, ігрова моделька буде, скоріше за все, помітно відрізнятися, то ж, гадаю, Цирьо-філи зарання сльози проливають . В даному випадку я скоріше підтримую камрада ХАМСТВО.
----------------------------------------------
► Щодо ГГ нової гри...
► Хотів було дописати, мов, а звідки ви знаєте, що Цирі має бути головним героєм, можливо вона просто буде тимчасовим компаньйоном або другим ГГ, як той же Д. Сільверхенд в Куберпанку 2077, а на самому ділі ми, як гравці, будемо кастомізувати собі свого власного "безіменного" відьмака (як багато хто припускав раніше) і просто будемо відігрувати свою роль, періодично зустрічаючись з Геральтом і тою ж Циріллою, як вже прошареною відьмачкою?..
► ... отак я собі думав, але тут вже виклали посилання на інтерв'ю... -
► Ну, що ж... Якщо не враховувати той момент, що купувати та грати в це я буду однозначно і без будь-яких пересторог, то у мене поки три такі моменти в голові окреслились.
• Перший. Ну... я, напевно, підтримаю тих, хто не дуже в захваті від гри Циріллою як ГГ. Якщо коротко, то це - багато в чому може бути занудно. Чисто ідеологічно навіть в книжках Цирілла стала ГГ вже з кінця 2 книжки (по хронології написання, маю на увазі, бо якщо по хронології сюжету, то - третьої: "Сезон гроз", яка написана останньою по сюжету десь якраз перша книжка-більша половина другої книжки)... Коротше кажучи, коли я вперше читав сагу, то просто охрінівав від того, НАЩО так багато про ту дівчинку писати?! (Це вже потім я більше вник в лор і т.д., а також те, чому та як сам Сапковський мусив писати цю сагу, витягуючи "соплі" і все інше до останнього, перетворюючи на "Санта-Барбару"... і почав кайфувати від супутніх моментів оповіді в сюжеті, де була задіяна саме Цирі).
• Другий. А, як не дивно, то це - логічно! Знову ж таки - через те, як писав свої книжки Сапковський: він поставив центром всього коловороту сюжету саме Циріллу. От СДПроджекти теж вирішили не особливо оригінальнічати в сенсі, куди там далі розвивати нові відеоігри в серії. Іншими словами, якщо це так, то - А КУДИ МИ ТЕПЕРЕЧКИ ДІНЕМОСЬ? Залишається лише впіймати вайб Циріних пригод і насолоджуватись черговою гарною грою від хорошої студії.
• Третій момент, який я собі у всьому цьому бачу... Потенційний ПЛЮС на подальший вектор розвитку серії ігор про відьмака полягає в тому, що Цирілла може скакати між світами і тому для розрабів тут відкривається купа різноманітних варіантів. Так, чур - не закидувати зараз помідорами!, але для нас тут є, в перспективі, можливість пограти в одній з наступних ігор серії... в атмосфері якогось... не знаю... - "Kingdom Come: Deliverance", тобто - в нашому реалістичному середньовіччі, куди Цирі переміститься і зі своїми магічними здібностями буде віджигати "не-по-дєцки". Я розумію, що аж занадто загнув для прикладу і, чесно кажучи - ну його... "в три прогиба!" (як казав Талер) такі варіанти, бо хочеться грати все-таки в серію саме відьмака, а не... Але я хочу зараз собі таким чином пояснити, чому ГГ було обрано Цирі. Це дасть можливість привносити в майбутні гри серії абсолютно які завгодно елементи, хоч з... з Мортал Комбата (коли нічого нового цікавого в межах всесвіту Сапковського вже придумати для геймерів не вийде) - прошу знову не бити тапком за таке припущення: була ж в Кіберпанк 2077 згадка про "Відьмак 3"? Ну, то тепер в наступній грі по Кіберпанку матимемо ціле ДЛЦ "Фантом Цирілла"... Це я вже мовчу, що в рамках серії ігор про відьмака може колись бути сюжетно напів-кіберпанк...
► Так-с, з останнім - мене щось вже занадто не туди "поколисало", я просто хотів якось зрозуміти логічно, чому саме Цирі буде ГГ...
► У будь-якому випадку, я, як і багато хто з "відбмацьких ждунів", сьогодні радий, нарешті, побачити щось по майбутній грі, яку дуже очікую .
- спойлер
- ► P.S. ... вибачійте за "простирадло"
А саме життя можна модами пофіксити?deroill: ↑ 13.12.2024 18:24 Капец її життя потріпало. Сподіваюсь що модами пофіксять.