The Last of Us Part II Remastered вийде на PC у квітні

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
kairo
Member

Повідомлення

AFU_power: 13.12.2024 12:52 Фанатів солсів набагато менше чим фанатів звичайних ігор, тому я радше за порт другого спайдермена, а не за бладборн чи демонсолс
Ви помиляєтесь, соулслайк — один із найпопулярніших жанрів останнього часу. Elden Ring розійшовся тиражем у 25 мільйонів копій, а DLC додало ще 5 мільйонів. Трилогія Dark Souls продалася у 27 мільйонів. Black Myth: Wukong, має продажі понад 20 млн. Для порівняння, Spider-Man 2, який має за собою величезну підтримку бренду та масштабну рекламну кампанію, досяг 11 мільйонів копій, і це вже вважається величезним успіхом.The Last of Us Part II розійшлася тиражем близько 10 мільйонів копій, що не так вже й далеко від показника Bloodborne з його 7,5 мільйона. Але бюджет на розробку та маркетинг цих ігор навіть не можна порівняти — різниця в масштабах витрат очевидна.
vsx
Member

Повідомлення

urand: 13.12.2024 12:44 Так, на старті перша частина була з багами, а Ви її зараз запустіть.
Я ее прошел ещё в августе прошлого года
Mishutko
Member

Повідомлення

AFU_power: 13.12.2024 13:06
Skiff93: 13.12.2024 13:05На ПК ті самі Bloodborn і Demon Souls продадуться явно краще за цей же Last of Us
Сумнівна заява насправді, в моєму оточенні тільки двоє, а інші 8 куплять тлоу2
Якщо в тебе в оточенні 8 геїв і 2 гетеро, то це не означає що в світі більше геїв... :D
Telcontar
Member

Повідомлення

Skiff93: 13.12.2024 13:58 Може й гетеро, але хлопця бути з нею лише силою змусити може.

Таке у Вас оточення.
А на ПК аудиторія трошки інша, там люблять ігри з геймплеєм і без повісточки.
Ви явно не знайомі з грою, бо по сюжету таки хлопець спокусився. Та й у фіналі
спойлер
після полону з неї зійшла більша частина м'яса і вона стала цілком жіночною.
А "повісточка" - то у північних сусідів і їм співчуваючих. Українською - порядок денний. І ПК аудиторія нормально так наминає проекти з DEI :shuffle:
vsx
Member

Повідомлення

Тема про порт tlou2 на ПК. Какой альтернативно одаренный придумал тут соулс лайки обсуждать?
Prescott
Member

Повідомлення

2я часть просто потрясающая, сам был скептиком пока не прошёл до конца, очень сильный сюжет и идея заложенная в основу.

Отправлено спустя 31 секунду:
vsx: 13.12.2024 15:48Какой альтернативно одаренный придумал тут соулс лайки обсуждать?
Та они как шизики носятся со своими соулсами, проходу не дают.
AFU_power
Member

Повідомлення

Mishutko: 13.12.2024 15:35Якщо в тебе в оточенні 8 геїв і 2 гетеро, то це не означає що в світі більше геїв... :D
Це така недолуга спроба пожартувати?

Відправлено через 32 секунди:
vsx: 13.12.2024 15:48альтернативно одаренный придумал тут соулс лайки обсуждать?
ТС
kairo
Member

Повідомлення

vsx: 13.12.2024 15:48 Тема про порт tlou2 на ПК. Какой альтернативно одаренный придумал тут соулс лайки обсуждать?
Мова про черговий порт Соні.
Skiff93
Member

Повідомлення

vsx: 13.12.2024 15:48 Тема про порт tlou2 на ПК. Какой альтернативно одаренный придумал тут соулс лайки обсуждать?
Перший пост прочитай :lol:
Соні всяку хрінь на ПК портує, бо бюджети на розробку захмарні і не відбиваються взагалі.
То й Bloodborn приніс Соні більше грошей, бо коштував три копійки, а продався дуже добре.

Відправлено через 4 хвилини 11 секунд:
Mishutko: 13.12.2024 15:35
Якщо в тебе в оточенні 8 геїв і 2 гетеро, то це не означає що в світі більше геїв... :D
:lol: смішно
vsx
Member

Повідомлення

Prescott: 13.12.2024 15:56 2я часть просто потрясающая, сам был скептиком пока не прошёл до конца, очень сильный сюжет и идея заложенная в основу.
Я тоже надеюсь что мне понравится. От первой был без ума. Жду релиза и надеюсь в этот раз не напортачат с портом.
VolandInferno
Junior

Повідомлення

Завжди хотів пограти за педовку-лєсбуху.
Skiff93
Member

Повідомлення

Prescott: 13.12.2024 15:56 2я часть просто потрясающая, сам был скептиком пока не прошёл до конца, очень сильный сюжет и идея заложенная в основу.

Отправлено спустя 31 секунду:
vsx: 13.12.2024 15:48Какой альтернативно одаренный придумал тут соулс лайки обсуждать?
Та они как шизики носятся со своими соулсами, проходу не дают.
Ну хтось приходить пограти в ігри, а сопливе кінце можна з дівчиною (лише заради вигоди) подивитись окремо без типу геймплею.

Відправлено через 16 хвилин 41 секунду:
Skiff93: 13.12.2024 13:05На ПК ті самі Bloodborn і Demon Souls продадуться явно краще за цей же Last of Us
Продажі Bloodborn на 2022 рік 3/4 від The Last 2.
Після виходу Elden Ring вони точно ще помітно виросли, в TLOU - навряд.

Чому люди пилять емулятор Bloodborn для ПК, а не шедевру Ніла Дракманна?
Якби не серіал той взагалі про продажі можна забути було б.
Перша частина на ПК за рік і 400к не продалась, хоча вона однозначно більше любові геймерів викликає.
Bloodborn би спокійно 2+ ляма зібрав би.

Щось не так у вас з оточенням точно...
І пізнаннями в ігровій індустрії... Тим більше ПКшній

Відправлено через 28 секунд:
vsx: 13.12.2024 16:30
Я тоже надеюсь что мне понравится. От первой был без ума. Жду релиза и надеюсь в этот раз не напортачат с портом.
Ні. Взагалі.
AFU_power
Member

Повідомлення

Skiff93: 13.12.2024 16:49TLOU - навряд
18млн продажів ремастера кажуть зворотнє
Skiff93
Member

Повідомлення

AFU_power: 13.12.2024 16:57
Skiff93: 13.12.2024 16:49TLOU - навряд
18млн продажів ремастера кажуть зворотнє
Це гра з PS3 для яка вийшла для цілих двох наступних поколінь консолей і була дійсно хорошим потрібним ремастером.
На ПК там і 400 тисяч немає.

Дивні порівняння.
Diablique
Member

Повідомлення

Во штырит людей, ну хочешь ты играть в блудборн и демонсолс, купи пс и наслаждайся, зачем тут споры устраивать, тем более я думаю и одна и другая так же будут портированы на ПК, нужно подождать, не хочешь ждать, выход есть.
Skiff93
Member

Повідомлення

Diablique: 13.12.2024 17:10 Во штырит людей, ну хочешь ты играть в блудборн и демонсолс, купи пс и наслаждайся, зачем тут споры устраивать, тем более я думаю и одна и другая так же будут портированы на ПК, нужно подождать, не хочешь ждать, выход есть.
Ага, відразу PS5 і PS4 купи і ще телик, бо в мене древній Samsung 43" FullHD який я все одно не дивлюсь.
Кого це штирить так щоб думати, що заради однієї гри варто купити консоль :facepalm:
Тим більш не люблю грати на геймпаді, всі DS і Elden Ring на клавомиші пройшов.
Я маю на увазі, що Соні чомусь нормальні ігри (імхо) не портує, тільки свої унилі кінця.
kairo
Member

Повідомлення

Diablique: 13.12.2024 17:10 Во штырит людей, ну хочешь ты играть в блудборн и демонсолс, купи пс и наслаждайся, зачем тут споры устраивать, тем более я думаю и одна и другая так же будут портированы на ПК, нужно подождать, не хочешь ждать, выход есть.
Бладборн на PS йде в 30 FPS. Замість того, щоб портувати гру, яку чекають мільйони гравців, портують проекти, які нікого на ПК не цікавлять. TLOU 1, шикарна гра, але продажі - 360 тис. копій :facepalm:
Skiff93
Member

Повідомлення

kairo: 13.12.2024 17:27
Бладборн на PS йде в 30 FPS. Замість того, щоб портувати гру, яку чекають мільйони гравців, портують проекти, які нікого на ПК не цікавлять. TLOU 1, шикарна гра, але продажі - 360 тис. копій :facepalm:
Хоч один адекват серед цих консолищиків знайшовся, видно мило розїло спочатку очі і вже мозок жерти починає.

Відправлено через 17 хвилин 1 секунду:
Про консолищиків просто жарти, якщо хтось не розуміє. Всім мир :)
AFU_power
Member

Повідомлення

Skiff93: 13.12.2024 17:03На ПК там і 400 тисяч немає.
Маніпуляція.

The Last of Us Remaster sold 18 million units, 8 million more than Part 2. The upcoming remaster of Part 2 could help bridge this gap to an extent.
Dremjke
Member

Повідомлення

Почитал тред. Так и не понял, зачем споры о продажах игры. Как-то пофигу на продажи ЛЮБОЙ игры. Ластуха2 очень даже годная сони-кинцо-игра с приятной глазу картинкой, хорошей историей и адекватным геймплеем под геймпад. Проходил на PS, пройду и на ПК. Лишь бы порт на релизе не был таким же гуаном, как предыдущая часть, но то такое.
Відповісти