Вийшов перший трейлер The Witcher 4 із Ціріллою

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Захар Беркут: 13.12.2024 11:32
NeoWar: 13.12.2024 11:13

Череп хоч міряти їй не будете?
Тобто вас не буде бентежити - наприклад фільм про Кассіуса Клея де головну роль гратиме Індіанець, а фільм про Альберт Ейнштейна зіграє Африканець, ну тоді гаразд Гітлера хочу побачити у виконані Китайця. Ну щоб череп не міряти, бо рожеві поні проти, а їм ще метеликами какати.
Мене не дуже бентежить, бо ми про фентезійний світ розмовляємо, який ніякого відношення до етнічних груп реального світу не має.
Геральт
Member

Enombre de soberano
Пф-ф. З точки зору гри, ще одна цікава механіка. З точки зору лору - немає меж досконалості ) Ну, і ми ж пам'ятаємо, що використання магії знесилює, правда?
Telcontar
Member

І що ця картинка ноунейм художника на кацапській книжечці повинна показувати? Її сам пан Сапковський благословив чи що? І ви не забувайте про різницю у віці і способі життя з часів книжкової серії та майбутньої гри.
Последний раз редактировалось Telcontar 13.12.2024 11:47, всего редактировалось 1 раз.
Захар Беркут
Member

Telcontar
Тобі не тролю усі її картинки висилати? В мене навіть старі книги є... В мережі їх не багато, не троль він в якого є усі...
NeoWar
Member

Захар Беркут: 13.12.2024 11:42
Telcontar: 13.12.2024 11:33
У мене є всі книги у двох виданнях з усіма додатками, і я їх чудово пам'ятаю на відміну від вас, пане-тролю. ;)
https://i.postimg.cc/8CwKr643/image.jpg
Серьозно? Художник може намалювати що завгодно, вам цитату із книги навели, де вона описується як звичайної зовнішності дівчина із жахливим шрамом на обличчі.
Захар Беркут
Member

Telcontar
Так ти писав що в тебе усі книги є, а чомусь цієї книги немає? Як так не троль?
Telcontar
Member

Захар Беркут: 13.12.2024 11:46 Telcontar
Тобі не тролю усі її картинки висилати? В мене навіть старі книги є... В мережі їх не багато, не троль він в якого є усі...
Добре, на дурника впасти вирішив? Яким боком відносяться фантазії ноунейм художників до канонічного образу, описаного у книжках? :facepalm:
Enombre de soberano
Member

Геральт: 13.12.2024 11:45Ну, і ми ж пам'ятаємо, що використання магії знесилює, правда?
Як і використання знаків.
І ще одне - скількох відьмаків вбив Лео Бонарт? І як граючи його розібрала Цирі? І тепер ще раз - на хіба?
З точки зору гри, ще одна цікава механіка
Краще б вони магію прикрутили, не було б питань
Последний раз редактировалось Enombre de soberano 13.12.2024 11:51, всего редактировалось 1 раз.
NeoWar
Member

Enombre de soberano: 13.12.2024 11:48
Геральт: 13.12.2024 11:45Ну, і ми ж пам'ятаємо, що використання магії знесилює, правда?
І ще одне - скількох відьмаків вбив Лео Бонарт? І як граючи його розібрала Цирі? І тепер ще раз - на хіба?
Ви старанно ігноруєте вплив Білого Хладу, про який вже неодноразово було сказано. Обіграють як знесилення/мутацію та не знаю що. Інструмент в них є.
Последний раз редактировалось NeoWar 13.12.2024 11:52, всего редактировалось 1 раз.
Telcontar
Member

Захар Беркут: 13.12.2024 11:47 Так ти писав що в тебе усі книги є, а чомусь цієї книги немає? Як так не троль?
Сходіть до офтальмолога, де я писав, що у мене є всі видання книг? Я наче написав тільки за 2, одне старе з кінця 90-х і початку 2000-х(там художники наваяли якусь рандомну фентезійну шизу по мотивам, що майже ніяк не відносилася до книг) та свіже українське з шикарними замальовками.
Последний раз редактировалось Telcontar 13.12.2024 11:51, всего редактировалось 1 раз.
Захар Беркут
Member

Telcontar: 13.12.2024 11:48
Захар Беркут: 13.12.2024 11:46 Telcontar
Добре, на дурника впасти вирішив? Яким боком відносяться фантазії ноунейм художників до канонічного образу, описаного у книжках? :facepalm:
Ти писав - "в меня єсть фсе книги".
А тепер що? Це обкладинка книги чи ні? Знов злився бо брехло?

Telcontar
Зрозумів я троль, а ти в якого є усі книги але з обкладинки книги Цирі - "ето жі очін і очінь абир абир абирвалг", то не та, йди гуляй не троль.
Telcontar
Member

Захар Беркут: 13.12.2024 11:51 Ти писав - "в меня єсть фсе книги".
О, таки ви вчергове підтвердили свою репутацію шизо-троля. Ще раз, для тупих - що повинні доводити обкладинки від невідомих художників? Їх десятки, у всіх різні бачення і образи героїв. А є першоджерело з конкретним описом, від якого вже можна щось собі фантазувати. Нормальні люди приводять прямі цитати з книг, а не якісь замальовки від фанатів. :facepalm:
NeoWar
Member

Захар Беркут: 13.12.2024 11:46
Ти писав - "в меня єсть фсе книги".

Telcontar
Зрозумів я троль, а ти в якого є усі книги але з обкладинки книги Цирі - "ето жі очін і очінь абир абир абирвалг", то не та, йди гуляй не троль.
Ви уважно читали що він писав? "Всі книги в ДВОХ ВИДАННЯХ". Треба розжувати, чи самі зрозумієте?
Геральт
Member

Enombre de soberano: 13.12.2024 11:48
З точки зору гри, ще одна цікава механіка
Краще б вони магію прикрутили, не було б питань
Так там "як працює, так і споживає". Вихлоп від знаку невеликий, але й жере не багато. Най буде )
Механіка була вже прописана. Нащо видумувати велосипед. Ну або вважайте це магією. Але щоби не видумувати довгі й нудні заклинання старшою мовою (аля потер-стайл), візьмуть готові, типу, знаки з відповідними слотами. Це ж гра, камон. Повно умовностей.
По Лео: відьмаки заточені на монстрів (в тому числі й знаки). Людей "беруть" за рахунок навичок фехтування. Лео - і сам майстер. З досвідом. А Цирі розібрала його на фарті, фактично. Бо на землі той фокус не пройшов би. Точніше, не з тими наслідками. І знову ж таки, то явно не та Цирі, яка в трейлері.
stakanctl
Member

Захар Беркут: 13.12.2024 11:01 Так якщо Цирі не відьмак то не розумію як вона користується таврами та намистами відьмаків, адже навіть перші чаклуни нездатні на таке, та навіть саторі та напівбоги не можуть підкорити цю силу, якщо вона таки пройшла обряд мутацій, то що з нею?
Адже Геральт нагадаю у 80+ років виглядав на 35+, сама мутація дає сотні років життя, Цирі тут наче має бути 25-30 років, а виглядає вона на усі 45+, а то і 50+.
Тим паче, ну гаразд вона через мутації саме так постраждала, припустимо, але як вона змінити національність примудрилась через мутації? Як Слов'янка стала Фіно-Тюркської зовнішності, порівняйте Цирі оригінал і це.
Расскажи пожалуйста разницу между "славянской национальностью" и "фино-тюркской национальностью" :lol:
MqM
Member

Lekrs: 13.12.2024 08:07 Ну вот, і реди почали робити страшненьких жіночих персів. Теж в керівництво/команду педиків набрали?
Чекаєм геймплей, по трейлеру ясно тільки хто буде гг.
А можливо так і задумано вона не модель і її робота на стриптиз клуби точно
Геральт
Member

Тільки не кажіть тому юродивому, що Цирі - швидше нордка (нординя?), ніж слов'янка. Це якщо якось сучасні етноси на ті видумані пробувати натягнути.
Захар Беркут
Member

Геральт
Цирі Нордка?
Все зрозуміло - десь заплакав Анджей Сапковський...

stakanctl
Приблизно така сама різниця як між Полькою та росіянкою, чи ви з секти мишібратія в адіннарот?
Scoffer
Member

Telcontar: 13.12.2024 10:59Вам у всіх іграх потрібні азіатські ляльки з цицьками 5+ розміру?
Так :shuffle:
Захар Беркут
Member

Scoffer: 13.12.2024 12:40
Telcontar: 13.12.2024 10:59Вам у всіх іграх потрібні азіатські ляльки з цицьками 5+ розміру?
Так :shuffle:
Підтримую.
Ответить