MoH усі частини?Piter Cantrope: ↑ 10.12.2024 20:05 Улюблені ігри - call of duty, sniper elite, battlefield
Останні статті і огляди
Новини
Кто во что играет?
-
SERGBILL
Member
-
The_Rusik
Member
Piter Cantrope
А медаль за отвагу (medal of honor) играл?
Есть интересные части, сейчас не вспомню какие, давно играл. Там в какой-то части есть высадка в Нормандии.
А медаль за отвагу (medal of honor) играл?
Есть интересные части, сейчас не вспомню какие, давно играл. Там в какой-то части есть высадка в Нормандии.
-
Piter Cantrope
Member
Та я якраз колись ставив ту арму 3, але він сам не розібрався, сказав там якісь складні механіки і не ясно шо робити) Чим менш гра рпг-шна, чим менше там сурвайвалу, і чим більш вона коридорна, тим йому краще.Барбарис: ↑ 10.12.2024 21:06 арма 4 А поки не вийшла, то 3.
Та я б хотів щоб він щось таке пограв, але він не терпить всяких монстрів, демонів, мутантів і зомбі Я ставив йому ігри типу метро, він такого не хоче. Ну і качатися-лутати то не його, він якось попросив мене пройти місію в якійсь грі, бо не міг розібратись, там було вже ближче до кінця, я зайшов і побачив, що він не використав жодного очка досвіду. Зброю нову підбирав і відкривав, але з прокачуванням персонажа не розібрався.acm_fan: ↑ 10.12.2024 22:30 Сталкер?
Оце якраз для нього Він колись всі ігри цієї серії попроходив, але вони вже старенькі. От щось таке б, тільки новіше.SERGBILL: ↑ 10.12.2024 23:36 MoH усі частини?
Та ніби всі. Особливо відколи через ковід мусів закрити бізнес і сидіти вдома, то все попроходив по 10 разів. Але дуже тішився, коли в його іграх я йому dlc купував або просто показав, що вони там є Звідки йому знати що таке dlc)? є гра та й гра, ну хіба не так...destructX: ↑ 10.12.2024 22:51 У кода, снайпера, батли, дуже багато частин, всі пройшов?
Так, оце цікаво. Пише online tactical shooter, але там наче можна самому грати місії і ні з ким не взаємодіяти? Може бути для нього. Взагалі зі всього, що йому подобається, та гра ghost recon wildlands мені здається найцікавішою, красивий сетинг, я б і сам не цурався таке грати. Якщо це продовження схоже, то має зайти. Візьму на олівець.destructX: ↑ 10.12.2024 22:51 якщо Вайлдлендс сподобався покажи йому Breakpoint
Я думав може є якісь менш відомі, не ААА. Хоча я розумію, що маленькі контори і інді-розробники не роблять одиночні спецназ-стрілялки з кампанією... Думав підсадити його на покрокові стратегії, може щось типу цивілізації, якраз ніби для нього - офлайн у себе на комп'ютері, не треба рефлексів мангусти, і в таких іграх гарне replayability. Але не хоче такого, хоче з засади стріляти з снайперської гвинтівки)
-
Panasi
Member
Piter Cantrope
Якщо я вірно зрозумів смаки вашого батька, то є декілька варіантів:
1. Homefront обидві частини. Схожа на call of duty. Коридорна і без складних механік. Потрібно грати за американців і валити північних корейців, які намагаються захопити сша.
2. Brothers in arms остання частина. Друга світова війна, граємо за американців, гра в дусі старих call of duty і medal of honor.
3. Medal of honor останні частини, які про сучасну війну, якщо ще не грав.
4. Spec ops: the line. Сучасний сеттинг про конфлікт в Дубаї після природньої катастрофи, коли все місто замело піском. Офігенний сюжет, непогані перестрілки, немає складних механік, але гра від третьої особи.
Якщо я вірно зрозумів смаки вашого батька, то є декілька варіантів:
1. Homefront обидві частини. Схожа на call of duty. Коридорна і без складних механік. Потрібно грати за американців і валити північних корейців, які намагаються захопити сша.
2. Brothers in arms остання частина. Друга світова війна, граємо за американців, гра в дусі старих call of duty і medal of honor.
3. Medal of honor останні частини, які про сучасну війну, якщо ще не грав.
4. Spec ops: the line. Сучасний сеттинг про конфлікт в Дубаї після природньої катастрофи, коли все місто замело піском. Офігенний сюжет, непогані перестрілки, немає складних механік, але гра від третьої особи.
-
dimon2277
Member
Piter Cantrope
Ready or Not, так вона онлайн, але якщо не помиляюсь можно самому проходити місії
а так якщо не ААА то шукати в стімі щось типу Bodycam (і то це теж онлайн)
Ready or Not, так вона онлайн, але якщо не помиляюсь можно самому проходити місії
а так якщо не ААА то шукати в стімі щось типу Bodycam (і то це теж онлайн)
-
klim0056
Junior
Project: Snowblind, deus exPiter Cantrope: ↑ 10.12.2024 20:05 Ану підкажіть. Тато - геймер на пенсії. Грає тільки один-єдиний тип ігор - стрілялки, і тільки одиночні, по мережі не грає. Улюблені ігри - call of duty, sniper elite, battlefield, sniper ghost warrior. Ще йому дуже сподобалась ghost recon wildlands. Йому важливий сетинг: він не грає нічого, де є монстри, doom чи metro - то не для нього. Він грав wolfenstein i titalfall 2, але це не його через сетинг. Wolfenstein ніби пройшов 1 раз, а titanfall трохи пограв і попросив мене видалити. Hitman пробував грати і забракував, каже що то якась головоломка. Колись давно я йому ставив arma, то він не грав, бо була складна. Far cry сказав "якась гидота".
А call of duty по 10 разів проходить, і місії там всякі грає.
Треба щоб була війна або якийсь спецназ, ніби щоб "реалістично", як він каже. І щоб графіка була "реалістична", а не "дитяча", як у якомусь fortnite
Словом, щоб можна було засісти, як "снайпєр, молодой боєц", і стріляти в німців або терористів.
Що вийшло такого останнім часом? Або можливо є якісь менш відомі ігри, які вийшли в останні 4-7 років.
-
Piter Cantrope
Member
Дякую всім за відгуки.
Купив вже ghost recon breakpoint, вона якраз пару соток коштує зараз.
І ще взяв на олівець ready or not, homefront другу частину, spec ops можливо, хоч то вже старіша гра. Старіші ігри, з тієї епохи, коли такі стрілялки якраз робили, він не хоче грати, він не любитель ретро-геймінгу і старенької графіки) Ще шепнули в приватні про гру Robocop, теж може його зацікавить, хоч там ніби треба всяких панків і бомжів відстрілювати, цікаво що він подумає)
Скину йому відео, хай дивиться і вибирає. До речі, глянув в ютубі, там є огляд на кожну гру українською. Раніш такого не було.
Якщо ще якась гра спаде на думку, то напишіть сюди.
Купив вже ghost recon breakpoint, вона якраз пару соток коштує зараз.
І ще взяв на олівець ready or not, homefront другу частину, spec ops можливо, хоч то вже старіша гра. Старіші ігри, з тієї епохи, коли такі стрілялки якраз робили, він не хоче грати, він не любитель ретро-геймінгу і старенької графіки) Ще шепнули в приватні про гру Robocop, теж може його зацікавить, хоч там ніби треба всяких панків і бомжів відстрілювати, цікаво що він подумає)
Скину йому відео, хай дивиться і вибирає. До речі, глянув в ютубі, там є огляд на кожну гру українською. Раніш такого не було.
Якщо ще якась гра спаде на думку, то напишіть сюди.
-
koteyjah
Member
Тут краще з кимось, попередня була кращеPiter Cantrope: ↑ 11.12.2024 21:46ghost recon breakpoint
-
Piter Cantrope
Member
Те, що попередня була хорошою, я погоджуюсь, на мій смак зі всього, що він грав, - це найкраща гра. І йому теж страшенно подобається. Що доволі не звично для нього, бо це від третьої особи і з відкритим світом. Він її називає просто "Болівія") Може ця й гірша, але вибирати не дуже є з чого.koteyjah: ↑ 11.12.2024 21:49Тут краще з кимось, попередня була кращеPiter Cantrope: ↑ 11.12.2024 21:46ghost recon breakpoint
Ну а з кимось він не буде грати. Він вже в тому віці, коли регулярно їздить на похорони однокласників і одногрупників. Збирати онлайн команди для проходження він не буде. В навушниках сидіти)? Та ну)) Ну і в деяких його іграх у нього є ко-оп і мультиплеєр режими, він якось згадував, що заходив туди випадково, і що там "всякі придурки".
-
Геральт
Member
Trepang 2, Six Days In FallujahPiter Cantrope: ↑ 10.12.2024 20:05 Що вийшло такого останнім часом? Або можливо є якісь менш відомі ігри, які вийшли в останні 4-7 років.
-
snapdragon999
Member
Кто играет в far cry 6?