Выбор клавиатуры под все нужды и направления

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Відповісти
Автор
Повідомлення
Yurius
Member

Повідомлення

7mindfields: 02.12.2024 01:52 leif що ти можеш сказати з приводу tkd cycle7 з алю плейтом та трі мод pcb? На фанкіс читав якась додаткова плата йде в комплекті, що захищає від статики, і взагалі десь читав, що дуже багато проблемних pcb плат було.

Також, можливо хтось знає де можна пофарбувати анодований люмінієвий кейс під замовлення?
1.Проблема тільки з проводною псб були;2.Після перших партій вони замінили юсб дата боард на захищений від короткого.

Юзав таку з травня,0 проблем,зараз продаю (три мод cream wkl,повний комплект) за 5500грн,замовив ТКЛ QK80V2. :beer:
Востаннє редагувалось 02.12.2024 14:51 користувачем Yurius, всього редагувалось 3 разів.
leif
Member

Повідомлення

Сайкл7 сильний тим, що він реально справляє враження якісного продукту, не по своїй ціні: збірка, матеріали, їх обробка, коатінг, вага, бол-кетч фіксація — все окрім пцб прям дуже добре. Не преміум, звичайно, але дуже міцний середнячок. При порівнянні з qk75n, скажімо, сайкл зроблений в цілому краще, як на мене, а qk75n це більш дорога клавіатура. А порівняти з gmmk pro, то це взагалі смішно. Якщо уявити, що не знаєш цін і поставити їх поруч, то чисто навскідку глоріус має коштувати рази в 3-4 дешевше ніж сайкл. Отака у сайклу потужна value пропозиція, на мій погляд.

Відправлено через 2 хвилини 43 секунди:
Барбарис: 02.12.2024 14:40 leif, і анод можливо, і церакот. Тільки який клієнт погодиться заплатити 150-200 баксів за клаву? Інша справа, коли це буде партія.
Якщо це буде реально якісний анод, то за 150 точно можу підігнати клієнтів та і сам би пофарбував. Якщо прям дуже дуже якісний, то і за 200 пофарбував би.
Барбарис
Member

Повідомлення

leif, знаючи принципи власника, під час війни навряд та й й гальваніка не профільний напрямок, а для власних потреб. А от фірма, яка закривала хвости з покриттям ще до повномасштабки мала проблеми з клієнтами, а тепер розпродують обладнання.
st0k
Member

Повідомлення

Привіт колеги, накидайте будь-ласка лінків на клавіатуру з такими вимогами:
- максимально тиха (щоб не заважало спати оточуючим)
- можна навіть мембрану ( не принципово)
- шоб підсвітка була і мінялись кольори
- повнорозмірна
- бюджет любий
Дякую :super:
Барбарис
Member

Повідомлення

st0k, куґа вантар - ножиці. Кейрон К1/К3 - низькопрофільні механіки чи інші мезаніки на сайлент свічах, хатор на оптичних.
leif
Member

Повідомлення

Барбарис: 04.12.2024 06:14 leif, знаючи принципи власника, під час війни навряд та й й гальваніка не профільний напрямок, а для власних потреб. А от фірма, яка закривала хвости з покриттям ще до повномасштабки мала проблеми з клієнтами, а тепер розпродують обладнання.
Зрозуміло. Коротше, де в Україні можна зробити кастомний анод клавітури з високою якістю – так і залишається відкритим питанням :write:
Earanak
Member

Повідомлення

Подбираю себе обычную клаву не из днищенских. Без всяких свистоперделок и хипстерских заморочек.
У местных экспертов случаем никаких весомых замечаний в сторону Ducky One 3 RGB Cherry MX Blue нету ?
Yurius
Member

Повідомлення

Earanak: 10.12.2024 14:30 Подбираю себе обычную клаву не из днищенских. Без всяких свистоперделок и хипстерских заморочек.
У местных экспертов случаем никаких весомых замечаний в сторону Ducky One 3 RGB Cherry MX Blue нету ?
никаких,кроме того что это древний люто овепрайснутый пластиковый мусор. :rotate:
Earanak
Member

Повідомлення

Yurius, есть лучше альтернатива, которую можно у нас заказать (не с забугорных азиатских пердей) ?
Кликающие свитчи MX Blue/Razer Green/EC V2 Ivy (или аналоги), с Нампадом, остальное можно сказать без разницы. До 250$ бюджет.

Такая будет чем то лучше ?
Varmilo Lure VBM108 Lie 108Key EC V2 Ivy

По Ducky 3 - смотрю у нее обзоры первые вышли 2 года назад, вроде как.
Почему мусор древний, чем свежие клавиатуры лучше ?
Мне если что никаких OLED экранов на клавиатуре и свистоперделок не нужно.

Я если че не эксперт. Потому и спросил в этой теме. До этого у меня была Razer BlackWiddow на Green-Свитчах дешевая за 100$, HyperX Alloy на MX Blue тоже дешевый за 100$. Что одна через ~5 лет начала разваливаться что HyperX теперь разваливается через те же ~5 лет. Но мне было норм. То есть я не привередливый в этих клавиатурах. Прост захотелось взять не самый дешман а чет подороже что бы тоже протянула там 3-5 лет, да и все тут. Я не хипстер который там нюхает масло на стабилизаторах что бы у него шишка колом стояла...
Melofon
Member

Повідомлення

Earanak: 10.12.2024 15:30Почему мусор древний, чем свежие клавиатуры лучше ?
Древний по своей конструкции, свежие лучше т.к. имеют новую конструкцию (типа гаскет маунт против жёсткой у даки) полностью направленную на заглушение призвуков, эхо и что даёт более мягкий тайпинг и наличие шумоизоляции чего нет в даки.
Earanak
Member

Повідомлення

Понял, спасибо. Мне шумоизоляция не нужна. Чем громче щелкает тем лучше, вообще у меня нейро сенсорная тугоухость так ещё я и в наушниках только сижу за компом. Я бы может доплатил что бы в клаве были динамики усиливающие звуки щелчков, вместо изоляции :gigi: Так и не понял что брать из того что в наличии в наших магазах. Вармило тот или Даки этот. Или это прям настолько плохой выбор что прям ужас-ужас, складывается впечатление что люди прожали минус по моему сообщению и тут же умерли от инсульта жопы :think: Так никто и не посоветовал что взять то, без заказа с чертипойми откуда, а то я смотрю тут любят всякие алиэкспрессы. Я если чет заказываю мой лимит ожидания дня 2 максимум :D
Volosaty
Member

Повідомлення

Earanak: 11.12.2024 12:16а то я смотрю тут любят всякие алиэкспрессы
чому б і ні? Зазвичай все приїжджає за пару тижнів, а вибір куди ширший.
Earanak
Member

Повідомлення

Volosaty, я дважды написал что меня это не устраивает.
Если у нас на всю Украину нету ни одной адекватной клавиатуры за ~200-250$ по моим предпочтениям - так и напишите.
Kosdnepr
Member

Повідомлення

Earanak
Якусь Akko https://telemart.ua/ua/city-1252/keyboa ... full-size/
Або Keychron https://funkeys.com.ua/shop/keychron?tf ... fc_div=:::
На олх можна глянути Leopold FC980 / Leopold FC900.
Earanak
Member

Повідомлення

Получается, вот эта клавиатура - AKKO 3108 V2 DS Matcha Red Bean CS Blue V2
Будет лучше чем Ducky V3 и та Varmilo Lure VBM108 Lie 108Key EC V2 Ivy что я присматривал. Верно я понял ?
Других в списке с нужными мне свитчами я не нашел там.
Там ведь нету клав с нужными мне свитчами :think:
Kosdnepr: 11.12.2024 14:52 На олх можна глянути Leopold FC980 / Leopold FC900.
Б/У в смысле ? - Нет, спасибо.
leif
Member

Повідомлення

Earanak: 11.12.2024 14:01ни одной адекватной клавиатуры за ~200-250$ по моим предпочтениям
так, а які це, власне? "не дніщенська" і з клікаючими світчами? це весь список побажань? з бюджетом все ясно. в такому розкладі особисто я б взяв варміло на твоєму місці.
Melofon
Member

Повідомлення

Earanak: 11.12.2024 15:14Б/У в смысле ? - Нет, спасибо
Вы серьезно думаете что на олх только б/у? :gigi:

Отправлено спустя 7 минут 28 секунд:
Earanak: 11.12.2024 12:16Мне шумоизоляция не нужна. Чем громче щелкает тем лучше
Шумоизоляция клик не заглушит, она заглушит паразитные призвуки, эхо исходящие от корпуса и плэйта при печати, наоборот клик станет куда приятней. Но раз и на это пофиг берите вармило, даки (первая лучше).
Earanak
Member

Повідомлення

Melofon, я не пользовался OLX-ом.
В любом случае, какая разница если указанных клавиатур там - нету.

leif, ну у меня выходит два основных требования, кликающие свитчи (аналог MX Blue/Razer Green/EC V2 Ivy) и полноразмерная клава с Нампадом. Ну и что бы это было дороже хотя бы 100$, как бы в этом и была хотелка взять не самое дно, а хоть чуть выше. Еще вот смотря на Razer BlackWiddow V4, мне НЕ хотелось бы "мультимедийных" кнопок слева от CTRL, ужс какой то. Вообще в целом хотелось бы простую клаву в плане функционала, не хипстерское черти-пойми что увешанное тремя сотнями кнопок с OLED экранами. Остальное не критично.

Вот Вармила эта и Даки - выглядят прям в самый раз на мой вкус.
Ниче лишнего. Но вот сказали что это древний мусор я и сижу терь в недоумении :think:
Если эти клавы древний мусор то что тогда Razer BlackWiddow на которой я уже лет 10+ сижу )))
leif
Member

Повідомлення

Earanak: 11.12.2024 19:54Вот Вармила эта и Даки - выглядят прям в самый раз на мой вкус.
якщо подобається варміло і обираєш з того,що є в наявності в Україні, то можна сміливо брати її. по твоїх вимогах - те що треба.

Відправлено через 8 хвилин 32 секунди:
Earanak: 11.12.2024 19:54Если эти клавы древний мусор то что тогда Razer BlackWiddow на которой я уже лет 10+ сижу )))
це все вкрай відносно в світі клавіатур, у людей до них дуууже різні вимоги. комусь і мембранки вистачає і вона норм звучить, когось цілком влаштовує епл меджик кіборд, як моїй дружині наприклад, якою вона продовжує користуватись, незважаючи на можливість обрати і користуватись будь-якою з моїх клавіатур. хтось, як ти, користується клікі-світчами роками, хтось їх терпіти не може і не витерпів би і 15хв, хтось збирає максимально тихі клавіатури, хтось кайфує від фоамного звуку, хтось навпаки не сприймає фоами. суцільна суб'єктивщина.

Відправлено через 24 хвилини 35 секунд:
Geon f2-84
gmk 80082 (bl00)
спойлер
Зображення
Зображення
все таки цей геонівський blue-gray колір корпусу цікавий: в залежності від освітлення і сету кейкапів може виглядати або більш синім або більш сірим. спочатку не дуже його хотів, а нині чим далі тим більше задоволений, що саме у ньому ф2 в ньому взяв. + він саме пасує до характеру клавіатури, на мою думку.

до речі, також замінив в цьому білді (фр4 1.6мм пцб, фр4 халф-плейт, фоамлес) sarokeys BCP на модах на кастомні panghu, які стоять на решті клавіш. використовувати інші світчі для модів наразі не моє, кілька разів пробував в різних варіантах і все не те. на мій смак, однакові світчі на модах і альфах звучать органічніше. але не буду категоричним в цьому питанні, може я просто ще не знайшов правильні комбінації для себе.

ще один конфіг, який я нещодавно затестив з ф2-84 це мої прокачані (B-in+L(3204)+F+SS) чері брауни на фул алю плейті (геон їх пропонує дві версії для ф2, у мене є обидві, одна дає м'якіше тайпінг, інша - кращий звук), більш жорсткому, без флекскатів і ліф спрінгів. спокійний і приємний для тайпінгу білд. багато хто з ентузіастів вважає ф2 занадто м'ютед дошкою для таких світчів як брауни і навіть блеки, але, я думаю, що вона цілком ок і для них, просто не треба розраховувати, що ця клавіатура буде з ними звучати так само яскраво як топ-маунт клавіатури чи ф1 або біас. тут своя атмосфера, але по-своєму вона приємна і цікава. як варіант змінити для різноманіття хай енд клакі тональність на щось спокійніше, але при цьому таке ж благородне і жирне -- супер.

Відправлено через 10 хвилин 18 секунд:
взагалі, деякий час тому сховав в шафу усі клавіатури крім глейру, біасу та ф2. свопати більше 3х клавіатур вже щось набридло :laugh: навіть з цими трьома особливо часу немає гратись. на глейрі то і взагалі 3 сети світчів від покупки спробував: ніксі, блеки і popu :laugh: але занадто вже блеки на алю халф плейті добре звучать на ньому, навіть не хочеться знімати і пробувати щось інше. ну нічого, завтра приїжджають ще 2 плейти для нього і один для ф2, з халф пом цікаво буде поекспериментувати, може навіть з cem3 пцб запаяю щось типу emogogo linear або 43 studio obsidian, ще не вирішив. а, так, друга сем3 пцб (яка підходить як для моїх двох геонів, так і для біасу) теж нарешті мені доїжджає завтра з плейтами, не минуло і 3х місяців :laugh: остаточно вирішив її не мілмаксити а ризикнути таки з халф плейтами, хоча ніби як для халф плейтів варіант номер 1 це фр4, але подивимось, такі штуки бажано перевіряти самому.
Melofon
Member

Повідомлення

Earanak: 11.12.2024 19:54Melofon, я не пользовался OLX-ом.
В любом случае, какая разница если указанных клавиатур там - нету.
В том то и дело что там полно Varmilo на любой вкус (напиши в поиске varmilo), может и даки есть но я не искал и не советовал бы, вармилки куда лучше чем даки если уже из обеих выбирать.
Пример (нашёл специально близкую к той что ты сам как вариант выбрал выше): https://www.olx.ua/d/obyavlenie/klaviat ... Tg1tD.html
У этого же продавца помимо этой модели есть и другие вармило, но это не самый богатый на варианты продавец так что не думайте что я именно его рекламирую, можно выбрать любого другого, там просто их очень много.
Но вариантов там всё таки куда больше чем на том же фанкейс, леопольды на олх кстати тоже имеются как и кейхрон и многие продавцы могут тоже как на фанкейс сделать молдинг перед отправкой типа смазки переключателей и стабов если нужно.
Відповісти