якщо подобається варміло і обираєш з того,що є в наявності в Україні, то можна сміливо брати її. по твоїх вимогах - те що треба.
Відправлено через 8 хвилин 32 секунди:
це все вкрай відносно в світі клавіатур, у людей до них дуууже різні вимоги. комусь і мембранки вистачає і вона норм звучить, когось цілком влаштовує епл меджик кіборд, як моїй дружині наприклад, якою вона продовжує користуватись, незважаючи на можливість обрати і користуватись будь-якою з моїх клавіатур. хтось, як ти, користується клікі-світчами роками, хтось їх терпіти не може і не витерпів би і 15хв, хтось збирає максимально тихі клавіатури, хтось кайфує від фоамного звуку, хтось навпаки не сприймає фоами. суцільна суб'єктивщина.
Відправлено через 24 хвилини 35 секунд:
Geon f2-84
gmk 80082 (bl00)
- спойлер
все таки цей геонівський blue-gray колір корпусу цікавий: в залежності від освітлення і сету кейкапів може виглядати або більш синім або більш сірим. спочатку не дуже його хотів, а нині чим далі тим більше задоволений, що саме у ньому ф2 в ньому взяв. + він саме пасує до характеру клавіатури, на мою думку.
до речі, також замінив в цьому білді (фр4 1.6мм пцб, фр4 халф-плейт, фоамлес) sarokeys BCP на модах на кастомні panghu, які стоять на решті клавіш. використовувати інші світчі для модів наразі не моє, кілька разів пробував в різних варіантах і все не те. на мій смак, однакові світчі на модах і альфах звучать органічніше. але не буду категоричним в цьому питанні, може я просто ще не знайшов правильні комбінації для себе.
ще один конфіг, який я нещодавно затестив з ф2-84 це мої прокачані (B-in+L(3204)+F+SS) чері брауни на фул алю плейті (геон їх пропонує дві версії для ф2, у мене є обидві, одна дає м'якіше тайпінг, інша - кращий звук), більш жорсткому, без флекскатів і ліф спрінгів. спокійний і приємний для тайпінгу білд. багато хто з ентузіастів вважає ф2 занадто м'ютед дошкою для таких світчів як брауни і навіть блеки, але, я думаю, що вона цілком ок і для них, просто не треба розраховувати, що ця клавіатура буде з ними звучати так само яскраво як топ-маунт клавіатури чи ф1 або біас. тут своя атмосфера, але по-своєму вона приємна і цікава. як варіант змінити для різноманіття хай енд клакі тональність на щось спокійніше, але при цьому таке ж благородне і жирне -- супер.
Відправлено через 10 хвилин 18 секунд:
взагалі, деякий час тому сховав в шафу усі клавіатури крім глейру, біасу та ф2. свопати більше 3х клавіатур вже щось набридло
навіть з цими трьома особливо часу немає гратись. на глейрі то і взагалі 3 сети світчів від покупки спробував: ніксі, блеки і popu
але занадто вже блеки на алю халф плейті добре звучать на ньому, навіть не хочеться знімати і пробувати щось інше. ну нічого, завтра приїжджають ще 2 плейти для нього і один для ф2, з халф пом цікаво буде поекспериментувати, може навіть з cem3 пцб запаяю щось типу emogogo linear або 43 studio obsidian, ще не вирішив. а, так, друга сем3 пцб (яка підходить як для моїх двох геонів, так і для біасу) теж нарешті мені доїжджає завтра з плейтами, не минуло і 3х місяців
остаточно вирішив її не мілмаксити а ризикнути таки з халф плейтами, хоча ніби як для халф плейтів варіант номер 1 це фр4, але подивимось, такі штуки бажано перевіряти самому.