Напиши в поддержку MSI.Varzek: ↑ 23.11.2024 12:38 Интересно, почему у меня появилась такая проблема.
Останні статті і огляди
Новини
Windows 11
-
PCюк
Member
-
Lekrs
Member
Чим обумовлений менший input lag в іграх на pro версії ніж на home?
-
SergiusTheBest
Member
Звідки така інформація?Lekrs: ↑ 05.12.2024 12:58 Чим обумовлений менший input lag в іграх на pro версії ніж на home?
-
Lekrs
Member
Довгий час користувався хоум версією, недавно поставив про, замітив що затримка меньше, сьогодні поставив знову хоум, щоб переконатись. Вхідна затримка суттєво відрізняється, при ідентичних налаштуваннях.SergiusTheBest: ↑ 05.12.2024 13:39Звідки така інформація?Lekrs: ↑ 05.12.2024 12:58 Чим обумовлений менший input lag в іграх на pro версії ніж на home?
-
SergiusTheBest
Member
Core Isolation -> Memory Integrity однаково ввімкнене аби вимкнене на обох системах? Бо воно відчутно впливає.Lekrs: ↑ 05.12.2024 14:11 Довгий час користувався хоум версією, недавно поставив про, замітив що затримка меньше, сьогодні поставив знову хоум, щоб переконатись. Вхідна затримка суттєво відрізняється, при ідентичних налаштуваннях.
-
Lekrs
Member
Так, ввімкнене на обох.SergiusTheBest: ↑ 05.12.2024 15:16Core Isolation -> Memory Integrity однаково ввімкнене аби вимкнене на обох системах? Бо воно відчутно впливає.Lekrs: ↑ 05.12.2024 14:11 Довгий час користувався хоум версією, недавно поставив про, замітив що затримка меньше, сьогодні поставив знову хоум, щоб переконатись. Вхідна затримка суттєво відрізняється, при ідентичних налаштуваннях.
Цікавий факт, що мені комфортніше грати на хоум з більшим лагом, більш розслаблений геймінг. На прошці відчуття що "кудись спішиш".
-
warchild2006
Member
-
MobileLord
Member
У кого-то есть мысли как отключить запрос пароля при входе, чтобы просто входило на рабочий стол? У меня 2 учетные записи, я так понял одна локальная, вторая - аккаунт и чтобы я не делал я не могу их отключить. Я пробовал ставить пин и нажимал не требовать пин при входе, я пробовал отключать загрузочный экран через реестр, пробовал через менеджер пользователей ставить галки "Не требовать пароль при входе" - ничего не помогает. У кого-то есть нормальный гайд или алгоритм как это сделать? Я вроде как разбираюсь в винде в целом, но их система с паролями это какой-то хаос, где одни настройки наслаиваются на другие и конфликтуют друг с другом.
-
neo89skynet
Member
MobileLord
Чи пробували утиліту від майкрософт autologon?
https://learn.microsoft.com/ru-ru/sysin ... /autologon
-
MobileLord
Member
Спасибо, помогло.neo89skynet: ↑ 10.12.2024 21:31 MobileLord
-
MobileLord
Member
Кто-то сталкивался что после спящего режима Win11 не подгружает icc профиль? Раньше работало, а сейчас после обновления пока не зайдешь в настройки дисплея он не подгрузится. Причем при перезагрузке пк видно как профиль стандартный, а потом через секунду переключается на мой, а после режима сна так не работает. Пробовал переустанавливать драйвер видеокарты, играться с триггерами в планировщике, выставлял профиль по умолчанию в управлении цветом - все без толку. Возможно баг словил и надо переустановить винду.
-
neo89skynet
Member
MobileLord
Можливо, баг, у мене цього місяця після обнов були глюки схожого характеру. Вінду можна не міняти повністю, просто скачайте офіційний образ win11 з сайту майкрософт, запустіть його і там буде перевстановити зі збереженням всіх ваших даних і програм, за фактом воно просто системні файли/бібліотеки перезаписує і все. Мені допомогло прибрати баги, вже не вперше так вирішую проблеми після чергових обнов win11
Можливо, баг, у мене цього місяця після обнов були глюки схожого характеру. Вінду можна не міняти повністю, просто скачайте офіційний образ win11 з сайту майкрософт, запустіть його і там буде перевстановити зі збереженням всіх ваших даних і програм, за фактом воно просто системні файли/бібліотеки перезаписує і все. Мені допомогло прибрати баги, вже не вперше так вирішую проблеми після чергових обнов win11
-
Kirakishou
Member
Встановив Windows 11, функція drag-and-drop не працює. Майже рік назад я вже хотів перейти на Windows 11, але мені не сподобалася продуктивність в іграх на моїй системі порівняно з Windows 10. Так от, мені тут доводили, що функція drag-and-drop вже давно працює. Я завантажив найновіший образ диску з сайту майкрософт, встановив на два комп'ютери і на обох ця функція вимкнена. Що я роблю не так?
-
Avenger80
Member
del
-
Dremjke
Member
Больше подробностей нужно, откуда и куда "драгэндропнуть" пытаетесь.Kirakishou: ↑ 12.12.2024 07:39Що я роблю не так?
-
Avenger80
Member
Dremjke
Скорее всего имелось ввиду перетаскивание файла на ярлык программы на панели задач и чтоб этот файл открылся в этой программе.
Скорее всего имелось ввиду перетаскивание файла на ярлык программы на панели задач и чтоб этот файл открылся в этой программе.
-
Kirakishou
Member
Avenger80
Да, именно так. Но я только что проверил, оказывается, из проводника эта функция работает. Не работает из тотал коммандера и некоторых других программ. Так что был не прав, снимаю претензию. Действительно, они разрешили перетаскивать файл, но только из проводника.
Да, именно так. Но я только что проверил, оказывается, из проводника эта функция работает. Не работает из тотал коммандера и некоторых других программ. Так что был не прав, снимаю претензию. Действительно, они разрешили перетаскивать файл, но только из проводника.
-
man1242
Member
Как там дела у людей, у знакомих после последней обнов вин11 Sysmain(superfetch) стал буферить вместо лемита 60% лупит сразу до 100% а игрушки тупо свопит, встречал кто ? Проблема явно заметна на 16гб наборах.