Нет.Dremjke: ↑ 08.12.2024 23:29 Вопрос - после финала есть возможность оставаться в Зоне и исследовать территорию?
Последние статьи и обзоры
Новости
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
Varzek
Member
-
Dremjke
Member
Увы.Varzek: ↑ 08.12.2024 23:35Нет.
-
Zigrig
Junior
Нагадайте, хто в курсі, великий патч першого місяця ще планується? Чи то чутки якісь були...
-
BoJIbHbIu
Member
у кого проблеми з недовантаженням відеокарти (50/80%) знайшов рішення на відео, після маніпуляцій працює на 98/100% майже всюди окрім баз, стало набагато меньше статерів, краще прицілювання, фпс виріс трішки 10+/- кадрів. налаштування графіки у грі свої залишив.
дивитися з 13-39
дивитися з 13-39
- спойлер
-
sasha76
Member
читал я тут все переодически.поиграл я в эту игру и удалил её нафиг.у меня в стиме купленны все сталкеры первые.эту я не куплю даже за 100 гр.можете меня минусовать.такую халтуру играть нет желания.
-
SoVaR
Member
Мені більше всього подобається, коли потрапляєш в аномалію телепорту і вона тебе телепортує на робочий стіл
Жодна гра не дасть такого експіріансу
Жодна гра не дасть такого експіріансу
-
Eduard1980
Member
А в мене, наприклад, зовсім інша ситуація.sasha76: ↑ 09.12.2024 20:57 эту я не куплю даже за 100 гр.можете меня минусовать.такую халтуру играть нет желания.
Заради гри зібрав комп, як і планував одразу після оголошення про розробку гри)), хоча і ноута вистачало мені для всіх моїх потреб.
Була думка придбати xbox для Сталкера, але не довго, передумав.
Не жалію, що втричі більше переплатив за комп, ніж за коробокс. Не жалію, що міг би і на ноуті грати (доречі потрібно буде спробувати на ноуті поставити).
Бігаю собі по годинці - півтори, отримую задоволення від атмосфери(до цього атмосферою за останні роки зачепили тільки Elden Ring та Mutant Year Zero). Графоній є. Від аномалій і мутантів підгорає. Озвучка бімба, звук в грі взагалі щось неймовірне, дуже подобається. Досліджувати зону цікаво. Деякі моменти набагато кращі ніж в першому Сталкері, дечого не вистачає, дещо не дотягує.
Як на мене, то гра вийшла гарною і масштабнішою за першу частину, а оті глюки допилять(можливо )
-
Геральт
Member
Все, бляха, застряг. Тупо не знаю, що з тим чортом на даху робити. Двійники заважають, заникатись нема де. Ще й псі-атака з рівноваги виводить. Повна обойма з прокачаного SPSA-14 в довбешку, його не кладе.
-
BoJIbHbIu
Member
Геральт
обережно)
обережно)
- спойлер
- розбивай псі випромінювачі, останній на поясі Фауста
-
Donate
Member
А знаєш що?BoJIbHbIu: ↑ 10.12.2024 02:13 Геральт
обережно).
- спойлер
- розбивай псі випромінювачі, останній на поясі Фауста
- спойлер
- За варту коли граєш там потрібно зняти дві установки в місії при штурмі, а ось за сталкерів чомусь такий момент пропустили і тобі просто в кінці кінців босс файт, і ще здогадайся що тут до чого
-
Nutbar
Member
Натрапив на баг, чи він на мене, виник на 50+ годині гри, приблизно після завдання на Х5:
Підбираю кпк (не по основному квесту, а просто побічні то там то тут), а вони не потрапляють в інвентар, просто зникають. При цьому, також не відображається підказка на читання при підборі. Ну і в моєму кпк жодних нотаток не додається.
В мережі знайшов, що в людей проблема з програванням голосових (що вирішується консольною командою на очистку черги), але це не те. А от своєї проблеми знайти не зміг. Релоад гри не допомагає. Модів стоїть багато, але останнім часом нічого нового не додавав. Пилосошу кожну локацію страшно, якщо це має якесь значення…
Ніхто з таким не стикався?
Підбираю кпк (не по основному квесту, а просто побічні то там то тут), а вони не потрапляють в інвентар, просто зникають. При цьому, також не відображається підказка на читання при підборі. Ну і в моєму кпк жодних нотаток не додається.
В мережі знайшов, що в людей проблема з програванням голосових (що вирішується консольною командою на очистку черги), але це не те. А от своєї проблеми знайти не зміг. Релоад гри не допомагає. Модів стоїть багато, але останнім часом нічого нового не додавав. Пилосошу кожну локацію страшно, якщо це має якесь значення…
Ніхто з таким не стикався?
-
Барбарис
Member
Nutbar, багато? Теж подібним чином граю і за 80 годин було декілька таких кпк, що не з'являються(на елеваторі Хімзаводу, наприклад). З модів тільки довгі ночі та дні; решейд.
-
avuremybe
Member
Ну є такі, що від них ні в кого нічого не з'являється (типу вихід з Х15) - імовірно розробники щось прошляпили.Барбарис: ↑ 10.12.2024 06:21було декілька таких кпк, що не з'являються
Але у Nutbar'а явний баг, якщо вони навіть у рюкзак не потрапляють..
-
Азазелло
Junior
Геральт
Це ви про Фауста?Я теж замахався з ним воювати....Тут нижче відписались,що треба випромінювачі порозбивати-я теж так пробував,але не всі розбив-в мене трохи по іншому вийшло:
Це ви про Фауста?Я теж замахався з ним воювати....Тут нижче відписались,що треба випромінювачі порозбивати-я теж так пробував,але не всі розбив-в мене трохи по іншому вийшло:
- спойлер
- Під час перестрілки з ним потрапив в якусь просторову аномалію-закрутило-завертіло і прийшов до тями висячи на кінчиках пальців на тому ж даху,а Фауст протягує руку щоб допомогти.Вишкрябався на дах,поговорили з Фаустом по душам і розійшлись миром.
-
avuremybe
Member
Так це і відбувається, коли розбиваєш випромінювачі.Азазелло: ↑ 10.12.2024 07:28
- спойлер
- Під час перестрілки з ним потрапив в якусь просторову аномалію-закрутило-завертіло і прийшов до тями висячи на кінчиках пальців на тому ж даху,а Фауст протягує руку щоб допомогти.Вишкрябався на дах,поговорили з Фаустом по душам і розійшлись миром.
А по ньому самому можна взагалі не стріляти, він безсмертний.
-
snapdragon999
Member
Мне тоже не зашла, какая то хреньsasha76: ↑ 09.12.2024 20:57 читал я тут все переодически.поиграл я в эту игру и удалил её нафиг.у меня в стиме купленны все сталкеры первые.эту я не куплю даже за 100 гр.можете меня минусовать.такую халтуру играть нет желания.
-
Геральт
Member
Лол. З першого разу. Перед тим не помічав
Ну а тоді вже трігериться кат-сцена
- спойлер
- на поясі
Ну а тоді вже трігериться кат-сцена
-
BoJIbHbIu
Member
Геральт
так, все так.
зи: за відео, знайшов проблему в себе, вирішив допомогти іншим в кого може бути таке. напхали мінусів, кончені якісь
так, все так.
зи: за відео, знайшов проблему в себе, вирішив допомогти іншим в кого може бути таке. напхали мінусів, кончені якісь
-
YumaX
Member
Не знаю як хто, а я про Сталкер дізнався з невеликої статті в журналі "Мій комп'ютер. Ігровий", з того часу і чекав, перші альфа версії, схожість двигуна з Venom, великі обіцянки і т.д. І тут він з'явився, від того, що обіцяли відсотків 30 лишилось, багів не менше ніж зараз, а то і більше, і в результаті великий облом якого врятувала лише атмосфера! Кожен наступний був кращий, еталоном того, на що мав бути схожий за геймплеєм ТЧ для мене є ЗП! Цей я не чекав, не читав і не бачив ніяких обіцянок, що й добре, бо гра вийшла супер, найбільш близька до ЗП але безумовно краща, та гра через яку хочеться пошвидше додому щоб поринути у простори Зони і такого знайомого для тебе оточення, бо не раз там сам бував!Eduard1980: ↑ 09.12.2024 21:56Деякі моменти набагато кращі ніж в першому Сталкері,
-
MAKKACIN
Member
Піднуму важливе питання
Я зараз проходжу ближче до кінця гри, зустрівся з Стрільцем, і тут квести на 2+ км бігати, я себе відчуваю в фільмі "біжи Форест, біжи"
Малахіт багнувся, Залісся також, швидко перейти не маю змоги, я бачив в відео далеко пригають через аномалії просторові. Хтось знайшов алгоритм як це можна робити стабільно? Бо ну це капець якийсь З дивою водою і екзіком 140кг макс. вага, біжу швидко але ноги заплітаються дійсно
Я зараз проходжу ближче до кінця гри, зустрівся з Стрільцем, і тут квести на 2+ км бігати, я себе відчуваю в фільмі "біжи Форест, біжи"
Малахіт багнувся, Залісся також, швидко перейти не маю змоги, я бачив в відео далеко пригають через аномалії просторові. Хтось знайшов алгоритм як це можна робити стабільно? Бо ну це капець якийсь З дивою водою і екзіком 140кг макс. вага, біжу швидко але ноги заплітаються дійсно