Останні статті і огляди
Новини
Перевірені люди (2024)
-
Vasyanya1
Member
luban придбав в мене GT730 по схемі 50/50. Рекомендую до співпраці.
-
monoxrom
Junior
momo
Хороший покупець, дякую що перший ризикнув і купив у мене залізо з Німеччини, приїхало все добре.
Хороший покупець, дякую що перший ризикнув і купив у мене залізо з Німеччини, приїхало все добре.
-
ackstarvinta
Member
Продавав пану rembomen ноутбук, рекомендую до співпраці
-
rembomen
Junior
Купував у форумчанина ackstarvinta ноутбук через їх вебсайт. Все шикарно- швидка відправа, стан товару ТОП. Рекомендую до співпраці
-
Timerli
Member
покупал новую запечатанную 4070ti super у Buldozer. всё супер, максимальный рекомендасьён
-
Diablique
Member
У пана Piter Cantrope купував ecoflow river 2 max по передоплаті, все отримав вчасно, все як і було вказано, рекомендую до співпраці.
-
kosdid
Junior
Рекомендую до співпраці EUGENEY та Andrew_XD за надані товари та загальну доброзичливість
-
Piter Cantrope
Member
Рекомендую пана Diablique як покупця, приємно мати справу
-
Nick_Executer
Junior
Купил у RunR 2 шт iPhone по полной предоплате
Все гуд
Рекомендую
Все гуд
Рекомендую
-
Axiomet
Member
Купил у Serega Toyota планшет, всё как и описано, без скрытых дефектов. Состояние отличное, приятно было иметь дело - рекомендую
-
rgb2008
Member
Купив корпус у камрада Thinkpads з частковою оплатою,після отримання оплатив залишок суми.Все пройшло добре,рекомендую!
-
OsvaldGori
Junior
Вперше купув щось з рук, мав справу з паном a_z_z_y , купув Ryzen 7 5700X3D. Купував передоплатою, все відправив в цей ж день, запаковано було добре. Процесор цілий, ноги на місці. Після встановлення система одразу розпізнала 5700X3D, поганяв тести - відповідає маркуванню. Дуже дякую за хорошу покупку і приємний досвід. Рекомендую!
-
sav_
Member
рекомендую neo89skynet як адекватного і відповідального Покупця
-
neo89skynet
Member
В черговий раз купив у sav_ SSD, зробив знижку і відправив швидко, рекомендую як відповідального продавця.
-
vltk
Member
Продал darkfish наложкой HD, деловое отношение, сразу получил по прибытию диск. Рекомендую как нормального покупателя.
-
AmigoPhoenix
Member
Продав artem250 по повній передплаті ЦП R5 5500.
Угода пройшла без ускладнень. Приємний в спілкуванні чоловік.
Угода пройшла без ускладнень. Приємний в спілкуванні чоловік.
-
ism_flv
Junior
Вполював зелені рам-планочки у пана Piter Cantrope за передоплатою, досвід позитивний
-
sav_
Member
рекомендую r0 як адекватного і відповідального Покупця
-
bobr-kun
Junior
Купив передплатою килим для миші у шановного OdeessaM. Приїхав трохи не той, шо треба, але продавець все без проблем замінив і вислав той, шо треба, навіть не дочекавшись поки я вишлю назад той, шо не треба
Відправлено через 7 хвилин 9 секунд:
Купив наложкою БЖ Super Flower Leadex Platinum SE 1000W 80+ SF-1000F14MP V2 у шановного SoUp1.
Все приїхало згідно того, як описувалось, ще й в чудовому зовнішньому стані. Поки що працює без нарікань, стрес-тести вивозить.
Рекомендую до співпраці.
Відправлено через 7 хвилин 9 секунд:
Купив наложкою БЖ Super Flower Leadex Platinum SE 1000W 80+ SF-1000F14MP V2 у шановного SoUp1.
Все приїхало згідно того, як описувалось, ще й в чудовому зовнішньому стані. Поки що працює без нарікань, стрес-тести вивозить.
Рекомендую до співпраці.
-
Piter Cantrope
Member
Мої компліменти і рекомендації панові ism_flv Завжди приємно мати справу з камрадами на форумі, особливо якщо вони - справжні оверклокери