S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
clocker2014
Junior

Повідомлення

AFU_power: 07.12.2024 17:28 Я тільки що знайшов нову імбу, автомат щуробій(зубр-19), який під калібр 9х18 і з магазином на 64 патрони. Він чуть менше по дальності і пробитті чим Дніпро з Хародом, але кровосос чи контроллер отлітає з 20 патронів, люди то взагалі три п'ять патронів в район голови. Патрони 9х18 в ізобілії і самі легкі по вазі
Найкращий щуробій це граната)

Відправлено через 12 хвилин 57 секунд:
Пройшов на днях всю гру (основний сюжет), на 1.03 патчі багів не так багато, один раз вбив всіх а на карті показувало що хтось залишився і не дає відкрити двері (допомогло завантажити сейв і пройти заново), ще запамятався баг із стрілком коли його вбиваєш і нічого не відбувається, аномалія далі за тобою літає, теж допомогло заново переграти, видно якийсь тригер не спрацьовує бо я не так рухаюсь як задумали розробники. Ну і ще забув просадку фпс раз в пару годин яка лікується перезапуском гри.
avuremybe
Member

Повідомлення

AFU_power: 07.12.2024 16:33
avuremybe: 07.12.2024 15:44на кордоні Рузвельт
А він не має бути на базі військторг на смітнику?
Вони втекли звідти від Моноліту.
Він пропонував знову домовитись. Але діалог багує
nutman
Junior

Повідомлення

Это так должно быть, что у вайпера шаха урон выше, чем в форы и эмки? Или это типо фэйковые статы на оружии? Просто я случайно уже и на некий sofod (как-то так) наткнулся и фора фуловая есть. Но и там и там дамаг ниже шаховского вайпера, это как? Бегу марафон ))) https://imgur.com/a/yRfApdM
Hotspur
Member

Повідомлення

AFU_power: 07.12.2024 17:28Я тільки що знайшов нову імбу, автомат щуробій(зубр-19), який під калібр 9х18 і з магазином на 64 патрони.
цікаво, дякую.

Такс народ методи ставання оліхаргом в сталкер 2
1 ходити з пустим рюкзаком - максимум 29-34 кг при відході від ящика свого

2 збирати всі патрони гранати все що можна і складувати в своєму ящику. коли закінчились патрони 1 типу берем інший ствол і ходим з безкоштовними патронами того типу що в ящику. таким чином купляєм тільки картеч на монстрів

3 маєм 2 комплекта броні - на полутати і на бой з усіма, на полутати маєм дешеву легку броньку яка важить 1-2 кг і має+10% до переносимої ваги

4 збираєм артефакти на переносиму вагу - саме краще дивна вода на +40 кг переносимої ваги. також абгрейдим снаряду на зменшення ваги і + до переносимої ваги

5 всі гранати збираєм і продаєм, вони треба 1-2 рази за всю гру а падає їх по сотні на кожній локації

Відправлено через 34 секунди:
nutman: 07.12.2024 18:31Это так должно быть, что у вайпера шаха урон выше, чем в форы и эмки? Или это типо фэйковые статы на оружии?
там особлива пушка. може бути вище
nutman
Junior

Повідомлення

Hotspur: 07.12.2024 18:47
nutman: 07.12.2024 18:31Это так должно быть, что у вайпера шаха урон выше, чем в форы и эмки? Или это типо фэйковые статы на оружии?
там особлива пушка. може бути вище
Обычный вайпер тоже имеет 1 деление на дамаг, когда у эмки и форы там 60% деления
avuremybe
Member

Повідомлення

nutman: 07.12.2024 20:07
Hotspur: 07.12.2024 18:47 там особлива пушка. може бути вище
Обычный вайпер тоже имеет 1 деление на дамаг, когда у эмки и форы там 60% деления
Ти ж у курсі, що дамаг того вайпера має сенс тільки проти голих противників на початку гри?
У нього пробивання чуть більше, ніж ніяке
Hotspur
Member

Повідомлення

avuremybe: 07.12.2024 20:19Ти ж у курсі, що дамаг того вайпера має сенс тільки проти голих противників на початку гри?
там апнути можна апгрейдами
nutman
Junior

Повідомлення

Hotspur: 07.12.2024 20:41
avuremybe: 07.12.2024 20:19Ти ж у курсі, що дамаг того вайпера має сенс тільки проти голих противників на початку гри?
В отличии от дамага. Получается вайпер 5 лучше эмки..
Азазелло
Junior

Повідомлення

clocker2014: 07.12.2024 18:04
AFU_power: 07.12.2024 17:28 Я тільки що знайшов нову імбу, автомат щуробій(зубр-19), який під калібр 9х18 і з магазином на 64 патрони. Він чуть менше по дальності і пробитті чим Дніпро з Хародом, але кровосос чи контроллер отлітає з 20 патронів, люди то взагалі три п'ять патронів в район голови. Патрони 9х18 в ізобілії і самі легкі по вазі
Найкращий щуробій це граната)

Відправлено через 12 хвилин 57 секунд:
Пройшов на днях всю гру (основний сюжет), на 1.03 патчі багів не так багато, один раз вбив всіх а на карті показувало що хтось залишився і не дає відкрити двері (допомогло завантажити сейв і пройти заново), ще запамятався баг із стрілком коли його вбиваєш і нічого не відбувається, аномалія далі за тобою літає, теж допомогло заново переграти, видно якийсь тригер не спрацьовує бо я не так рухаюсь як задумали розробники. Ну і ще забув просадку фпс раз в пару годин яка лікується перезапуском гри.
А взагалі Стрілка реально вбити?Бо я вже замахався...думаю,це щось типу химери на болоті-в принципі невмирущий.
Hotspur
Member

Повідомлення

Азазелло: 07.12.2024 21:06це щось типу химери на болоті-в принципі невмирущий.
химеру вбити можна але довго
avuremybe
Member

Повідомлення

Hotspur: 07.12.2024 20:41
Шо там можна апнути? плюс-мінус 2% нічого не міняють - ствол ідеальний для початку гри, але абсолютно безкорисний вже на етапі появи противників у хоч якійсь броні
AFU_power
Member

Повідомлення

avuremybe: 07.12.2024 21:50але абсолютно безкорисний вже на етапі появи противників у хоч якійсь броні
Всі стволи однаково корисні, якщо як Джон уік ставити одні хедшоди. Я досі з ПМ Скіфа ходжу по стелсу
Pathfinder
Member
Звідки: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера

Повідомлення

Не було, не було страшних багів і на тобі. Тупо безсмертний снайпер на вишці азімута. :facepalm:
і не знайшов консольної команди шоб шось з цим ідіотизмом зробити :banghead:
куди й..б... написати цим криворучкам. :help:
Азазелло
Junior

Повідомлення

Не знаю.це баг напевно такий,але ніяк не можу дійти до кінця,коли граю на стороні Коршунова...Вже і Стрільця вбив,і Шрама,а при вході в кімнату де архіви гра тупо зависає...5 разів підряд в одному і тому ж місці.Напевно треба чекати патч черговий.
Pathfinder
Member
Звідки: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера

Повідомлення

Азазелло
Спробуй відкотитися раніше і подивитися як хтось проходив. Мені допопогло. Писав вище за баг, відкотився до походу на азімут, глянув ролик, зробив так само і попустило.
AFU_power
Member

Повідомлення

Азазелло: 07.12.2024 22:34де архіви гра тупо зависає
Збав графіку, постав з нексус мода оптимайзер мод
Геральт
Member

Повідомлення

Захистив, до речі, Залісся, яке також ніби як багануте. Єдиний баг - трупи монолітівців посчезали після кат-сцени в акт. залі . Треба було їх між хвилями лутати і складати барахло десь собі в куточку.
Hotspur
Member

Повідомлення

Такс, добрався до кордону. Сидорович на місці :D . Ціни погані в нього :D . ФПС на 3 патчі ще підріс. Вильотів не було після апдейту на 2 патч, 1 раз застряг в камнях, прийшлось загружатись але то таке. Загалом вже можна грати

Відправлено через 50 секунд:
отримав кращий детектор Ведмідь - вже хоч артефакти бачу

Відправлено через 3 хвилини 57 секунд:
Тепер думаю броню корунд проапгрейдить і бігать в ній до екзоскезета :shuffle:
RAZOR 9280
Member

Повідомлення

Очень раздражает спавн NPC :down: Взбесил момент когда покидаешь Сферу, и место того чтобы покинуть с меньшей кровью, идешь на пролом отстреливать вояк, после того как много раз умерев , отстрелял наконец-то всех, немного походил по этой же территории и не покидая ее, вернулся опять к центральному входу, таже группа из 5 вояк уже заспавнилась. :mad:
84 балла в стиме, это очень завышено из-за таких, и других провальных моментов которых не должно быть ( :-/
Но в целом игра очень нравится, ожидал худшего. :super:
Donate
Member

Повідомлення

Hotspur: 07.12.2024 23:32 Такс, добрався до кордону. Сидорович на місці :D . Ціни погані в нього :D . ФПС на 3 патчі ще підріс. Вильотів не було після апдейту на 2 патч, 1 раз застряг в камнях, прийшлось загружатись але то таке. Загалом вже можна грати

Відправлено через 50 секунд:
отримав кращий детектор Ведмідь - вже хоч артефакти бачу

Відправлено через 3 хвилини 57 секунд:
Тепер думаю броню корунд проапгрейдить і бігать в ній до екзоскезета :shuffle:
В тебе найкращий детектор можна буде на халяву отримати. В однієї з бульбашки, ті що портують ближе до бази :laugh: Тому перевіряй їх усі :rotate:
Відповісти