Path of Exile 2 залучила мільйон гравців за перший день після запуску

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Earanak
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Path of Exile 2 залучила мільйон гравців за перший день після запуску

Первая часть как то не зашла. Несколько раз пробовал и к 2-3 Акту дропал.
Эта вроде приятнее играется, правда... О боже, какой же медленный мувспид в начале игры.
Я понимаю что там будет 100500 шмоток на мувспид, пассивки, билды под него и тд...
Но сейчас, прям хочется кричать что бы персонаж быстрее бежал :pray:
OFFTOP
Еще вот продумываю план на случай длительных отключений света, перекинуть игру на комп с 4650G и 3933/CL18 памятью, по идее на минималках должна норм работать и аккумуляторы по идее не будет так сильно разряжать как основной комп :think: В итоге из файлового сервера сделаю компухтер для нетребовательных игр :lol:
Lekrs
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Path of Exile 2 залучила мільйон гравців за перший день після запуску
Як релізнеця, гляну. Платити гроші за бету....
wigar
Member

Повідомлення

Шось я втратив задротформу, після майже 2 годин логскріна - ляг спати :(
The_Rusik
Member

Повідомлення

За ранний доступ еще платить... Первая мусор, эта такая же?
Есть сингл, чтобы рядом не бегали мамины задроты? И тут тоже такая прокачка не пойми что куда? Часами сидеть билд делать?
Жду Titan Quest 2. И может сделают Grim Dawn 2, вот то игры :super:
Grava
Member

Повідомлення

Перенесли скриню з першої частини, кайф :D можно не донатити :D
Earanak
Member

Повідомлення

The_Rusik: 07.12.2024 12:35Есть сингл, чтобы рядом не бегали мамины задроты?
Когда сам играешь игра как бы условно от части работает в оффлайне.
Т.е вне городов и лагерей вообще ее на паузу можно поставить нажав Escape.
То есть - нет, рядом как в Diablo IV никто не бегает. Только в городах.
Впрочем с такой реакцией на игру я бы даже не пробовал.
AssayMAS
Member

Повідомлення

Lekrs: 07.12.2024 12:17Платити гроші за бету....
ну тебе еще в игре какую-то медальку дадут - что бы все из далека "особенного" видели.
Grava
Member

Повідомлення

AssayMAS: 07.12.2024 13:13в игре какую-то медальку дадут - что бы все из далека "особенного" видели.
:eek: не дарма 600грн віддав :idea:
MetalistForever
Member

Повідомлення

дьяблоиды заколебали еще с конца 90х- начала 2000х
Enjthesilence
Member

Повідомлення

брати дочасний доступ гри, яка після бета-тесту буде ф2п і з повним контентом? ні, дякую є в що пограти.
Graveworm
Member

Повідомлення

Enjthesilence
ну по факту ти купляєш пак з монетками/мтх до обох частин, а ключик в довісок
Earanak: 07.12.2024 12:17будет 100500 шмоток на мувспид, пассивки
судячи по бесідам в глобалчаті - не ьуде :gigi:
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Graveworm: 07.12.2024 13:43 Enjthesilence
ну по факту ти купляєш пак з монетками/мтх до обох частин, а ключик в довісок
Earanak: 07.12.2024 12:17будет 100500 шмоток на мувспид, пассивки
судячи по бесідам в глобалчаті - не ьуде :gigi:
і навіщо мені ті монетки?
dr31k0
Member

Повідомлення

Enjthesilence
В Пое така специфіка гри, що якщо ти в неї плануєш грати тобі 100% потрібні будуть так звані "stash tabs" для валюти, торгівлі, кусків, для зручності. А заплативши зараз 600грн за пак з монетами ти по суті купляєш можливість ці "стеш вкладки" купувати і отримуєш ранній доступ, тобто ці гроші що ти вкладаєш в гру працюють для тебе. Але звісна річ якщо тебе така гра цікавить і ти плануєш в неї залипати. Для простого пробігти аля на пофіг купувати нічого не потрібно,чекай релізу і бігай зі стандартними 4 вкладками стешу (чи скільки їх там буде на старті в пое) для сюжети повинно вистарчити.
Graveworm
Member

Повідомлення

Enjthesilence
купити вкладки в чумадан. або косметику.

Відправлено через 32 секунди:
а трейд і досі лежить :censoured: :censoured: :censoured:
Gelonyrum
Member

Повідомлення

Кайфова гра, не пожалів жодної потраченої на ранній доступ гривні, тим паче там дали донат валюти в еквіваленті ціни раннього доступу, по-суті купив монеток, а ранній доступ у подарунок.
На голову вища всіх конкурентів, жахливо хардкорна, якщо порівнювати з першою частиною то тут сюжетка в рази складніша, моби розвалюють кабіни просто нереально, босів завезли просто якусь неймовірну кількість при чому ВСІ вони унікальні та мають свої механіки.

Я грав соркою, страждав як мерзота остання, мені навалювали, я не міг ні боса вбити, ні мобів на новій лоці, на останні копійочки купив собі посох в місті, а там випало чудовисько з +2 до рівня всіх спелів, +45% від демеджу чар і +15% швидкості створення чар, от тоді я зажив) (там типу ввели торговця з механікою гемблінгу, тобі випадає предмет з рандомними характеристиками)
Поки дуже подобається, граю на ХК ССФ так що кожен новий бос заставляє зжиматись все, що не зжато, давно так від ігор не кайфував) :gigi:
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Gelonyrum: 07.12.2024 14:28 Кайфова гра, не пожалів жодної потраченої на ранній доступ гривні, тим паче там дали донат валюти в еквіваленті ціни раннього доступу, по-суті купив монеток, а ранній доступ у подарунок.
На голову вища всіх конкурентів, жахливо хардкорна, якщо порівнювати з першою частиною то тут сюжетка в рази складніша, моби розвалюють кабіни просто нереально, босів завезли просто якусь неймовірну кількість при чому ВСІ вони унікальні та мають свої механіки.

Я грав соркою, страждав як мерзота остання, мені навалювали, я не міг ні боса вбити, ні мобів на новій лоці, на останні копійочки купив собі посох в місті, а там випало чудовисько з +2 до рівня всіх спелів, +45% від демеджу чар і +15% швидкості створення чар, от тоді я зажив) (там типу ввели торговця з механікою гемблінгу, тобі випадає предмет з рандомними характеристиками)
Поки дуже подобається, граю на ХК ССФ так що кожен новий бос заставляє зжиматись все, що не зжато, давно так від ігор не кайфував) :gigi:
це все прикольно, але лейтгейм перетвориться на клоунаду зі спецефектів навколо персонажа, які автоматично анігілюют все живе навколо
byaka
Member

Повідомлення

Gelonyrum: 07.12.2024 14:28 Кайфова гра, не пожалів жодної потраченої на ранній доступ гривні, тим паче там дали донат валюти в еквіваленті ціни раннього доступу, по-суті купив монеток, а ранній доступ у подарунок.

По вашому опису потрiбно терміново бiгти i купувати дiабло 4, тому що Path of Exile 2 це якийсь дарк соулс с донатом.
Grava
Member

Повідомлення

byaka
Як добре що у діабло донату немає :rotate:
Не забудьте придбати доповнення та батлпас.
А у пое весь донат це скриня і косметика :rotate:
byaka
Member

Повідомлення

Grava: 07.12.2024 14:42 byaka
Як добре що у діабло донату немає :rotate:
Не забудьте придбати доповнення та батлпас.
А у пое весь донат це скриня і косметика :rotate:
В дiабло за донат тiльки косметика,а в Path of Exile судячи iз пояснення пана Gelonyrum без доната просто так комфортно не пограєш.
Grava
Member

Повідомлення

byaka
Ось тільки скриня у пое дешевше ніж базова діабло, і не потрібно доповнення купувати для повноцінної гри.
Відповісти