Indiana Jones and the Great Circle отримує високі оцінки від критиків і гравців

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Ararat
Member

Повідомлення

WorthyWizard: 06.12.2024 17:02
kairo: 06.12.2024 16:15 Фанатік АМД тут як тут. Так на якому заліз лаги фрейм-гену у вас? Чому морозитесь?)
Когда узнаешь почему фрейм ген добавляет инпут лаг и почему меньший фпс дает больший инпут лаг, можешь прибегать сюда и лаять. А пока займись делом
О нет! При базовых 60фпс инпут лаг будет как при 45, как теперь играть то?!
Вот бы придумали технологию уменьшающую лаг, как Reflex или Antilag , жаль таких нет.
CrypteX
Member

Повідомлення

То есть мы уже дошли жо момента когда "игру 2024 года не тянет 1650 Super = неадекватні вимоги при посередій картинці", правильно?) Адепты оптимизации strike back)

Так-то требования выглядит чуть повыше чем я ждал, но думаю для нон-РТ писали с запасом и в нейтиве чтоб подушку подстелить себе, а ирл будет попроще.
kairo
Member

Повідомлення

CrypteX: 06.12.2024 17:53 То есть мы уже дошли жо момента когда "игру 2024 года не тянет 1650 Super = неадекватні вимоги при посередій картинці", правильно?) Адепты оптимизации strike back)

Так-то требования выглядит чуть повыше чем я ждал, но думаю для нон-РТ писали с запасом и в нейтиве чтоб подушку подстелить себе, а ирл будет попроще.
Мало бути ATI 3850HD в мінімкалках та GTX 1070 для 4К. І процесор Core 2 Duo.
vsx
Member

Повідомлення

В игре нет поддержки fsr и xess, мда
Ghody
Member

Повідомлення

vsx: 06.12.2024 19:37 В игре нет поддержки fsr и xess, мда
но хорошо оптимизирована, что видно по разрабам и движку idtech. 4к натив всё вправо 100+ фпс
123456
Junior

Повідомлення

Игра более того не поддерживает ПЕЧ 1080 ТI - которая типа 3060 для самых "умных" и экономных, которые ее урвали на ОЛХ за 3 копейки с патанцевальными 11 ГБ)). :lol: :lol: :lol:
Ghody
Member

Повідомлення

123456: 06.12.2024 19:48 Игра более того не поддерживает ПЕЧ 1080 ТI - которая типа 3060 для самых "умных" и экономных, которые ее урвали на ОЛХ за 3 копейки с патанцевальными 11 ГБ)). :lol: :lol: :lol:
3060 12gb для самых умных
mult
Member

Повідомлення

Alex646
Ну на геймпас я не підписаний, та і пройти це якщо воно цікаве буде. Якщо там безкінця стелсить треба і вбивать всіх з кущів і тіні мене такий геймплей не пре :) вже не раз пробував в інших іграх. Я розумію тут розробники робили канон як в кіно, але стелс в іграх подобається не всім.
Хоча може в ній дуже чудовий світ з дослідженнями древностей і загадками, ну то цікаво буде.
Можна буде спочатку на ютубі глянути проходження, що там за геймплей.
Яніколи не був фанатом цієї франшизи фільмів, хоча бачив мабуть всі. Тому не маю такого ентузіазму стосовно гри.
Забув спитати, геймпас 230 гривень це офіційний у нас, чи той що треба реєструватись через сусідню галактику, створювати новий профіль і ще купу всього?
Там цілі відео бачив на ютубі як і де взяти дешевий геймпас і ще купа нюансів.
Nehrk
Member

Повідомлення

Опять работать
Rhizone
Member

Повідомлення

До речі, паф трейсінг поки що не доступний в грі. Його мають завезти в день звичайного релізу з патчем першого дня.
AceDeLaeda
Member

Повідомлення

mult: 06.12.2024 20:40 Alex646
Ну на геймпас я не підписаний, та і пройти це якщо воно цікаве буде. Якщо там безкінця стелсить треба і вбивать всіх з кущів і тіні мене такий геймплей не пре :) вже не раз пробував в інших іграх. Я розумію тут розробники робили канон як в кіно, але стелс в іграх подобається не всім.
Хоча може в ній дуже чудовий світ з дослідженнями древностей і загадками, ну то цікаво буде.
Можна буде спочатку на ютубі глянути проходження, що там за геймплей.
Яніколи не був фанатом цієї франшизи фільмів, хоча бачив мабуть всі. Тому не маю такого ентузіазму стосовно гри.
Забув спитати, геймпас 230 гривень це офіційний у нас, чи той що треба реєструватись через сусідню галактику, створювати новий профіль і ще купу всього?
Там цілі відео бачив на ютубі як і де взяти дешевий геймпас і ще купа нюансів.
Оф ціна в Україні. Без бубнів. Не путати з гейпасом для консолі.
mult
Member

Повідомлення

AceDeLaeda
Дякую :) а де дивитись на цей геймпас для ПК?
А то я ніколи таким не цікавивсь, я більше по стім і гог :)
Є акаунт майкрософт на віндовс.
FOX16
Junior

Повідомлення

mult: 06.12.2024 22:42 AceDeLaeda
Дякую :) а де дивитись на цей геймпас для ПК?
А то я ніколи таким не цікавивсь, я більше по стім і гог :)
Є акаунт майкрософт на віндовс.
https://www.xbox.com/uk-UA/xbox-game-pass/pc-game-pass
vsx
Member

Повідомлення

Ghody: 06.12.2024 19:47 но хорошо оптимизирована, что видно по разрабам и движку idtech. 4к натив всё вправо 100+ фпс
Это замечательно. Но моя видеокарта и тем более мой qhd монитор не тянут без апскейлера. Нвидиа как всегда занесла чемоданы.
MessiaH
Member

Повідомлення

Оптимизация на самом деле так себе. Как только дошёл до Италии, там мой процак сел на шишку, загружаясь на 50%, он не смог полностью прогрузить 4090 и выдавая 80-90фпс, при этом линия фреймтайма почему-то очень толстая, а не тоненькая как в других играх. С длсс3 fg там уже поприятнее
Inqizitor2022
Member

Повідомлення

Короче меняю свои слова, в лесу начались лаги, светотени в игре сильно садят скорость, поэтому я начал всё пробовать и в результате оказалось, что игра вообще не запускается, если через инспектор отключить рейтрейсинг, который в играх не нужен. Ну что ж, я начал копать - а тут новый "шедевр" от Кармака и гопкомпании - idtech 7, в котором рейтрейсинг - не отключаемый :insane:. В этой игре разрабы совсем решили не заморачиваться и сделали проще для себя.
Я в полном шоке.
Если кто предзаказал и нет 4080-4090 - можно смело оную игру в мусорку.
Кстати загрузка по ядрам неравномерная и бывают моменты, когда 4 ядра загружены только.
Эпик фейл.
Я даже Сталкер 2 теперь не буду ругать и Анрил 5 - хороший движок на фоне этого "шедевра". Куртка занёс чемоданы разрабам по-максиуму.
mult
Member

Повідомлення

FOX16
Дякую :)
Геральт
Member

Повідомлення

Спробував. Мило мультяшне, до UE5 як до місяця. Ну, але високий пресет з ультра текстурами не потребує ні генераторів ні апскейлу. Вибору згладжування, я так розумію, нема. Вн. моніторинг цікавий, не зустрічав такого раніше. VRAM хоче багато. Як гра - без поняття. Після сталкера може пограю.
Зображення
mult
Member

Повідомлення

Геральт
Я зараз майже на всі ігри ставлю решейд, бо майже всі ідуть повальне мило.
Тільки не пресети від людей, бо там як правило сильно специфічно накручено і багато лишнього.
Я ставлю чистий решейд з оф сайта.
В ньому настроюю буквально до 4 параметрів в залежності від гри.
В ньому є вибір різних шарпенів для різкості, одне це налаштування просто преображає картинку.
Якщо в грі немає нормального згладжування як у фалоут4 то в решейді є толкове.
Ну і в залежності від гри можна зняти типу грязного екрана.
Елден рінг чудовий приклад, в нього по дефолту ніби грязний екран, навіть на Нексусі є моди які це знімають.
В решейді є одне налаштування і картинка більш прозора і красива.
Але це не обовязково.
Вмикав різкість від нвідії, щось воно погано працює і артефачить.
Решейд краще у всьому.
Ghody
Member

Повідомлення

в игре на данный момент нет ни лучей, ни длсс, ни фг. они заявлены, но вообще не работают
Відповісти