Последние статьи и обзоры
Новости
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
phobosse
Member
А хтось РПГ використовував у грі ? де став у нагоді ?
було б прикольно якби ним можна будо якусь техніку підсмажити. а так, виглядає, що його немає де примінити.
було б прикольно якби ним можна будо якусь техніку підсмажити. а так, виглядає, що його немає де примінити.
-
nutman
Junior
Cпасибо, а то я думал допру туда, а там прохода нет. Я уже поставил, чтоб расходники вообще ничего не весили. Я просто устал складывать аптечки в сундук, там уже под пару сотен )AFU_power: ↑ 06.12.2024 16:09По правій стороні до упора і потім стрибнути через міст, бо там тільки зграя псів буде і два сховка, один в старій хаті, там магазин на форт і харод збільшений, в другому броня, але вона безпонтова нажаль.nutman: ↑ 06.12.2024 15:58Ребята, вышел ток что из базы чистого неба после разговора с фаустом. Кудою мне легче будет вернутся назад.
Раджу взагалом, для легшого балансу, поставити з нексусмодс мод на зменшення ваги консумаблс, там є варіанти зменшення на 25, 50, 75, або як в Нью вегасі, ноль. Воно зменшує вагу аптечок, бинтів, консерв, патронів. Бо якось на серйозну довгу вилазку без екзоскелета не сходиш
А судя по первым трем частям, ожидать что будет патч с балансом не приходится. Я бы вообще тогда сделал, чтоб не было аптечек и бинтов на карте, а тупо 1 аптечка и 1 бинт, но бесконечные. А иначе нужно баланс переписывать с нуля, он никакой. В принципе если они ничего не весят, то жить можно
-
AFU_power
Member
Знадобився проти бюрерів, на дикому острові де в сховку спавнить два бюрера і сховок журналіста на дузі, де склад зі зброєю і бюрер тебе обстрілює як негри камшотами в _ зі всіх сторінphobosse: ↑ 06.12.2024 16:14А хтось РПГ використовував у грі ? де став у нагоді ?
-
Grava
Member
- де був?AFU_power: ↑ 06.12.2024 16:17Знадобився проти бюрерів
- ходив на бюрера з РПГ
- і як?
- тепер у бюрера є рпг
-
AFU_power
Member
Я нажимаю Н сразу коли бачу бюрера, коли він вже робить анімацію рукою що типу щось підіймає, то можна діставати лупити. Але да, саме бюрер мені це і підказав, бо в тому сховку на дикому острові бюрер який спавниться сзаду піднімає рпг і лупить з нього, я тоді і прозрівGrava: ↑ 06.12.2024 16:19- де був?AFU_power: ↑ 06.12.2024 16:17Знадобився проти бюрерів
- ходив на бюрера з РПГ
- і як?
- тепер у бюрера є рпг
-
avuremybe
Member
У ролику, незадовго до релізу, розробники з неї псевдогіганта розстрілювали.phobosse: ↑ 06.12.2024 16:14А хтось РПГ використовував у грі ? де став у нагоді ?
Я поки зустрів лише одного (в рудому лісі) - убивав дробовиком, стрибаючи по контейнерах.
Було бажання випробувати на ньому РПГ, але повертатися з краю карти до сховка - ну таке собі))
Це просто щоб те РПГ дарма не валялось?AFU_power: ↑ 06.12.2024 16:22Я нажимаю Н сразу коли бачу бюрера, коли він вже робить анімацію рукою що типу щось підіймає, то можна діставати лупити. Але да, саме бюрер мені це і підказав, бо в тому сховку на дикому острові бюрер який спавниться сзаду піднімає рпг і лупить з нього, я тоді і прозрів
Бюрер відлітає з 4 хедшотів дробовиком.
Я коли натикаюсь на розкидану поламану зброю у приміщеннях - починаю її збирати і виносити подалі, підозрюючи що попереду мене чекає Бюрер. Поки що два рази на таке натикався - і обидва рази там був Бюрер))
Ну а без цих всих стволів він убивається также в тупу впритул дробовиком, як і в перших частинах сталкера.
Последний раз редактировалось avuremybe 06.12.2024 18:58, всего редактировалось 1 раз.
-
Robostyle
Member
Особенно весело когда бюрер дает по тебе автоматическую очередь из двустволки
-
Геральт
Member
Так понерфили ж бюрера. Не вибиває тепер квестову зброю.AFU_power: ↑ 06.12.2024 16:22 Я нажимаю Н сразу коли бачу бюрера, коли він вже робить анімацію рукою що типу щось підіймає,
-
MaxZema
Member
Дійшов до Ростка і гра тупо вилітає в цій локації
-
avuremybe
Member
Сталкери, хтось допомагав аспіранту Щербі?
Що з того вийшло?
Що з того вийшло?
-
Hotspur
Member
який патч ? я зараз на 3. на 1 патчі були рандомні вилети але рідко, раз в 2-3 години. після 2 патчу нічого такого не було. система моя в профілі. драйвера АМД обновивMaxZema: ↑ 07.12.2024 13:28 Дійшов до Ростка і гра тупо вилітає в цій локації
-
MaxZema
Member
стім версія. до Ростка взагалі не вилітало.Hotspur: ↑ 07.12.2024 14:08який патч ? я зараз на 3. на 1 патчі були рандомні вилети але рідко, раз в 2-3 години. після 2 патчу нічого такого не було. система моя в профілі. драйвера АМД обновивMaxZema: ↑ 07.12.2024 13:28 Дійшов до Ростка і гра тупо вилітає в цій локації
-
avuremybe
Member
Чудернацька ситуація виходить. Поки тебе по сюжету відправляють на Кордон - то в селі новачків усі в екзоскелетах ходять
А квестові персонажі в светрах і шапках, на їх фоні, виглядають ще кумедніше.
А квестові персонажі в светрах і шапках, на їх фоні, виглядають ще кумедніше.
Последний раз редактировалось avuremybe 07.12.2024 15:20, всего редактировалось 1 раз.
-
Hotspur
Member
подивись який патч. можеш в стімі зробити перевірку файлів сталкераMaxZema: ↑ 07.12.2024 14:18стім версія. до Ростка взагалі не вилітало.
Відправлено через 22 секунди:
avuremybe: ↑ 07.12.2024 15:03 то в селі новачків усі в екзоскелетах ходять
Відправлено через 15 хвилин 58 секунд:
я ходжу в костюмі найманця і якомусь там протигазі. апну броньку що найшов буду в ній ходити
-
AFU_power
Member
Тоже таке саме, але суто як підходиш на арену, не вистачало оперативи. Я підкачкою додав і вилітати пересталоMaxZema: ↑ 07.12.2024 13:28Дійшов до Ростка і гра тупо вилітає в цій локації
-
avuremybe
Member
У мене на кордоні Рузвельт якийсь баганий.
Починає говорити, коли наближаюсь, а діалогове вікно не відкривається і розмова завершується.
А коли сам намагаюсь з ним заговорити - каже поговоримо потім.
Було у когось таке? що з ним не так?
Починає говорити, коли наближаюсь, а діалогове вікно не відкривається і розмова завершується.
А коли сам намагаюсь з ним заговорити - каже поговоримо потім.
Було у когось таке? що з ним не так?
-
AFU_power
Member
А він не має бути на базі військторг на смітнику?avuremybe: ↑ 07.12.2024 15:44на кордоні Рузвельт
-
Hotspur
Member
я їх просто всіх убивavuremybe: ↑ 07.12.2024 15:44Було у когось таке? що з ним не так?
Відправлено через 23 секунди:
маєAFU_power: ↑ 07.12.2024 16:33А він не має бути на базі військторг на смітнику?
-
YumaX
Member
Ну так ачіва ж є, вбити тушкана з рпг, я коли на земснаряд в рудому лісі лазив, там по дорозі хапнув рпг, а на верху як раз тушкани напали, не знали падали, що в мене є рпг
-
AFU_power
Member
Я тільки що знайшов нову імбу, автомат щуробій(зубр-19), який під калібр 9х18 і з магазином на 64 патрони. Він чуть менше по дальності і пробитті чим Дніпро з Хародом, але кровосос чи контроллер отлітає з 20 патронів, люди то взагалі три п'ять патронів в район голови. Патрони 9х18 в ізобілії і самі легкі по вазі