Знов горе люди вилазять, що після таких новин хочуть стати криптотрейдерами

Та все ховаєте із 2009 року, але здається що він довше нас проживе.
А скільки разів була гіперінфляція, банкрутсво/грабіж банків? То фіатними грошима теж не треба користуватися? Тільки бартер, тільки хардкор?wigar: ↑ 05.12.2024 09:27 Предлагаю обсудить Курс Bitcoin уперше перевищив $100 тисяч
Знов горе люди вилазять, що після таких новин хочуть стати криптотрейдерамиі взагалі не приймати до уваги, скільки разів крипта падала або біржі "взламували".
Можна продавати мабуть)
Я сподіваюся, що ви добре заробили на бітку. Бо чого ж ні?Buldozer.: ↑ 05.12.2024 10:16а им все бульбашка)) слышу это с стоимости битка по 15 баксов.
-ааа, фигня какая-то, никому он не нужен.
И так уже 15 лет.
Всегда вспоминаю
-нам и на....й не нужОн, интернЕт ваш!!!!
А кто умеет, делает деньги на этом, как в конце 90х на dotcom.
Ви маєте на увазі коли біткойн вимірюватиметься не сотнями тисяч, а мільйонами доларів?
Так, непогано. А що?dead_rat: ↑ 05.12.2024 10:21Я сподіваюся, що ви добре заробили на бітку. Бо чого ж ні?Buldozer.: ↑ 05.12.2024 10:16
а им все бульбашка)) слышу это с стоимости битка по 15 баксов.
И так уже 15 лет.
Всегда вспоминаю
Не обов'язково крипту тримати на біржі, більш того, це навіть не треба робити, тіки якщо ви не займаєтесь трейдингом 24/7wigar: ↑ 05.12.2024 09:27біржі "взламували"
И справді, чого б ніdead_rat: ↑ 05.12.2024 10:21Я сподіваюся, що ви добре заробили на бітку. Бо чого ж ні?Buldozer.: ↑ 05.12.2024 10:16
а им все бульбашка)) слышу это с стоимости битка по 15 баксов.
И так уже 15 лет.
Всегда вспоминаю
Та є така гра на крипто біржі Binance)
В игре под названием "жизнь" . Так иногда бувае, если фанатично не отвергать все новое и непонятное )
Тоді добре, якщо людина вкладалася у що вірила
Просто реально скріншот ні про що мені не говорить, крім того, що це ачівкаBuldozer.: ↑ 05.12.2024 11:28В игре под названием "жизнь" . Так иногда бувае, если фанатично не отвергать все новое и непонятное )