Там є гарні треки основна проблема що там почали лінитися...Kirakishou: ↑ 03.12.2024 16:43 Donate
Не погоджуюсь я з вами. Але і нав’язувати свої смаки не буду, бо вони у всіх різні. Мені музика заходить.
На мій смак, в Натлані з музикою все нормально, може вона і справді день не підходить, але до самої музики претензій немає, як і до її різноманіття. Офіційний саундтрек Натлана більше трьох годин музики. Є багато ААА ігор де такого для всієї гри немає, а тут тільки для одного регіону в грі.
Щодо ХСР то мені музика дуже заходить. Трейлер Амфореуса затер до дірок. Як власне і більшість трейлерів в ХСР. Хоча в випадку з Амфореусом не тільки музика вплинула, а ще й Ая Ендо. В самій грі також є теми, які дуже чіпляють.
В Зенлессі основна тема зациклена, але це не значить, що там немає класної музики. Зайдіть до барда або в кімнату і послухайте. Зенлесс ще й візуально дуже стильний, не кажучи вже про те, що це просто насолода для техногіків-олдфагів, які застали всі ці відеокасети та вінілові пластинки.
Якщо в тебе основна тема зациклена, а перший івент це аналог першого івенту з геншину це ГГ Я так іноді глазками дивлюса на той контент який в ХСР чи ЗЗЗ виходить і це крінж пробачте, на вас єкономлять як можуть Останній раз коли міхойо вкидувала грошики це був початок ХСРу так як фактично фінал Білобога це те що міхойо десь забули в третьому хонкаї
Де оце все?