Клуб поціновувачів старого заліза

Куратор темы: mklm
Общие вопросы по настройке и разгону. А также прочие околокомпьютерные вопросы
Ответить
Автор
Member

Ну что народ погнали ....ЖОВАНИЙ КРОТ!!1
спойлер
P4P800-x capmod.jpg
спойлер
Wattts.jpg
:shuffle:
mklm
Member

двофазна p4p800x, жоска
ApostolCV
Member

mklm, так бо P4C800-E deluz = "press F" :D
spoglyadach
Member

Там шото чучуть підгоріло у колодці 4pin але треба продовжувать, сама себе вона не спалить :up:
KingpinUA
Member

Доброго, така має якусь цінність ?
Изображение
spoglyadach
Member

Нє ну краще звісно з 4 слотами пам'яті брати, але в мене особисто НУЛЬ епоків на 478 то я ь собі взяв на пощупать. Але все ж тут все від ціни залежить, бо завжди є P4P800 SE за недорого
KingpinUA
Member

В мене завжди були епокси, була ще на nforce 2 під 462, але кіт колись обісцяв і гавкнула вона разом з Ati 9800pro. Залишився тільки коробан.
spoglyadach
Member

;) нє ну EpoX на 462 не купити то взагалі гріх, в мене їх є три ревізії але всі довелось ремонтувати, відновлювати та шити. Є в них певні болячки фірмові, треба прикладати руки бо не полетить але БІОС там непоганий + живлення є додаткове для проца. Взагалі дивний бренд,на всіх платах різні конденсатори, є такі що все супер, а буває що все напухло в одній ревізії Sanyo в іншій якийсь шлак
ApostolCV
Member

spoglyadach,а в мене є старша версія Епоксу на 865-му. Та як в у вас дві ревізії на 462.
При чому на одній під'їхала халява - попередній власник впаяв полімери.)
KingpinUA
Member

spoglyadach: 01.12.2024 01:38Але все ж тут все від ціни залежить
Так скільки за неї хотіть? Була колись робоча, але треба пару пухляків замінить. Проц + охлад теж є, задня планка теж має бути.
spoglyadach
Member

ApostolCV: 01.12.2024 02:38 spoglyadach,а в мене є старша версія Епоксу на 865-му. Та як в у вас дві ревізії на 462.
Точно, треба ж полімерів замовити для плат, нє ну форум корисна штука бо опше взагалі вилетіло з голови B-)
Ще б пригадати яка там треба відстань між виводами що б старі плати паяти, було б опше круто, пішов гуглити датащіти
Tfd
Member

KingpinUA: 01.12.2024 02:16 В мене завжди були епокси, була ще на nforce 2 під 462, але кіт колись обісцяв і гавкнула вона разом з Ati 9800pro. Залишився тільки коробан.
Цікаво... :)

А у мене навпаки ніколи їх не було відносно до недавна. Одного комплекта, під Сокет 754, мені підігнав приятель. Спочатку не хотів брати, але все ж згодом виникло бажання познайомитися з Епоксами поближче, хай і з відносно вже сучасним екземпляром. ) На повірку виявилася робочою.

Изображение

Ну нічого такого я в ній ніби не знайшов, хіба що оцей Magic Health під час POST-у. А, і ще якогось біса у мене на ній зависав System Speed Test під DOS.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

А потім придбав на барахолці плату під Сокет А.
І от цікаво чи не від такої раптом у Вас коробка? )
Минулого тижня дійшли руки замінити на ній пухлячків. Але часу запустити та перевірити так і не було. Пізніше зроблю. Поки інтрига. ;)
спойлер
Изображение

Изображение
KingpinUA
Member

Tfd
В мене коробан від 8RDA без + , наче різниця між ними була в наявності lan. На самому виході купляв ії, навіть тоді ps1 продав, бо не вистачало :D
spoglyadach
Member

ApostolCV: 01.12.2024 02:38 spoglyadach,а в мене є старша версія Епоксу на 865-му. Та як в у вас дві ревізії на 462.
Точно, треба ж полімерів замовити для плат, нє ну форум корисна штука бо опше взагалі вилетіло з голови B-)
Ще б пригадати яка там треба відстань між виводами що б старі плати паяти, було б опше круто, пішов гуглити датащіти

Відправлено через 3 хвилини 21 секунду:
KingpinUA: 01.12.2024 03:28 Tfd
В мене коробан від 8RDA без + , наче різниця між ними була в наявності lan. На самому виході купляв ії, навіть тоді ps1 продав, бо не вистачало :D
О це до моєї коробан B-) бо в мене одна така значиться у розстрільному списку
mklm
Member

ApostolCV: 01.12.2024 01:29 mklm, так бо P4C800-E deluz = "press F" :D
добре що я декілька p800/c800 нагріб у свій час. але все одно біостар g31 топ :gigi:
спойлер
Изображение
ApostolCV
Member

mklm, g31 с хардварним модом? В неї живлення не проситься викинутися живцем у вікно?)
radical
Member

ApostolCV: 01.12.2024 00:47 Ну что народ погнали ....ЖОВАНИЙ КРОТ!!1
у мене така є з отгорівшим USB, але згоріли тільки порти, міст не гріється.
KingpinUA
Member

spoglyadach: 01.12.2024 03:33О це до моєї коробан бо в мене одна така значиться у розстрільному списку
Ну тоді у вас є чудова можливість заволодіти майном і коробаном.
spoglyadach
Member

Головне питання - ціна, бо саму плату я брав за соточку :up:

Відправлено через 3 хвилини 45 секунд:
О, якраз розсилочка від Джонів Ібеїв з класним епоксом, в нас такого навіть не зустрічав
спойлер
https://www.ebay.com/itm/167139878676?m ... &recoPos=1
KingpinUA
Member

Та яка може бути ціна то ту макулатуру ? в ній поїде якесь барахло.
Купив за соточку відеореєстратор, з'ясувалося -відвал проца, але той проц коштує майже так само як новий регістратор, логічно розраховував теж на 50-100грн. Життя не справедливе ? :D
Ответить