Выбор клавиатуры под все нужды и направления

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Відповісти
Автор
Повідомлення
Lekrs
Member

Повідомлення

leif
Клавами торгуєш? :gigi:
leif
Member

Повідомлення

Lekrs
Ні. я ж вже написав кілька разів, що я не займаюсь продажем ані клавіатур ані чогось іншого.

Відправлено через 19 хвилин 23 секунди:
Якщо тебе ввела в оману фотка на попередній сторінці, то це все мої клавіатури і нічого з них не продається :-P
Барбарис
Member

Повідомлення

Kosdnepr, дякую. Дещо знайшов, але Choc Keycaps є і під мх. Під низькопрофільні вибір щось не дуже, мабуть треба міняти.
leif
Member

Повідомлення

Барбарис: 29.11.2024 15:26 Choc Keycaps є і під мх
Всмислі? Це як? Кейкапи або під choc або МХ.
Барбарис
Member

Повідомлення

leif, на алі та амазоні пошук видає ще кейкапи чок 2 з хрестиком. Але все рівно вже, знайшов EPOMAKER x Feker Galaxy80 за 35.
leif
Member

Повідомлення

Барбарис
Можна, будь ласка, посилання на такі диво кейкапи? я пошукав і не бачу таких "choc під mx"

Відправлено через 2 хвилини 17 секунд:
Барбарис: 29.11.2024 16:45 знайшов EPOMAKER x Feker Galaxy80 за 35.
Серйозні знижки на чорну п'ятницю
7mindfields
Member

Повідомлення

Барбарис: 29.11.2024 16:45 leif, на алі та амазоні пошук видає ще кейкапи чок 2 з хрестиком. Але все рівно вже, знайшов EPOMAKER x Feker Galaxy80 за 35.
Вибір кольорів як завжди в епомейкеру ніякий. Чому в гарний колір вміють тільки або зовсім нонейм китай або борди по 500$ :(
Бесценно
Member

Повідомлення

EPOMAKER x AULA F75 тепер продається в Україні офіційно, ціна як на аліку +-, гарантія рік, і наше гравіювання.
Огляд в Одинадцятого вийшов. І він там каже що AULA зайшла офіційно. На розетці зараз 2499грн.
Тому хто хотів на аліку за 2к, то тепер можна в нас купити з гарантією і укр.буквами.
7mindfields
Member

Повідомлення

Бесценно: 29.11.2024 20:21 EPOMAKER x AULA F75 тепер продається в Україні офіційно, ціна як на аліку +-, гарантія рік, і наше гравіювання.
Огляд в Одинадцятого вийшов. І він там каже що AULA зайшла офіційно. На розетці зараз 2499грн.
Тому хто хотів на аліку за 2к, то тепер можна в нас купити з гарантією і укр.буквами.
дуже цікаво, як 1800 (~днів за 10 доїде) і 2500 це майже однаково виходить, коли мова йде про супер бюджетні борди :facepalm:
Востаннє редагувалось 29.11.2024 20:27 користувачем 7mindfields, всього редагувалось 1 раз.
Бесценно
Member

Повідомлення

7mindfields
Ну та раніше вона в нас 3500 була, так що...
Тут ти знаєш які свічі купуєш(приїдуть), а з аліка що?(не всі продавани там вказують на яких свічах в них F75). Гравіювання в мене в місті +300грн коштує. І гарантія рік, ось і порахуйте)
7mindfields
Member

Повідомлення

Бесценно: 29.11.2024 20:26 7mindfields
Ну та раніше вона в нас 3500 була, так що...
Тут ти знаєш які свічі, гравіювання в мене в місті 300грн коштує. І гарантія рік, ось і порахуйте)
Я раніше писав, так само майже «однаково» за 3100 береться monsgeek m1 v3 з gateron milky yellow pro/akko v3 pro creamy yellow/v3 pro lavender (600-700грн) і дешеві пбт капи на здачу (~400грн), гарантію і гравірування можеш собі залишити :D
Бесценно
Member

Повідомлення

7mindfields
Так за 4к+ багато клав є вже, ті ж Keychron вже кілька штук буде точно. Як не крути, а за 2.5к грн. AULA бест бай практично.
Барбарис
Member

Повідомлення

leif: 29.11.2024 16:51 Барбарис
Можна, будь ласка, посилання на такі диво кейкапи? я пошукав і не бачу таких "choc під mx"
А щось з пк я вже їх не бачу, чи то я затупив від роботи, чи то оголошення групове. Але навіть з такою назвою вже не бачу. :think:
leif: 29.11.2024 16:51 Барбарис
Серйозні знижки на чорну п'ятницю
Це звісно за провідний варіянт, але саме такий і хотів - в моєму сценарії акум зайвий.
7mindfields: 29.11.2024 19:15 Вибір кольорів як завжди в епомейкеру ніякий. Чому в гарний колір вміють тільки або зовсім нонейм китай або борди по 500$ :(
Я собі фіолетовий замовив, щось мені він останнім часом заходить - ще й геймпад такий взяв.
7mindfields
Member

Повідомлення

Бесценно: 29.11.2024 21:32 7mindfields
Так за 4к+ багато клав є вже, ті ж Keychron вже кілька штук буде точно. Як не крути, а за 2.5к грн. AULA бест бай практично.
При чому тут 4к+, якщо ти отримуєш кращий борд (але без тримоду), набагато кращі свічі і маєш змогу вибрати кейкапи, переплативши всього 600грн від аули75 на розетці?
artko
Member

Повідомлення

Бесценно: 29.11.2024 21:32 7mindfields
якщо вже дивитись на бюджетки - так за 2,5к грн можна взяти магнітну клаву + украінські капами від хатора того ж (це щодо гравировки). або за 2к без кирилиці на капах.
Барбарис
Member

Повідомлення

А я, так розумію, в клавах ще можна упоротись по стабілізаторах? :think: Там теж повно незрозумілих термінів та срачів серед прихильників :D
artko
Member

Повідомлення

Барбарис: 30.11.2024 20:39 А я, так розумію, в клавах ще можна упоротись по стабілізаторах? :think: Там теж повно незрозумілих термінів та срачів серед прихильників :D
в клавах можна упоротись по усьому :) кому що подобається.
Барбарис
Member

Повідомлення

artko, просто до сьогодні думав там скоба і все, але ні - то не проста скоба або й не тільки скоба.
leif
Member

Повідомлення

Барбарис: 30.11.2024 20:39Там теж повно незрозумілих термінів та срачів серед прихильників
а про які незрозумілі терміни мова? і щодо чого ти побачив саме "срачі"?

по темі стабів є буквально пару моментів, стосовно яких у людей існують різні погляди:

- плейт маунт vs пцб маунт. одні юзери не чують різниці між ними, і в той же час плейт-маунт набагато зручніше обслуговувати. інші -- стверджують, що різниця є на користь пцб-маунту і вона вартує того, щоб пожертвувати зручністю обслуговування. де тут простір для суперечки, особисто я не дуже розумію. ну, якщо твоя дошка підтримує і такі і такі стаби, і тобі цікаво, поекспериментуй сам. чуєш різницю -- став пцб стаби, не чуєш -- юзай зручніші плейт маунт. більшість клавіатур такого вибору не дають і будеш юзати те, що можна. все, питання вирішено. щодо чого тут розводити "срач" не ясно.
- дорожчі стаби vs дешевші стаби. є люди, які стверджують, що дорожчі стаби краще, скоби рівніші, звук приємніше, якість вища. є протилежна думка, що навіть стабів за 5 доларів достатньо щоб використовувати у найпреміальнішій збірці. теж не розумію про що сперечатись. ну не чуєш/не відчуваєш ти різниці -- раді Бога -- купуй дешеві стаби і не парся. чуєш -- купуй ТХ, чи що тобі більше подобається.

нє, звісно, якщо мати бажання, можна і на рівному місці розвести холівор і стверджувати, що лише твої органи чуттів найкращі, а всі інші неправильно слухають і користуються клавіатурами, але це вже зовсім дика шиза і, на щастя, вона трапляєтсья вкрай рідко.

Відправлено через 20 секунд:
artko: 30.11.2024 13:59 можна взяти магнітну клаву
яку?
artko
Member

Повідомлення

leif: 30.11.2024 22:33
artko: 30.11.2024 13:59 можна взяти магнітну клаву
яку?
attack shark k85
спойлер
https://attackshark.com/products/attack ... tic-switch
дуже схоже на aula f75 (судячи з роликів з розборкою та внутрішним видом аули), тільки на магнитних свічах. софт теж типовий для такого класу китайских клавіатур.
в мене є така, купив подивитись. на жаль, все ж 75% не моє. та і софт до можливостей qmk не дотягує. тому порозглядав та повернув у коробку.
Відповісти