Останні статті і огляди
Новини
InWin випустила незвичайний корпус Infinite. В Європі за нього доведеться викласти майже €6800
-
n+gibat[]r
Member
Потужно! Для бюджетного ігрового ПК в ТЦК або МСЕК буде в самий раз, ще пару RTX5090 втикнути та Ryzen 9 9950X3D щоб потужність зашкалювала, і можна буде з хлопцями ТЦКшниками в World of Tanks або з дівчатами з МСЕК в Dota 2 грати
-
NuclearRobinson
Member
Геніальне рішення, завалити АІО на бік, щоб водоблок був вище радіатора
Дохла помпа гарантована
Дохла помпа гарантована
-
freemannew
Member
Все они правильно делают, корпус не массовый, для выставок и всяких сборок для публики. Кому понравится и есть деньги можно и домой купить.
Но самое главное, смотрите сколько обсуждений и такое будет на всех ресурсах, чем не реклама...
Но самое главное, смотрите сколько обсуждений и такое будет на всех ресурсах, чем не реклама...
-
Олег963
Member
Коли пропало світло дома то можна і жим лежа ним поробити це дав в одному ви бачили скільки коштує лавка і гриф і бліни для жиму ось і економія!
-
Звезда S0-2
Member
Название корпуса подразумевает количество пыли, которое оседает на компонентах.
-
анти__бот
Member
А мені схожий на голову солдата імперії тау з вахиaaleksandrenko: ↑ 30.11.2024 12:17Схоже на чобіт
-
Захар Беркут
Member
А знаєте що саме кумедне?
Замовити самостійно такий, під замовлення - виробити, але з титану та скла коштуватиме 3000 євро...
Замовити самостійно такий, під замовлення - виробити, але з титану та скла коштуватиме 3000 євро...
-
viperest1
Member
І мабуть відсос забули додатиUnкnown: ↑ 30.11.2024 11:38 Предлагаю обсудить InWin випустила незвичайний корпус Infinite. В Європі за нього доведеться викласти майже €6800
За такие деньги он должен пылесосить, вытирать пыль, приносит покушать, выгулять собаку и многое другое.
-
Scoffer
Member
В основному такі годиники призначені для відмивання грошей. Показувати час то другорядне завдання.Sanьka: ↑ 30.11.2024 13:05Пора би вже подорослішати і зрозуміти що є статусні, іміджеві, колекційні, тощо речі які коштують дуже дорого не тому що щось комусь повинні.
З такою логікою що повинні робити механічні годинники вартістю в мільйон? Але ж вони тільки показують час і все, прикинь
Банан на скотчі приблизно з тої є опери. А от сабжевий корпус - ні, це просто розвод
-
Sanьka
Member
Лол, це іміджевий продукт, типу фена Дайсон тощо. Для тебе це розвод, а для твоєї подруги бажання №1 . Кожному своє.Scoffer: ↑ 30.11.2024 16:59 А от сабжевий корпус - ні, це просто розвод
Особисто я і 500уе за нього не дав би, але то таке )
-
TyphooNick
HWBOT OC Team
Или авто в комп?...erkins007: ↑ 30.11.2024 12:53 За такую цену я себе комп в авто вмонтирую
-
_Andrik_
Member
Я порівняв стиль (формфактор) виконання , аMelki: ↑ 30.11.2024 12:59ну ты не сравнивай листовую гнутую сталь с цельнолитым алюминием и гнутым стеклом - просто в производстве оно стоит адски дорого..._Andrik_: ↑ 30.11.2024 11:54Ну в такому стилі вже давно деякі виробники виробляють від 100€
но это не отменяет того факта, что оно абсолютно ненужное
за такую цену, корпусом для ПК может стать полноценное автоerkins007: ↑ 30.11.2024 12:53За такую цену я себе комп в авто вмонтирую
не якість чи спосіб
-
Skiff93
Member
Я ригаю
І даремно в такому собі не зібрав би
І даремно в такому собі не зібрав би
-
Евгений King
Member
Його мабуть збирають виключно незаймані дівчата, один раз на рік і вкучну виготовляють кожну деталь?
Там мабуть десь ще прихована гарна кавоварка/тостер/підігрів сидінь та генератор?
Там мабуть десь ще прихована гарна кавоварка/тостер/підігрів сидінь та генератор?
-
_Andrik_
Member
Щоб його занести потрібно що найменше 6-7 дівчат . Тобто по логіці гарем бонусом йдеЕвгений King: ↑ 30.11.2024 20:12 Його мабуть збирають виключно незаймані дівчата, один раз на рік і вкучну виготовляють кожну деталь?
-
Scoffer
Member
Щоб для подруги було бажання №1 корпус має бути від Версаче, Армані чи Шанель, а не від якогось там інвінаSanьka: ↑ 30.11.2024 17:02а для твоєї подруги бажання №1
-
Дядя Діма
Junior
Нормальна будка для хомячків
-
IvanCh
Member
мені стіл більше подобається, причому там можна 2 компа зібрати
-
vmsolver
Member
Детям миллионеров тоже нужны необычные корпуса.
Особенно близняшкам, поставят два стола рядом с такими корпусами симметрично, будут милые лапки с подсветкой, будет веселей коротать длинные зимние вечера, ибо взрослые уже наверняка надоели со своим постоянным нытьём куда вложить очередные пару миллионов
Особенно близняшкам, поставят два стола рядом с такими корпусами симметрично, будут милые лапки с подсветкой, будет веселей коротать длинные зимние вечера, ибо взрослые уже наверняка надоели со своим постоянным нытьём куда вложить очередные пару миллионов
-
ZimJalali
Junior
Невже нікому не подобається? Мені гарно, з точки зору дизайну виглядає як справжній арт, зрозуміло що по функціональності таке собі, але як шмат мистецтва дуже нічого. При наявності "необмеженої" кількості грошей, я б такий собі взяв би.