Бо ви обидва грали на легкій складності. А на середній і складній викидувати 120-150 патронів на одного кровососа(хоча їх починає спавнити по два на пізньому етапі), а в схроні поруч 50 патронів і на трупі 3-4 патрончика було якось не супер. Це ж екшн рпг, а не сурвайвл хоррорDremjke: ↑ 29.11.2024 20:39Казуальному массовому игорьку оказалось сложнА, нытья на весь интернет было... Тоже считаю, что баланс мутантов до патча был идеален. Хотя после патча успел поиграть пару часов, столкнулся с кровосисями очередными, такие же сложные показались... А я уже испугался, что понерфили Дальше поглядим...YumaX: ↑ 29.11.2024 20:33Абсолютно не вважаю всі правки корисними, особливо даунгрейд мутантів, вони, якраз, пророблені були суперово, імхо!
Останні статті і огляди
Новини
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl оновлено до версії 1.0.1
-
AFU_power
Member
-
Ssergiuss
Junior
потужно
-
1985god
Member
Так там команда з 500+ людей , навіть якщо з них 30% адмін персонал , прибиральники , охоронці, бухгалетри та проект менеджери то решта ж кодериГеральт: ↑ 29.11.2024 17:51 650 фіксів за тиждень. Ото народ вджобує
-
Барбарис
Member
Геральт, не знаю. В мене стім 370 завантажував, а далі не дивився. Але 14 гіг це пара хвилин.
-
AZAZEL_ED
Member
в мене зараз такMAKKACIN: ↑ 29.11.2024 20:43 В мене одного в стім спочатку було 14 Гб щастя а потім почало скачувати 130 гб горя на 4 години апдейту?
-
Nutbar
Member
Чотири на початковому етапі в малій зоні не хочете?) Взагалі, гра навіть на мінімальній складності заважка, могли б краще зробити баланс, чи принаймні більше рівнів складності. Дійсно, поки відчувається як сурвайвал хорор. Так, по зоні і не має бути безпечно вештатись, але ж має бути міра.AFU_power: ↑ 29.11.2024 21:14 хоча їх починає спавнити по два на пізньому етапі
Сподіваюсь більшість модів працює після патчу.
-
1985god
Member
Вам в тему вьіживальщики
-
mult
Member
AFU_power
Все одно тенденція по патчу йде до казуального нерфу. Більше грошей, дешевше все, слабші мутанти і противники.
Воно потрібна чітке розділення рівнів складності, тільки так щоб усім було добре.
Наприклад перші два для тих хто любить бігати не напрягаючись, їх таке пре і найменші складності у них викликають незадоволення.
А припустимо два останні для любителів небеспечної зони і тяжкуватої економіки.
От в першу трилогію нереально грати без модів, там все казуальне на максимальній складності.
Луту з грошима тони, вороги і мутанти взагалі ніякої небеспеки не несуть.
Я не любитель лютого хардкору типу як в моді НЛС 7, але люблю коли в межах розумного складно.
Завжди доводилось шукати моди на сталкер щоб пограти трохи зі складнішим геймплеєм.
Відчуваю що і з цим таке буде.
Все одно тенденція по патчу йде до казуального нерфу. Більше грошей, дешевше все, слабші мутанти і противники.
Воно потрібна чітке розділення рівнів складності, тільки так щоб усім було добре.
Наприклад перші два для тих хто любить бігати не напрягаючись, їх таке пре і найменші складності у них викликають незадоволення.
А припустимо два останні для любителів небеспечної зони і тяжкуватої економіки.
От в першу трилогію нереально грати без модів, там все казуальне на максимальній складності.
Луту з грошима тони, вороги і мутанти взагалі ніякої небеспеки не несуть.
Я не любитель лютого хардкору типу як в моді НЛС 7, але люблю коли в межах розумного складно.
Завжди доводилось шукати моди на сталкер щоб пограти трохи зі складнішим геймплеєм.
Відчуваю що і з цим таке буде.
Востаннє редагувалось 29.11.2024 21:59 користувачем mult, всього редагувалось 3 разів.
-
MqM
Member
А, що саме робиш? Цікаво почути про складність проектів.AlSaintUk: ↑ 29.11.2024 20:22Если я буду писать софт такого качества как сталкер 2 меня выгонят, как профнепригодного.AFU_power: ↑ 29.11.2024 20:17
Ти же в айті наче як по профілю, то от уяви, що будеш писати софт роками, але ніхто тобі за нього не заплатить
Тут игру за 15 лет выкакали наполовину сделанную и хомяки рады.
Адекватные игры покупаю даже если я их прошел ранее с торрента только чтобы отблагодарить компанию. За что тут благодарить гривной?
Тільки не кажи, що аутсорсиш чужі продукти
-
Athrogate
Junior
Нажаль, як вилітала так і вилітає 3-4 рази на кілька годин. Шейдери теж як вантажило по 10хв так і продовжує. Доводиться відключати модами і "страждати" 30 перших секунд гри. Монстри стали значно менш цікаві тепер на середній складності і з'явився певний дисбаланс між сутичками з монстарми і сутичками з нормально запакованими угруповуваннями. Але як і на старті все цілком іграбельно і без суттєвих багів.
-
den888
Member
Кабани легші стали 1 постріл в жбан або 2 в сраку з дробовика, зразу звернув увагу.Dremjke: ↑ 29.11.2024 20:39Казуальному массовому игорьку оказалось сложнА, нытья на весь интернет было... Тоже считаю, что баланс мутантов до патча был идеален. Хотя после патча успел поиграть пару часов, столкнулся с кровосисями очередными, такие же сложные показались... А я уже испугался, что понерфили Дальше поглядим...YumaX: ↑ 29.11.2024 20:33Абсолютно не вважаю всі правки корисними, особливо даунгрейд мутантів, вони, якраз, пророблені були суперово, імхо!
-
MAKKACIN
Member
AZAZEL_ED
В мене так і це дуже боляче, знаючи шо світла ще 2 години а далі невідомість)
https://ibb.co/Z2fWhK5
Востаннє редагувалось 29.11.2024 22:35 користувачем MAKKACIN, всього редагувалось 1 раз.
-
destructX
Member
То ти ще до Лодочки не дійшовAthrogate: ↑ 29.11.2024 22:01 все цілком іграбельно і без суттєвих багів.
-
Artempo100
Member
У мене теж швидкість майже до нуля падала в стім,вирішується дуже просто.Зміни регіон завантажень , з локації України на Румунію наприклад,я думаю що це якось пов'язане з відключеннями світла,мабуть сервери перевантажені чи щоMAKKACIN: ↑ 29.11.2024 22:32 AZAZEL_ED
Відправлено через 1 хвилину 13 секунд:
Доречі до патчу завис був на бункері Лодочки,двері в його бункер не відчинятись,після патчу відчиняютьсяdestructX: ↑ 29.11.2024 22:38То ти ще до Лодочки не дійшовAthrogate: ↑ 29.11.2024 22:01 все цілком іграбельно і без суттєвих багів.
-
destructX
Member
Повезло-повезло. В мене як закрились двері колись, так і закриті йдосіArtempo100: ↑ 29.11.2024 22:42Доречі до патчу завис був на бункері Лодочки,двері в його бункер не відчинятись,після патчу відчиняються
-
Athrogate
Junior
Та далеко не у всіх він багається. А за 20 годин гри я дійсно нічого критичного не бачив.destructX: ↑ 29.11.2024 22:38То ти ще до Лодочки не дійшовAthrogate: ↑ 29.11.2024 22:01 все цілком іграбельно і без суттєвих багів.
-
Shaolin_Style
Member
баланс меня слабо волнует, я про техническое состояние игры больше.YumaX: ↑ 29.11.2024 20:33Абсолютно не вважаю всі правки корисними, особливо даунгрейд мутантів, вони, якраз, пророблені були суперово, імхо!Shaolin_Style: ↑ 29.11.2024 18:29еще 9 апдейтов и можно начинать играть
-
avuremybe
Member
Пограв 4 години з патчем.
Шейдери тепер компілює чуть більше хвилини
ФПС не просідав навіть без моду. Все плавно і стабільно.
Завтра спробую налаштування графіки підкрутити.
---
Хто шарить - як увімкнути HDR? Просто активувати в налаштуваннях монітора? чи треба ще щось десь вмикати?
---
Хто шарить - як увімкнути HDR? Просто активувати в налаштуваннях монітора? чи треба ще щось десь вмикати?
-
byaka
Member
Менi з моїми багами патч не допомiг, тiлькти вилiтати стало бiльше.
-
AlSaintUk
Member
Монитор и венда должны поддерживать hdr, включаешь и уже в игре в настройках активируешь режим hdravuremybe: ↑ 29.11.2024 23:25 Пограв 4 години з патчем.
---