S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl оновлено до версії 1.0.1

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
AFU_power
Member

Повідомлення

Dremjke: 29.11.2024 20:39
YumaX: 29.11.2024 20:33Абсолютно не вважаю всі правки корисними, особливо даунгрейд мутантів, вони, якраз, пророблені були суперово, імхо!
Казуальному массовому игорьку оказалось сложнА, нытья на весь интернет было... Тоже считаю, что баланс мутантов до патча был идеален. Хотя после патча успел поиграть пару часов, столкнулся с кровосисями очередными, такие же сложные показались... А я уже испугался, что понерфили :lol: Дальше поглядим...
Бо ви обидва грали на легкій складності. А на середній і складній викидувати 120-150 патронів на одного кровососа(хоча їх починає спавнити по два на пізньому етапі), а в схроні поруч 50 патронів і на трупі 3-4 патрончика було якось не супер. Це ж екшн рпг, а не сурвайвл хоррор
Ssergiuss
Junior

Повідомлення

потужно
1985god
Member

Повідомлення

Геральт: 29.11.2024 17:51 650 фіксів за тиждень. Ото народ вджобує :eek:
Так там команда з 500+ людей , навіть якщо з них 30% адмін персонал , прибиральники , охоронці, бухгалетри та проект менеджери то решта ж кодери :)
Барбарис
Member

Повідомлення

Геральт, не знаю. В мене стім 370 завантажував, а далі не дивився. Але 14 гіг це пара хвилин.
AZAZEL_ED
Member

Повідомлення

MAKKACIN: 29.11.2024 20:43 В мене одного в стім спочатку було 14 Гб щастя а потім почало скачувати 130 гб горя на 4 години апдейту? :-/ :think:
в мене зараз так
Зображення
Nutbar
Member

Повідомлення

AFU_power: 29.11.2024 21:14 хоча їх починає спавнити по два на пізньому етапі
Чотири на початковому етапі в малій зоні не хочете?) Взагалі, гра навіть на мінімальній складності заважка, могли б краще зробити баланс, чи принаймні більше рівнів складності. Дійсно, поки відчувається як сурвайвал хорор. Так, по зоні і не має бути безпечно вештатись, але ж має бути міра.

Сподіваюсь більшість модів працює після патчу.
1985god
Member

Повідомлення

AlSaintUk: 29.11.2024 18:52
Shaolin_Style: 29.11.2024 18:49
У меня есть решение - GPON и зарядная на 4кВт\ч :idea:
И шо? Если 10 через 2 то жопы твои 4квч
Вам в тему вьіживальщики
mult
Member

Повідомлення

AFU_power
Все одно тенденція по патчу йде до казуального нерфу. Більше грошей, дешевше все, слабші мутанти і противники.
Воно потрібна чітке розділення рівнів складності, тільки так щоб усім було добре.
Наприклад перші два для тих хто любить бігати не напрягаючись, їх таке пре і найменші складності у них викликають незадоволення.
А припустимо два останні для любителів небеспечної зони і тяжкуватої економіки.
От в першу трилогію нереально грати без модів, там все казуальне на максимальній складності.
Луту з грошима тони, вороги і мутанти взагалі ніякої небеспеки не несуть.
Я не любитель лютого хардкору типу як в моді НЛС 7, але люблю коли в межах розумного складно.
Завжди доводилось шукати моди на сталкер щоб пограти трохи зі складнішим геймплеєм.
Відчуваю що і з цим таке буде.
Востаннє редагувалось 29.11.2024 21:59 користувачем mult, всього редагувалось 3 разів.
MqM
Member

Повідомлення

AlSaintUk: 29.11.2024 20:22
AFU_power: 29.11.2024 20:17

Ти же в айті наче як по профілю, то от уяви, що будеш писати софт роками, але ніхто тобі за нього не заплатить
Если я буду писать софт такого качества как сталкер 2 меня выгонят, как профнепригодного.

Тут игру за 15 лет выкакали наполовину сделанную и хомяки рады.

Адекватные игры покупаю даже если я их прошел ранее с торрента только чтобы отблагодарить компанию. За что тут благодарить гривной?
А, що саме робиш? Цікаво почути про складність проектів.
Тільки не кажи, що аутсорсиш чужі продукти😁
Athrogate
Junior

Повідомлення

Нажаль, як вилітала так і вилітає 3-4 рази на кілька годин. Шейдери теж як вантажило по 10хв так і продовжує. Доводиться відключати модами і "страждати" 30 перших секунд гри. Монстри стали значно менш цікаві тепер на середній складності і з'явився певний дисбаланс між сутичками з монстарми і сутичками з нормально запакованими угруповуваннями. Але як і на старті все цілком іграбельно і без суттєвих багів.
den888
Member

Повідомлення

Dremjke: 29.11.2024 20:39
YumaX: 29.11.2024 20:33Абсолютно не вважаю всі правки корисними, особливо даунгрейд мутантів, вони, якраз, пророблені були суперово, імхо!
Казуальному массовому игорьку оказалось сложнА, нытья на весь интернет было... Тоже считаю, что баланс мутантов до патча был идеален. Хотя после патча успел поиграть пару часов, столкнулся с кровосисями очередными, такие же сложные показались... А я уже испугался, что понерфили :lol: Дальше поглядим...
Кабани легші стали 1 постріл в жбан або 2 в сраку з дробовика, зразу звернув увагу.
MAKKACIN
Member

Повідомлення

AZAZEL_ED
В мене так і це дуже боляче, знаючи шо світла ще 2 години а далі невідомість)
https://ibb.co/Z2fWhK5
Востаннє редагувалось 29.11.2024 22:35 користувачем MAKKACIN, всього редагувалось 1 раз.
destructX
Member

Повідомлення

Athrogate: 29.11.2024 22:01 все цілком іграбельно і без суттєвих багів.
То ти ще до Лодочки не дійшов :laugh:
Artempo100
Member

Повідомлення

MAKKACIN: 29.11.2024 22:32 AZAZEL_ED
В мене так і це дуже боляче, знаючи шо світла ще 2 години а далі невідомість)
https://ibb.co/Z2fWhK5
У мене теж швидкість майже до нуля падала в стім,вирішується дуже просто.Зміни регіон завантажень , з локації України на Румунію наприклад,я думаю що це якось пов'язане з відключеннями світла,мабуть сервери перевантажені чи що

Відправлено через 1 хвилину 13 секунд:
destructX: 29.11.2024 22:38
Доречі до патчу завис був на бункері Лодочки,двері в його бункер не відчинятись,після патчу відчиняються
destructX
Member

Повідомлення

Artempo100: 29.11.2024 22:42
Доречі до патчу завис був на бункері Лодочки,двері в його бункер не відчинятись,після патчу відчиняються
Повезло-повезло. В мене як закрились двері колись, так і закриті йдосі :-P
Athrogate
Junior

Повідомлення

Та далеко не у всіх він багається. А за 20 годин гри я дійсно нічого критичного не бачив.
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

YumaX: 29.11.2024 20:33
Shaolin_Style: 29.11.2024 18:29еще 9 апдейтов и можно начинать играть
Абсолютно не вважаю всі правки корисними, особливо даунгрейд мутантів, вони, якраз, пророблені були суперово, імхо!
баланс меня слабо волнует, я про техническое состояние игры больше.
avuremybe
Member

Повідомлення

Пограв 4 години з патчем.
Шейдери тепер компілює чуть більше хвилини
ФПС не просідав навіть без моду. Все плавно і стабільно.
Завтра спробую налаштування графіки підкрутити.

---

Хто шарить - як увімкнути HDR? Просто активувати в налаштуваннях монітора? чи треба ще щось десь вмикати?
byaka
Member

Повідомлення

Менi з моїми багами патч не допомiг, тiлькти вилiтати стало бiльше.
AlSaintUk
Member

Повідомлення

avuremybe: 29.11.2024 23:25 Пограв 4 години з патчем.
Шейдери тепер компілює чуть більше хвилини
ФПС не просідав навіть без моду. Все плавно і стабільно.
Завтра спробую налаштування графіки підкрутити.

---

Хто шарить - як увімкнути HDR? Просто активувати в налаштуваннях монітора? чи треба ще щось десь вмикати?
Монитор и венда должны поддерживать hdr, включаешь и уже в игре в настройках активируешь режим hdr
Відповісти