Останні статті і огляди
Новини
Выбор клавиатуры под все нужды и направления
-
leif
Member
-
mult
Member
leif
Короче поспілкувався я з продавцем, плгуглив, то і справді ті кейкапи що я вчора називав то якийсь внутрішній китай, але якісний як вони завірили
Я відмовився від нього, не купую нічого що нагадує підвальне виробництво.
Може і якісні, але мені стрьомно
Все дякуючи вам я навіть не задумався що мені там парять.
Ну вони в принципі виходили щоб не дорого і якісно на їх думку, тому винити їх ні в чому.
Заказав на заміну отаке, в такому ж кольорі як на фото біло з синім чи яке воно там
https://novelkeys.com/products/gmk-trackday
Відправлено через 1 хвилину 19 секунд:
Там повний комплект для повнорозмірної клавіатури і ще додатково купа кнопок
Поставлю поки на свою клаву поки приїде нова
Відправлено через 1 хвилину 2 секунди:
Хто зна де в Києві роблять якісну гравіровку?
Короче поспілкувався я з продавцем, плгуглив, то і справді ті кейкапи що я вчора називав то якийсь внутрішній китай, але якісний як вони завірили
Я відмовився від нього, не купую нічого що нагадує підвальне виробництво.
Може і якісні, але мені стрьомно
Все дякуючи вам я навіть не задумався що мені там парять.
Ну вони в принципі виходили щоб не дорого і якісно на їх думку, тому винити їх ні в чому.
Заказав на заміну отаке, в такому ж кольорі як на фото біло з синім чи яке воно там
https://novelkeys.com/products/gmk-trackday
Відправлено через 1 хвилину 19 секунд:
Там повний комплект для повнорозмірної клавіатури і ще додатково купа кнопок
Поставлю поки на свою клаву поки приїде нова
Відправлено через 1 хвилину 2 секунди:
Хто зна де в Києві роблять якісну гравіровку?
-
leif
Member
mult
Гмк, канеш, гарні і класні. Але до вашої збірки вони трохи мимо, на мою думку. Я б на вашому місці взяв би саме пбт капи, а не абс. Це практичніше, дешевше і буде краще звучати в вашому конфігу. Я вже зрозумів до кого ви звернулись за клавіатурою) ці кейкапи вони вам мабуть теж напарили, бо вони їх вже фіг зна скільки продати у нас не можуть Ну таке. Але справа ваша.
Гмк, канеш, гарні і класні. Але до вашої збірки вони трохи мимо, на мою думку. Я б на вашому місці взяв би саме пбт капи, а не абс. Це практичніше, дешевше і буде краще звучати в вашому конфігу. Я вже зрозумів до кого ви звернулись за клавіатурою) ці кейкапи вони вам мабуть теж напарили, бо вони їх вже фіг зна скільки продати у нас не можуть Ну таке. Але справа ваша.
-
mult
Member
leif
Та вже купив то хай будуть
Я в цьому ділі новачок, мені підуть
Та вже купив то хай будуть
Я в цьому ділі новачок, мені підуть
-
leif
Member
Майте на увазі, що гмк доволі швидко набудуть шайну, особливо якщо у вас не дуже суха шкіра і немає звички мити руки буквально кожен раз перед тим як сідати за комп. Може трохи розчарувати враховуючи їхню ціну. Б'юсь об заклад, що продаван вам про це не сказав
Відправлено через 1 хвилину 42 секунди:
mult
Та як раз новачку гмк взагалі не потрібні. Це преміальні кейкапи для ентузіастів, які багато в чому купують заради звуку і т.д. новачкам набагато доречіше купити ПБТ. Ну ладно, купили то й купили.
Відправлено через 1 хвилину 42 секунди:
mult
Та як раз новачку гмк взагалі не потрібні. Це преміальні кейкапи для ентузіастів, які багато в чому купують заради звуку і т.д. новачкам набагато доречіше купити ПБТ. Ну ладно, купили то й купили.
-
mult
Member
leif
Звісно не сказали та хай вже.
Наступний раз перед покупкою буду радитись тут
Якщо не шариш в чомусь і лізеш все брати самому, то як правило виходить не дуже, на удачу
Звісно не сказали та хай вже.
Наступний раз перед покупкою буду радитись тут
Якщо не шариш в чомусь і лізеш все брати самому, то як правило виходить не дуже, на удачу
-
leif
Member
mult
Тут два варіанти: або витратити час і розібратись, або сподіватись, що не дуже сильно розведуть на гроші і якось так все складеться, що будеш в цілому задоволений покупкою. Кожен собі обирає, що більше подобається) Сподіваюсь, клавіатура вас влашутє.
Тут два варіанти: або витратити час і розібратись, або сподіватись, що не дуже сильно розведуть на гроші і якось так все складеться, що будеш в цілому задоволений покупкою. Кожен собі обирає, що більше подобається) Сподіваюсь, клавіатура вас влашутє.
-
mult
Member
leif
По продавцям, то воно сказали що їх на оверах немає.
Це зі Львову кантора.
Так, я згоден, треба перед покупкою якщо не шариш то розібратись спершу, тут я поспішив.
Буде мені наука
Надіюсь хоч з клавіатурою не буде фейлу
По продавцям, то воно сказали що їх на оверах немає.
Це зі Львову кантора.
Так, я згоден, треба перед покупкою якщо не шариш то розібратись спершу, тут я поспішив.
Буде мені наука
Надіюсь хоч з клавіатурою не буде фейлу
-
leif
Member
mult
Так, я ж кажу, що по тому які вам напарили кейкапи я зрозумів що це за продавець) у нас в Україні саме цей сет гмк продавався аж у двох людей, які займаються клавіатурами.
Так, я ж кажу, що по тому які вам напарили кейкапи я зрозумів що це за продавець) у нас в Україні саме цей сет гмк продавався аж у двох людей, які займаються клавіатурами.
-
7mindfields
Member
Apple Magic KeyboardVovaII: ↑ 27.11.2024 17:08 Вибачаюсь, порадьте похідну клавіатуру/комплект? USB(можливо радіо/блютуз/...), щоб в сумці/рюкзаку мало місця займала, і швидко підключити можливо будо?
Дякую.
Вибачаюсь, якщо не та тема.
-
leif
Member
трохи підрізав края клавіатур на фотці, але вже як є:
лівий ряд зверху вниз:
1) Baionlenja Bias r2. алю плейт, без фоамів, світчі - 43studio Popu (L+F+SS), стаби TX, кейкапи - GMK Mictlan Noche negra.
2) glorious gmmk pro. форс-брейк мод, полікарбонатний плейт, кейс фоам + пцб фоам, світчі hmx vitage citrus (factory lubed), стаби tecsee, кейкапи WuqueStudio Poker.
3) TKD cycle7. полікарбонатний плейт, gasket beans, без фоамів, світчі BCP og (L+F+SS), стаби ТХ, кейкапи GMK Fuji.
4) akko spr67. форс-брейк мод, тейп-мод, пружини (на яких кріпиться пцб) - 170гр, полікарбонатний плейт, світчі hmx caramel pudding (factory lubed), стаби ТХ, кейкапи niece pbt classic beige.
правий ряд зверху вниз:
1) geon f2-84. халф fr4 плейт, без фоамів, світчі Panghu custom - нейлон боттом хаузінг, pc-pom бленд топ хаузінг і pom стем (L+F) та sarokeys bcp на модах, стаби ТХ, кейкапи GMK Skeletor.
2) geon glare. халф алю плейт, без фоамів, світчі Cherry Black (L+F+SS) та sarokeys bcp на модах, стаби ТХ, кейкапи GMK Serika Hiragana.
3) Smith&Rune Iron165. forged carbon плейт, без фоамів, світчі emogogo linear (hand lubed), стаби ТХ, кейкапи GMK 80082 bl00.
4) Neo Ergo. pom плейт, без фоамів, світчі с3 tangerine (L+F), стаби ТХ, кейкапи GMK Botanical white.
Відправлено через 1 хвилину 40 секунд:
з.і. фотка клікабельна, на хостінгу її можна добряче так збільшити, якщо цікаво на щось глянути поближче.
1) Baionlenja Bias r2. алю плейт, без фоамів, світчі - 43studio Popu (L+F+SS), стаби TX, кейкапи - GMK Mictlan Noche negra.
2) glorious gmmk pro. форс-брейк мод, полікарбонатний плейт, кейс фоам + пцб фоам, світчі hmx vitage citrus (factory lubed), стаби tecsee, кейкапи WuqueStudio Poker.
3) TKD cycle7. полікарбонатний плейт, gasket beans, без фоамів, світчі BCP og (L+F+SS), стаби ТХ, кейкапи GMK Fuji.
4) akko spr67. форс-брейк мод, тейп-мод, пружини (на яких кріпиться пцб) - 170гр, полікарбонатний плейт, світчі hmx caramel pudding (factory lubed), стаби ТХ, кейкапи niece pbt classic beige.
правий ряд зверху вниз:
1) geon f2-84. халф fr4 плейт, без фоамів, світчі Panghu custom - нейлон боттом хаузінг, pc-pom бленд топ хаузінг і pom стем (L+F) та sarokeys bcp на модах, стаби ТХ, кейкапи GMK Skeletor.
2) geon glare. халф алю плейт, без фоамів, світчі Cherry Black (L+F+SS) та sarokeys bcp на модах, стаби ТХ, кейкапи GMK Serika Hiragana.
3) Smith&Rune Iron165. forged carbon плейт, без фоамів, світчі emogogo linear (hand lubed), стаби ТХ, кейкапи GMK 80082 bl00.
4) Neo Ergo. pom плейт, без фоамів, світчі с3 tangerine (L+F), стаби ТХ, кейкапи GMK Botanical white.
з.і. фотка клікабельна, на хостінгу її можна добряче так збільшити, якщо цікаво на щось глянути поближче.
-
7mindfields
Member
Я вже другий тиждень ходжу навколо тих gmk skeletor, правда клонівleif: ↑ 27.11.2024 22:53 трохи підрізав края клавіатур на фотці, але вже як є: лівий ряд зверху вниз:
правий ряд зверху вниз:
-
leif
Member
сет прикольний, мені подобається. як і з будь-яким гмк-сетом він вживу виглядає краще ніж на фотці. а от щодо клонів, ти і сам, думаю, знаєш, які з ними особливості і що вони собою являють. але і ціна ж зовсім не рівня. тому тут чисто по тому, скільки готовий зараз на кейкапи витратити треба дивитись.7mindfields: ↑ 27.11.2024 23:49Я вже другий тиждень ходжу навколо тих gmk skeletor, правда клонів
-
mult
Member
leif
Хотів трохи добавити по вчорашній розмові про кейкапи
Був зайнятий, не міг нормально писати.
Заступлюсь трохи за продавців в яких купував.
До їх честі мені їх не парили
На заміну тим від яких я відмовився мені запропонували варіантів 5 від 1000, там і по 1500 були pbt відомих фірм і всякі.
То я сам такі вибрав по матеріалам я тільки після вашого посту почав орієнтуватись погугливши.
А купив ті кейкапи бо сподобались суто візуально
Так що все сам собі навибирав, тому винити можна тільки мене
Ну там в гуголі пишуть що в них якийсь преміальний abs, типу не ровня стандартному.
Як казав один тіпочок побачим-побачим
Хотів трохи добавити по вчорашній розмові про кейкапи
Був зайнятий, не міг нормально писати.
Заступлюсь трохи за продавців в яких купував.
До їх честі мені їх не парили
На заміну тим від яких я відмовився мені запропонували варіантів 5 від 1000, там і по 1500 були pbt відомих фірм і всякі.
То я сам такі вибрав по матеріалам я тільки після вашого посту почав орієнтуватись погугливши.
А купив ті кейкапи бо сподобались суто візуально
Так що все сам собі навибирав, тому винити можна тільки мене
Ну там в гуголі пишуть що в них якийсь преміальний abs, типу не ровня стандартному.
Як казав один тіпочок побачим-побачим
-
Барбарис
Member
Хтось знає як називаються низькопрофільні кейкапи для гатерон, ті що на 2 виступа кріпляться, а не хрестиком?
-
Kosdnepr
Member
А з кейкапами від MODE не мали справи? Ніби теж топ-рівень, але з різноманітністю вибору в них поки що не дуже.leif: ↑ 27.11.2024 18:29Це преміальні кейкапи для ентузіастів
Подобаються останнім часом мінімалістичні капи, замовив у них Anthracite "на пробу", по ціні blackfriday досить привабливо.
Відправлено через 22 хвилини 33 секунди:
Можливо Choc Keycaps?Барбарис: ↑ 28.11.2024 12:03ті що на 2 виступа кріпляться, а не хрестиком
-
Melofon
Member
Согласен абсолютно и поолностью
Отправлено спустя 18 минут 13 секунд:
Ну на этой клаве даже не удивлён что не понравилось т.к. это самая бюджетная клава от Хатор что = шляпа, клава изначально никакая, все клавы старфол это самое дно, и учитывая их качество лучше вообще не судить по механике или переключателях исходя из опыта на таких донных клавах. Вот это кстати очень частая ошибка многих людей которые переходя с мембранки пробуют или выбирают самые дешёвые механики а потом плюются т.к. их качество оставляет желать лучшего и очень сильно портит впечатление о механических клавиатурах, особенно когда первая механика это сверхбюджетка на кликающих тактильных (аналог синих черри) переключателях, а потом думают что тихих механик не существует, хотя и на линейных переключателях они не сильно тише, особенно это касается стабов в дешёвых клавах, они там просто никакие, дребезжат и гремят безбожно, кстати ещё один минус таких клав что из-за дешёвых переключателей в таких клавах они через время (довольно быстро, до года) меняются в силе нажатия, а у тактильных кликающих или просто тактильных может вообще пропадать тактильность, линейные же просто становятся неоднородные по нажатию, например те что ты чаще нажимаешь становятся более мягкие, в общем там минусов уйма и их не стоит рассматривать вообще даже в роли первой механики, лучше пересидеть на мембранке до покупки минимально адекватной механики.murzik: ↑ 27.11.2024 16:49 у племінника, як виявлилось, hator starfall rainbow. Мені за 5 хвилин не сподобалась.
-
leif
Member
гарні пбт капи без знижок коштують в районі від ~65-100 баксів за сет. для вашого білду було б оптимально щось ближче до першої цифри. ну, це якщо підходити саме з точки зору збалансованого білду (в моєму його розумінні).mult: ↑ 28.11.2024 10:15о їх честі мені їх не парили
але шайниться він так само. у декого прям через кілька тижнів від покупки з'являєтсья шайн, тут ніяких особливостей у преміального пластику від гмк немає. але, варто зазначити, що частині юзерів на той шайн байдуже, так що цей момент може бути не такий і критичний для вас, це справа індивідуальна. хіба що перед покупкою про це, звісно, бажано знати)mult: ↑ 28.11.2024 10:15Ну там в гуголі пишуть що в них якийсь преміальний abs, типу не ровня стандартному.
ні, у мене таких не було, але розглядав як варіант спробувати. в цілому, цікава пропозиція, особливо за свою ціну. виробник норм, якість гарна. але я не купив через те, що по відгуках звук там не такий привабливий, як у гмк-капів, а мені цей момент один з ключових. очевидно, що бленд пбт та абс не може звучати так само як чистий абс. тим, хто збирає тихі білди, як ви, сміливо можна брати, імхо. тим паче по тих цінах, що зараз по знижках.Kosdnepr: ↑ 28.11.2024 18:38А з кейкапами від MODE не мали справи? Ніби теж топ-рівень, але з різноманітністю вибору в них поки що не дуже.
-
mult
Member
leif
В принципі у мене є доволі непогана мембранка, віддав дружині на роботу, то там у мене було багато блискучих клавіш і мені як то пофіг взагалі.
Головне щоб це не впливало на користування суто фізично, ну там пальці зіскальзують і тд.
Ту та поліровка вроді не впливала ні на що наскільки я памятаю.
А взагалі вся моя проблема була в тому що я не дооцінив наскільки це глибока тема клавіатури і наскільки тут багато нюансів.
Ну і плюс понадіявся на так би мовити професійну підтримку і поради продавців.
Так то поки нічого поганого не сталось, якщо не рахувати гроші.
Ну то в принципі наживне.
В майбутньому буду підходити до цього більш ретельно.
Якщо не зайде магнітна клавіатура то полюбому буду брати якусь нормальну механіку.
В принципі у мене є доволі непогана мембранка, віддав дружині на роботу, то там у мене було багато блискучих клавіш і мені як то пофіг взагалі.
Головне щоб це не впливало на користування суто фізично, ну там пальці зіскальзують і тд.
Ту та поліровка вроді не впливала ні на що наскільки я памятаю.
А взагалі вся моя проблема була в тому що я не дооцінив наскільки це глибока тема клавіатури і наскільки тут багато нюансів.
Ну і плюс понадіявся на так би мовити професійну підтримку і поради продавців.
Так то поки нічого поганого не сталось, якщо не рахувати гроші.
Ну то в принципі наживне.
В майбутньому буду підходити до цього більш ретельно.
Якщо не зайде магнітна клавіатура то полюбому буду брати якусь нормальну механіку.
-
leif
Member
найцікавіше і в той же час, умовно, найпроблемніше з клавіатурами це те, що оцінки і враження стосовно більшості їх аспектів вкрай суб'єктивні, і по факту найкраще, що можна зробити з ними для того щоб сформувати комплексне персональне уявлення -- це купити і спробувати самому і чим більше різного тим краще. на жаль, це досить дорого, якщо не залишатись на початкових рівнях і заглиблюватись в клавіатури як в хобі, але в цій темі покладатись на оцінки інших людей можна лише до певної міри і на кожному рівні заглиблення це все відрізняється.mult: ↑ 28.11.2024 21:35А взагалі вся моя проблема була в тому що я не дооцінив наскільки це глибока тема клавіатури і наскільки тут багато нюансів.
тому, скільки не слухай тайпінгів в інтернетах і скільки не читай відгуків, а найкраща опція це купити і спробувати самому. такий шлях.