Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
InHale
Member

Повідомлення

Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Пообсуждать сам товар - в тематических разделах (выбор "чего либо" и тп)

Покупки на amazon.com
Покупки на ebay.com
Покупки на newegg.com и в других магазинах США, где часто не принимают к оплате карты украинских банков
Покупки на computeruniverse.net

Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира

Пообсуждать цены: Стоимость комплектухи: прогнозы, мысли, размышления

спойлер
Всем привет, ищу помощи у людей которые заказывают или заказывали товар с aliexpress. Почитал чучуть статей в интернете... но не сильно забрался.
За полнил форму профиля ( адрес получение посылки ):
http://i.piccy.info/i7/bfa3ae8d5567dcc7 ... Snymok.png" target="_blank
есть - privat internet card, для оплаты.
А что дальше делать не могу понять ))) я так понял что надо привязать к 1 с плтежных систем ? или сразу делать оплату с номера карточки ? :shuffle:
буду благодарен за помощь... :beer:
Востаннє редагувалось 22.11.2018 10:37 користувачем gehka3, всього редагувалось 1 раз.
Причина: !
Lorichic
Member

Повідомлення

Подскажите, застрял на таможне телефон, продавец с али без моей просьбы занизил стоимость, сейчас в таком статусе
спойлер
45.png
Отправил на электронку укрпочте на customs@ukrposhta.ua скрин с али и выписку с банка о реальной стоимости(она выше 150 евро), чего ожидать, завернут посылку или насчитают пошлину и пропустят?, я не против изначально был на пошлину, но вот продавец по непонятным причинам решил сэкономить
KolSer
Junior

Повідомлення

Lorichic: 25.11.2024 18:46 насчитают пошлину и пропустят
Саме так, але не факт, що візьмуть до уваги ту ціну, яка у вас на скріншотах та виписці. Одним рахують правильно, іншим - ні.
torny
Member

Повідомлення

Sachem: 23.11.2024 12:42 YQK-70 Hydraulic Crimper Kit, 4-70mm ² Hex Mold Set всего за US $11.21
Отзывов от купивших нет. Цена, мягко говоря, подозрительно низкая.
Я свой полтора года назад покупал за 39.08 USD.
спойлер
2024-11-23_124002_YQK70.png
Я перевірив. Не саме на цій сторінці, але аналогічна ціна. Приїхала гумова присоска. Гроші миттєво повернулись. Але ще +1 до прислів'я про безкоштовний сир..
TypStar
Member

Повідомлення

Lorichic: 25.11.2024 18:46 Подскажите, застрял на таможне телефон, продавец с али без моей просьбы занизил стоимость, сейчас в таком статусе
спойлер
45.png
Отправил на электронку укрпочте на customs@ukrposhta.ua скрин с али и выписку с банка о реальной стоимости(она выше 150 евро), чего ожидать, завернут посылку или насчитают пошлину и пропустят?, я не против изначально был на пошлину, но вот продавец по непонятным причинам решил сэкономить
нарахують мито + влуплять штраф за не достовірність декларування вартості китайцем.
3Dfx
Member

Повідомлення

не буде ніякого штрафу і тим паче протокола на продавця. Порахують по скріну чи середній по базі митної вартості.
Lorichic
Member

Повідомлення

3Dfx: 27.11.2024 08:22Порахують по скріну чи середній по базі митної вартості.
Не знаю есть ли он в их базе, телефон только вышел, 11.11 был старт продаж на али, меня больше волнует укрпочта, я то им отправил на почту скрин с али и pdf файл выписки с банка, а вот попадёт ли информация таможне, пока посылка не двигается
yupi
Member

Повідомлення

TypStar: 27.11.2024 08:03влуплять штраф за не достовірність декларування вартості китайцем.
Что ты несёшь :lol:
3Dfx
Member

Повідомлення

Lorichic
Там не л@хи;)
Вони зайдуть на алі і все глянуть самі. Вони вміють користуватись гаджетами;)
Митна вартість по перше вискакує по коду товару, а потім бренд і т.д.

Не переживай - розмитнять. Чи загуглі митницю Укрпошти. Раніше була на жд вокзалі.
Hotspur
Member

Повідомлення

3Dfx: 27.11.2024 09:25Вони зайдуть на алі і все глянуть самі.
це неможливо. акції купони бонуси монети день когось там. ціна плаває до 50% вартості телефону
LiquidStorm
Member

Повідомлення

TypStar: 27.11.2024 08:03нарахують мито + влуплять штраф за не достовірність декларування вартості китайцем.
Штраф "луплять" лише при доставці з проміжного складу через Міст, про що в їх правилах вказано, бо клієнт сам вказує (занижує) митну вартість, а не якийсь "китаєць з підвалу".
kolesnukm
Member

Повідомлення

тому коли скинути їм доки то бажано наярювати і питатися чи по них порахують, мені одного разу якась дівчина інспектор розповідала що класний смарт взяв і щей так дешево, не то що в нас і прийшлося пояснювати по всіх купонах, тому дійсно як на кого попадеш
maxn
Member

Повідомлення

Промокод на знижку $6 на покупки від $39
есть у кого рабочий? поделитесь пжлста. все что я нашел в отрытом доступе закончились судя по всему
3Dfx
Member

Повідомлення

Hotspur: 27.11.2024 12:31
3Dfx: 27.11.2024 09:25Вони зайдуть на алі і все глянуть самі.
це неможливо. акції купони бонуси монети день когось там. ціна плаває до 50% вартості телефону
Ви не зрозуміли. Якщо вже так сталося, що по якійсь причині заниже вартіть, то митниця використовує всі наявні і доступні їй методи. Цбд митної вартості в по інспектор, порівняльний метод і т.д.

В випадку коли вони не знайдять таку марку і модель в базі, можуть взяти середню по базі чи зайдуть і глянуть середню по алі. Знижки і купони їх не цікавлять якщо на митницю на оформлення подані ліві данні...
torny
Member

Повідомлення

Треба спілкуватись з митним інспектором. Минулого разу мені хотіли нарахувати мито за комісію PayPal в інвойсі. Після розмови передумали нараховувати таке
Lorichic
Member

Повідомлення

torny: 28.11.2024 11:21Треба спілкуватись з митним інспектором.
Как на него выйти? Звонил на укрпочту, сказали ждать, номер телефона таможни у них нет
Dark Knight
Member

Повідомлення

Таки добився, шоб видалили мій відгук на Aliexpress.
заходив на Саппорт Ева - 3 рази, на 3-й раз таки прокинулися і почали працювати, і видалили. :eek: :gigi: перші 2 рази тягнули шось

Код: Виділити все

AliExpress Query About Delete Feedback
AliExpress Customer Service aebuyerservice@aliexpress.com

Dear Customer,
Thank you for contacting AliExpress regarding order (.....).
Regarding your query about the order (.....), the feedback (photo/words) is removed as per your request.
Thank you for your support. Your understanding and cooperation is highly appreciated and we hope you have a great experience shopping with AliExpress.
Best regards,
AliExpress Customer Care
www.Aliexpress.com
Hotspur
Member

Повідомлення

Dark Knight: 28.11.2024 11:45Таки добився, шоб видалили мій відгук на Aliexpress.
а шо з ним не так було ?
yupi
Member

Повідомлення

Lorichic
Если укрпочта, то попробуй этот +380987861660
Отвечает в тг, реально помогает :)
hentakiboy
Member

Повідомлення

https://vi.aliexpress.com/item/10050078 ... pt=glo2vnm

этот p3 plus с плохими отзывами нет буфера кеша dram но 1tb - 2к Грн

Находил ктото лучше варианты по ~2000Грн?
maxn
Member

Повідомлення

hentakiboy
MSI SPATIUM M450 M.2 2280 1TB PCI-Express 4.0 x4, NVMe 1.4 3D NAND Internal Solid State Drive (SSD) 45 баксов на ньюегге
Samsung 1TB 990 EVO PCIe 4.0 x4 / 5.0 x2 M.2 Internal SSD 59 баксов на бхфотовидео
Відповісти