Выбор акустики

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
0trog0
Member

Повідомлення

Раз ви вже за кабелі, то підкажіть, для коннекта 3,5 М - 3,5 М буде достатньо югріна, чи щось цікавіше подивитись? Довжина не більше 50см, десь 30-50 в самий раз. Югріни дуже влаштовують по ціні, але якісь вони тоненькі чи що)
Чи норм буде? Мені на Fosi SK01 подати слабкий сигнал потрібно з USB-цапика.
Hotspur
Member

Повідомлення

0trog0: 25.11.2024 14:09Раз ви вже за кабелі, то підкажіть, для коннекта 3,5 М - 3,5 М буде достатньо югріна, чи щось цікавіше подивитись?
югрін
Radio Bay
Member

Повідомлення

0trog0: 25.11.2024 14:09чи щось цікавіше подивитись?
Вот там ссылка на ОЛХ перед этим на странице внизу. Может спаяет 50см, почему бы и нет? Мини-джеки под 6,0 есть, я бы списался. Метровый, если некуда еще, я бы не брал, чтоб лишние хвосты не болтались
0trog0
Member

Повідомлення

Radio Bay
Там у нього все є, і прайс теж https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/hi-f ... Uyoe4.html
700 грн за 0,5 проти 3-4 бакси за югрін.
Воно того варте для недорогої аудіотехніки?
Hotspur
Member

Повідомлення

0trog0: 25.11.2024 14:42700 грн за 0,5 проти 3-4 бакси за югрін.
югрін брати і забути. його вистачає абсолютно з запасом
Radio Bay
Member

Повідомлення

0trog0: 25.11.2024 14:42Воно того варте для недорогої аудіотехніки?
Я взагалі не знаю чи буде чути різницю, як і що воно там грає ця Fosi SK01, але якщо 500 гривень викликають питання, то Угрін та закрити питання
Radio Bay
Member

Повідомлення

Hotspur: 26.11.2024 19:2913 000 грн. може бути треба слухати
Проти iLoud Micro Monitor
DEVES
Member

Повідомлення

Это нынче мода такая, что у каждой уважаемой компании в ассортименте должная быть какая-то какашка.
Radio Bay
Member

Повідомлення

DEVES: 26.11.2024 20:02Это нынче мода такая, что у каждой уважаемой компании в ассортименте должная быть какая-то какашка.
Я вижу это, как попытку бодаться с iLoud, в таком формфакторе я вообще больше ничего не припомню. Мониторы же используются не только для музыки, а еще на радио и телевидении

Кстати у производителей акустики сейчас тренд на выпуск активных моделей идёт в полный рост, всё больше и больше
DEVES
Member

Повідомлення

Radio Bay
Как по мне это просто оверпрайснутые мультимедийные колонки для ПК. Что-то в стиле JBL-104 и прочей милюзги.
Я абсолютно убеждён, что из динамика размером менее 5" ничего толкого (для работы) не извлечь. Законы физики не обманешь.
Scoffer
Member

Повідомлення

DEVES: 26.11.2024 20:02Это нынче мода такая, что у каждой уважаемой компании в ассортименте должная быть какая-то какашка.
Саме смішне шо ці пасивні випромінювачі нічого путнього не дають для маленьких корпусів (і для великих схоже що теж). У мене колись була "геніальна" ідея взяти якийсь дуже гарний невеличкий широкополосник, visaton b-100 (4") наприклад, підперти його зверху пищалкою, а знизу ПВ, благо тс динаміка якраз під резонансні корпуси. Звучало чудово поки не дійшло до розрахунків:
спойлер
Зображення
Червоний - в оптимальному для нього 4.1 літровому закритому ящику.
Зелений - в тому ж ящику з ПВ на половину резонанса, все по класиці, ніяких вигадок.
Синій - в ящику на 10 літрів з тим же ПВ (але навіщо якщо в 10-літрове відро можна встромити значно більші динаміки).
І того +1.5дБ в робочому діапазоні, але ціною оцього:
спойлер
Зображення
Взагалі ні в які ворота. Колонка якісь звуки видаватиме, але саме що звуки. Резонансне бубоніння, максимально далеке від оригіналу.

Відправлено через 8 хвилин 39 секунд:
Так шо я хотів би подивитись на заміри цих моніторів, я прямо впевнений шо це аналог бумбоксу.
Radio Bay
Member

Повідомлення

DEVES: 26.11.2024 22:22(для работы)
Вот тут полностью согласен, я их не представляю в качестве полноценных мониторов для работы со звуком, на телевидении, радио, в качестве мультимедии да.

Код: Виділити все

Designed for songwriters, producers, and music lovers, the D3V monitors can be directly connected to computers 
and mobile devices via USB-C and offer a wealth of features, plus incredible audio performance in a remarkably compact form.
D3V Product V
Те же 8010 видел на передвижных телестудиях, на них тоже музыку не посводишь. К тому же Дженелы выпустили серию G, 80ХХ для простых пользователей. Сведение музыки - это лишь один из аспектов, где могут быть использованы студийные мониторы
DEVES
Member

Повідомлення

Radio Bay: 26.11.2024 23:16
DEVES: 26.11.2024 22:22(для работы)
Вот тут полностью согласен, я их не представляю в качестве полноценных мониторов для работы со звуком, на телевидении, радио, в качестве мультимедии да.

Код: Виділити все

Designed for songwriters, producers, and music lovers, the D3V monitors can be directly connected to computers 
and mobile devices via USB-C and offer a wealth of features, plus incredible audio performance in a remarkably compact form.
D3V Product V
Те же 8010 видел на передвижных телестудиях, на них тоже музыку не посводишь. К тому же Дженелы выпустили серию G, 80ХХ для простых пользователей. Сведение музыки - это лишь один из аспектов, где могут быть использованы студийные мониторы
Даже представить не могу должность человека, использующего аккустическую систему (колонки/мониторы) на телестудии. Только наушники.
Radio Bay
Member

Повідомлення

DEVES: 26.11.2024 23:29Даже представить не могу должность человека, использующего аккустическую систему (колонки/мониторы) на телестудии
Я говорил о передвижной, автобус, телеки сидит чувак, о, знакомые малыши, обратил внимание
DEVES
Member

Повідомлення

Radio Bay: 26.11.2024 23:46
DEVES: 26.11.2024 23:29Даже представить не могу должность человека, использующего аккустическую систему (колонки/мониторы) на телестудии
Я говорил о передвижной, автобус, телеки сидит чувак, о, знакомые малыши, обратил внимание
Возможно весомым аргументом является наличие отверстий для крепления к стене/полке.
Radio Bay
Member

Повідомлення

DEVES: 26.11.2024 23:56Возможно весомым аргументом является наличие отверстий для крепления к стене/полке
У всей 80ХХ линейки они есть, наверное поэтому их и покупают :)
Те стояли на столе )
Hotspur
Member

Повідомлення

DEVES: 26.11.2024 23:29Даже представить не могу должность человека, использующего аккустическую систему (колонки/мониторы) на телестудии. Только наушники.
в усіх телеканлах де я був купа аудіо моніторів стоїть
Відповісти