Предлагаю обсудить Прототип флагманської відеокарти GeForce RTX 4090 Ti знову потрапив на фото
Виглядає потужно
Останні статті і огляди
Новини
Прототип флагманської відеокарти GeForce RTX 4090 Ti знову потрапив на фото
-
Dee_q3
Member
-
Alligator
Member
NDA, заборони, перевірки, конфіденційність... пфф
Ага, дайте два.зразок невипущеного флагмана Nvidia Ada Lovelace серед комп'ютерного сміття
-
Tyler
Member
радіатор монструозних розмірів, звісно. Цікаво чи побачимо цей сетап в 5090
-
kak_tak
Junior
так была же информация что 50xx линейка будет состоять из трех отдельных плат, так что вот она 5090 наяву
-
nick_ii
Junior
Ух ти. Карта під Stalker 2
-
Mike88
Member
Титан АДА, шо нє ясно?
Але у мене відчуття дежа вю, здається ці чотирислотові заглушки я вже десь бачив, можливо навіть і тут...
Точно, ось новина півтора роки тому https://www.overclockers.ua/ua/news/har ... 26/132866/
Але у мене відчуття дежа вю, здається ці чотирислотові заглушки я вже десь бачив, можливо навіть і тут...
Точно, ось новина півтора роки тому https://www.overclockers.ua/ua/news/har ... 26/132866/
-
Melki
Member
может так когда-то видеокарта станет модульной? типа плата с чипом, плата с памятью, всё меняется как хочешь...kak_tak: ↑ 26.11.2024 17:10так была же информация что 50xx линейка будет состоять из трех отдельных плат, так что вот она 5090 наяву
ведь как показали опыты энтузиастов, карты хорошо поддаются замене памяти на больший объем (хоть и не всегда это имеет смысл)
-
KimRomik
Member
це навряд чи, бо припій завжди буде забезпечувати кращий обмін даних, ніж контактиMelki: ↑ 26.11.2024 18:42может так когда-то видеокарта станет модульной? типа плата с чипом, плата с памятью, всё меняется как хочешь...kak_tak: ↑ 26.11.2024 17:10так была же информация что 50xx линейка будет состоять из трех отдельных плат, так что вот она 5090 наяву
ведь как показали опыты энтузиастов, карты хорошо поддаются замене памяти на больший объем (хоть и не всегда это имеет смысл)
але раз мова пішла про це, то кращий варіант - робити двохсокетні материнські плати, де ЦПУ та ГПУ мають свій сокет, а ОЗУ буде загальною для них
-
Melki
Member
и сразу блок питания на плате и её сразу в розетку (первое уже кто-то предлагал частично - формировать слаботочку материнкой)KimRomik: ↑ 26.11.2024 19:21материнські плати, де ЦПУ та ГПУ мають свій сокет
ОЗУ слишком медленная и "отстает в развитии"KimRomik: ↑ 26.11.2024 19:21ОЗУ буде загальною для них
-
Vados1
Member
Ловелас из АДА
-
MqM
Member
Де би знайти таке сміттяAlligator: ↑ 26.11.2024 16:55 NDA, заборони, перевірки, конфіденційність... пффАга, дайте два.зразок невипущеного флагмана Nvidia Ada Lovelace серед комп'ютерного сміття
-
kolio
Member
а де у нас такі смітники є?
-
oversteve
Member
4090 супрім, аорус і стріх масивнішіTyler: ↑ 26.11.2024 16:56 радіатор монструозних розмірів, звісно. Цікаво чи побачимо цей сетап в 5090
-
yariksom
Member
А по чому зараз блоки живлення по 2000кіловат?