Пропоную обговорити ASUS випустила плату Pro WS Z890-ACE SE для робочих станцій на базі Intel Arrow Lake
Я шось проспав мабуть, але відколи плати з таким розташуванням слотів ОЗУ та кутом нахилу слота сокету стали... зв'являтися?
Просто цікаво)
Останні статті і огляди
Новини
ASUS випустила плату Pro WS Z890-ACE SE для робочих станцій на базі Intel Arrow Lake
-
D_ad
Junior
-
Melki
Member
там же написано Pro, а профессионал соберет компьютер и вверх ногами...D_ad: ↑ 26.11.2024 11:49Я шось проспав мабуть, але відколи плати з таким розташуванням слотів ОЗУ та кутом нахилу слота сокету стали... зв'являтися?
чтобы хомячки не брались, видишь, там и экранчиков нет и подсветки...
-
dr31k0
Member
D_ad
EVGA таке практикувала в своїх материнках як більш практичні для наскрізного обдуву плашок пам'яті
EVGA таке практикувала в своїх материнках як більш практичні для наскрізного обдуву плашок пам'яті
-
Сidonix
Member
Здається роз'єми живлення процесору в максимально не зручному місці чи я щось не розумію в воркстейшенах.
-
Megaclite
Member
Давним давноD_ad: ↑ 26.11.2024 11:49 Я шось проспав мабуть, але відколи плати з таким розташуванням слотів ОЗУ та кутом нахилу слота сокету стали... зв'являтися?
Просто цікаво)
-
lucky146
Member
Цікаво нащо там картка microSD....
-
XAMCTBO
Member
Щоб робити фото здивованого юзера, коли щось трапиться.lucky146: ↑ 26.11.2024 13:44 Цікаво нащо там картка microSD....
-
Scoffer
Member
Ймовірно для гіпервізора, але ідея дещо мутнувата.lucky146: ↑ 26.11.2024 13:44 Цікаво нащо там картка microSD....
-
jumanji
Member
Симпотичная