Ще можна сапортер пак купити в стімі, там регіональну ціну нам завезли і ключик коштує 600 грн, плюсом там дається 300 монеток, які без сапортер пака коштують стільки же, це ж цілих 150 коників стрибунців, кайф) Не можу дочекатись 6 числа, це буде феноменальна гра)ZerotuL: ↑ 25.11.2024 18:33 Гра на релізі буде умовно безкоштовною, але 6го числа не реліз, а ранній доступ на який треба ключик. Ключик купується в магазині від 30 доларів, або ви його отримуєте у випадку якщо витратили на гру за весь час 480+ доларів. Зайдіть на реддіт і подивіться скільки там тредів про віддачу ключа, бо вестерни тратять шалені гроші і отримують на руки по декілька ключів за кожні 480 доларів які вони потратили.
Останні статті і огляди
Новини
Опубліковано системні вимоги Path of Exile 2
-
Gelonyrum
Member
-
Захар Беркут
Member
Гра коли вийде буде безкоштовна, а БЕТА тест коштує гроші.
Що тут незрозумілого? В інших за тестування багів сплачує студія, у ГГГ тест багів сплачує тестер - геніально.
Що тут незрозумілого? В інших за тестування багів сплачує студія, у ГГГ тест багів сплачує тестер - геніально.
Сюжет пройшов перший раз за годин 7-8, у грі розібрався і зробив перший свій білд десь на 190-200 годині, гайди не дивився, саме почати цікаво було самостійно, грав на англ. версії тому було легко, бо на сру версії купа неправильного перекладу, саме тому там для багатьох сру мовних "бясокій парох вхажидения", а на справі перекладали гру тарган Вова та хробак Ваня, тому таке воно.Stamb: ↑ 25.11.2024 16:30 Lekrs
я теж так колись думав, тільки не в цій грі
швидше за все навіть основний сюжет не вдасться пройти якщо без підказок грати
-
destructX
Member
Рахуй, шо купуєш донат-валюту (яка все рівно знадобиться) а бонусом отримуєш доступ до теста.Захар Беркут: ↑ 25.11.2024 23:09 Гра коли вийде буде безкоштовна, а БЕТА тест коштує гроші.
-
rizakrko
Member
Зайшов у гру та пройшов сюжет за 7-8 годин, без гайдів та попереднього досвіду? Вірю, вірю.Захар Беркут: ↑ 25.11.2024 23:09 Сюжет пройшов перший раз за годин 7-8, у грі розібрався і зробив перший свій білд десь на 190-200 годині, гайди не дивився, саме почати цікаво було самостійно,
При старті без нічого, найшвидші гравці проходять сюжет за ~3.5 години. Я можу це зробити за 5-5.5 годин - і це після не однієї тисячі годин у грі. 8-10 годин вважається хорошим темпом для досвідченого гравця, котрий проходить сюжет вже не вперше. Якщо глянути на редіт під час нової ліги, то в новачків це займає десятки годин - та ще й не завжди з першого разу вдається пройти сюжет.
-
Graveworm
Member
rizakrko
В мене з 4000+ годин на сюжетку йде годин 20
Не в останню чергу через те, що категорично нудно одне і те ж по 100500 разу проходити
В мене з 4000+ годин на сюжетку йде годин 20
Не в останню чергу через те, що категорично нудно одне і те ж по 100500 разу проходити
-
daesz
Member
Я інколи скіпаю по 2-3 ліги, бо тупо нудно грати сюжетку (а ще тому що в мене жепа горить від крафту ), якби можна було як в д3 - створив персонажа і зразу в режим "адвенчурс"" чи як він там називався.
-
zeroed
Member
Акцент на бійки з босами (перекати, активний блок, таймінги... соул лайк, це ти?), перероблена сістема з камінням скілов і восходженням, та багато іншого роблять PoE 2 ледь не іншою грою. Почекаем подивимось, але мені здається, що стара аудіторія не зацініть зміни, а для нових гравців друга частина буде все ще занадто склодною з усім своїм різноманнітям механік и сістемою прокачки персонажа.
-
Захар Беркут
Member
Чи без досвіду заходить людина у ПоЕ, якщо до цього є навички у десятках інших РПГ ігор? Ну це на кшталт стверджувати, що якщо ви їхали на Фольксваген 100кмГ то на Ферарі ви також швидше не поїдете, але ні їдуть люди і 200+, і 300+. Якщо ви настільки дерев'яний, і вам пояснювати це потрібне, не здивуюсь що ви і сюжет, і убер контент бачите за 4-6 тиждень гри, як і 98% гравців.rizakrko: ↑ 26.11.2024 02:56Зайшов у гру та пройшов сюжет за 7-8 годин, без гайдів та попереднього досвіду? Вірю, вірю.Захар Беркут: ↑ 25.11.2024 23:09 Сюжет пройшов перший раз за годин 7-8, у грі розібрався і зробив перший свій білд десь на 190-200 годині, гайди не дивився, саме почати цікаво було самостійно,
При старті без нічого, найшвидші гравці проходять сюжет за ~3.5 години. Я можу це зробити за 5-5.5 годин - і це після не однієї тисячі годин у грі. 8-10 годин вважається хорошим темпом для досвідченого гравця, котрий проходить сюжет вже не вперше. Якщо глянути на редіт під час нової ліги, то в новачків це займає десятки годин - та ще й не завжди з першого разу вдається пройти сюжет.