Останні статті і огляди
Новини
Вийшов блок живлення Seasonic Prime TX-1600 Noctua Edition з рекомендованою ціною €499
-
waryag
Member
Чому виробникам так складно просто поставити ноктуа/бк/фантекс і додати кілька десятків баксів до ціни?
-
Kashtan
Member
Ампер підтримує нвлінк. Пара 3090 або 3090ті в розгоні під водою легко кіловат візьмуть , і більше. Рептор в розгоні споживає 600 ват під авх чілером дд рм. Ось вам і побутовий сценарій 1600 ват.kairo: ↑ 25.11.2024 16:14Що за наїзд на Be Quiet?)) Хороші блоки живлення з якісними вентиляторами, на відмінну "справжніх" БЖ із дешманськими вентилями.daesz: ↑ 25.11.2024 14:48 але зараз би купляти БЖ за майже 400$ на платформі якогось Helly чи що там у бі кваєта в моді в цьому сезоні
Відправлено через 55 секунд:
По темі, сам БЖ виглядає класно, але не зрозуміло для чого треба 1,6КВт.
Потім існує гпу рендеринг. В моєї знайомі чотири ампери, споживання системника понад 2 кіловати. Принаймні БЖ 2 кВт платина вийшов з ладу. Вдома. І це в неї 5950х, а не треадріппер або смарагд рапідс. Так то три було б.
-
Martix
Member
dead_rat
У меня Focus SGX650 - очень тихий вентилятор, никаких нареканий
У меня Focus SGX650 - очень тихий вентилятор, никаких нареканий
-
kairo
Member
То ж Бі Кваєт на цьому і виїхав.waryag: ↑ 25.11.2024 18:59 Чому виробникам так складно просто поставити ноктуа/бк/фантекс і додати кілька десятків баксів до ціни?
-
AndrewV
Member
Вьінимаешь вентиль, ставишь Ноктуа, кабель в материнку, управление от Fan Control - профит
-
Piter Cantrope
Member
В мене бж 1500вт живить комп з апу без відеокарти, увесь комп споживає 40втLi: ↑ 25.11.2024 17:41 Я свой Seasonic Prime SSR-1200GD за 500грн купил в 2021. хотя не знаю, зачем такоя мощьность.
Особисто я нові бж не купую, взяв один раз і користуєшся, не розумію нащо "апгрейдити". Зараз маю 2 компи в парку, залізо в основному все нове, процесори, ссд. А бж одному 8 років, іншому 12. І хай ще стільки ж пропрацюють, який сенс міняти.
-
Afit
Member
Докидуешь эти несколько десятков баксов к более мощному бп и получаешь такой же тихий. Весь секрет тишины в большом запасе. Тогда даже бюджетную вертуху не слышно будет от слова совсем. У меня SSP-750RT (смотри рисунок) пять лет и его не слышно вообще что он крутится там. Потому что система даже уже с 4070 Super потребляет не более 350 ватт. По этому вентилятор даже не переходит со штатного режима работы в рабочийwaryag: ↑ 25.11.2024 18:59 Чому виробникам так складно просто поставити ноктуа/бк/фантекс і додати кілька десятків баксів до ціни?
- Вкладення
-
-
dead_rat
Member
Я брав Фокус, вентиль мав трошки цокання, легеньке відчутно лише зблизькс, то я його повернув в магаз і взяв БіКвайт.
-
kairo
Member
В мене попередній БЖ Чіфтек, чухав вентилем навіть без навантаження. І з цим нічого не можна було зробити. Який би запас потужності не був, якщо вентиль лайно, тихого ПК не варто очікувати.Afit: ↑ 25.11.2024 21:17 Весь секрет тишины в большом запасе. Тогда даже бюджетную вертуху не слышно будет от слова совсем. У меня SSP-750RT (смотри рисунок) пять лет и его не слышно вообще что он крутится там. Потому что система даже уже с 4070 Super потребляет не более 350 ватт. По этому вентилятор даже не переходит со штатного режима работы в рабочий
-
Keyser Soze
Member
Я бы купил, но из-за белого сердечника в виде жареного яйца или чьего-то глаза на кулере, который портит весь вид блока питания, эстетичность - покупать я его, конечно, не буду
-
lewerlin
Member
І секрет горілого заліза. Захисти налаштовуються під потужність. Навіть параноїдальні сісоніки жаритимуть, якщо в них буде значний запас по амперам.Afit: ↑ 25.11.2024 21:17Весь секрет тишины в большом запасе.
-
oversteve
Member
фантекс 1600 за 350 баксів, правда не знаю шо там всерединіdaesz: ↑ 25.11.2024 14:48Глянув на яйцях БЖ з номіналом 1.5квт, атх 3.0/3.1 та сертифікатом титан - там взагалі конкуренції немає. Хіба що бі кваєт за 370$, але зараз би купляти БЖ за майже 400$ на платформі якогось Helly чи що там у бі кваєта в моді в цьому сезоніHotspur: ↑ 25.11.2024 14:40 вони бувають з більшими знижками
Відправлено через 2 хвилини 9 секунд:
ну от адата так зробила і в свій кіловатник засунула джентл тайфунwaryag: ↑ 25.11.2024 18:59 Чому виробникам так складно просто поставити ноктуа/бк/фантекс і додати кілька десятків баксів до ціни?
-
daesz
Member
Мб на знижці - бо всередині там цей же сісонік тх1600oversteve: ↑ 25.11.2024 22:28фантекс 1600 за 350 баксів, правда не знаю шо там всерединіdaesz: ↑ 25.11.2024 14:48
Глянув на яйцях БЖ з номіналом 1.5квт, атх 3.0/3.1 та сертифікатом титан - там взагалі конкуренції немає. Хіба що бі кваєт за 370$, але зараз би купляти БЖ за майже 400$ на платформі якогось Helly чи що там у бі кваєта в моді в цьому сезоні
Ось фантекс (знімок з їхнього файту)
- спойлер
- спойлер
-
Vasyanya1
Member
А який оптимальний запас по потужності? Наприклад, в мене наразі Ryzen 5600 і RX 6600 xt. Планую з часом замінити на Ryzen 5700x3d і RX 7700 xt. 750 вт буде опитмально? І я так розумію, що варто шукати блок із можливистю відключення напівпасивного режиму?І секрет горілого заліза. Захисти налаштовуються під потужність. Навіть параноїдальні сісоніки жаритимуть, якщо в них буде значний запас по амперам.
-
marvin1111
Member
Chieftec Nitro BPS-750C не слышно ни в каком режиме, хоть в простое, хоть в стресс тесте. бп на 750 ватт, а комп не будет потреблять больше 300 ватт даже в одновременном стресс тестте на видеокарту и процессор. Я больше скажу, бп работает с 2012 гогда, в этом году его первый раз вскрыл что бы почистить, там было такое количество пыли, что работеат вентилятор или нет уже без разницы))kairo: ↑ 25.11.2024 21:21В мене попередній БЖ Чіфтек, чухав вентилем навіть без навантаження. І з цим нічого не можна було зробити. Який би запас потужності не був, якщо вентиль лайно, тихого ПК не варто очікувати.Afit: ↑ 25.11.2024 21:17 Весь секрет тишины в большом запасе. Тогда даже бюджетную вертуху не слышно будет от слова совсем. У меня SSP-750RT (смотри рисунок) пять лет и его не слышно вообще что он крутится там. Потому что система даже уже с 4070 Super потребляет не более 350 ватт. По этому вентилятор даже не переходит со штатного режима работы в рабочий
-
kairo
Member
Вам конкретно пощастило і у вас не було проблем, мені не пощастило і вентилятор в БЖ почав шурхати вже через два роки експлуатації. Тобто, під час простою, він шурхав, а під навантаженням ревів. Що логічно, бо це дешманський вентиль і проблеми із його роботою будуть у багатьох людей.marvin1111: ↑ 25.11.2024 23:19Chieftec Nitro BPS-750C не слышно ни в каком режиме, хоть в простое, хоть в стресс тесте. бп на 750 ватт, а комп не будет потреблять больше 300 ватт даже в одновременном стресс тестте на видеокарту и процессор. Я больше скажу, бп работает с 2012 гогда, в этом году его первый раз вскрыл что бы почистить, там было такое количество пыли, что работеат вентилятор или нет уже без разницы))kairo: ↑ 25.11.2024 21:21
В мене попередній БЖ Чіфтек, чухав вентилем навіть без навантаження. І з цим нічого не можна було зробити. Який би запас потужності не був, якщо вентиль лайно, тихого ПК не варто очікувати.
-
Reverse_rain
Member
Підтримую. В мене правда трохи пізніше почав шурхати Та ще типорозмір тупий в 135мм. Щоб поставити 140 треба колхозити.kairo: ↑ 25.11.2024 23:27Вам конкретно пощастило і у вас не було проблем, мені не пощастило і вентилятор в БЖ почав шурхати вже через два роки експлуатації. Тобто, під час простою, він шурхав, а під навантаженням ревів. Що логічно, бо це дешманський вентиль і проблеми із його роботою будуть у багатьох людей.marvin1111: ↑ 25.11.2024 23:19
Chieftec Nitro BPS-750C не слышно ни в каком режиме, хоть в простое, хоть в стресс тесте. бп на 750 ватт, а комп не будет потреблять больше 300 ватт даже в одновременном стресс тестте на видеокарту и процессор. Я больше скажу, бп работает с 2012 гогда, в этом году его первый раз вскрыл что бы почистить, там было такое количество пыли, что работеат вентилятор или нет уже без разницы))
Коли його зняв, то він навіть від прокрутки руками шумів.