S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Азазелло
Member

Повідомлення

Tim: 25.11.2024 13:15 Как вообще по багам,реально играть? А то пишут то в текстурах npc застряют,то еще что.
И на какой ложности лучше играть?
Кілька разів бачив,як солдатики через стінку проходять...просто провал в структурах.
А хто в курсі як вбити тварюку двоголову на болотах?Бо чим тільки не пробував-не дохне зараза.
MAKKACIN
Member

Повідомлення

таке питання, назбиралося багатенько кпк, шо з ними робити? вони лежать на складі в ящику Розумію що десь туплю :puzzle:
aaleksandrenko
Member

Повідомлення

MAKKACIN: 25.11.2024 16:35 таке питання, назбиралося багатенько кпк, шо з ними робити? вони лежать на складі в ящику Розумію що десь туплю :puzzle:
По ідеї інфа з них зчитана коли ви їх знаходите. Я просто продаю щоб не валялись

Відправлено через 55 секунд:
Азазелло: 25.11.2024 16:17
Tim: 25.11.2024 13:15 Как вообще по багам,реально играть? А то пишут то в текстурах npc застряют,то еще что.
И на какой ложности лучше играть?
Кілька разів бачив,як солдатики через стінку проходять...просто провал в структурах.
А хто в курсі як вбити тварюку двоголову на болотах?Бо чим тільки не пробував-не дохне зараза.
спойлер
Ніяк напевно. Теж пробував. Потім просто пробіг до точки завдання на карті.
Jura
Member

Повідомлення

Постійно крашить на місії знайти ріхтера (((
IrosLAV
Member

Повідомлення

Награв десь 10 годин на драйвері Нвідіа 3-місячної давності, а виявляється в новому додали підтримку Сталкера. Варто оновляти, щось зміниться в мене? Бо проблем немає, ФПС стабільно хороше і вильотів не було
st0k
Member

Повідомлення

Показував в неділю дівчині сталкера))) Каже покажи шо за гра, бо на слуху.
Зайшов в ігру, вийшли з Залісся, підійшли до аномалії, показав шо це таке, як працює, достав детектор і тут він показує наявність артефакту. Ми починаємо його шутаки поміж аномалій і тут раптом вибігає 2 кровососа і тупо розривають мене в хлам.
Реакція дівчини:
спойлер
Зображення
Каже: тепер зрозуміло, в чому прикол, не вирубай - давай ще пограємо, мені сподобалось :laugh:
Igor_1974
Member

Повідомлення

MAKKACIN: 25.11.2024 16:35 таке питання, назбиралося багатенько кпк, шо з ними робити? вони лежать на складі в ящику Розумію що десь туплю :puzzle:
Твій власник КПК - Розділ Навчання - Особливі предмети. Там власне все описано, квестові кпк мають галочку у кутку. Інші можна продавати.
Азазелло
Member

Повідомлення

aaleksandrenko: 25.11.2024 16:41
По ідеї інфа з них зчитана коли ви їх знаходите. Я просто продаю щоб не валялись

Азазелло: 25.11.2024 16:17

спойлер
Та не виходить мимо неї пройти..вона стерва все болото контролить :rolleyes:
Radicals_V
Member

Повідомлення

Посоветуйте как поднять денежку, может артекфакт какой где дорогой взять. Пока в районе Свалки шляюсь после визита к базе Полдня. Винторез нашел, но патронов нету, и дорого все...
Jura
Member

Повідомлення

Пройшли місію "звернутись про допомогу до Ріхтера"? Там ще втікати від двогололової тварюки. В мене трабла що після розмови з Ріхтером, нового завдання і точки на карті не з'является. Хто з цим стикався?
unclevrm
Member

Повідомлення

Radicals_V: 25.11.2024 19:33 Посоветуйте как поднять денежку, может артекфакт какой где дорогой взять. Пока в районе Свалки шляюсь после визита к базе Полдня. Винторез нашел, но патронов нету, и дорого все...
Идешь на военную базу по квесту через подвал, потом потихоньку вырезаешь всю базу, складывая оружие в труп. Труп носишь с собой. Так наполняешь трупа 2. Потом все перетаскиваешь в ближестоящий тайник, а из тайника уже спокойно на базу в свой сундук. Вырезать базу надо строго из пма в голову, только так. Мне вообще понравилось то, что это тупо какой-то аномали, только с графикой похуже и с багами. Аномали мне зашел, а баги я нахожу и в свою пользу юзаю - элемент геймплея. Только фпсов жалко мало, хотя бы 70 чтоб может, а то иногда и до 50 падает (
aaleksandrenko
Member

Повідомлення

Азазелло: 25.11.2024 19:33
aaleksandrenko: 25.11.2024 16:41

спойлер
Та не виходить мимо неї пройти..вона стерва все болото контролить :rolleyes:
спойлер
декілька разів старався вбити цю потвору, потім зрозумів що це неможливо і з першого разу вийшло.
Вона то женеться, але просто пробігти з пляшкою нон стоп можна легко. Там головне у болото не стати бо коли сповільнився=помер
Igor_1974
Member

Повідомлення

Radicals_V: 25.11.2024 19:33 Посоветуйте как поднять денежку, может артекфакт какой где дорогой взять. Пока в районе Свалки шляюсь после визита к базе Полдня. Винторез нашел, но патронов нету, и дорого все...
А де вінторез найшов? По сабжу - в тунелі біля депо, там де купа аномалій - я підняв легендарний арт Грозова ягода за 60 тис.
yupi
Member

Повідомлення

st0k: 25.11.2024 18:46вибігає 2 кровососа і тупо розривають мене в хлам.
Это ты ещё с химерой не встречался :gigi: сунулся туда без хим защиты и теперь думаю где мне загружаться, с самого начало миссии или начала игры :gigi:
Radicals_V
Member

Повідомлення

Igor_1974: 25.11.2024 20:10
А де вінторез найшов? По сабжу - в тунелі біля депо, там де купа аномалій - я підняв легендарний арт Грозова ягода за 60 тис.
Винторез с типа что напал в группе около нычки с хабаром правее базы на свалке. Среди автобусов нычка есть, там кстати четкий костюм. Шел назад- налетели.

Відправлено через 5 хвилин 19 секунд:
Взять бы где хороший костюм...может кто подскажет хорошие нычки на тех локациях?)
man1242
Member

Повідомлення

Все что можно перепробовал в игре но гостинг остается все еще таким же ужасным. Выкручивал все в мнимум, выставлял
ТАА, TSR, FSR(еще сильней гостинг), Xses(минимальный но мигает затенение ssao в траве). Уже даже заменил dll fsr на dll из call of duty 6 что сделало его более стабильной но всеровно такой же ужасающе заметный расинхрон. Насколько слышал и наблюдал на ютубе с dlss гостинг вообше отсутствует. В том же СХ 2 fsr3.1 выглядит намного стабильней в плане гостинга и качества картинки.
Kassatka
Member

Повідомлення

Donate: 25.11.2024 15:35 мені просто підігнали тріальчик на 14 днів, чому б і ні щоб не шлятися на торрентах

Ніколи не стану запускати тріальчик, якщо є бодай найменший шанс знайти на торентах.
спойлер
Це треба або мати зайву Вінду, яку після цього не жаль відформатувати/перевстановити, або ж:
1. Створити образ експериментальної Вінди.
2. Переключитися з основної Вінди в експериментальну.
3. Встановити тріальчик.
4. Опробувати тріальчик.
5. Відновити образ експериментальної Вінди до стану перед встановленням тріальчика.
6. Переключитися на основну Вінду.
Як там відслідковувати/чистити реєстри, робити пісочниці - це для мене надто складно.
Якщо є віртуальна машина, наприклад VMWare, то тут простіше, зберегти копію віртуального диска перед запуском тріальчика, відновити файл з копії після того, як мав справу з тріальчиком. Але це проханже лише з софтом, а ігри на віртуалці як правило не йдуть, якщо не з примітивною графікою. І не завжди віртуалка є під рукою, зараз наприклад жодної не тримаю.
Можливо цей тріал-софт чи тріал-гра мені нафіг не зайдуть і я запустивши на пару хвилин ніколи більше не захочу запускати, але сам факт, що тріальчик нагадив мені в системі і його не можна буде запустити повторно, мене вже наперед доконають і не дадуть спокою.
Тому як правило якщо я використаю якийсь тріальчик, то тільки попередньо обзавівшись "Trial_Reset.exe". Ну або якщо прям вкрай катастрофічно потрібно, а вилікуваної версії нема ніде і ніяких аналогів також не існує.

От безкоштовні вихідні на Стім - інша справа, вони ні до чого не зобов'язують і нічим після себе не гадять, потім можливо будуть повторні такі ж самі безкоштовні вихідні. Також некуплену гру можна з бібліотеки Стім потім видалити, щоб вона там зайве не відсвічувала. Можна навіть ігри з Денуво випробовувати. От нещодавно були безкоштовні вихідні з F1 2024, дуже захотів випробувати, скільки ФПСів дасть моя відяха в 4К і як всереться з трасуванням променів. А виявляється, що грою можна користуватися лише з контролером, а не клавомишею, такий облом, отже нема чого й пробувати. :(
Востаннє редагувалось 25.11.2024 20:39 користувачем Kassatka, всього редагувалось 6 разів.
Барбарис
Member

Повідомлення

Igor_1974, я його серед електр між базою бандосів та варти виловив.
Max
Junior

Повідомлення

19 годин гри, заходжу в гру а всі сейви заруінились. Гра на Xbox Game pass.
спойлер
Зображення
Скиньте будь ласка хтось свій сейв, міссія на болотах, хто далі не проходив не відкривайте спойлер.
спойлер
Міссія на болотах після розмови з Фаустом коли він зник.
100sergo100
Junior

Повідомлення

Не можу пройти церкву на болотах, де треба перестрибнути після того, як вилізи з під підлоги. Не дострибує, гад. Все барахло повністю скинув, все одно. Дивлюсь відоси, так як коні скачуть, ще й з запасом. А тут і з розбігу, і без, все ніяк.
Відповісти