Модифікація покращує продуктивність S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Kirakishou
Member

Повідомлення

Inqizitor2022: 24.11.2024 00:56Дрова от НВ последние с поддержкой, проблему статтеров они решили.
Ну и где все те клоуны, которые рассказывают, что у амд нормальные драйвера? Нормальная компания Нвидия сразу выпускает обновленные драйвера под знаковые игры, которые устраняют статтеры и прочее. У них под каждую знаковою игру выходят обновленные драйвера. Амд плевать хотела, она выпускает обновление драйверов раз в несколько месяцев. Там работают такие же криворукие прогромизды, как и разрабы сталкера, которые уже пятый месяц не могут пофиксить Зенлесс. Зачем я эту 7800 ХТ покупал, лучше бы 4070 супер взял и не имел бы сейчас всех этих проблем с жором электроэнергии, статтерами и артефактами в играх.

Відправлено через 17 хвилин 57 секунд:
123456: 24.11.2024 01:53но не на хавно процах аля Райзен 5 3600
Объясни мне, почему на райзене 3600 игра Resident Evil 4 идет на максималках в 2160р на ультра, нагрузка на процессор 15%, фреймтайм просто идеально ровный.
спойлер
Зображення
А сталкер, которые имеет сильно хуже графику, графику уровня игр 2010 года, требует более мощного железа? Больше всего неприятно, что я эту игру уже не могу вернуть. Получается ситуация, как и с первым сталкером, за диск которого я отдал стипендию, но игру так и не прошел из-за какого-то бага с дверьми или типа того, уже точно и не вспомню.
спойлер
Зображення
Барбарис
Member

Повідомлення

Kirakishou, 10 рік? :lol: Смішне.
А порівнювати великий відкритий світ з коридорною грою - :lol: :lol: :lol:
На амд-карті поки все рівно та чітко і без драйвера.
Kirakishou
Member

Повідомлення

Барбарис: 24.11.2024 08:05На амд-карті поки все рівно та чітко і без драйвера.
Да у вас, клоунов, всегда все отлично. А темы на форуме поддержки амд или на реддите для вас не аргумент, ведь если в ваших играх есть 30 фпс, то для вас норм, а других игр для вас не существует.
Где обновленные драйвера под сталкер? На нвидиа драйвера вышли конкретно под сталкер. Где дрова под сталкер от амд?
И такая ситуация с каждой знаковой игрой. Нвидия выпускает дрова, амд если и выпускает, то через несколько месяцев и они все равно не работают. Повторяю, Зенлесс они не могут починить уже пятый месяц. И они знают, что в игре есть проблемы. В Зенлесс играет намного больше людей, чем в сталкер. Десятки миллионов людей.
item2
Member

Повідомлення

Kirakishou
Ну не знаю. В цьому топіку всі власники AMD карт починаючи від 6700+ задоволені грою. І це без драйвера. А власники Nvidia навіть з драйвером навпаки мають проблеми і скарги. Парадокс. А самі подумайте, нащо AMD поспішати випускати оптимізації, якщо після нового патчу усе злетить і треба буде оптимізувати знову. Nvidia скоріше випустила критичні фікси, а не оптимізацію продуктивності, що потребувало б більше часу.
Earanak
Member

Повідомлення

На примере Сталкера 2 стало очевидно что на форуме достаточно много людей которые нечувствительны к 0.1% и 1% редких событий а так же к низкой герцовке и в целом к низкому среднему фреймрейту. Думаю от-того и возникает недоумение у многих - как это, у кого-то игра нормально работает а у кого то нет. Да потому что кто-то привык к неравномерному фреймтайму и низкому фреймрейту а кто то угорает по идеальной плавности и отзывчивости.
Mikes
Member

Повідомлення

item2
Ну вот у меня на 5600x / 6700xt, средние, натив, краши игры регулярные были по нехватке видеопамяти (хотя на форумах на инел процы жалуються), снёс до лучших времён.
Earanak
Member

Повідомлення

Mikes: 24.11.2024 09:10хотя на форумах на инел процы жалуються
Earanak: 22.11.2024 12:22Кстати игра за ~15 часов ни разу не вылетела по моему, впрочем легче от этого как то не становится
13900KF - игра работает стабильно, но очень плохо и с регулярными утечками памяти ))
Когда в пустом поле 1% подымается до 70FPS - рыдать от счастья хочется при средних ~150FPS :facepalm:
Востаннє редагувалось 24.11.2024 09:29 користувачем Earanak, всього редагувалось 1 раз.
unclevrm
Member

Повідомлення

мод какашка, вместо 60 фпс имею 50 в начальном смт, чи шо воно
Геральт
Member

Повідомлення

Kirakishou: 24.11.2024 08:02
Inqizitor2022: 24.11.2024 00:56Дрова от НВ последние с поддержкой, проблему статтеров они решили.
Ну и где все те клоуны, которые рассказывают, что у амд нормальные драйвера?
Ті всі "клоуни" спокійно собі грають на поточній версії драйверів. А в кого статери/краші, хай чекають патчів/драйверів.
Kirakishou: 24.11.2024 08:02 Объясни мне, почему на райзене 3600 игра Resident Evil 4 идет на максималках в 2160р на ультра, нагрузка на процессор 15%, фреймтайм просто идеально ровный.
спойлер
Зображення
А сталкер, которые имеет сильно хуже графику, графику уровня игр 2010 года, требует более мощного железа?
RE4 йде краще бо це стара темна коридорка. А сталкер - відкритий світ. І як би себе відчував рушій RE у відкритому світі натякнула dragons dogma2. Спойлер - відчував би себе кепсько. Навіть в тому напіввідкритому світі швидкодія дуже посередня.

Графіка 2010. угу
спойлер
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Mikes: 24.11.2024 09:10 item2
Ну вот у меня на 5600x / 6700xt, средние, натив, краши игры регулярные были по нехватке видеопамяти (хотя на форумах на инел процы жалуються), снёс до лучших времён.
Гра вижирає 20+ гіг оперативи. Тобто вона хоче не тільки VRAM, а й оперативку. На рахунок проца, то хтось на фуфіксі запускав.
Востаннє редагувалось 24.11.2024 09:57 користувачем Геральт, всього редагувалось 1 раз.
Kirakishou
Member

Повідомлення

item2: 24.11.2024 08:26А самі подумайте, нащо AMD поспішати випускати оптимізації, якщо після нового патчу усе злетить і треба буде оптимізувати знову. Nvidia скоріше випустила критичні фікси, а не оптимізацію продуктивності, що потребувало б більше часу.
Добре, нехай нвідія випустила критичні фікси, а не оптимізацію продуктивності, але ці фікси прибрали статери з гри. Чому амд цього досі не зробила? Повторюю, щойно виходить якась знакова гра, нвідія тут же випускає драйвери. Амд цього ніколи не робить. Чому так?

Якби я сам не користувався відеокартами від амд, я б може і повірив, що у амд немає проблем. Але я є власником процесору і двох відеокарт від амд, якими користуюся щодня. Один ПК на роботі з інтелом і відеокартою від амд, інший пк вдома з райзеном і відеокартою від амд. Особисто я відправив вже не один багрепорт в амд. Пишу про проблеми на форумі підтримки AMD Community і на реддіті AMDHelp. Жодної проблеми, про яку я написав, вони досі не вирішили. Жодної.

Для вас артефакти в грі, коли по всьому екрану бігають чорні квадратики, є нормальною ситуацією? І це на новій карті останнього покоління RX 7800 XT або RX 7900 GRE. Ніхто не просить їх відремонтувати ігри на якійсь старій RX 470. Відремонтуйте ваші нові відеокарти останнього покоління.
Ось приклади цього від різних людей! Це не проблема якоїсь однієї відеокарти. Ці проблеми є на купі відеокарт від різних вендорів. Крім цього, в грі також є статери. Зате на 4070 ця гра не має жодної з цих проблем. І це звичайна 4070, а не супер чи Ті.
спойлер

Зображення
Якщо я придбав відеокарту в тому числі для цієї гри і тепер п’ятий місяць маю артефакти зображення, які амд не збирається ремонтувати, бо на роздільній здатності 1080р їх немає, тільки на 1440р, 2016р і вище, то якого дідька я маю хвалити амд?
byaka
Member

Повідомлення

123456: 24.11.2024 01:53 Поняв одну фишку - в кого 4060/Ти 8 Гб Врам.Треба ставити настройки на середні(помірні) - включати ДЛСС+Дегенератор и все будет більш менш нормально(но не на хавно процах аля Райзен 5 3600) на Заліссі.В других локах фпс буде літати за 100. :super:
В грi i так є якась затримка введення, дегенератор зробить тiльки гiрше.
Kirakishou
Member

Повідомлення

Геральт: 24.11.2024 09:46А в кого статери/краші, хай чекають патчів/драйверів.
В цьому вся суть. Хто має нвідію, отримує нові драйвера і грає тут і зараз, а хто має амд повинен чекати. Я, і багато інших власників відеокарт від амд, п’ять місяців чекаємо фіксу Зенлесса. Скільки ще чекати?

Відправлено через 4 хвилини 5 секунд:
Ну і не треба розповідати про коридорку в Resident Evil. Там є карти у відкритому світі і доволі великі. Що в новій Resident Evil 4, що в Resident Evil Village. Але якщо вам цього недостатньо, можна взяти для прикладу Elden Ring. Чому вона краще йде, ніж сталкер? І, звичайно, має значно кращу графіку.
Prescott
Member

Повідомлення

Kirakishou: 24.11.2024 10:05Хто має нвідію, отримує нові драйвера і грає тут і зараз,
Никакие драйвера не лечат кривость сталкера, поймите, нет волшебного драйвера который приведёт состояние сталкера как минимум до приемлемого.
Геральт
Member

Повідомлення

Kirakishou
Та "тут і зараз" з новими драйверами також, як повезе. З іншого боку, якщо драйвер НВ пофіксав проблему, то може проблема не з грою?
Що таке Зенлес поняття не маю, як і скільки чекати його фікса.
Продавати 7000, брати 5000 після виходу. Не знаю, що тут ще порадити.
Prescott
Member

Повідомлення

Kirakishou: 24.11.2024 10:09Чому вона краще йде, ніж сталкер?
Потому что GSC выбрали УЕ5 в который не смогли. Бабки собраны с предзаказов и получены от майков, а теперь можно неспешно допиливать игру. Патриоты игру схавали, т.к СВОЁ, УКРАИНСКОЕ111 :facepalm:

А объективно игра очень сырая и далека от того, что было наобещано, но если львиной доле народу интересно "аутировать" кидая болты и собирая аптечки по хатам - для них никаких проблем с игрой нет. :up:
byaka
Member

Повідомлення

Kirakishou: 24.11.2024 10:05
Геральт: 24.11.2024 09:46А в кого статери/краші, хай чекають патчів/драйверів.
В цьому вся суть. Хто має нвідію, отримує нові драйвера і грає тут і зараз, а хто має амд повинен чекати. Я, і багато інших власників відеокарт від амд, п’ять місяців чекаємо фіксу Зенлесса. Скільки ще чекати?
Я власник вiдеомапи нвiдия скажу що за рiк випустили тiльки один хороший драйвер котрий має хорошу плавнiсть в iграх але виявлось що вiн з якоюсь там вразливiстю i вiндовс форсує установку нового. Уже задовбався тестувати i пiдбирати драйвери.
Востаннє редагувалось 24.11.2024 10:46 користувачем byaka, всього редагувалось 1 раз.
Kirakishou
Member

Повідомлення

Prescott: 24.11.2024 10:09Никакие драйвера не лечат кривость сталкера, поймите, нет волшебного драйвера который приведёт состояние сталкера как минимум до приемлемого.
Да это понятно. Просто нвидия хоть что-то делает, в отличие от амд.
Геральт: 24.11.2024 10:11Продавати 7000, брати 5000 після виходу. Не знаю, що тут ще порадити.
Я ніколи нічого не продавав, тому не маю досвіду, як не попасти на шахраїв, які зіпсують тобі карту на пошті просто заради помсти за критику амд. Та і за скільки я зможу її продати? Продавати відеокарту з двома роками гарантії за половину вартості якось не цікаво. Лохонувся з покупкою амд – тепер буду терпіти, поки вона перестане бути актуальною. Добре, що хоч частина ігор працює відносно нормально.

Відправлено через 6 хвилин 56 секунд:
byaka: 24.11.2024 10:19Я власник вiдеомапи нвiдия скажу що за рiк випустили тiльки один хороший драйвер котрий має хорошу плавность в iграх але виявлось що вiн з якоюсь там вразливiстю i вiндовс форсує установку нового. Уже задовбався тестувати i пiдбирати драйвери.
У мене до 7800 ХТ була 1660 Ті і вона працювала божественно. Ніяких проблем з драйверами не було. Я поміняв її лише тому, що вона не тягнула в 4К ігри, в які я граю. Вона їх тягнула лише в 1440р і на 2160р моніторі це виглядало не дуже гарно, тому придбав потужнішу відеокарту. Тут на форумі порадили амд. Маючи процесор від амд я повірив, що з відеокартами у них все також чудово, як і з процесорами. Як виявилося, я лохонувся. З відеокартами у амд все не так гарно, як з процесорами.
byaka
Member

Повідомлення

Kirakishou: 24.11.2024 10:28
Prescott: 24.11.2024 10:09Никакие драйвера не лечат кривость сталкера, поймите, нет волшебного драйвера который приведёт состояние сталкера как минимум до приемлемого.
Да это понятно. Просто нвидия хоть что-то делает, в отличие от амд.
Геральт: 24.11.2024 10:11Продавати 7000, брати 5000 після виходу. Не знаю, що тут ще порадити.
Я ніколи нічого не продавав, тому не маю досвіду, як не попасти на шахраїв, які зіпсують тобі карту на пошті просто заради помсти за критику амд. Та і за скільки я зможу її продати? Продавати відеокарту з двома роками гарантії за половину вартості якось не цікаво. Лохонувся з покупкою амд – тепер буду терпіти, поки вона перестане бути актуальною. Добре, що хоч частина ігор працює відносно нормально.
Вiд речей якi не приносять вам задоволеня потрiбно позбуватися,так ви втратите якусь частину грошей але збережете свої нервовi клiтини.
Була аналогiчная ситуацiя з материнкою асус яку терпiв 2 роки,а зараз дуже жалкую що не продав одразу.
unclevrm
Member

Повідомлення

Геральт: 24.11.2024 09:46 Графіка 2010. угу
спойлер
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Ну я тебя уже понял, ты в игру на скриншотах играешь. И у тебя, в отличии от всех остальных людей, ниче не пердит и не свистит при движении. Игра в ранней альфе, как и графика. Если они его поправят то будет графика этого движка, пока что там нету графики, там шимерит, пердеж, прогрузка, дерганье, мигание и прочие артефакты. В таких обстоятельствах графику не оценишь, но на скриншоте можно, конечно. Они, кстати, эту тему просекли и сделали игру в два раза темнее должного, при такой дремучей темноте это все видно хуже. А если ты взял джойстик, напустил дымочку от калика, сел на диванчик и играешь, то тебе в принципе все равно че оно там, ты и так нифига не видишь. Как мне отвечали выше "получают удовольствие от игры", можно сказать истинное удовольствие, а не фпсы мерять, :gigi: :laugh:
Востаннє редагувалось 24.11.2024 10:58 користувачем unclevrm, всього редагувалось 1 раз.
Kirakishou
Member

Повідомлення

byaka: 24.11.2024 10:44Вiд речей якi не приносять вам задоволеня потрiбно позбуватися,так ви втратите якусь частину грошей але збережете свої нервовi клiтини.
Була аналогiчная ситуацiя з материнкою асус яку терпiв 2 роки,а зараз дуже жалкую що не продав одразу.
У мене немає досвіду продажу на олх, я ніколи нічого не продавав, лише купував. Там зараз повно шахраїв. Маю 1660 Ті яка просто лежить в шафі запакована. Також декілька старих процесорів типу Intel Core i5 2400, материнська плата B450 Tomahawk Max. Воно або так і лежатиме, або колись поставлю в комп’ютер комусь із родичів, коли у них вийде з ладу. На цьому форумі я не хочу продавати, бо впевнений, що якийсь фанатік амд зробить замовлення, а потім шокером на пошті зіпсує мені карту і відправить її назад. Фанатіки це неадекватні люди, з ними краще не зв’язуватися. Я їм приводжу приклади проблем, про які пише багато людей, а потім і сама амд підтверджує ці проблеми. У них цих проблем або немає, або для них ці ігри – не ігри. І завжди з тебе роблять ворога. За що? За те, що просто пишу про проблеми, з якими зіткнувся на відеокарті від амд. Причому я не придумав ці проблеми, я їх демонструю на скріншотах чи на відео.
Відповісти