Модифікація покращує продуктивність S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Prescott
Member

Повідомлення

Так а шо там по искуственному интеллекту и симуляцией жизни зоны?
byaka
Member

Повідомлення

Fen1xz: 23.11.2024 17:04 Игра в целом хорошая, хоть и забагованая вусмерть. Но это ладно, баги надеюсь пофиксят, а вот смогут ли оптимизировать что бы игра не фризила и дропала фпс на любом железе - это под вопросом. Потому что графически всё выглядит хорошо, но это плюс-минус уровень метро эксодуса, не возникает ощущения "Вау вот он некстгенище срочно нужно покупать 5090 что бы этим наслаждаться".
Який ще рiвень метро ексодус? ви зараз зрiвнили чудову графiку метро ексодус с трасуванням променiв та якicними вiджзеркаленями з софтовим люменом в жахливому виконанні?
stoned
Member

Повідомлення

byaka: 23.11.2024 17:27 в жахливому виконанні
Скоріше в потішному виконанні, на заході сонця на повернях показують німе кіно замість тіней. :lol: :up:
unclevrm
Member

Повідомлення

Я думаю, что брать во внимание положительные отзывы людей, которые "фпс не меряют", мониторинг не используют, но "на глаз" у них всё прекрасно - не стоит. Это особенные люди, на западе это называют delusional, у нас - дурка. За них только порадоваться можно, в их глазах лагодром с прогрузками текстур при движении выглядит и играется отлично (способствует погружению), всем бы так, и григоровичи были бы более счастливы. Тем не менее на топ пекарнях хотя бы играть можно (прям 1 в 1 с киберпуком ситуация), а на консолях там вообще беда. Но я думаю и там дурка найдется
joe23
Member

Повідомлення

Vlaad13: 23.11.2024 13:09 Пропоную обговорити Модифікація покращує продуктивність S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
вкотре коли модери змогли - а разраби ні
хоча останні отримують за це гроші і не маленькі
всі гроші пішли на українізацію сталкера, а патріоти можуть пограти і так :beer:
unclevrm
Member

Повідомлення

Fen1xz: 23.11.2024 17:04 Игра в целом хорошая, хоть и забагованая вусмерть. Но это ладно, баги надеюсь пофиксят, а вот смогут ли оптимизировать что бы игра не фризила и дропала фпс на любом железе - это под вопросом. Потому что графически всё выглядит хорошо, но это плюс-минус уровень метро эксодуса, не возникает ощущения "Вау вот он некстгенище срочно нужно покупать 5090 что бы этим наслаждаться".
Оно выглядело бы неплохо, если бы не прогружалось на ходу, свистело, пердело, дергалось, семенило при движении и было бы играбельным без апскейла. Какие настройки не выбери, даже если не обращать внимание на фпс, у меня деревья грузятся когда я иду, это же трешак какой-то, или у меня че-то с игрой?
Ektalion
Member

Повідомлення

1366 Xeon, 16 gb Ram, HDD, Geforce 1070 :gigi:
deviconte
Junior

Повідомлення

unclevrm: 23.11.2024 17:52 Оно выглядело бы неплохо, если бы не прогружалось на ходу, свистело, пердело, дергалось, семенило при движении и было бы играбельным без апскейла. Какие настройки не выбери, даже если не обращать внимание на фпс, у меня деревья грузятся когда я иду, это же трешак какой-то, или у меня че-то с игрой?
Не, все "норм" с деревьями, так у всех :D
unclevrm
Member

Повідомлення

Prescott: 23.11.2024 17:23 Так а шо там по искуственному интеллекту и симуляцией жизни зоны?
Тушканы за спиной спавнятся, как копы из релизного киберпука. Видимо это те же индусы на коде, так сказать почерк фирменный

Отправлено спустя 1 минуту 29 секунд:
deviconte: 23.11.2024 17:56
unclevrm: 23.11.2024 17:52 Оно выглядело бы неплохо, если бы не прогружалось на ходу, свистело, пердело, дергалось, семенило при движении и было бы играбельным без апскейла. Какие настройки не выбери, даже если не обращать внимание на фпс, у меня деревья грузятся когда я иду, это же трешак какой-то, или у меня че-то с игрой?
Не, все "норм" с деревьями, так у всех :D
Ну для меня это прям удар в погружение, как прогрузка текстур в киберпуке (опять фирменный почерк). Идешь себе, а оно и перед тобой и на горизонте начинает оживать, грузиться, 2024 год у меня ссд :gigi: :gigi: :gigi:
stoned
Member

Повідомлення

unclevrm
Один раз піймав момент, де бандоси прямо як копи в релізному 2077, зявились в кількох метрах над землею, впали й почався енкаунтер. :laugh:
Dima4s
Member

Повідомлення

ніхто не стикався з тим що персонаж відмовляється бігати? просто ходить постійно і щоб не натискав- не біжить.
Геральт
Member

Повідомлення

unclevrm: 23.11.2024 17:49 в их глазах лагодром с прогрузками текстур при движении выглядит и играется отлично
Де ж той лагодром? <20ms на кадр. Вісь Y то секунди, якби щось
спойлер
Зображення
Skiff93
Member

Повідомлення

Рузен 3600 в одноканалі :lol: ногу зламали йому (не я) з пам'яттю 3800 cl16 32Gb Dual Rank (проц в стоці з андервольтом) і RX 6700XT (андервольта, частота 2400)
в 1440p на високих і TSR (що воно таке доречі? вперше чую) Ultra Quality (рендер 100%) з дегенерацією кадрів 75-90 фепесів.
Я думав буде гірше. Каліка 6річної давності тащить :super:
item2
Member

Повідомлення

Перечитав усі коментарі. Не мають статерів люди з VRAM 12+ ГБ. Мають статери з VRAM 8-10 ГБ. Це також підтверджує сьогоднішнє відео від HUB. Вони рекомендують ставити пресет Medium або Low. Якщо це не допоможе, то чекати патч.
Skiff93
Member

Повідомлення

item2: 23.11.2024 18:25 Перечитав усі коментарі. Не мають статерів люди з VRAM 12+ ГБ. Мають статери з VRAM 8-10 ГБ. Це також підтверджує сьогоднішнє відео від HUB. Вони рекомендують ставити пресет Medium або Low. Якщо це не допоможе, то чекати патч.
Співчуваю власникам 3060ti, 3070 (ti).
От і здулись їхні карти.
АМуДє з потенцівалом. Як добре що божественну 6700хт взяв, а не те зелене сміття.
А якісь індивіди ще 4060ti хорошою перспективною покупкою вважають :lol:
destructX
Member

Повідомлення

Dima4s: 23.11.2024 18:11 ніхто не стикався з тим що персонаж відмовляється бігати? просто ходить постійно і щоб не натискав- не біжить.
Часом кнопочкою Х режим не ходи не переключаєте?
freezers
Junior

Повідомлення

AlexFokin: 23.11.2024 16:02 Того же Ведьмака 3 сделали за 3,5 года и это пока лучшая игра последних 10 лет. Причем она даже сейчас лучше по всем параметрам самого пафосного пятнадцатилетнего долгостроя.
Перепроходжу зараз Ведьмака, оф стімовська версія, не старі сейви, а Start New Game.
І по відчуттях кількість лагів втричі більше ніж в тому ж чистому небі на ранніх патчах.
Лодка відмовляється їхати в рандомний момент, торговці пропадають, половина айтемів на карті не відображаються (в Велені один броннік і один коваль показує на карті після того як я всіх відкрив), гілки по небу літають, в болоті застрягав так що треба було перезавантажуватись, був 1 креш, і це я можу продовжувати ой як довго. Хоча гра вийшла наче як 9 років тому)

Тому треба спочатку пограти, а потім казати)
AlexFokin
Junior

Повідомлення

Dima4s: 23.11.2024 18:11 ніхто не стикався з тим що персонаж відмовляється бігати? просто ходить постійно і щоб не натискав- не біжить.
Стикався з таким
спойлер
Зображення
Тілько я не знаю, як це правильно називати: ходить, біжить чи відмовляється :lol:

Отправлено спустя 21 минуту 6 секунд:
freezers: 23.11.2024 18:34 Перепроходжу зараз Ведьмака, оф стімовська версія, не старі сейви, а Start New Game.
Друже, якщо обновився до RTX версії - спробуй цей гайд по налаштуванню та оптимізації
спойлер
але краще відкотитися до звичайної не RTX версії.
Ghody
Member

Повідомлення

Robostyle: 23.11.2024 15:31 То ли у меня лыжи не едут, то ли стимовская версия производительней гейпасс.

Screenshot 2024-11-23 152708.png
--------------------------------------------------------------------------
Screenshot 2024-11-23 152845.png
Screenshot 2024-11-23 152909.png

З.Ы. Какая сейчас версия в стиме?
у меня 4090. нагрузка на видюху 30-80%, ни одно ядро проца не грузит выше 60-80 и фпс низкий - 50-100 и чем ниже фпс, тем ниже нагрузка на всё. что с игрой не знаю
unclevrm
Member

Повідомлення

Геральт: 23.11.2024 18:16
unclevrm: 23.11.2024 17:49 в их глазах лагодром с прогрузками текстур при движении выглядит и играется отлично
Де ж той лагодром? <20ms на кадр. Вісь Y то секунди, якби щось
спойлер
Зображення
На нормальном пека лагодрома не будет. Но не у всех такой есть и это далеко не уровень приставки, а намного выше. Но за то пердеж и прогрузка текстур будет на топ пека и ничего не сделать, а главное количество фпс это боль :с
Відповісти