Останні статті і огляди
Новини
Модифікація покращує продуктивність S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
Vlaad13
Member
Пропоную обговорити Модифікація покращує продуктивність S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
вкотре коли модери змогли - а разраби ні
хоча останні отримують за це гроші і не маленькі
вкотре коли модери змогли - а разраби ні
хоча останні отримують за це гроші і не маленькі
-
Геральт
Member
Ryzen 5800X+6700XT+32RAM. Помірні, FHD (натив). 45-60. Без модів, без крашів, без статерів. Тримаю в курсі.
-
Enjthesilence
Member
я навіть не знаю, сміятись чи плакатиГеральт: ↑ 23.11.2024 13:10 Ryzen 5800X+6700XT+32RAM. Помірні, FHD (натив). 45-60. Без модів, без крашів, без статерів. Тримаю в курсі.
-
AlexFokin
Junior
оптимізована версія для відеокарт GeForce GTX 10-ї серії та старих Radeon RX.Геральт: ↑ 23.11.2024 13:10 Ryzen 5800X+6700XT+32RAM. Помірні, FHD (натив). 45-60. Без модів, без крашів, без статерів. Тримаю в курсі.
Молодець, шо похвастався своім 6700XT, i який у тебе крутий комп, будем у курсі.
-
IvanCh
Member
AlexFokin
ти читав новину, є загальний мод для всіх, а окремі версії для тих в кого старе залізо.
ти читав новину, є загальний мод для всіх, а окремі версії для тих в кого старе залізо.
-
_Andrik_
Member
Нарешті спробував. На профільному залізі в 1440р з HDR , налаштування "епік" 65 -80 в нативі , фреймген додає в середньому в 2 рази більше кадрів , менше 100 небачив .
Підбішує баг з музикою , коли входиш до бару в Заліссі амбієнт змішується з радіо , і починаються перегони .
Вильотів , описаних в новині , не спостерігав поки ,
Підбішує баг з музикою , коли входиш до бару в Заліссі амбієнт змішується з радіо , і починаються перегони .
Вильотів , описаних в новині , не спостерігав поки ,
-
Геральт
Member
AlexFokin
Дуже крутий. 4-річний проц та майже 4-річна мідлова (на момент випуску) відяха, куплена на барахолці.
Просто гра не для НВ, буває
Дуже крутий. 4-річний проц та майже 4-річна мідлова (на момент випуску) відяха, куплена на барахолці.
-
Барбарис
Member
Enjthesilence, а що можна тільки писати, що в Сталкері все погано і баговано?
-
Enjthesilence
Member
45-60 фпс це вже гра для амд?Геральт: ↑ 23.11.2024 13:25 AlexFokin
-
l-m
Member
У НВ все добре, не вигадуй -Геральт: ↑ 23.11.2024 13:25 Просто гра не для НВ, буває
Погано у ГПУ з 8-10 ГБ пам'яті, байдуже НВ чи АМД.
-
Enjthesilence
Member
ні, в сталкері є як і гарні сторони, так і погані. і я писав про те і інше, просто ти бачив тільки негатив, якийсь чомусь тебе зачіпає. у гри жахливий технічний стан, про це кажуть всі, дт фаундрі, реддіт, тільки чому україномвна спільнота готова жерти все, що під українським прапором виходить, хоча треба вказувати на критичні проблеми у грі щоб вона стала краще. (а лайф - не працює абсолютно, оптимізації нема) на консолях там треш лютий, кб77 на виході знищили і навіть з продажу познімали на консолях, зі сталкером ситуація інша і це лякає, бо розробник може забити болт на доопрацювання.Барбарис: ↑ 23.11.2024 13:27 Enjthesilence, а що можна тільки писати, що в Сталкері все погано і баговано?
-
Геральт
Member
На 60 моніторі? Там майже весь час 60, з просадками до 45. Оті "струшнючі" статери, угу. Грається плавно і комфортно. Тому так, це ще гра. Ну, але для поціновувачів є FG. Там і з тими просадками буде 60+.Enjthesilence: ↑ 23.11.2024 13:27 45-60 фпс це вже гра для амд?
l-m
То вже 5 чи яка там тема, де щасливі власники НВ "вигадують"
Востаннє редагувалось 23.11.2024 13:33 користувачем Геральт, всього редагувалось 1 раз.
-
l-m
Member
А по темі, цей мод чудовий, статерів у мене й так не було, але він пофіксив відгук миші, керування набагато краще стало, особливо при низькому фпс.
-
Keyser Soze
Member
"... после сборки обработать напильником ..."
-
Enjthesilence
Member
жесть, ти ще на 60 гц моніку сидиш? я не сперичаюсь, якщо через ріва тюнер локнути фремрейт буде дійсно плавно, але статери все ж бувають, давай невигадувати, особливо проблеми у таборах. фг - то шляпа маркетинговаГеральт: ↑ 23.11.2024 13:32На 60 моніторі? Там майже весь час 60, з просадками до 45. Оті "струшнючі" статери, угу. Грається плавно і комфортно. Тому так, це ще гра. Ну, але для поціновувачів є FG. Там і з тими просадками буде 60+.Enjthesilence: ↑ 23.11.2024 13:27 45-60 фпс це вже гра для амд?
l-m
То вже 5 чи яка там тема, де щасливі власники НВ "вигадують"
-
Kashtan
Member
Тобто вчергове безплатні ентузіасти за пару діб зробили те, на що "професійні фахівці" які роками щось робили і отримали десятки мільйонів (не грн) - не здатні виявились?
Все ж прекрасно розуміють, що оскільки патріотично налаштована частина спільности їх буде захищати не зважаючи ні на що, а тепер ще й за них безплатно роботу зробили з оптимізацією - вони ж нічого робити не будуть - немає мотивації. Гроші отримано (і витрачено) , роботу зроблено.
Все ж прекрасно розуміють, що оскільки патріотично налаштована частина спільности їх буде захищати не зважаючи ні на що, а тепер ще й за них безплатно роботу зробили з оптимізацією - вони ж нічого робити не будуть - немає мотивації. Гроші отримано (і витрачено) , роботу зроблено.
-
Mixx
Member
Геральт
Чєл прокинься, у тебе мокро
Добре що я не на амд, можу бачити х2 циферки від цього бідолаги
Спробував мод, мишка і правда стала живішою, по статерам нічого не скажу, награно з пів години, поки чисто.
Чєл прокинься, у тебе мокро
Добре що я не на амд, можу бачити х2 циферки від цього бідолаги
Спробував мод, мишка і правда стала живішою, по статерам нічого не скажу, награно з пів години, поки чисто.
Востаннє редагувалось 23.11.2024 13:43 користувачем Mixx, всього редагувалось 1 раз.
-
Mitax
Junior
Милиці для бомжів ) (жарт)
-
Барбарис
Member
Enjthesilence, 2077 чи деякі коридорні ігри були набагато гірші(хоча у мене в 2077 не було багів, а згадуючи метал гір 5, який взагалі не запускався). З а-лайфом є проблеми звісно, оптимізація - як у кого(велика гра, новий рушій і безліч варіянтів систем користувачів - ідеальне комбо), але у мене теж норм. Вказувати на проблеми це одне, а засирати ради засирання - інше. У нас чомусь ті, хто якісь баги отримали просто сруть. А уявляти, що по якісь причині заб'ють на доробку - тупо. Бо в доробці орієнтир буде не на українські 10%, а на закордонних користувачів. В Європі\США можуть і позови з поверненнями оформити, тому все буде.
-
Mitax
Junior
Розробники робили гру явно не на антикваріаті 10хх серії та старіше, на більш менш свіжому залізі все норм працює і без модів.Kashtan: ↑ 23.11.2024 13:38 Тобто вчергове безплатні ентузіасти за пару діб зробили те, на що "професійні фахівці" які роками щось робили і отримали десятки мільйонів (не грн) - не здатні виявились?