S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
ervin
Member

Повідомлення

dillinger 8: 21.11.2024 18:08 ervin
Хіба не можна грати у фулшд на 2к моніторі?
Око ріже
Hiden
Member

Повідомлення

у всех с включнием FSR 3 управление стновится какое то ватное ?
эта опция знатно так поднимает fps в игре.
3060 карта
Donate
Member

Повідомлення

Hiden: 21.11.2024 20:20 у всех с включнием FSR 3 управление стновится какое то ватное ?
3060 карта
В мене що без нього що з ним... Р5 3600 не вистачає навіть для фулл хд в мене :insane:
Барбарис
Member

Повідомлення

Donate, я просто кнопки переназначив, ще в пролозі на ф1-4.
Nutbar
Member

Повідомлення

Donate: 21.11.2024 19:58 Квест на собак до яких бігти кілометр за якого дають 500 і їх там штук 10 це база...
Ох ці собаки, не знаю хто їм робив пазфайндінг, але бігають вони як завгодно, але не так як треба/як очікується :rotate:
agent_smi
Member

Повідомлення

И так из гайда
https://steamcommunity.com/sharedfiles/ ... 3369280920
на своей конфе в стартовой локе (сразу после доставки на грузовом авто) из 42-47 выдавил стабильный 60

5 пункт +0 фпс (как понимаю лок фпс)
4 пункт +/-2 фпс
3 пункт +0 фпс
2 пункт , но не трогаем sg.ResolutionQuality и sg.TextureQuality по сути присет в минималки
SoVaR
Member

Повідомлення

Hiden: 21.11.2024 20:20 у всех с включнием FSR 3 управление стновится какое то ватное ?
3060 карта
Таку сильну желєйність ще жодна гра не видавала якщо увімкнути амд ФГ. Правка іні файлу ніяк не рятує.
Геральт
Member

Повідомлення

Хтось на баги скаржиться, хтось на "желейність". Спробував на високих - 60 кадрів, включив FG в грі, антилаг в драйвері і трохи підкрутив повзунки вправо - 100-110кадрів. І в псів влучаю і в людей. З багів - раз був зник приціл "від бедра". Смикнув його ПКМ-ом, відпустило. Більше не повторювалось.

Накинув ще рішейду з Nexus, хочеться сірішу, менш мультяшну гаму.
Donate
Member

Повідомлення

Барбарис: 21.11.2024 20:32 Donate, я просто кнопки переназначив, ще в пролозі на ф1-4.
Яким чином там неможливо зробити F1-F4 классичне :rolleyes:

Added in 1 minute 45 seconds:
Ну та ще нанию. Єкономіка в грі це жарт, тому що квести дають копійки, а майстер дере 2 шкури :rotate: :laugh:
Деякі квести взагалі на оскара йдуть. Ось там братанчик лежить збігай принеси його... Ось в мене там упав автомат піди підійми його :lol:
Там ще якщо основний сюжет буде як в классичних серіалах СНГ це взагалі крінж...
Ну типу ви там це ж з 18 року щось писали, ну 7 років що мало щось більш путнє зробить?
phobosse
Member

Повідомлення

Donate: 22.11.2024 00:30Яким чином там неможливо зробити F1-F4 классичне
можливо, в обхід )
спойлер
https://www.reddit.com/r/stalker/commen ... _and_f1f4/
vsx
Member

Повідомлення

Я тут вот о чем подумал. Я никогда не играл в серию Сталкер. Ну так получилось. Она вроде бы сравнима по популярности с half-life в наших местах и в общем-то как бы нужно ее пройти по-хорошему. Понятно что ванильные игры слишком устарели, они и на момент запуска выглядели странновато. Поэтому я решил пройти игру с модами. Хотел было навалить гамму но че-то как-то стремновато стало. И тут я подумал - ведь мододелы или может даже GSC рано или поздно выпустят старую трилогию на новом движке, благо все инструменты для этого есть. А вы как думаете?
PS кстати с серией метро у меня сразу задалось. Проходил несколько раз и на самом старте тоже. Очень люблю эти игры.
Donate
Member

Повідомлення

vsx: 22.11.2024 01:28 Я тут вот о чем подумал. Я никогда не играл в серию Сталкер. Ну так получилось. Она вроде бы сравнима по популярности с half-life в наших местах и в общем-то как бы нужно ее пройти по-хорошему. Понятно что ванильные игры слишком устарели, они и на момент запуска выглядели странновато. Поэтому я решил пройти игру с модами. Хотел было навалить гамму но че-то как-то стремновато стало. И тут я подумал - ведь мододелы или может даже GSC рано или поздно выпустят старую трилогию на новом движке, благо все инструменты для этого есть. А вы как думаете?
PS кстати с серией метро у меня сразу задалось. Проходил несколько раз и на самом старте тоже. Очень люблю эти игры.
Взагалі в цілому ні. Кастомний рушій дає свої плюси навідь зараз. Зрозуміло що за років 20 багато багато що змінилось. Але в цілому все виглядає дуже пристойно, фотореалістичні текстури дають свій шарм...

Можна навідь я не знаю парасольку якусь зробити з тим що гарного принесла кожна частина серії, а що ні. І я честно поки що не знаю що 2 частина конкретно забурстила...

Друге серія метро починала як американські гірки :rotate: Це дозволяло повністю відмінити квести "мітнись кабанчиком" і зробити пряму кишку де можна дуже її ретельно прапрацювати.
MaxZema
Member

Повідомлення

Пропоную писати про Сталкер 2 в одній темі , а то їх аж 4 :lol:
Барбарис
Member

Повідомлення

Donate, але ж можна аптечку на ф1, а бинт на затиснутий ф2. Можливо патчі підтягнуть.
Igor_1974
Member

Повідомлення

Donate: 22.11.2024 00:30
Барбарис: 21.11.2024 20:32 Donate, я просто кнопки переназначив, ще в пролозі на ф1-4.
Яким чином там неможливо зробити F1-F4 классичне :rolleyes:
А це що тоді?
спойлер
stalker_keys.jpg
У грі все налаштовується. F1 - один клік, Ф2 - тримати натисненою пару секунд, ф3 - один клік, ф4- тримати натисненою пару секунд. То ви якісь .... не можете знайти налаштування :)
AFU_power
Member

Повідомлення

Цікаво коли пофіксять контроллери
MAKKACIN
Member

Повідомлення

Бажаю здров`я :)
Я нарешті вчора налаштував ртх4060 для комфортних 80-120фпс, але під час трьох годин гри виникли питання і аномалії :gigi:
Чи знає хтось як вирішити проблеми: Раптово(поки не вчислив закономірність) фпс з ~90 до 1-10 і або відпускає або тре перезапускати збереження/гру.
:shuffle:
На даний момент тільки це сильно бісить, більше суттєвіших проблем не бачив окрім загальної оптимізації :-/
спойлер
Допишу ше шо 32гб озу, і5 12600
ртх4060 1.000v 2805Mhz curve
dlss qual+framegen, можу посилання на відос скинути де такі самі налаштування графіки якшо кому воно нафіг тре
Знайшов на редіт:
спойлер
Лише рекомендація, якщо ви не використовуєте апскейлінг і маєте гідний графічний процесор, який може запускати гру без апскейлінгу:

Перейдіть до «Параметри» -> «Графіка» -> «Параметри масштабування» -> встановіть значення «FSR», а потім у нижній опції перейдіть зі збалансованого/якісного на «Нативний АА».
Востаннє редагувалось 22.11.2024 10:33 користувачем MAKKACIN, всього редагувалось 2 разів.
klim0056
Junior

Повідомлення

MAKKACIN: 22.11.2024 10:05 Чи знає хтось як вирішити проблеми: Раптово(поки не вчислив закономірність) фпс з ~90 до 1-10 і або відпускає або тре перезапускати збереження/гру.
У мене теж ця проблема на 4070 лептопній, гра йде непогано. Але оці проблеми, схоже з використанням відеопам'яті, змусили мене відкласти проходження гри до першого офіційного патчу ;(
dimon2277
Member

Повідомлення

MAKKACIN: 22.11.2024 10:05 Бажаю здров`я :)
Я нарешті вчора налаштував ртх4060 для комфортних 80-120фпс, але під час трьох годин гри виникли питання і аномалії :gigi:
Чи знає хтось як вирішити проблеми: Раптово(поки не вчислив закономірність) фпс з ~90 до 1-10 і або відпускає або тре перезапускати збереження/гру.
:shuffle:
На даний момент тільки це сильно бісить, більше суттєвіших проблем не бачив окрім загальної оптимізації :-/
для себе вирішив тільки перезапуском, гра в 2к починає з 17гб оперативи різко істи майже 21 і тоді йде 1-10фпс
по факту десь бачив наче це оперативи не вистачає (але в мене 23 камон) і воно починає файли підкачки тянути
до речі у всіх вк "відпочиває"? бо в мене вона майже не грузиться
unclevrm
Member

Повідомлення

Давно я не играл в шутан с 60 фпс даже в кишке, где отрисовывать нечего, и инвентарь, после того как поднял всё, не закрывается автоматом. Ну в общем-то никто и не сомневался изначально
Відповісти