Останні статті і огляди
Новини
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl успішно стартувала в Steam
-
nick_ii
Junior
Вже є моди для фікса інпут лага та статерів
https://www.nexusmods.com/stalker2heart ... escription
https://www.nexusmods.com/stalker2heart ... escription
-
nochnik89
Member
какое хоть железо ?Jek_Kasparov: ↑ 21.11.2024 17:11ле оптимізація жахлива, нажаль поки комфортно в неї пограти неможливо,
-
antonshe
Member
Не витримав і купив гру розуміючи що поки що це ,, сира,, гра. Буду грати поки що на ноутбуці з і5 12500н та ртх 3050. Розраховую десь на 30фпс з длсс у фулхд. В там далі вже допилять і буде привід пройти ще раз на ПК з великим телевізором.
-
Conqistador
Member
моя топовая железяка не вытягивает мои хотелки 100500 фпс на эпичных настройках 4К
-
Джон_Иваныч
Member
В Дед Спейс ремейк грав?Enjthesilence: ↑ 21.11.2024 15:25 Чуда не трапилось, з оптимізацією повна біда, найгірша продуктивність/якість зображення яку я зустрічав. Відклав до патчів, продуктивність абсолютно не відповідає рівню графіки, якийсь ще інпут лаг серйозний як для шутера...
-
Kirakishou
Member
Графіка гірша, ніж в Resident Evil 4. Причому в Resident Evil 4 системні вимоги значно нижчі і гра літає на моїй RX 7800 XT на ультра в 4К. В сталкері - вильоти і стартери. Я розумію, що тут дехто готовий їсти пальмове масло, якщо на ньому написати, що це Український Продукт, але не треба розповідати, що це корисно для здоров'я. Заради цікавості почитав форчан та реддіт, також скарги на баги і вильоти. Гра відверто сира. І про це треба говорити, щоб розробники не зазнавалися. Чому люди модами можуть пофіксити баги гри за день після релізу, а розробники за п'ять років не можуть це зробити? Це просто сором. Модери фіксять баги гри менш ніж за день після релізу. Виходить, що модери краще розбираються в грі, ніж розробники. Це не нормально, коли з користувачів роблять бета-тестерів. Технічне виконання гри мабуть найгірше, що виходило в цьому році. Просто сором.
-
kairo
Member
Кумедно дивитись, як Веілгард хоронили з його 90к онлайну, розповідаючи, що це страшний провал, а Сталкер 2, із онлайном в 113к, це безперечний хіт
По сабжу, гра схоже дійсно вдалась, що мене безмежно радує. Все ж таки перезапуск GSC, великий проміжок між іграми та війна не сприяли легкості розробки продовження легендарної гри. Залишилось дочекатися патчів та модів
По сабжу, гра схоже дійсно вдалась, що мене безмежно радує. Все ж таки перезапуск GSC, великий проміжок між іграми та війна не сприяли легкості розробки продовження легендарної гри. Залишилось дочекатися патчів та модів
-
Metroa
Member
Почекаю з пів року, коли нормально зроблять і тоді куплю.
-
Afit
Member
Как видишь ещё мирусуют "натуралы" И не всё равно ж людям натив, не натив, если разница при корректировке резкости в настройках игры не видна.Nutbar: ↑ 21.11.2024 15:50Enjthesilence: ↑ 21.11.2024 15:25 full hd 4090 до 70-80 фпс в середньомуТреба змиритися з тим, що всі ігри зараз роблять під 4k+dlss/fsr, тоді і картинка раптово стане класною і фпс більш ніж прийнятний. Як раніше вже не буде. 1080р можна на смітник чи як другий монік під чатики.Mitax: ↑ 21.11.2024 15:45 4060ti16gb - 1440p епік пресет з длсс 80+ фпс, все літає
Отправлено спустя 3 минуты 7 секунд:
А железо всё тоже. Люди не замечают как время идёт и оказывается 5 летнее железо уже не хочет тянуть! Как так?nochnik89: ↑ 21.11.2024 18:05какое хоть железо ?Jek_Kasparov: ↑ 21.11.2024 17:11ле оптимізація жахлива, нажаль поки комфортно в неї пограти неможливо,
-
daesz
Member
Metro exodus : am I joke to you?bombeybox: ↑ 21.11.2024 16:26 Єдина Українська ААА-гра,
-
DiaGnosteek
Member
Ну я поиграл часа 2, вылетов не было, да и багов особо не заметил. Да и в стиме многие стримят и ничего у них не вылетает че-то, в этом плане по сравнению с первым сталкером это просто образец стабильности. Звук полное уг. Графику хотелось бы получше, как и физику. Вообще игра вызывает смешанные чувства, с одной стороны это вроде бы тот же сталкер немного прилизанный, с другой, ну как будто бы до ААА не дотягивает.
-
GreenMile
Member
Чому? Передзамовлення якимось чином заставляє грати в перший день виноходу до перших патчів? Я передзамовив, ще не грав, почекаю вихідних і перших патчів. 10 років чекав, кілька днів погоди не зроблять. Передзамовлення - це в принипі вияв лояльності і підтримки до студії/гри, а не якась необхіднгість, чекати розпродажів теж нормальна тема, але нащо отут всім розказувати який ви молодець, бо (не)передзамовили?The_Rusik: ↑ 21.11.2024 15:31 Как я и говорил, а мне минусы ставили. Что не стоит делать предзаказ. Допилят, сделают хорошую скидку, потом уже можно брать за 100 грн...
Наприклад, я передзамовлял КП2077 і Сталкер (і ще певні ігри), бо я хотів підтримати розробників, це мій каприз. А от РДР2, Асасін крід і Робокопа я купив по розпродажу. Які проблеми у вас?
Відправлено через 6 хвилин 31 секунду:
Тільки от БГ3 в дочасному доступі було бозна скільки. І не дарма, але факт є факт.Earanak: ↑ 21.11.2024 16:32 KarlKarlenko, ну успешным можно назвать например Baldurs Gate 3, игра так же весила 150гб, выходила посредине недели и в таком же квартале года, но пик онлайна в 600 тысяч. Хотя технически у нее тоже были проблемы в 2 и особенно 3 акте. А после последовало примерно 100500 гигабайт патчей и доработок. Чем не пример...
Відправлено через 1 хвилину 58 секунд:
Серйозно? А купа оцих мемчиків про продуктивність КП2077 на пустому місці взялась, так?phobosse: ↑ 21.11.2024 16:54не був. в кіберпанку була купа дрібних багів, але сраки з перформансом там не було. пройшов релізну версію на rx 580. а сталкер на мінімально вказанному конфігу покаже якесь слайдшоу.fantomrulezz: ↑ 21.11.2024 16:13Не сказав би, є значно гірші випадки. Кіберпанк на старті був сильно гірше.
-
Захар Беркут
Member
Файна гра, був один виліт за 4 години гри, все плавно статерів не траплялось з 5700x3d+4070, у 2к стабільно все, на 4к напевно 4090 треба.
Трохи не сподобалось механіка крівасісів, які крізь стіни стрибали та застрягали у текстурах.
Трохи не сподобалось механіка крівасісів, які крізь стіни стрибали та застрягали у текстурах.
-
bombeybox
Member
Читати все речення пробували? Багато спільного з Україною має сеттинг ігор Metro від Мальтівських 4А Games?daesz: ↑ 21.11.2024 19:23Metro exodus
-
Sashkotem
Member
Ну перший раз в кп2077 я зіграв у цьому році і можу сказати шо гра дуже добра багів не помітив хіба мерехтіння текстур часом через длсс3 і часом глюки туману. Отож почекаєм.
-
Enjthesilence
Member
ФГ 80 фпс - це не нативні 80 фпс, чи вам треба на цьому форумі розповідати як працює фрейм ген? це фікція, цей фпс нічого не додає, крім ще більшого інпут лагу та артефактів графічних, єдина його користь на хай гц моніторах дати чіткості від більшої кількості кадрів. Фремрейт там поганий, але це не головне, для плавності треба дивитисть графік кадру, та 0,1% фпс і вони жахливі, про просадки у таборах я мовчу, а ще статери навіть з компіляцією шейдерів при кожному запуску гри. Чекаємо патчів. Можливо ви з тих кому норм, хто не відчуває інпутлагу чи статерів, такі є, тому що проблеми тут на всіх можливих платформах. 7800x3d просідає до 45 фпс у Заліссі з якого дива? Це найкращий ігровий камінь на ринкуfantomrulezz: ↑ 21.11.2024 16:13Не сказав би, є значно гірші випадки. Кіберпанк на старті був сильно гірше.Enjthesilence: ↑ 21.11.2024 15:25Чуда не трапилось, з оптимізацією повна біда, найгірша продуктивність/якість зображення яку я зустрічав.
Граю на 4090 в 4K + все на ультра + Dlss Quality + FG.
Маю 120+ середніх фпс (VRR, тому не бачу більші значення) з просадками до 80-85. Нормальний фреймрейт.
Іноді бувають статтери анріала, це неприємно.
Багів вистачає, але прям критичних, щоб квест зламався чи типу того, поки не бачив.
За 4 години гри 2 рази гра вилітала і один раз сам перезапускав, бо почалися тормоза в 1-2 фпс, схоже через виток пам'яті.
Коротше, сталкер є сталкер. Ідеальної оптимізації і вилизаності тех. стану було б наївно очікувати.
Сама гра поки дуже тішить.
Атмосфера просто шикарна, звук і музика чудові.
Графон нерівний, в деякі моменти прям вау (кат-сцена на початку чи макове поле) а в деякі - графон 5-річної гри.
Грати дуже цікаво.
Коли виправлять тех. стан - гра точно стане мастхевом і поки єдиним кандидатом на гру року.
Востаннє редагувалось 21.11.2024 20:00 користувачем Enjthesilence, всього редагувалось 1 раз.
-
daesz
Member
А багато з Україною має сетинг сталкера написаний руснявим Тарковським від пражської GSC world головує над якою американський microsoft?bombeybox: ↑ 21.11.2024 19:40Читати все речення пробували? Багато спільного з Україною має сеттинг ігор Metro від Мальтівських 4А Games?daesz: ↑ 21.11.2024 19:23Metro exodus
-
Enjthesilence
Member
GSC зареєстрований в Києві, де знаходиться головний офіс, який працює і набирає співробітників у Києві, питання? до чого тут Тарковський (який режисер українського походження, ще й звалив з совка у Європу де й помер), якщо автори "пікніку на узбіччі" - брати Стругацькі, це інше питання. Якби ви читали, зрозуміли би що спільного там тільки слова артефакт, зона і сталкер, все. О, "головує Майкрософт" етот загнівающій запад, а кієв всего ліш єго маріонеткіdaesz: ↑ 21.11.2024 19:56А багато з Україною має сетинг сталкера від руснявого Тарковського релізнутого пражською GSC world головує над якою американський microsoft?bombeybox: ↑ 21.11.2024 19:40
Читати все речення пробували? Багато спільного з Україною має сеттинг ігор Metro від Мальтівських 4А Games?
Востаннє редагувалось 21.11.2024 20:09 користувачем Enjthesilence, всього редагувалось 2 разів.
-
kairo
Member
Основа — це Пікнік на узбіччі.daesz: ↑ 21.11.2024 19:56А багато з Україною має сетинг сталкера написаний руснявим Тарковським від пражської GSC world головує над якою американський microsoft?bombeybox: ↑ 21.11.2024 19:40 Читати все речення пробували? Багато спільного з Україною має сеттинг ігор Metro від Мальтівських 4А Games?
-
Nehrk
Member
Большинство херни тут не игрой вызваны а всеми(никем) любимым уриной енжином.
Допишут, куда денутся… 99% это инвалидные блупринты и шейдер граф рофлят
Лучше в январе уже зайду с новой гпу на огонек Терпеть ДЛСС не могу
Допишут, куда денутся… 99% это инвалидные блупринты и шейдер граф рофлят
Лучше в январе уже зайду с новой гпу на огонек Терпеть ДЛСС не могу